- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Amien ablacim bugun harika olduuuu:))İnsallah motivasyonun hic bozulmaz kuzummm
aynen oyle caniminici ayy sonkez deneyim dedimmm :))Ooo motivasyon tam bakıyorumda süperrrr. Hani sen elma diyetini bırakmıştın kuzum ya
Aayy neguzel ne mutlu size tebrik ederim ablacim cok sevindimIyi aksamlar arkadaslar
bu sabah saat 8 gibi gorumcem aradi beni oyle bi uyandim ki korkuyla bi sey oldu sandim.esimde is seyahatinde dedim heh esime bisey oldu beni ariyo bunlar diye aninda basima agri girdi.neyseki ayilipta olayi anladim.elimde buyuyen yegenim bugun mezun oluyomus.hep berabrr toplandik gittik.e 200 kisi tektek diploma aldi cok uzun surdu. sabahinda soku uzerimdeydi.eve bi geldim pert olmusum.bugun spor yok.
ama cok mutluyum vatana hizmet edecek twmiz ruhlu bi doktorumuz oldu.
Çarşamba günkü menüm:
Sabah:
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Sütlü şekersiz türk kahvesi
İftar:
Az mantarlı yoğurtlu çorba
Az haşlanmış tavuk
Sarma
Salata
Peynir zeytin
1 tane biber turşusu(inş ödem yapmaz)
Bir de tarlada dalından kiraz azıcıkta çilek yedim
Spor: daha yapmadım ama şimdi hemen kalkıyorum 400 ip 100 mekik 50 squat 100 şınav
Su:3 litre su ve 1 şişe maden suyu
Hahaha canimmm bende oyleydim ablam evlenmeden once hadi evlende yegenim olsun diye sikayet ederdim :)) simdi dunyalar tatlisi aslanparcasi teyzesinin kuzusu askiii oldu. Teyze olmak anneden farksiz demek bence. Tabi simdi anne olma duygusunu yasamadim ama eminimki farksizdir onun cani yansa benim canim 10 kati yanar kiyamam ona ben askimbenim. In sha Allah sende en kisa zamanda teyze olma duygusunu yasarsin canimminiciOyy kıyamam sana kuzum ya. Bende ablam evlensinde bir an önce bana yeğen yapsın teyze olayım diye sabırsızlanıyorummmm.
Aynen bende yere yapistigimla kaliyorum100 sinav nasi cekiyon ya 10 da yeri opuyom ben haliyla ask yasiyoz sonra
E
Oku oku bitmedi bir türlü birkaç sayfayi atladım yarın okurum artık
Iyi geceler kızlar nihayet gelebildim annem ve babam bende kalıyordu birkaç gündür çok yoğundum bugün gittiler artık spor ve diyetime kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
bugünki menum
sabah karatay kahvaltı tek yumurtayla
öğle et sote ayran
akşam 1 tane Semizotlu gözleme 2 bardak ayran
Akşam 1 top sade dondurma
şu 2,5 litre
40 dakika yürüyüş
2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diyehahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo .. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Sahuru yapmadan kızımla oturup bir güzel 2 cüz kuran okuduk
Malum ilk gün başladık üzerinede hemen regl olunca geri kaldık birde Kadir Gecesine yetişsin istiyorum o yüzden artık her gün bir cüzden fazlasını okumaya gayret ediyoruz ( kızımında regl olmasını göz önünde bulundurarak)
Bugün şükür 8çi cüzün ortalarına geldik ve yarında 1.5 cüz okursak 10cu cüzü yakalayacağız4 - 5 gün daha böyle 2 şer 2şer okursak Allahın izniyle yetişir Kadir gecesine diye umuyorum
Şimdi kızım bana şekersiz Türk kahvemi yaptı ( kaç gündür içmiyordum ) sonrada ufak ufak sahurumuzu hazırlar yiyip yatarız Allahın izniyle
Olurmu hiç öyle şey adaşımSenin gibi yüreği güzel bir insan kimseyi kırmaz heleki beni
Biraz yoğunluk birazda böbrek sancısı derken pek fırsatadı ama şükür şu anda çok iyiyim hatta Allahın izniyle orucumuda tutacağım bugünama eşim tembihledi eğer bir daha ağrın tutarsa kesinlikle doktorada gidilecek orucada son vereceksi diye ( sonuçta senide dediğin gibi hiç birşey sağlığımızdan önemli değil )
