Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunki menum israrla ablam bari bugun elma diyeti yapma dedigi icin ablam icin yapmadim. Bugun ozel bir gun oldugu icin. Sadece bugun diyetimi senin icin yapmadim yarindan itibaren artik kimseyi dinlemiyorum dedim tamam dedi :))

Sabah; 1 tost ( her tost dedigimde 2 kepekli ekmek 1 kasar. ) yaninda hicbirsey sadece yesilcay

Ogle 1 kase marketten meyveli yogurt
Yaninda 3 buyuk top dondurma ustunde sekerleme

Aksam: 1 avuc kuruyemis

1 yesilcay 2 litre su bitirdim aksama kadar 1 daha gider 30+ dk kosubandi yurudum 200 ip atladim yatmadan 200 daha atlarim.

Yediklerim icin pismanim cokmu yedim sizce?

Cogu sagliksiz canim tartida artiyi gormen normal

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ayağı yanmış kedi gibi gezen Oynakbaşı geldiiii

Öğlende kızkardeşimle bir attık kendimizi sokağa akşam 5de ancak eve geldik ama okadar yorulmuştum ki hemen iftarlık birşeyler hazırlayıp kendimi koltuğa attım
Geberdim yorgunluktan ama çocuklar çok eğlendi ( oruçluyken çok zor yaaa ama işte öbür türlüde çocuklar sıkılıyor evin içinde )

Yarın akşam iftar derdim yok görümceme davetli olduğumuz için
Biraz sizlere bakayım sonrada büyük kızımla hatmimize devam ederiz Allahın izniyle Gece de bir yarım saatcıkte olsa kızı kapı önüne çıkaracağım komşunun kızıyla biraz sohbet edip hava alırlar sonrada tekrar biraz daha kuran okur sahurumuzu yaparız

Kız sen ne tatlısın öle :)
Nedenini bilmediğim bi kırgınlık hüzün var Üzerimde saaatlerdir tebessüm ettirdin bana

Misafir varken hersey altust oluyor kuzum cabucak toparlarsin insallah
inşallah canım atık yemeğe gitmeme kararı aldım yemekten sonra gidicem misafirliğe ya da gündüz
çok doğru söylemişsin tatlım sakın bu düşüncelerinden vazgeçme
günaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
geçmiş olsun canım ya Allahım korusun
evet tatilde çocuklar evde çok sıkılıyor off puff diye dolaşıyor çok iyi yapmışsın sen canım ,ben de oğlumun hoşuna giden şeyleri yaptırmaya çalışıyorum hala hiç birşeyden memnun olmuyor çıldırıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…