Oo anlasilan bayagi yogunsun ayy neguzellll kesinlikle elinden geleni yap ablacimmerhaba canım iyiyim ramazanla beraber sürekli misafir geliyor yada biz gidiyoruz çook zor gerçekten ama bayramda nişan var göbeğin gitmesi lazım sporu arttırmam gerekiyor
Canimmmmm nedennn oyle hissediyorsun kendini caniminiciiiiKız sen ne tatlısın öle :)
Nedenini bilmediğim bi kırgınlık hüzün var Üzerimde saaatlerdir tebessüm ettirdin bana
ablacimmmSanırım bu duruma regliminde etkisi var asırı derecede cnm sıkılıyor Gözlerim dolu dolu...
Iyi geceler hepinize kızlar
Telefonla okumayı bile beceremiyorum sürekli reklamlara tıklıyorum o yzüden cepten yazabilenlere hayranım meleğim
Hepinize iyi geceler meleklerimm yarın görüşmek üzere
Iyi geceler kızlar nihayet gelebildim annem ve babam bende kalıyordu birkaç gündür çok yoğundum bugün gittiler artık spor ve diyetime kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
bugünki menum
sabah karatay kahvaltı tek yumurtayla
öğle et sote ayran
akşam 1 tane Semizotlu gözleme 2 bardak ayran
Akşam 1 top sade dondurma
şu 2,5 litre
40 dakika yürüyüş
2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diyehahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo .. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom
Ayyy gulsemmi aglasammi size bi iyi haberim varbanu ablacim en cok senin sevinecegine eminim :)) ELMA DIYETINE ELVEDAAAA :))) hahahaa :)) yaaaaaaaaa aglamak istiyorum ama gercekten buraya geldigimden beri bi aliom bi veriom komedi ya daha yeni guldum kahkaha attim sinirden anne su halime bak boyle bile gitsem tr hic umrumda degil artik elma diyetini bile denedim dedim:)) annemde benimle beraber guldu cok aciyo bana askimbenim. Ama simdilik elveda diyorum elma diyetine belki trde tekrar denerim. Icim rahat degil oruc tutmadigim icin bu gun yine niyetliyim hemde reglim yeni bitti sayilir bi kac gundur. Yani baslayabilirim tekrar orucuma :) umm artik herseyden yiycem ama azicik. Hemde tabagim yani aksam yemegim tatli tabagi olacak kucucuk:)) Aburcuburda olsa yicem ha yesem 1 isirik gozum doysum. Ha bire herseyden isirik almiycam tabiki sadece canimcokcok cektiginde.
Artik yeter gercekten ben metobolizmami alt ust ettim artik duzene sokucam. Omur boyu yasamtarzi yemegimi ayarlicam yani benim icin diyetmiyet yok artik ben anladimki diyetler bana gore degil ve dayanamiyorum. Hicbirseyden kisitlamiycam ufak bi isirik bile yeterli. 6dan sonra hicbisi yemek yok ve hersey saglikli olucak. Ben size soylemedim ama 4 gundur tekrar basladimm o zayiflama hapina ve tekrar sahit oldumki hiiic biirr et ki si yoook:)) ilk isim yarin direct ablama vermek olucak cunku israrla benden istemisti bide o denesin bakalim ise yariyacakmi. Gercekten sagliksiz seyleri hayatimdan cikaricam. Aburcuburda sagliksiz kesinlikle yemiycem ama canim cok cekerse bi isirikla yetinmeyi ogrenicem. Bu benim yasamtarzim olucak kendimi buna alistircam. Ve dusundumde bu azimle ben saglikli yasam tarzima yarin direct baslayim. Zaten 2 hafta kaldi orucun bitmesine ben kisin hepsini tutacagim in shaa Allah hadi bakalimmmm ben artik donusu olmayan bi yola ciktim hepiniz buna sahit olacaksiniz in sha Allah. Akillandim gibi :)) hahaha offff yine o guvenmeme hissi var icimde. Cunku basaramadim aylardir bi turluneyse demeyim oyle :)) kendime guvenicem:) guveniyorum kendimeeee :)) Allah in izniyle basaricam..
günaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
Selvi ablaya soylediklerimi sizede soyleyeyim.. ben bugun dusundumde biliyorum elma diyeti tek beslenmek cok sagliksiz ama ben bu diyeti kacamaksiz yapmadimki hic ha 2 gun kacamaksiz yapmistim mukemmel sonuc almistim. icimde sonnn bir kez dene diyen bi ses var. Zaten herseyi denedim son kez yine deneyim bu sefer 0.kacamak. Bakalim nasil olucak. Buda berbat olucaksa hic dusunmeden saglikli beslenmeye geccem. Icimdeki sesi dinleyeyim sonradan pisman olmayimzaten her diyeti denedim son bir kez boyle deneyim birsey kaybetmem herhalde dun aglayacaktim cok stresliydim hersey ustume ustume geliyordu ve yediiiimmmmmmmm bugun tartida yine 101.4 cikti hemde 400 gram fazla yaaaaaa ((((( hayattan biktim...