Evveli gün Güllaçı CAfeye bıraktıktan sonra komşu ablanın yeğeni Cafeden ayrılmadan ( biraz erken kaçmış işi var diye ve ortağına bırakmış ) 2 parça satılmış ve yiyenler çok beğenmişBugün soramaya fırsatım olmadı ( Komşu ablamda yeğeniyle konuşamamış yoğunluktan ) ama yarın öğrenirim sanırım tepsi bitmişmi bitmemişmi diye ( daha RAmazan sakinliği var Pierre Lotide ama Cafeyi işleten abi bir iki haftaya dahada yoğun olur hatta çok beğenirlerse Bayramdan sonrada devam ederiz satışına dedi hatta belki Mozaik pasta tarzı birşeylerde yapabilirim hem uzun süre dayanır hemde kahvenin yanına millet hafif yemek isteyebilir )
Bakalım BİSMİLLAH dedik o işede bir parmak attık olursa olur olmazsada bana tecrübe olur
VAlla sorma şu dişçi olayı tam icat çıkarmak gibi olmuşadamlar muayenehaneyi iki süslüyor sonrada iki misli para alırlar Allah bilir hala araştıracağım hesapta ama eğer yarında kızım dişim derse o zaman bizim diğer tanıdığa götürürüm ( öbür taraf daha yakın diye bugün tıp merkezine götürdüm ) hee tanıdığın muayenehaneside yoktur öyle oyuncak falan ama muayene esnasıda TV açtığını biliyorum ( çizgi film kanalıda vardır olmadı cepten biz açarız )
Kuzum eve geldiğinden beri 3 kere diş fırçaladı ( normalde sabah akşam kesin fırçalar amam bu ara sakızlı şekerlere dadanmıştı Anannede getirince bir iki çikolata çocuğu zaptetmek zor oldu sonuçta bizler gibi nefsine hakim olamıyor ama yok ettim kalanlarısorarsa nerede onlar diye bende parası olmayan çocuklara verdim derim geçen öyle yaparım çok yersen demiştim oda yavrum paraları yok diye alamıyorlar çikolata dimi Anneciğim diyip razı olmuştu bari görmezse istemez )
Ayyy gulsemmi aglasammi size bi iyi haberim varbanu ablacim en cok senin sevinecegine eminim :)) ELMA DIYETINE ELVEDAAAA :))) hahahaa :)) yaaaaaaaaa aglamak istiyorum ama gercekten buraya geldigimden beri bi aliom bi veriom komedi ya daha yeni guldum kahkaha attim sinirden anne su halime bak boyle bile gitsem tr hic umrumda degil artik elma diyetini bile denedim dedim:)) annemde benimle beraber guldu cok aciyo bana askimbenim. Ama simdilik elveda diyorum elma diyetine belki trde tekrar denerim. Icim rahat degil oruc tutmadigim icin bu gun yine niyetliyim hemde reglim yeni bitti sayilir bi kac gundur. Yani baslayabilirim tekrar orucuma :) umm artik herseyden yiycem ama azicik. Hemde tabagim yani aksam yemegim tatli tabagi olacak kucucuk:)) Aburcuburda olsa yicem ha yesem 1 isirik gozum doysum. Ha bire herseyden isirik almiycam tabiki sadece canimcokcok cektiginde.
Artik yeter gercekten ben metobolizmami alt ust ettim artik duzene sokucam. Omur boyu yasamtarzi yemegimi ayarlicam yani benim icin diyetmiyet yok artik ben anladimki diyetler bana gore degil ve dayanamiyorum. Hicbirseyden kisitlamiycam ufak bi isirik bile yeterli. 6dan sonra hicbisi yemek yok ve hersey saglikli olucak. Ben size soylemedim ama 4 gundur tekrar basladimm o zayiflama hapina ve tekrar sahit oldumki hiiic biirr et ki si yoook:)) ilk isim yarin direct ablama vermek olucak cunku israrla benden istemisti bide o denesin bakalim ise yariyacakmi. Gercekten sagliksiz seyleri hayatimdan cikaricam. Aburcuburda sagliksiz kesinlikle yemiycem ama canim cok cekerse bi isirikla yetinmeyi ogrenicem. Bu benim yasamtarzim olucak kendimi buna alistircam. Ve dusundumde bu azimle ben saglikli yasam tarzima yarin direct baslayim. Zaten 2 hafta kaldi orucun bitmesine ben kisin hepsini tutacagim in shaa Allah hadi bakalimmmm ben artik donusu olmayan bi yola ciktim hepiniz buna sahit olacaksiniz in sha Allah. Akillandim gibi :)) hahaha offff yine o guvenmeme hissi var icimde. Cunku basaramadim aylardir bi turluneyse demeyim oyle :)) kendime guvenicem:) guveniyorum kendimeeee :)) Allah in izniyle basaricam..
günaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
dünkü cıslı menümü yazayım
PAZARTESİ
sahur
1 yumurta az domates salatalık az peynir 1 bardak çay doymadım ama canım hiç istemedi bütün gün aç gezdim annemdeydim dönücem diye ceviz falanda almadım yanıma
iftar :
1 kase tarhana çorbası, 4 kaşık kabak yemeği, köz patlıcan salatası, 3 kaşık tereyağlı erişte (kendi yaptıklarımın sonuydu artık )
su 1,7 litre
spor yok
aman canım rabbimden gelene razıyız elbette ama geçen yıldan beri burda çok sık oluyo dperem bende psikolojik olarak takıntı yaptım sanırım korkusu kaldı içimde kardeşim benim üniversitedeyken simav depreminde kötü zamanlar geçirdik ordan kaldı bende bu. şiddeti az ama km çok yakın olunca fena etkiliyo sabah sallanarak uyandım.. gardrobun sallanışı sesi gürültüsü hala kulaklarımda
Selvi ablaya soylediklerimi sizede soyleyeyim.. ben bugun dusundumde biliyorum elma diyeti tek beslenmek cok sagliksiz ama ben bu diyeti kacamaksiz yapmadimki hic ha 2 gun kacamaksiz yapmistim mukemmel sonuc almistim. icimde sonnn bir kez dene diyen bi ses var. Zaten herseyi denedim son kez yine deneyim bu sefer 0.kacamak. Bakalim nasil olucak. Buda berbat olucaksa hic dusunmeden saglikli beslenmeye geccem. Icimdeki sesi dinleyeyim sonradan pisman olmayimzaten her diyeti denedim son bir kez boyle deneyim birsey kaybetmem herhalde dun aglayacaktim cok stresliydim hersey ustume ustume geliyordu ve yediiiimmmmmmmm bugun tartida yine 101.4 cikti hemde 400 gram fazla yaaaaaa ((((( hayattan biktim...
30+ dk yuruyusum cepte :)) 3 km yurudum. Yatana kadar 3 x 100 ip atlarim daha. Bugun neolduysa bagirsaklarim cok calisiyooo
Bugunki menum israrla ablam bari bugun elma diyeti yapma dedigi icin ablam icin yapmadim. Bugun ozel bir gun oldugu icin. Sadece bugun diyetimi senin icin yapmadim yarindan itibaren artik kimseyi dinlemiyorum dedim tamam dedi :))
Sabah; 1 tost ( her tost dedigimde 2 kepekli ekmek 1 kasar. ) yaninda hicbirsey sadece yesilcay
Ogle 1 kase marketten meyveli yogurt
Yaninda 3 buyuk top dondurma ustunde sekerleme
Aksam: 1 avuc kuruyemis
1 yesilcay 2 litre su bitirdim aksama kadar 1 daha gider 30+ dk kosubandi yurudum 200 ip atladim yatmadan 200 daha atlarim.
Yediklerim icin pismanimcokmu yedim sizce?
