Ben hic light urunler kullanmiyorum canim ozellikle sut urunlerindeAminnnn cok tesekkurler ablacimmm
Hahaa yaaa...
Ablacm haklisin ben vermek istemedim ablama ama cok israr etti ilk kez kullanacak ende kiramadim veriyim dedim zaten olaydi bana olurdu okadar kutu kullandimki gecmiste. Gerci metobolizmami bozdu ama ha bide kalp atislarimi ama o herhalde cok kutu kullandigimdan :s ama birdaha asla kullanmam
Saol ablacimm
Haha aynennn abla in sha Allah,.
Ablacim menu demissin ama ben karatayi denedimkiolmadi ablacim bende ya hep ya hic olacak..
Ewett dogruuu devam edicem in sha Allah ablacim
yaaaaaa supersin ma sha Allah sut dedin canim sut cekti ama tam yagli sut vardi buzdolabda bende hep yarimyagli ictigimden elim bi turlu gidemedi korktum yagli diye :s
Aminnnn.. Bende daha önceki regl tarihime bakmaya geldim buraya yazmıştım diye unuttumdaSahurumuda yaptimm iyi geceler kizlar yarin iftar oncesi herkes eksiyi gorur insallah
Deryamm rahatla ramazan diye boyledir ramazandan sonra duzelir vucudunda :) izinli olsanda bizi sohbetinden mahrum birakma
İyi geceler meleklerimmmm
Haklısın tatlım sohbet güzel akmıştı
Afiyetolsun meleğim allah kavuştursun diyeyim kuzum .Menünde cıslar olsa da miktar gayet makul spora da başlayabilmişsin
Ablanın mutluluğu sağlık ve huzurla yıllar boyu sürsün meleğim .Tebrikler
Allah kabul etsin cecommmKadir gecesine yetiştireceğinizden şüphem yok geçen sene de telaşlanmıştın hatırlarsan ama çok şükür yetiştirdin bitanem
İnşallah cafede işler iyi gider çeşitlendirme de yaparsın kuzum.Yerim prensesimi temiz kalbi hemen yumuşuyor annesi kim desene
Sonraki yazdıklarını okuduğum için sevincim kursağımd akaldı prensesim
Prensesim gerçekten üzüyorsun beni evet bizden saklayabilirsin yaptıklarını ama sadece kendine zarar verirsin kuzumBence ablana da verme bitanemm insan en sevdiğine zararlı olduğunu bildiği birşeyi nasıl verebilir ablan istemiş olsa da lütfen çöpe at İstikrarını sağlarsan elbette başaracaksın kuzum yeter ki sebat et
Geçmiş olsun meleğim rabbim hepimizi afetlerden korusunAminn bitanem
ev eriştesi cıs değil tatlım üstelik abartmadan yemişsin ben cıs göremedim
Etkilenmemen mümkünmü kuzum allah korusun yaşayan bilir .Fakat toplum olarak deprem konusunda hala tam bilinçli değiliz itiraf etmek gerekirse hangimizin evinde deprem çantamız hazır
Peki bitanem ne diyeyim başarılar o zaman
Sporuna böyle devam edersen inan bana çok güzel kilolar vereceksin prensesim aferim sana lütfen her gün düzenli yapmaya çalış kuzum
Özel bir günde yediklerin sadece dondurma ve şekerlememi prensesimmmKuzum buraya bütün ablaların menülerini yazıyor istersen her gün bir tanesini seç ertesi gün uygula ne dersin bir de böyle dene
Afiyetolsun selvoşum cumaya bu güzel menülerinin karşılığını alacağına eminim meleğim
Gez tabii cecomm kışın nasılsa hep evlerdeyiz çok arayacağız bugünleri sefan olsun
sahura kadar 2 lt yi geçmişsindir balım tebrik ediyorum yürüyüşünü ihmal etmeden süper devam ediyorsun kabak çekirdeği ile de omega 3 ümüzü almışız ohh şifa olsun
Hayır olsun diyecekken reglden olduğunu okudum bitanemm
Reglden iştahın mı kesildi kuzummm
Harikasın bitanemmmm
Afiyetolsun prensesimmmbaklava nazarlık olmuş ama sporun harika
Bizim çocukluğumuzla şimdiki çocukları kıyaslamak mümkün değil cecom .Bazen bizim çocukluğumuzun dezavantajları olduğu gibi şimdikilerin de dezavantajları çok.Dediğin gibi onların değeri hiçbirşeyle ölçülemez hep mutlu olsunlar inşallah
suyu biraz daha artırabilsen deryacımmm
Tebrikler bitanemmm bak gördünmü sporun etkisi hemen kendini gösterdi aynen devam tatlım
