Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar
bu sabah saat 8 gibi gorumcem aradi beni oyle bi uyandim ki korkuyla bi sey oldu sandim.esimde is seyahatinde dedim heh esime bisey oldu beni ariyo bunlar diye aninda basima agri girdi.neyseki ayilipta olayi anladim.elimde buyuyen yegenim bugun mezun oluyomus.hep berabrr toplandik gittik.e 200 kisi tektek diploma aldi cok uzun surdu. sabahinda soku uzerimdeydi.eve bi geldim pert olmusum.bugun spor yok.
ama cok mutluyum vatana hizmet edecek twmiz ruhlu bi doktorumuz oldu.

Aayy neguzel ne mutlu size tebrik ederim ablacim cok sevindim

100 sinav nasi cekiyon ya 10 da yeri opuyom ben haliyla ask yasiyoz sonra

Bugunki menum

Sabah: 1 tost 1 domates

2 saat arayla yesil elma. Toplam 4 yesilelma yedim bugun

2 litre su bitirdim yatana kadar 4 bardak daha icer 1 litre daha icmis okurum

20 dk kosubandi. Malesef teyzesinin kuzusu uyandi ve ona bkmak zorundaydim. 100 ip atlamistim ondan once. 200 ip daha atlarim uyumadan. Bugun halsizlik var ustumde kesinlikle diyettimden. Ama gececek in sha Allah. Bu gun cok mutluyum hic kacamak yapmadim. Birazdan 1 yesilcay icerim.

Oyy kıyamam sana kuzum ya. Bende ablam evlensinde bir an önce bana yeğen yapsın teyze olayım diye sabırsızlanıyorummmm.
Hahaha canimmm bende oyleydim ablam evlenmeden once hadi evlende yegenim olsun diye sikayet ederdim :)) simdi dunyalar tatlisi aslanparcasi teyzesinin kuzusu askiii oldu. Teyze olmak anneden farksiz demek bence. Tabi simdi anne olma duygusunu yasamadim ama eminimki farksizdir onun cani yansa benim canim 10 kati yanar kiyamam ona ben askimbenim. In sha Allah sende en kisa zamanda teyze olma duygusunu yasarsin canimminici

İyi geceler meleklerimmmm

E
Oku oku bitmedi bir türlü birkaç sayfayi atladım yarın okurum artık

Haklısın tatlım sohbet güzel akmıştı

Afiyetolsun meleğim allah kavuştursun diyeyim kuzum .Menünde cıslar olsa da miktar gayet makul spora da başlayabilmişsin

Ablanın mutluluğu sağlık ve huzurla yıllar boyu sürsün meleğim .Tebrikler

Allah kabul etsin cecommmKadir gecesine yetiştireceğinizden şüphem yok geçen sene de telaşlanmıştın hatırlarsan ama çok şükür yetiştirdin bitanem

İnşallah cafede işler iyi gider çeşitlendirme de yaparsın kuzum.Yerim prensesimi temiz kalbi hemen yumuşuyor annesi kim desene

Sonraki yazdıklarını okuduğum için sevincim kursağımd akaldı prensesim

Prensesim gerçekten üzüyorsun beni evet bizden saklayabilirsin yaptıklarını ama sadece kendine zarar verirsin kuzum Bence ablana da verme bitanemm insan en sevdiğine zararlı olduğunu bildiği birşeyi nasıl verebilir ablan istemiş olsa da lütfen çöpe at İstikrarını sağlarsan elbette başaracaksın kuzum yeter ki sebat et

günaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun meleğim rabbim hepimizi afetlerden korusunAminn bitanem

ev eriştesi cıs değil tatlım üstelik abartmadan yemişsin ben cıs göremedim

Etkilenmemen mümkünmü kuzum allah korusun yaşayan bilir .Fakat toplum olarak deprem konusunda hala tam bilinçli değiliz itiraf etmek gerekirse hangimizin evinde deprem çantamız hazır

Peki bitanem ne diyeyim başarılar o zaman

30+ dk yuruyusum cepte :)) 3 km yurudum. Yatana kadar 3 x 100 ip atlarim daha. Bugun neolduysa bagirsaklarim cok calisiyooo

Sporuna böyle devam edersen inan bana çok güzel kilolar vereceksin prensesim aferim sana lütfen her gün düzenli yapmaya çalış kuzum

Bugunki menum israrla ablam bari bugun elma diyeti yapma dedigi icin ablam icin yapmadim. Bugun ozel bir gun oldugu icin. Sadece bugun diyetimi senin icin yapmadim yarindan itibaren artik kimseyi dinlemiyorum dedim tamam dedi :))