Bugunku menum
Sahur: karaaty eksiksiz
İftar : 1 kase mercimek corbasi+ tavukmantar sote+ kabak salatasi+ yogurt+ 3 zeytin+2 hurma+2 bardak ayran+1 parca karpuz
2 litre su(sahura kadar 3.5 olur) +2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+50 mekik+100 ip+30 squat
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ayağı yanmış kedi gibi gezen Oynakbaşı geldiiii
Öğlende kızkardeşimle bir attık kendimizi sokağa akşam 5de ancak eve geldik ama okadar yorulmuştum ki hemen iftarlık birşeyler hazırlayıp kendimi koltuğa attım
Geberdim yorgunluktan ama çocuklar çok eğlendi ( oruçluyken çok zor yaaa ama işte öbür türlüde çocuklar sıkılıyor evin içinde )
Yarın akşam iftar derdim yok görümceme davetli olduğumuz için
Biraz sizlere bakayım sonrada büyük kızımla hatmimize devam ederiz Allahın izniyleGece de bir yarım saatcıkte olsa kızı kapı önüne çıkaracağım komşunun kızıyla biraz sohbet edip hava alırlar sonrada tekrar biraz daha kuran okur sahurumuzu yaparız
salı menü
sahur peynir zeytin lavaşla yapılmış tost,1 kase kiraz
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar 4 adet köfte, 3y.k pilav,çoban salata
1 avuç kabak çekirdeği
1,5 lt su içildi sahura kadar devam
hepnize iyi geceler
Kız sen ne tatlısın öle :)
Nedenini bilmediğim bi kırgınlık hüzün var Üzerimde saaatlerdir tebessüm ettirdin bana
Salı menum
Sbh Salatalık
Öglen kk
Aksam bişi yemedim su dışında bişide içmedim
iyi geceler kızlar
bugünki menüm
sabah:tereyağlı omlet beyaz peynir marul biber maydanoz zeytin
öğle: yarım porsiyon nohut
akşam: bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte salata kabak salatası
su 2,5 litre
spor:45 dakika yürüyüş 10 dakika kondisyon bisikleti 30 tane mekik
Salı günkü menüm:
Sabah:
2 yumurtadan sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
İftar:
Peynir zeytin salata
Az kırmızı mercimek çorbası
Az sarma az nohut
Az pilavın üstündeki tavuklardan
1 dilimde küçük kare baklava
Spor:40 dakika yürüyüş 300 ip 50 mekik 25 squat 30 şınav
Su:2 litre
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
TEkrar ben geldimmmm
Kızımla oturup biraz kuranımızı okuduk Rabbim kabul ederse
Yarın gündüzde okuruz inşallah hazır iftar derdide olmayınca
Şimdide sahurumu yapar yatarım
Maalesef benim büyükte aynı durumdaASlında her etkinliğimizi çocuklara özelliklede büyük cadıya göre ayarlıyoruz ( ufak her konuda hoşnut oluyor )
Bazen daha giderken kapışıyoruz bazende iyi günündeyse dönüşte
Dediğin gibi off layıp pofflamalar cidden benide deli ediyorAnam biz zamanında hoşlanmasakta Annemler nereye derse kuzu gibi peşinden giderdik itiraz etme şansımız desen sıfırdı bunlara sizde birer bireysiniz fikrinizi belirtme hakkınız var, zorla kimse size birşey yaptıramaz diye diye tepemize çıkarttık farkında olmadan
Ama artık bazen ben isyan edip dettt herkes haddini bilsin bu kezde benim istediğim olacak diyorumnasılsa öylede ofluyor böylede ofluyor bari aradada olsa benim dediğim olsun
Tabi atıyorum 10 kere bir yere gidersek 2sinde ancak benim isteğime göre karar veriyoruz yoksa hep cadıların istediğini yapıyor babaları
Aman mutlu olsunlarda varsınlar oflayıp puflasınlarsonuçta hiç birşey onlardan değerli olamaz
dünkü menümü yazayım
sahur : 1 kase kuru fasulye, 1 yumurta, 2 ceviz
iftar : kuru fasulye ve 1 parça haşlanmış tavuk, yoğurt
su 1,5 litre
spor 25 dk yürüyüş
Kizlar nasilsiniz sukur dunki 400 gram vermisim :)) tam 101 kgim suan. Bugunden itibaren dunde soyledigim gibi sifir kacamak. Kahvaltimi 3 saat once yaptim daha yenide yesil elmami yedim. 8e kadar daha 4 yiyecem. Suyumuda en az 3 litre icecegim simdi kalkip kosubandinda 30 dk yuruyecem ilk once 100 ip atlayim. Bugun 500 ip atlicam 30 dk kosubandi ve tekrardan squat basliyacam bu popo kuculmeliiiiii. Hic onemli degil 101 kg olsamda illaki faydasini gorurum. 2 ay squat birakmamayi dusunuyorum. Haydii ben kacaaar cok motiveliyimmmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlen dişci randevumuz vardı malum ( normal bir muayene haneydi öyle süslü püslü değildi)
