Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sweetdimple kaptanim iftarla sahur arasinda 5 saat ayarliyorum leptin calismiyormu? Erken yatamiyoruz malesef malum cafe var gec saate kadar acik yaz oldugu icin. Biz eve 23.00 gibi cikiyoruz esimin gelmesi 1 i buluyor kapanis flaan derken biraz sohbet muhabbet derken sahur oluyor. Ben 5 saat bisey yemeyince leptin calisiyor saniyordum

Ben hic light urunler kullanmiyorum canim ozellikle sut urunlerinde

Sahurumuda yaptimm iyi geceler kizlar yarin iftar oncesi herkes eksiyi gorur insallah
Aminnnn.. Bende daha önceki regl tarihime bakmaya geldim buraya yazmıştım diye unuttumda
Menümü yarın yazarım artık sahur hazırlıcam ... Iyi geceler cnm

Deryamm rahatla ramazan diye boyledir ramazandan sonra duzelir vucudunda :) izinli olsanda bizi sohbetinden mahrum birakma

aynen canım iftarda başlarken içtim içtim yoksa sonra suyu içemiyorum ertesi güne yemek hazırlıcam telaşı makineden çamaşır çıkar, ütüyü yap hepsini 2 saate sığdırıcam diye unutuyorum açıkçası birde sahurda içiyorum o kadar buda fena etkiliyo bunca telaşenin arasında spora hiç vaktim yok anca squat plank oda süresi kısa diye yapıyorum. sadece bildirimim yok canım sohbetler menüler burdayım ama ne sizi olumsuz etkilemek istiyorum nede kendimi suçlu hissetmek. galiba en iyi yöntem bu şimdilik

ne bilim kaptanım nede olsa makarna diye cısmış gibi geliyor, bitti eriştelerim zaten tekrar bi yapmak lazım..

bu kadar deprem paranoyası olan birinin çantası hazır olmaz mı kaptanım. benim var şuan yaz konumunda birde akşamları ufak bir erzak poşeti hazırlayıp öyle yatıyorum kuru üzüm, leblebi, su, paket süt küçüklerinden, bir tanede pike ile beraber yatıyorum. sanırım biraz takıntı oldu ama elimde değil..

ok bu hafta bildiirm yapar sonra ayrılırım kaptanım ama burdan kopmak imkansız zaten istesemde beceremem sanırım. bağımlılık yaptınız hepinizi seviyorum.

Aynen oyle caniminici sende kisa zamanda teyze olursun in sha Allah muuahhmuckk
Of offf ben ki börek yemeyi sevmem şu saatte kimin canı çekmez kii. Kuzum sen dayan suya çaydı kahveydi ağzına bol boll içecek koy.
aynennnnnnnnnn yemedim wallayi dedimki hayir yasmin dayannn zayif oldugunda yiceksin simdilik yemiyceksin kisa sureligine:)) kirintidahi yemedim.

Ben hic light urunler kullanmiyorum canim ozellikle sut urunlerinde
A yani yagli sutu icebilirmiydim abla? Cok canim cekti sen soyleyince keske icseydim 1 bardak icecek ictim onun yerine
Birde sorum olacak nezaman tartiliyoruz cumada kaldimi yoksa persembemi yani oruc tutamayanlar icin soruyorum
Cuma ablacimm bende oruc tutmuyorum orucumu kisin tutacam.
Ablacim sanirim en iyisi boyle olacak senin icin, icinde bulundugun psikolojiyi cok iyi biliyorum bende kac defa burda yasadim sukur burdasin daha. Kilonu fazla kafana takma lutfen canimmm
hiiiih gercektenmii cok sasirdim supersin ablacim ne olur ne olmaz Allah korusun bende seni seviyorumm askimmm

Boynum cok fenaa su an atki taktim annecigim vicks ile bi guzel masaj yapti boynuma. Okadar agriyorki resmen ciglik atiyordum masajdan sonra atki getirdi boynuma takti annecigim. Suan hala cok agrim var 2 gune gecermis dedi annem. In sha Allah. BU ARADAAAAA BEN DAYANAMADIMMtartiya ciktim dun 101 kgdim bugun 99.9 kg. 1.1 kg gitmis dunden beri sirf kacamak yapmadigimdan disiplinli elmadiyetimi yaptim icin. Ayyy cok mutluyum cuma gunu tartilip birdaha haftaya tartilmicam. Bu sefer kacamak yapmiyorum eminim in sha Allah cunku normalde aksam bi parcada olsa tadimlik denerdim boregi. Yemedimmm hayir dedim bu sefer kesin!!

Bi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmus pacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…