- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
çevir kazı yanmasınkaptan geliyooooo önce ben sonra sen... canım ben pestil derken bolll cevizli dedim kiii
bu kadar hızlı oynayanı ben de görmedim genellikle erkekler ayak hareketlerini seri yapar kadınlar daha zarif oynarlar
çevir kazı yanmasın
eveeettt gelelim kendi cezamı kendim kesmeye. efeniiimmm ben bu gece sahurda tost yidim diiii 2 dilim beyaz ekmek arasına az bişeyde peynir... hayır akıllım biliyosun yaniii ama işte eşime yaptım yaparken canım çekti hadi yiyim dedimmm.. bari yanına 1 yumurtacık haşla demiii.. sabah aç uyandım şimdi de ölüyorum açlıktan gur gur gur midem sabah beri.. eeee bu bi ceza ama yeter mii yetmez gelsin ilave 100 ip... hadi bakalım atla dur atlarkende tostu düşün...
Hahahhaa ilahii :)))) cok tatlisin abla kanimm fokur fokur kaynadi sana suan muahhhhhh kocamann opucuk
ben kaçar kaptan bugün bana izin vermez.çekeyim eşofmanları yapayım yürüyüşümü de geleyim öpüyorum hepinizi
Elle yeme bizim kulturdede var tabi kendi tabagimdan yerim yani fark etmez ama kalkipda salatalik domates dilimlerini elinle alacak degilsin herhalde hemde 4 parmaklahah
nese sen bosver onlari elle yeme olayi bizim kulturdede var ama su donemde degil aslinda biyandan icten bir masa oluyor ama ben catal bicakla yiyorum ilk zamanlar ben hicbisey yiyememistim sonra zamanla kendi damak zevkine gore ayarliyorsun yemekleri benim icin daha iyi cok yememek ama problem bende aburcuburumarim bir gun sende gelirsin buraya dugunde 6 tane kaftan giydirdiler o sicakta bide basina taclar kemerler iyi guzel beni tasiyan adamcagizlara yazik sirtda 90 kilo ordan oraya taht gibi bisey icinde garpti benim icin gelelim diyete kac kiloyla basladin diyte ilerlemen nasil ????
Ayyy yazmayın söyle yaSelam kizlarr bi gun bakamadim kayntmissiniz iftardan once okumaya basladim bi baktim top patladiBugun buraya geldigim icin bi kez daha sukur ettim kizlar.. Karatay sayesinde gun icinde acikma yok.. İki gundur iftardan sonra siskinlik yok.. Sporumuda yaptim temizligimide ustelik sabah 8 de uyandim.. Ogleden sonra 1 saat uyudum sadece.. İftarda olusan siskinligin sebebinide buldum.. Bi lokma yemek bi ydum su iciodum.. Bugun orucumu iki bardak su ile actim.. Yemekle beraber su icmedim sadece 1 bardaj ayrani kucuk yudumlarla ictim.. Suan ne bitkinlik ne uyusukluk hic bisi yok masayi topladim bulasiklarimi yikadim yesilcayimi demledim.. Evimiz ikinci katta alt katta cafemiz var cafeye indim kahvemide ictim acik havada merdivenleride spordan sayiyorum.. Karatay muthis bisey gercekten bi mucize..
Basla bence hic zor degil.. Ara ogun derdi yok valla en guzel diyet karatay.. Dun bi yazi okudum linkini kaybettim paylascaktim.. sadece ara ogunleri birakarak gobekten kurtulabiliyosun karatayla.. Burda bu kadar insan karatayla zayiflamis.. Dene bence. Oku netten karatayi iyice arastir.. Ben buraya geldigimde karatayi biliyodum ama iki ogunle zayiflanmaz diyodum.. Ara ogunleri kestim once kilo vermem hizlandi.. Sonra meyveyi sabaha aktardim kilo vermem durmadan devam etti.. Simdi ramazandada karataya devam edicem bakalim ne kadar vericem..Ayyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm
Basla bence hic zor degil.. Ara ogun derdi yok valla en guzel diyet karatay.. Dun bi yazi okudum linkini kaybettim paylascaktim.. sadece ara ogunleri birakarak gobekten kurtulabiliyosun karatayla.. Burda bu kadar insan karatayla zayiflamis.. Dene bence. Oku netten karatayi iyice arastir.. Ben buraya geldigimde karatayi biliyodum ama iki ogunle zayiflanmaz diyodum.. Ara ogunleri kestim once kilo vermem hizlandi.. Sonra meyveyi sabaha aktardim kilo vermem durmadan devam etti.. Simdi ramazandada karataya devam edicem bakalim ne kadar vericem..Ayyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm
Kolay gelsin o zmn bize ben basliyorummhihih merak etme beraber atlıycaz benimde sahurum cıslııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?