Giderken kuşumla uzun uzun konuştuk bak abi yada abla muayene ettikten sonra tedavi etmek için dolgu yapılacak derse hiç korkmuyoruz dimi cesur kızım diye
Nasıl çocuğu gidene kadar alıştırdıysam dişçiye girdiğinde büyük bir özgüvenle koltuğa oturdu, doktoru tüm sorduğu sorulara (adın ne, yaşın kaç yok işte diş fırçalıyormusun, ağrın varmı gibi sorular ) çok rahat cevap verdi
Doktor ona anlayacağı şekilde yapılacak işlemi anlattı ama ilk önce Pazartesiye kadar biraz ilaç içmen lazım ki dişindeki ufak apse gitsin dediGüzelce dişçiyle anlaşıp el sıkıştılar ve Ana kız evimize döndük ilaçlarımızıda alıp
İnşallah o günde aynı cesareti gösterir
Acıkcası ilk odaya girdiğimde normal bir oda görünce keşke başka yere götürseydim dedim içimden ama şükür gitmişiz çünkü dişçi gerçekten işini çok iyi biliyor ( çocuklara yaklaşımına bayıldımbaşkaları gibi hoyt hoyt değildi ) üstelik 4 dişten sadece ikisi dolgulukmuş diğerleri daha çok çok yeniymiş ve her gün 3 kere diş fırçalarsa kesinlikle ilerlemez ve diğer ikisine dolguya gerek yok üstelik bundan sonrada her 6 ayda bir görüşüyoruz Anlaştıkmı dedi kuzuma oda tamam gelirim Anneme söyleyip dedi
YOlda bayada yürümek zorundaydık minibüsler önünden geçmiyor diye hatta bir ara kösteklenip ana kız yere yapıştıyorduk azşükür birşey olmadı
Küçük kuzuyu birazda parkta oynattıktan sonra eve gelip dinlendim ( baya yoruldum oruçlu halde o kadar yol yapınca ) hatta bir ara eşimide kalayladım telefonlasabah para bırakırken birde arabayı bıraksaydın; kendi arabanı satıp benimkine el koydun oruçlu oruçlu beni yollara döktün diye adamcağız özür üzerine özür diledi hatta bir ara tutturdu ille taksiye bin niye minibüsle uğraşıyorsun diye ama kuzumun hoşuna gittiği için minibüsle gidip geldik
Bir iki saat sonrada görümceme gideriz iftar içineşim en geç 7 gibi gelmiş olur nasılsa
Kvde gelecek tabi bizimle hatta dönüşte KVyi evine bırakıp tekrar kızkardeşimin evine gidip oradanda babamları alacağız ( onlarda kızkardeşimdeymiş bu akşamYarın KVsini iftara alacakmış o yüzden alışverişe çıkacaktı tabi ikizlere Annemler bakacak o arada kızkardeşimde gelmişken Allah ne verdiyse yeriz birlikte demiş tabi eve götürmek bana kaldı neymiş Annem ona arabayla bırakmana gerek yok dermiş ama ben nasılsa görümcemden dönerken onların oradan geçicekmişim ona Annem gerek yok demezmiş yolunuzun üstü hesabı )
kızlar iyi akşamlar hepinize kaptanımında izniyle ben 2 hafta kadar izne ayrılıcam buralardayım ama bildirim yapmıycam bi iki hafta sizlerinde bilgisi olsun istedim. ramazanda susuzluk sebebiyle aşırı derecede ödem topluyorum, bu da benim motivemi bozuyo iyice sıkıldım 2 akşamdır sürekli artı görüyorum ve takımı olumsuz etkilemek istemiyorum, ağzıma attığım her lokmada suçluluk hissediyorum. biraz şu stresi atmam lazım üstümden.
4,5 lt suBugunku menum
Sahur: Eksiksiz karatay+6-7 kiraz
İftar: 1 kase ezogelin corbasi+ 2 sis adana kebap(tahta sislerden kucuklerdi) +ceyrek lavas+ salata+ 2 bardak ayran+ 1 kahve
1 litre su+ 1 kupa bitki cayi(sahura kadar 3.5 tamamlanir siselerim hazir)
1 mil leslie+100 ip+60 mekik+30 squat
İyi akşamlar herkese. Kimsecikler uğramamış bugün hayret. Bende iftardan geldim spor yapmadan bir uğrayayım dedim. Her şey yolundadır inşallahh.
Oyyy kolay gelsin canım. Anca oluyor ya sabah seninde iş sonra misafirler falan zor olmuştur tabi.
