Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahahhaa ilahii :)))) cok tatlisin abla kanimm fokur fokur kaynadi sana suan muahhhhhh kocamann opucuk

Elle yeme bizim kulturdede var tabi kendi tabagimdan yerim yani fark etmez ama kalkipda salatalik domates dilimlerini elinle alacak degilsin herhalde hemde 4 parmakla Sasirdim wallayi ama kiz utanmasin diye bisi caktirmadim ona uydum Bide faslilar baligi cok severler. Ay in sha Allah gelirim gercekten oyle niyetim var ne yalan soylim Aynen taclar kemerler ayni prensesler gibi agirliyorlar seni. Sen damatla ortada oynuyorsun onlarda etrafinda alkisliyorlar elleriyle garip hareketler yapiorlarEglenceli ama. Bu arada eniste turkce biliyormu ne dili konusuyorsunuz. Abla birde sormadan edemiycegim orda sumuklu bocegi yiyorlarmis :s salyangozmuydu adi. Ayy arkadasim dediki onu biz firinda pisirioz boyle acili acili yiyoz dedi. Midem kalkti diyince birde corbasida oluyormuss

Ben 15 yasimda 23 kg vermistim toplam ozaman 77 olmustum ama herseyi 2 3 yil icinde teker teker aldim :)) ablamin abimin dugununde inceciktim yani incecik degil normal balik etli ama asla kilolu diyemezsin. Ablamin ve abimin dugunu icin zayiflamistim sonra umursamadim saldim kendimi birde depresyonla kilolari yavas yavas aliyordum. 100 kg im suan gecen hafta 103,5 dim. Umm simdi diger abim 2 3 seneye evlenir diye dusunuyorum in sha Allah :)) kesinlikle 50 kg olmak istiorum ozaman. Zaten abimin ve ablamin dugununde herkesi soka ugratmistim gozlerine inanamadilar cok guzel bir duygu herkes nasil yaptin felan demislerdi ama hakketten 3 hafta bisi yemeyip 10 kg vermistim 76.7da gormustum :)) ah keske o kiloda kalaydimmm.. birde 77 kg dedigime bakma 65 gibi gosteriyordum, bide kumsaati fizigim var yani en ince yerim belim ki o kiloda incecikti sanki 60 kgninbeli gibiydi, malesef popom zenci poposu gibi kocaman. Evde bana pampers derler Veya zencipopolu. Kilomun cogu popomda ve bacaklarda. Ben oldugumdan 15 kg daha az gosteriyorum hep. SUan 100 kg ama 85 gibi gosteriorum boyumda 1,60. Kas desen fazla yook nasil boyle gosterebiliyorum
ANlamis degilim bende. Etim ski oldugundan belkide. Suan kendimce diyet uyguluyorum aksam menumu yazicam simdi ablacim. In sha Allah kendimin yarisini verebilecem. :))) ve in sha Allah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi vericez

BUGUNKI MENUM

Sabah: 1,5 muz 2 kayisi 1 kase yogurt

Ara: 3 buyuk hurma 2 avuc badem

Aksam: 1 kase yogurt 2 dolma

150 ip atlama yatana kadar 200 daha.

2 litre su bitirdim yatana kadar 1+ daha.

Banu abla reglim diye canimcok tatli cekio aburcubura yaklasmadigim icin bugunn muz ve hurmayla yetinmeye calistim kizmadinn dimiii

Owww kızlar muhabbeti koyultmussunuz bende işten geldim eşime iftar hazirladim üzerimde oyle bi yorgunluk var ki anlatamam ya.. şimdi hemen yatıp uyuyasim var nedense..
bendr düşük tansiyon var kızlar oruç tutmayı çok istiyorum ama düşüp bayılma ihtimalim var is yerinde göze alamıyorum ama tutsam mi öf. . Istiyorum da tutmayı. .
Bi akıl verin baciniza

