• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya. :mad: veremicem kilo kesin. :KK61:

zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım. :KK45: Kurabiyenin tadına bakmış bulundum. o_O
Corba icmeden yemek yedigin icin olabilirmi kuzum cunku esimdede siskinliknoluyor cunku hemen yemege saldiriyor ben once yavas yavas corbami iciyorum hic sislik yok aksine cok rahatim yemektwn 1 saat sonra sporumu bile yapabildim

Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya. :mad: veremicem kilo kesin. :KK61:

zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım. :KK45: Kurabiyenin tadına bakmış bulundum. o_O
41 kalori azmi kuzum.. Sade sodanin icine kendin limon sikip icsen

3 haftadir asiri istegim var sigaraya son bi haftadir daha fazla oldu. Bazen ablamin elinden alip iciyorum :KK43: resmen suan canim annemin pakketini alip icmek istiyorum off napicam ben. Cok zararli tekrar baslamak istemiyorum sigaraya. Lisede icmistim 13 yastan 16 kadar ama bende okadar bagimlilik yapmamisti. Arada iciyordum ayda 2 paket. Gunde 2 sigarayla bile yetiniordum. Ama sevgilimden ayrildigimdan beri resmen sigaraya hasretim. Nedenn olduki boyle psikolojik mi anlamis degilim cunku ilk defa fark ettim ayrildigimdan beri sigaraya hasretim. Kendimi inanilmaz zor tutuuyorum hatta gidip marketten alasim varrr yaa bana yardim edin su lanet seye baslamak istemiyorum ama burnumda tutuyorr resmennnnn. Bazen annemin agzindayken birden alip kaciyorum :KK48::KK45: Hahaha son puflari cekiorum annemde elimden almaya calisio bi yandan kiziyo bana:KK48: hahaha cok komik oluyor ama o puflar bile yetio bana :s

Suaaannyagmur yagiyooorr. Benim icim aciyoo .......... Allah im al su aciyi icimden :KK43:
Oyyyy Yasmin yapma Sakın Başlama ablacım yaa... Sevgilinde hayırlı değilmiş olmamış böle düşün ınan ileride bugünlerine üzülürsün bosuna kendimi harabetmişim diye:KK51:

Ewet kizlar birazdan 2 bardak su daha icip 5 litremi rekorumu kiriyorum :KK70: bu saatte uyumadim daha cunku tvde hocayi dinliyorum birazdan uyuyacamsaat suan 01:46. Yarin 1 de epilasyona gidecegim yine ablamla. Bu hafta randevumu erkenden aldim. Trgitmeden yarindan sonra 2 defa daha gideyim yuzum icin. Yazdan sonrada tum bedene basliyacam in sha Allah.
Sena nın dediği gibi yazın yüze yapılmıyor ( sanırım lazere gidiyorsun dimi?)
Ayrıca su en fazla kilonla 0,033 ü carptıgında çıkan sonucu içebilirsiniz fazlası zarar... Ama bende yazın abartıyorum:)
Bu bilgiyi kaptancıgımdan ögrenmıstım bu arada :)))

Pazar günkü menüm:

Sahur:
Domates salatalık peynir zeytin
Çılbır
Patlıcan ezmesi

İftar:
2 kaşık yayla çorbası
2 patlıcan oturtmasından patlıcan
Az tavuk eti ve köfte
Az yaprak sarma
Salata peynir zeytin

Spor: Adetimin ilk günü olduğu için free bugün
Su: 2 litre
Regl in ilk gununde spor yapmiyoruzmu canim?

oh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederim :KK53:
Hepimizin hayali buuuu
Her defasında sıkıstıgım halde bişi almamaya çalışıyorum bu kiloya alışmaym diye
Gecen gün eşimde Hayatım alacaksan al hepsini kilo verince alma batırcan beni gibime geliyo diyo:KK48:

Saol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti valla
Gecmiş olsun tatlım

kızlar bir şişe limonlu soda içicem ilerleyen saatlerde. bir de yaptığım tuzlu kurabiyenin tadına bakmam lazım. 1 lokmacık ondan yicem şimdi. birilerine gönül rahatlığıyla yedirmek için tadına bakmam lazım. yoksa çatlarım meraktan. :KK53::KK53:
Limonlu soda yerine sade soda icsen daha iyi olur canım ona limon sıkarsın...
Soda manyağı olarak cvp vereyim dedim:KK53:
Gönül rahatlığı icin ye bakalım:KK48:

IMG_31581681167916.webp
Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin :D

Back
X