Ooo motivasyon tam bakıyorumda süperrrr. Hani sen elma diyetini bırakmıştın kuzum ya
Canım benim kendini lütfen şuçlu hissetme. İzin al ama aramızdan da kopma. Motivasyonunu düşürmeden devam et hep böyle
Çarşamba günkü menüm:
Sabah:
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Sütlü şekersiz türk kahvesi
İftar:
Az mantarlı yoğurtlu çorba
Az haşlanmış tavuk
Sarma
Salata
Peynir zeytin
1 tane biber turşusu(inş ödem yapmaz)
Bir de tarlada dalından kiraz azıcıkta çilek yedim
Spor: daha yapmadım ama şimdi hemen kalkıyorum 400 ip 100 mekik 50 squat 100 şınav
Su:3 litre su ve 1 şişe maden suyu
Iyi aksamlar arkadaslar
bu sabah saat 8 gibi gorumcem aradi beni oyle bi uyandim ki korkuyla bi sey oldu sandim.esimde is seyahatinde dedim heh esime bisey oldu beni ariyo bunlar diye aninda basima agri girdi.neyseki ayilipta olayi anladim.elimde buyuyen yegenim bugun mezun oluyomus.hep berabrr toplandik gittik.e 200 kisi tektek diploma aldi cok uzun surdu. sabahinda soku uzerimdeydi.eve bi geldim pert olmusum.bugun spor yok.
ama cok mutluyum vatana hizmet edecek twmiz ruhlu bi doktorumuz oldu.
Bugunki menum
Sabah: 1 tost 1 domates
2 saat arayla yesil elma. Toplam 4 yesilelma yedim bugun
2 litre su bitirdim yatana kadar 4 bardak daha icer 1 litre daha icmis okurum
20 dk kosubandi. Malesef teyzesinin kuzusu uyandi ve ona bkmak zorundaydim. 100 ip atlamistim ondan once. 200 ip daha atlarim uyumadan. Bugun halsizlik var ustumde kesinlikle diyettimden. Ama gececek in sha Allah. Bu gun cok mutluyum hic kacamak yapmadim. Birazdan 1 yesilcay icerim.
Carsamba menu
sahur peynirli omletle kk kahvaltisi
iftar ezogelin corbasi,kiymali yumurta(cocuklara lavas arasi yaptim ben kacirmamak adina yumurtali yedim)2 bardak ayran
spor yok
1.5 lt su ictim sahura kadar 3 olur
Sahur sonrasi sporumuda yaptim
1 mil leslie+40 mekik+100ip+30 squatsporumu yapmadan once 1 bardak sut ictim bi yerde okumustum burdada olabilir unuttum spordan once sut faydali diye
Bugun iftar oncesi dayanamadim tartildimeksiyi gordum keyfim keyif eklendi darisi herkesin basina
Kaptanim aslinda hafta arasi hic tartilmiyordum. Ama bugun simitlerin kuculdugunu hissettim seytana uydum
Evet kuzum spordan önce hafif protein almak kaslar açısından çok faydalı.Ohhh ne güzel müjde bu böyle ipucu veremezmisin ama tartılmama kuralını da çiğnemiş oldun ne desem bilemedim şimdi
Sweetdimple Kaptanim bugun tartildm eksiyi gordum bile ramazanda kilo alacam.diye korkarken kilo vermeye devam etmem cok mutlu ediyor beni. 4.5 litre su degil kaptanim 3.5 litreye tamamliyorum hergun suyumu 2 tane 1.5 litrelik sise 1 tanede 0.5 litelok sise bitiyorum. Suyu cok icinde uykularim mahvoluyor bide sahur derken uykusuzluktan olcem valla
Kaptanim aslinda hafta arasi hic tartilmiyordum. Ama bugun simitlerin kuculdugunu hissettim seytana uydumcok fazla degil ama eksiyi gormek guzel oldu. Yarinda tartilir bildirimimi yaparim
Cuma gunu temmuz hedeflerimizi belirleyecez dimi kaptanim?