Maşallah kuzuma inan benden cesaretliDişçi de ne güzel işinin ehli çıkmış çocuk psikolojisi çok önemli.Kızkardeşin senaryoyu yazmış kuzum
Diyet psikolojisinden biraz uzaklaşman inşallah sana iyi gelir meleğim.Takımdan kopmaman şartıyla verdim izni tabii.Ramazan da su içememen senin için dezavantaja dönüştü malesef .Sağlık olsun kuzum ramazan sonu kaldığımzı yerden bidlirime devam.Fakat cuma günü bildirim yapmalısın tatlım
4,5 lt sumaşallah diyeyim selvoşum menü de spor da harika canım
Evet kuzum ben yine araziyim istanbuldan kuzenim geldi hatırlarsın filmkolik olan1 hafta bizde o yüzden izin verdiği zaman girebiliyorum takıma Her şey yolunda çok şükür prensesimmm
Dalından kiraz demekkkŞifa olsun bitanemmm 1 tane turşudan korkma suyunu ihmal etmediğin sürece sorun yaratmaz
Allah korusun balımm hemen aklına kötü şeyler getirme kuzum.Yeğenini tebrik ederim ne mutlu sizlere meslek hayatında başarılar dilerim çiçeği burnunda doktorumuza
Aynen kuzum diyetin sağlıksız olduğu için halsiz kalıyorsun
tebrikler balım sen de marul arası yapsaydın kuzummm
Oruc tutmuyorsan cuma sabahi tartil canimBirde sorum olacak nezaman tartiliyoruz cumada kaldimi yoksa persembemi yani oruc tutamayanlar icin soruyorum
Gunaydin canimmGunaydin arkadaslar...
Saol canim :)Dun menumu yazmayi unutum ben oruc tutamiyorum malesef tutanlarinkinide allah kabul etsin
Aynen oyle caniminici sende kisa zamanda teyze olursun in sha Allah muuahhmuckkKesinlikle katılıyorum kuzum. Teyze anne yarısıdır derler. Benim teyzeminde hiç çocuğu olmadı malesef ama yeğenleri olarak biz varız aynı zamanda çocuğu sayılırız çok sever bizi bizde onu. Anne olmak gibi teyze olmakda bambaşka.
aynennnnnnnnnnOf offf ben ki börek yemeyi sevmem şu saatte kimin canı çekmez kii. Kuzum sen dayan suya çaydı kahveydi ağzına bol boll içecek koy.
A yani yagli sutu icebilirmiydim abla? Cok canim cekti sen soyleyinceBen hic light urunler kullanmiyorum canim ozellikle sut urunlerinde
Cuma ablacimm bende oruc tutmuyorum orucumu kisin tutacam.Birde sorum olacak nezaman tartiliyoruz cumada kaldimi yoksa persembemi yani oruc tutamayanlar icin soruyorum
Ablacim sanirim en iyisi boyle olacak senin icin, icinde bulundugun psikolojiyi cok iyi biliyorum bende kac defa burda yasadimaynen canım iftarda başlarken içtim içtim yoksa sonra suyu içemiyorum ertesi güne yemek hazırlıcam telaşı makineden çamaşır çıkar, ütüyü yap hepsini 2 saate sığdırıcam diye unutuyorum açıkçası birde sahurda içiyorum o kadar buda fena etkiliyo bunca telaşenin arasında spora hiç vaktim yok anca squat plank oda süresi kısa diye yapıyorum. sadece bildirimim yok canım sohbetler menüler burdayım ama ne sizi olumsuz etkilemek istiyorum nede kendimi suçlu hissetmek. galiba en iyi yöntem bu şimdilik
hiiiih gercektenmii cok sasirdim supersin ablacim ne olur ne olmaz Allah korusun bende seni seviyorumm askimmmne bilim kaptanım nede olsa makarna diye cısmış gibi geliyor, bitti eriştelerim zaten tekrar bi yapmak lazım..
bu kadar deprem paranoyası olan birinin çantası hazır olmaz mı kaptanım. benim var şuan yaz konumunda birde akşamları ufak bir erzak poşeti hazırlayıp öyle yatıyorum kuru üzüm, leblebi, su, paket süt küçüklerinden, bir tanede pike ile beraber yatıyorum. sanırım biraz takıntı oldu ama elimde değil..
ok bu hafta bildiirm yapar sonra ayrılırım kaptanım ama burdan kopmak imkansız zaten istesemde beceremem sanırım. bağımlılık yaptınız hepinizi seviyorum.
Benimde boynum tutulmus canim sol tarafa bakamiyorumYaaa aglicam boynum fena tutulmus
Lutfen yardim edin. Sag tarafim tam iyilesmeden sol tarafimda tutuldu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?