Selam kizlarr bi gun bakamadim kayntmissiniz iftardan once okumaya basladim bi baktim top patladi Bugun buraya geldigim icin bi kez daha sukur ettim kizlar.. Karatay sayesinde gun icinde acikma yok.. İki gundur iftardan sonra siskinlik yok.. Sporumuda yaptim temizligimide ustelik sabah 8 de uyandim.. Ogleden sonra 1 saat uyudum sadece.. İftarda olusan siskinligin sebebinide buldum.. Bi lokma yemek bi ydum su iciodum.. Bugun orucumu iki bardak su ile actim.. Yemekle beraber su icmedim sadece 1 bardaj ayrani kucuk yudumlarla ictim.. Suan ne bitkinlik ne uyusukluk hic bisi yok masayi topladim bulasiklarimi yikadim yesilcayimi demledim.. Evimiz ikinci katta alt katta cafemiz var cafeye indim kahvemide ictim acik havada merdivenleride spordan sayiyorum.. Karatay muthis bisey gercekten bi mucize..

Ayyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm

Ayyy yazmayın söyle ya
Basla bence hic zor degil.. Ara ogun derdi yok valla en guzel diyet karatay.. Dun bi yazi okudum linkini kaybettim paylascaktim.. sadece ara ogunleri birakarak gobekten kurtulabiliyosun karatayla.. Burda bu kadar insan karatayla zayiflamis.. Dene bence. Oku netten karatayi iyice arastir.. Ben buraya geldigimde karatayi biliyodum ama iki ogunle zayiflanmaz diyodum.. Ara ogunleri kestim once kilo vermem hizlandi.. Sonra meyveyi sabaha aktardim kilo vermem durmadan devam etti.. Simdi ramazandada karataya devam edicem bakalim ne kadar vericem..

Ayyy yazmayın söyle ya
Basla bence hic zor degil.. Ara ogun derdi yok valla en guzel diyet karatay.. Dun bi yazi okudum linkini kaybettim paylascaktim.. sadece ara ogunleri birakarak gobekten kurtulabiliyosun karatayla.. Burda bu kadar insan karatayla zayiflamis.. Dene bence. Oku netten karatayi iyice arastir.. Ben buraya geldigimde karatayi biliyodum ama iki ogunle zayiflanmaz diyodum.. Ara ogunleri kestim once kilo vermem hizlandi.. Sonra meyveyi sabaha aktardim kilo vermem durmadan devam etti.. Simdi ramazandada karataya devam edicem bakalim ne kadar vericem..

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay+ 1 bardak yesilcay
İftar: 1kase sebze corbasi+ 1 dilim firinda makarna+ salata+ 1 bardak ayran+ 2 parca karpuz

2 litre su uyuyana kadar 1 litre daha gider+ 2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+200 ip+ 50 mekik+30 squat( birazdan 200 ip daha atlicam)

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay+ 1 bardak yesilcay
İftar: 1kase sebze corbasi+ 1 dilim firinda makarna+ salata+ 1 bardak ayran+ 2 parca karpuz

2 litre su uyuyana kadar 1 litre daha gider+ 2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+200 ip+ 50 mekik+30 squat( birazdan 200 ip daha atlicam)

Cok acim ya.. 2,5 litre suyumuda bitirdim yatana kadar 2 3 bardak daha gider. Bugun oglen annem ve ablamla ip atladik :)) annem ablam tuttu ben atladim sonra sirayla hepimiz ayni anaokuldaki gibi atladik hemde salonumuzda annem bi ara bahcemizde atlayalim dedi ama ben hayir beni boyle gormesinler dedim Olsunn salonumuzdada eglendik sukur ipim cok uzun yoksa boyle yapamazdik Baya gulduk eglendik kucuk cocuklar gibi birazdan iftar saati. Cok guzel yemekler var Ama ben yemicem. Reglim bari duzgun yapayim iyi degerlendiriyim. Gercekten acimmm! Kendime guvenemedigimden kalkip disimi fircaladim birazdan o guzel yemeklere karsi koyayim diye Simdi hic birsey yiyemem bu mentol tadin ustune artik hep bu yontemi uygulayacagim. Gercekten acimm kanim gurulduyo. Guruldeeeeee bakalim karnim elmi yaman beymi yaman gorecez :)) seni terbiye edicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…