Özel bir günde yediklerin sadece dondurma ve şekerlememi prensesimmmKuzum buraya bütün ablaların menülerini yazıyor istersen her gün bir tanesini seç ertesi gün uygula ne dersin bir de böyle dene

Afiyetolsun selvoşum cumaya bu güzel menülerinin karşılığını alacağına eminim meleğim

Gez tabii cecomm kışın nasılsa hep evlerdeyiz çok arayacağız bugünleri sefan olsun

sahura kadar 2 lt yi geçmişsindir balım tebrik ediyorum yürüyüşünü ihmal etmeden süper devam ediyorsun kabak çekirdeği ile de omega 3 ümüzü almışız ohh şifa olsun

Kız sen ne tatlısın öle :)
Nedenini bilmediğim bi kırgınlık hüzün var Üzerimde saaatlerdir tebessüm ettirdin bana

Hayır olsun diyecekken reglden olduğunu okudum bitanemm

Salı menum
Sbh Salatalık
Öglen kk
Aksam bişi yemedim su dışında bişide içmedim

Reglden iştahın mı kesildi kuzummm

Harikasın bitanemmmm

Afiyetolsun prensesimmm baklava nazarlık olmuş ama sporun harika

Bizim çocukluğumuzla şimdiki çocukları kıyaslamak mümkün değil cecom .Bazen bizim çocukluğumuzun dezavantajları olduğu gibi şimdikilerin de dezavantajları çok.Dediğin gibi onların değeri hiçbirşeyle ölçülemez hep mutlu olsunlar inşallah

dünkü menümü yazayım

sahur : 1 kase kuru fasulye, 1 yumurta, 2 ceviz
iftar : kuru fasulye ve 1 parça haşlanmış tavuk, yoğurt

su 1,5 litre
spor 25 dk yürüyüş

suyu biraz daha artırabilsen deryacımmm

Tebrikler bitanemmm bak gördünmü sporun etkisi hemen kendini gösterdi aynen devam tatlım

Maşallah kuzuma inan benden cesaretli Dişçi de ne güzel işinin ehli çıkmış çocuk psikolojisi çok önemli.Kızkardeşin senaryoyu yazmış kuzum

Diyet psikolojisinden biraz uzaklaşman inşallah sana iyi gelir meleğim.Takımdan kopmaman şartıyla verdim izni tabii.Ramazan da su içememen senin için dezavantaja dönüştü malesef .Sağlık olsun kuzum ramazan sonu kaldığımzı yerden bidlirime devam.Fakat cuma günü bildirim yapmalısın tatlım

4,5 lt su maşallah diyeyim selvoşum menü de spor da harika canım

Evet kuzum ben yine araziyim istanbuldan kuzenim geldi hatırlarsın filmkolik olan 1 hafta bizde o yüzden izin verdiği zaman girebiliyorum takımaHer şey yolunda çok şükür prensesimmm

Dalından kiraz demekkk Şifa olsun bitanemmm 1 tane turşudan korkma suyunu ihmal etmediğin sürece sorun yaratmaz

Allah korusun balımm hemen aklına kötü şeyler getirme kuzum.Yeğenini tebrik ederim ne mutlu sizlere meslek hayatında başarılar dilerim çiçeği burnunda doktorumuza

Aynen kuzum diyetin sağlıksız olduğu için halsiz kalıyorsun

Carsamba menu
sahur peynirli omletle kk kahvaltisi
iftar ezogelin corbasi,kiymali yumurta(cocuklara lavas arasi yaptim ben kacirmamak adina yumurtali yedim)2 bardak ayran
spor yok
1.5 lt su ictim sahura kadar 3 olur

tebrikler balım sen de marul arası yapsaydın kuzummm

Sahur sonrasi sporumuda yaptim
1 mil leslie+40 mekik+100ip+30 squat sporumu yapmadan once 1 bardak sut ictim bi yerde okumustum burdada olabilir unuttum spordan once sut faydali diye
Bugun iftar oncesi dayanamadim tartildim eksiyi gordum keyfim keyif eklendi darisi herkesin basina

Evet kuzum spordan önce hafif protein almak kaslar açısından çok faydalı.Ohhh ne güzel müjde bu böyle ipucu veremezmisin ama tartılmama kuralını da çiğnemiş oldun ne desem bilemedim şimdi

Sweetdimple Kaptanim bugun tartildm eksiyi gordum bile ramazanda kilo alacam.diye korkarken kilo vermeye devam etmem cok mutlu ediyor beni. 4.5 litre su degil kaptanim 3.5 litreye tamamliyorum hergun suyumu 2 tane 1.5 litrelik sise 1 tanede 0.5 litelok sise bitiyorum. Suyu cok icinde uykularim mahvoluyor bide sahur derken uykusuzluktan olcem valla