Aminnnn cok tesekkurler ablacimmmAblanın mutluluğu sağlık ve huzurla yıllar boyu sürsün meleğim .Tebrikler
Hahaa yaaa...Sonraki yazdıklarını okuduğum için sevincim kursağımd akaldı prensesim
Ablacm haklisin ben vermek istemedim ablama ama cok israr etti ilk kez kullanacak ende kiramadim veriyim dedim zaten olaydi bana olurdu okadar kutu kullandimki gecmiste. Gerci metobolizmami bozdu ama ha bide kalp atislarimi ama o herhalde cok kutu kullandigimdan :s ama birdaha asla kullanmamPrensesim gerçekten üzüyorsun beni evet bizden saklayabilirsin yaptıklarını ama sadece kendine zarar verirsin kuzumBence ablana da verme bitanemm insan en sevdiğine zararlı olduğunu bildiği birşeyi nasıl verebilir ablan istemiş olsa da lütfen çöpe at İstikrarını sağlarsan elbette başaracaksın kuzum yeter ki sebat et
Saol ablacimmPeki bitanem ne diyeyim başarılar o zaman
Haha aynennn abla in sha Allah,.Sporuna böyle devam edersen inan bana çok güzel kilolar vereceksin prensesim aferim sana lütfen her gün düzenli yapmaya çalış kuzum
Ablacim menu demissin ama ben karatayi denedimkiablaların
Ewett dogruuu devam edicem in sha Allah ablacimTebrikler bitanemmm bak gördünmü sporun etkisi hemen kendini gösterdi aynen devam tatlım
yaaaaaa supersin ma sha Allah sut dedin canim sut cekti ama tam yagli sut vardi buzdolabda bende hep yarimyagli ictigimden elim bi turlu gidemedi korktum yagli diye :sSahur sonrasi sporumuda yaptim
1 mil leslie+40 mekik+100ip+30 squatsporumu yapmadan once 1 bardak sut ictim bi yerde okumustum burdada olabilir unuttum spordan once sut faydali diye
Bugun iftar oncesi dayanamadim tartildimeksiyi gordum keyfim keyif eklendi darisi herkesin basina
100 sinav nasi cekiyon ya 10 da yeri opuyom ben haliyla ask yasiyoz sonra
Hahaha canimmm bende oyleydim ablam evlenmeden once hadi evlende yegenim olsun diye sikayet ederdim :)) simdi dunyalar tatlisi aslanparcasi teyzesinin kuzusu askiii oldu. Teyze olmak anneden farksiz demek bence. Tabi simdi anne olma duygusunu yasamadim ama eminimki farksizdir onun cani yansa benim canim 10 kati yanar kiyamam ona ben askimbenim. In sha Allah sende en kisa zamanda teyze olma duygusunu yasarsin canimminici
Annecigim kol boregini acmis biri peynirli digeride patateslikiymali. Off diyet yapmasaydim :)) suan supuruyor olacaktim. Ama suan iftar saati yaklasti kesinlikle odamdan cikmicam
İyi geceler meleklerimmmm
Haklısın tatlım sohbet güzel akmıştı
Afiyetolsun meleğim allah kavuştursun diyeyim kuzum .Menünde cıslar olsa da miktar gayet makul spora da başlayabilmişsin
Ablanın mutluluğu sağlık ve huzurla yıllar boyu sürsün meleğim .Tebrikler
Allah kabul etsin cecommmKadir gecesine yetiştireceğinizden şüphem yok geçen sene de telaşlanmıştın hatırlarsan ama çok şükür yetiştirdin bitanem
İnşallah cafede işler iyi gider çeşitlendirme de yaparsın kuzum.Yerim prensesimi temiz kalbi hemen yumuşuyor annesi kim desene
Sonraki yazdıklarını okuduğum için sevincim kursağımd akaldı prensesim
Prensesim gerçekten üzüyorsun beni evet bizden saklayabilirsin yaptıklarını ama sadece kendine zarar verirsin kuzumBence ablana da verme bitanemm insan en sevdiğine zararlı olduğunu bildiği birşeyi nasıl verebilir ablan istemiş olsa da lütfen çöpe at İstikrarını sağlarsan elbette başaracaksın kuzum yeter ki sebat et
Geçmiş olsun meleğim rabbim hepimizi afetlerden korusunAminn bitanem
ev eriştesi cıs değil tatlım üstelik abartmadan yemişsin ben cıs göremedim
Etkilenmemen mümkünmü kuzum allah korusun yaşayan bilir .Fakat toplum olarak deprem konusunda hala tam bilinçli değiliz itiraf etmek gerekirse hangimizin evinde deprem çantamız hazır