Salı menum
Sbh Salatalık
Öglen kk
Aksam bişi yemedim su dışında bişide içmedim
evet tatilde çocuklar evde çok sıkılıyor off puff diye dolaşıyor çok iyi yapmışsın sen canım ,ben de oğlumun hoşuna giden şeyleri yaptırmaya çalışıyorum hala hiç birşeyden memnun olmuyor çıldırıyorum yaa
Gunaydin deryammgünaydınnnn kızlar
afiyet olsun cnm menun guzelmisiyi geceler kızlar
bugünki menüm
sabah:tereyağlı omlet beyaz peynir marul biber maydanoz zeytin
öğle: yarım porsiyon nohut
akşam: bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte salata kabak salatası
su 2,5 litre
spor:45 dakika yürüyüş 10 dakika kondisyon bisikleti 30 tane mekik
oyy kiyamam ben sana normal Boyle olman hepimiz aniden aglayabiliyoruz cnmmSanırım bu duruma regliminde etkisi var asırı derecede cnm sıkılıyor Gözlerim dolu dolu...
Iyi geceler hepinize kızlar
oh ho afiyet olsunndünkü menümü yazayım
sahur : 1 kase kuru fasulye, 1 yumurta, 2 ceviz
iftar : kuru fasulye ve 1 parça haşlanmış tavuk, yoğurt
su 1,5 litre
spor 25 dk yürüyüş
oyy gecmis olsun cnmm Allah sifa versinnSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Hesapta bugün öğlene kadar uyuyacaktım( kırk yılın başı bir çılgınlık yapacaktım ) ama by SoftCoup"> sabah bir uyandım saat 09:30 kuzuda uyurken az daha döneyim dedim ama yok yataktan kalktım mecbur
Bu arada gece kuşumun yine dişi tuttu daha doğrusu sabaha karşı
Şükür uzun arayışlardan sonra bir yer buldum çocuklara bakan ve kuzumu uyandırıp hemen çıkarımancak giderim baya yol var ( ufak diye çocuk dişçisi olması şartmış benim yakınımdakiler müdahale etmiyorlar )
Deryamm rahatla ramazan diye boyledir ramazandan sonra duzelir vucudunda :) izinli olsanda bizi sohbetinden mahrum birakmakızlar iyi akşamlar hepinize kaptanımında izniyle ben 2 hafta kadar izne ayrılıcam buralardayım ama bildirim yapmıycam bi iki hafta sizlerinde bilgisi olsun istedim. ramazanda susuzluk sebebiyle aşırı derecede ödem topluyorum, bu da benim motivemi bozuyo iyice sıkıldım 2 akşamdır sürekli artı görüyorum ve takımı olumsuz etkilemek istemiyorum, ağzıma attığım her lokmada suçluluk hissediyorum. biraz şu stresi atmam lazım üstümden.
İnsallah motivasyonun hic bozulmaz kuzummmKizlar nasilsiniz sukur dunki 400 gram vermisim :)) tam 101 kgim suan. Bugunden itibaren dunde soyledigim gibi sifir kacamak. Kahvaltimi 3 saat once yaptim daha yenide yesil elmami yedim. 8e kadar daha 4 yiyecem. Suyumuda en az 3 litre icecegim simdi kalkip kosubandinda 30 dk yuruyecem ilk once 100 ip atlayim. Bugun 500 ip atlicam 30 dk kosubandi ve tekrardan squat basliyacam bu popo kuculmeliiiiii. Hic onemli degil 101 kg olsamda illaki faydasini gorurum. 2 ay squat birakmamayi dusunuyorum. Haydii ben kacaaar cok motiveliyimmmm
senasevval İyiyim canim sen nasilsin :) bugun bende pek ugrayamadim misafirlerim vardi ancak gittiler bulasik etrafi toplama derken sahur oldu
Kizlar nasilsiniz sukur dunki 400 gram vermisim :)) tam 101 kgim suan. Bugunden itibaren dunde soyledigim gibi sifir kacamak. Kahvaltimi 3 saat once yaptim daha yenide yesil elmami yedim. 8e kadar daha 4 yiyecem. Suyumuda en az 3 litre icecegim simdi kalkip kosubandinda 30 dk yuruyecem ilk once 100 ip atlayim. Bugun 500 ip atlicam 30 dk kosubandi ve tekrardan squat basliyacam bu popo kuculmeliiiiii. Hic onemli degil 101 kg olsamda illaki faydasini gorurum. 2 ay squat birakmamayi dusunuyorum. Haydii ben kacaaar cok motiveliyimmmm
kızlar iyi akşamlar hepinize kaptanımında izniyle ben 2 hafta kadar izne ayrılıcam buralardayım ama bildirim yapmıycam bi iki hafta sizlerinde bilgisi olsun istedim. ramazanda susuzluk sebebiyle aşırı derecede ödem topluyorum, bu da benim motivemi bozuyo iyice sıkıldım 2 akşamdır sürekli artı görüyorum ve takımı olumsuz etkilemek istemiyorum, ağzıma attığım her lokmada suçluluk hissediyorum. biraz şu stresi atmam lazım üstümden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?