Evet kuzum spordan önce hafif protein almak kaslar açısından çok faydalı.Ohhh ne güzel müjde bu böyle ipucu veremezmisin ama tartılmama kuralını da çiğnemiş oldun ne desem bilemedim şimdi
Kaptanim aslinda hafta arasi hic tartilmiyordum. Ama bugun simitlerin kuculdugunu hissettim seytana uydum cok fazla degil ama eksiyi gormek guzel oldu. Yarinda tartilir bildirimimi yaparim

Menülerini doğru yapıp sporunu ihmal etmediğin için ramazanda da kilo vermen kaçınılmazdı meleğim.Bir de gece leptinden faydalanabilsen kim tutar seni onu da ramazan sonrası inşallah

Kaptanim aslinda hafta arasi hic tartilmiyordum. Ama bugun simitlerin kuculdugunu hissettim seytana uydum cok fazla degil ama eksiyi gormek guzel oldu. Yarinda tartilir bildirimimi yaparim

Hmmm peki meleğim simitlere bir gün bakacaksınnn tamamen kaybolmuşş Eksiyi gördün mü gördün işte öenmli olan bu selvoşum azlığı çokluğu değil

Cuma gunu temmuz hedeflerimizi belirleyecez dimi kaptanim?

Evet bitanem cuma günü temmuz hedefleri belirlenecek

Ablanın mutluluğu sağlık ve huzurla yıllar boyu sürsün meleğim .Tebrikler
Aminnnn cok tesekkurler ablacimmm
Sonraki yazdıklarını okuduğum için sevincim kursağımd akaldı prensesim
Hahaa yaaa...
Ablacm haklisin ben vermek istemedim ablama ama cok israr etti ilk kez kullanacak ende kiramadim veriyim dedim zaten olaydi bana olurdu okadar kutu kullandimki gecmiste. Gerci metobolizmami bozdu ama ha bide kalp atislarimi ama o herhalde cok kutu kullandigimdan :s ama birdaha asla kullanmam
Peki bitanem ne diyeyim başarılar o zaman
Saol ablacimm
Sporuna böyle devam edersen inan bana çok güzel kilolar vereceksin prensesim aferim sana lütfen her gün düzenli yapmaya çalış kuzum
Haha aynennn abla in sha Allah,.
Ablacim menu demissin ama ben karatayi denedimki olmadi ablacim bende ya hep ya hic olacak..
Tebrikler bitanemmm bak gördünmü sporun etkisi hemen kendini gösterdi aynen devam tatlım
Ewett dogruuu devam edicem in sha Allah ablacim
yaaaaaa supersin ma sha Allah sut dedin canim sut cekti ama tam yagli sut vardi buzdolabda bende hep yarimyagli ictigimden elim bi turlu gidemedi korktum yagli diye :s

100 sinav nasi cekiyon ya 10 da yeri opuyom ben haliyla ask yasiyoz sonra

Oyyy kuzum kıyamam bende eskiden öyleydim duvarda çeke çeke alıştım şimdi yerde de çekebiliyorum çok rahatlatıyor. Bir de o 100 ün üstüne 50 daha çektim.

Kesinlikle katılıyorum kuzum. Teyze anne yarısıdır derler. Benim teyzeminde hiç çocuğu olmadı malesef ama yeğenleri olarak biz varız aynı zamanda çocuğu sayılırız çok sever bizi bizde onu. Anne olmak gibi teyze olmakda bambaşka.

Annecigim kol boregini acmis biri peynirli digeride patateslikiymali. Off diyet yapmasaydim :)) suan supuruyor olacaktim. Ama suan iftar saati yaklasti kesinlikle odamdan cikmicam

Of offf ben ki börek yemeyi sevmem şu saatte kimin canı çekmez kii. Kuzum sen dayan suya çaydı kahveydi ağzına bol boll içecek koy.

Hoşgeldin kaptanımm. Ayy o kuzenine bayılırdım haklı ama kız yılda bir kaç kere geliyor sizinle vakit geçirmeye çalışıyor.
Evet o baklava nazarlık olsun. Sende hatırlar mısın bir yere gitmiştimde hep böğürtlendi dut falan toplamıştım yine halama gittik iftara bayılıyorum oraya her şey daldan bir de sadece hayvansal gübre veriyorlar ilaç falanda yok ohh mis.

Maşallah kuzuma aferin sanaaa. Bende bugün tartilim diyordum turşudan sonra yok tartılmıcam işte cuma tartılırım. Bende hissediyorum yüzden totişten gitmiş gibi. Babanem hemen farketti yine mi diyet yapıyorsun sen yüzün kaşık gibi kaldı diye.

Buyukler oyle can bogazdan gelir diyorlar diyetten pek hoslanmiuorlar ayy insallah gider totislerr ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…