Peki bitanem ne diyeyim başarılar o zaman
Sporuna böyle devam edersen inan bana çok güzel kilolar vereceksin prensesim aferim sana lütfen her gün düzenli yapmaya çalış kuzum
Özel bir günde yediklerin sadece dondurma ve şekerlememi prensesimmmKuzum buraya bütün ablaların menülerini yazıyor istersen her gün bir tanesini seç ertesi gün uygula ne dersin bir de böyle dene
Afiyetolsun selvoşum cumaya bu güzel menülerinin karşılığını alacağına eminim meleğim
Gez tabii cecomm kışın nasılsa hep evlerdeyiz çok arayacağız bugünleri sefan olsun
sahura kadar 2 lt yi geçmişsindir balım tebrik ediyorum yürüyüşünü ihmal etmeden süper devam ediyorsun kabak çekirdeği ile de omega 3 ümüzü almışız ohh şifa olsun
Hayır olsun diyecekken reglden olduğunu okudum bitanemm
Reglden iştahın mı kesildi kuzummm
Harikasın bitanemmmm
Afiyetolsun prensesimmmbaklava nazarlık olmuş ama sporun harika
Bizim çocukluğumuzla şimdiki çocukları kıyaslamak mümkün değil cecom .Bazen bizim çocukluğumuzun dezavantajları olduğu gibi şimdikilerin de dezavantajları çok.Dediğin gibi onların değeri hiçbirşeyle ölçülemez hep mutlu olsunlar inşallah
suyu biraz daha artırabilsen deryacımmm
Tebrikler bitanemmm bak gördünmü sporun etkisi hemen kendini gösterdi aynen devam tatlım
Maşallah kuzuma inan benden cesaretliDişçi de ne güzel işinin ehli çıkmış çocuk psikolojisi çok önemli.Kızkardeşin senaryoyu yazmış kuzum
Diyet psikolojisinden biraz uzaklaşman inşallah sana iyi gelir meleğim.Takımdan kopmaman şartıyla verdim izni tabii.Ramazan da su içememen senin için dezavantaja dönüştü malesef .Sağlık olsun kuzum ramazan sonu kaldığımzı yerden bidlirime devam.Fakat cuma günü bildirim yapmalısın tatlım
4,5 lt sumaşallah diyeyim selvoşum menü de spor da harika canım
Evet kuzum ben yine araziyim istanbuldan kuzenim geldi hatırlarsın filmkolik olan1 hafta bizde o yüzden izin verdiği zaman girebiliyorum takıma Her şey yolunda çok şükür prensesimmm
Dalından kiraz demekkkŞifa olsun bitanemmm 1 tane turşudan korkma suyunu ihmal etmediğin sürece sorun yaratmaz
Allah korusun balımm hemen aklına kötü şeyler getirme kuzum.Yeğenini tebrik ederim ne mutlu sizlere meslek hayatında başarılar dilerim çiçeği burnunda doktorumuza
Aynen kuzum diyetin sağlıksız olduğu için halsiz kalıyorsun
tebrikler balım sen de marul arası yapsaydın kuzummm
Sahur sonrasi sporumuda yaptim
Buyukler oyle can bogazdan gelir diyorlar diyetten pek hoslanmiuorlarOyyy kuzum kıyamam bende eskiden öyleydim duvarda çeke çeke alıştım şimdi yerde de çekebiliyorum çok rahatlatıyor. Bir de o 100 ün üstüne 50 daha çektim.
Kesinlikle katılıyorum kuzum. Teyze anne yarısıdır derler. Benim teyzeminde hiç çocuğu olmadı malesef ama yeğenleri olarak biz varız aynı zamanda çocuğu sayılırız çok sever bizi bizde onu. Anne olmak gibi teyze olmakda bambaşka.
Of offf ben ki börek yemeyi sevmem şu saatte kimin canı çekmez kii. Kuzum sen dayan suya çaydı kahveydi ağzına bol boll içecek koy.
Hoşgeldin kaptanımm. Ayy o kuzenine bayılırdım haklı ama kız yılda bir kaç kere geliyor sizinle vakit geçirmeye çalışıyor.
Evet o baklava nazarlık olsun. Sende hatırlar mısın bir yere gitmiştimde hep böğürtlendi dut falan toplamıştım yine halama gittik iftara bayılıyorum oraya her şey daldan bir de sadece hayvansal gübre veriyorlar ilaç falanda yok ohh mis.
Maşallah kuzuma aferin sanaaa. Bende bugün tartilim diyordum turşudan sonra yok tartılmıcam işte cuma tartılırım. Bende hissediyorum yüzden totişten gitmiş gibi. Babanem hemen farketti yine mi diyet yapıyorsun sen yüzün kaşık gibi kaldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?