iyiyim nolsun, iftar bekliyorum.
Bende, birde uykum var ki anlatamam
heeee sonrada patron koysun kapının önüneee
Cogu sagliksiz canim tartida artiyi gormen normalBugunki menum israrla ablam bari bugun elma diyeti yapma dedigi icin ablam icin yapmadim. Bugun ozel bir gun oldugu icin. Sadece bugun diyetimi senin icin yapmadim yarindan itibaren artik kimseyi dinlemiyorum dedim tamam dedi :))
Sabah; 1 tost ( her tost dedigimde 2 kepekli ekmek 1 kasar. ) yaninda hicbirsey sadece yesilcay
Ogle 1 kase marketten meyveli yogurt
Yaninda 3 buyuk top dondurma ustunde sekerleme
Aksam: 1 avuc kuruyemis
1 yesilcay 2 litre su bitirdim aksama kadar 1 daha gider 30+ dk kosubandi yurudum 200 ip atladim yatmadan 200 daha atlarim.
Yediklerim icin pismanimcokmu yedim sizce?
Bugun 101,4 gordum tartida abla cok morelim bozuldu. Bakalim yarin kac gostericem...Cogu sagliksiz canim tartida artiyi gormen normal
merhaba canım iyiyim ramazanla beraber sürekli misafir geliyor yada biz gidiyoruz çook zor gerçekten ama bayramda nişan var göbeğin gitmesi lazım sporu arttırmam gerekiyorAsea nasilsinnn canimmm nasil gidiyor zayiflamak :)
Kız sen ne tatlısın öle :)2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diyehahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo .. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom
inşallah canım atık yemeğe gitmeme kararı aldım yemekten sonra gidicem misafirliğe ya da gündüzMisafir varken hersey altust oluyor kuzum cabucak toparlarsin insallah
çok doğru söylemişsin tatlım sakın bu düşüncelerinden vazgeçmeArtik yeter gercekten ben metobolizmami alt ust ettim artik duzene sokucam. Omur boyu yasamtarzi yemegimi ayarlicam yani benim icin diyetmiyet yok artik ben anladimki diyetler bana gore degil ve dayanamiyorum. Hicbirseyden kisitlamiycam ufak bi isirik bile yeterli. 6dan sonra hicbisi yemek yok ve hersey saglikli olucak. Ben size soylemedim ama 4 gundur tekrar basladimm o zayiflama hapina ve tekrar sahit oldumki hiiic biirr et ki si yoook:)) ilk isim yarin direct ablama vermek olucak cunku israrla benden istemisti bide o denesin bakalim ise yariyacakmi. Gercekten sagliksiz seyleri hayatimdan cikaricam. Aburcuburda sagliksiz kesinlikle yemiycem ama canim cok cekerse bi isirikla yetinmeyi ogrenicem. Bu benim yasamtarzim olucak kendimi buna alistircam. Ve dusundumde bu azimle ben saglikli yasam tarzima yarin direct baslayim. Zaten 2 hafta kaldi orucun bitmesine ben kisin hepsini tutacagim in shaa Allah hadi bakalimmmm ben artik donusu olmayan bi yola ciktim hepiniz buna sahit olacaksiniz in sha Allah. Akillandim gibi :)) hahaha offff yine o guvenmeme hissi var icimde. Cunku basaramadim aylardir bi turluneyse demeyim oyle :)) kendime guvenicem:) guveniyorum kendimeeee :)) Allah in izniyle basaricam..
geçmiş olsun canım ya Allahım korusungünaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
evet tatilde çocuklar evde çok sıkılıyor off puff diye dolaşıyor çok iyi yapmışsın sen canım ,ben de oğlumun hoşuna giden şeyleri yaptırmaya çalışıyorum hala hiç birşeyden memnun olmuyor çıldırıyorum yaaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ayağı yanmış kedi gibi gezen Oynakbaşı geldiiii
Öğlende kızkardeşimle bir attık kendimizi sokağa akşam 5de ancak eve geldik ama okadar yorulmuştum ki hemen iftarlık birşeyler hazırlayıp kendimi koltuğa attım
Geberdim yorgunluktan ama çocuklar çok eğlendi ( oruçluyken çok zor yaaa ama işte öbür türlüde çocuklar sıkılıyor evin içinde )
Yarın akşam iftar derdim yok görümceme davetli olduğumuz için
Biraz sizlere bakayım sonrada büyük kızımla hatmimize devam ederiz Allahın izniyleGece de bir yarım saatcıkte olsa kızı kapı önüne çıkaracağım komşunun kızıyla biraz sohbet edip hava alırlar sonrada tekrar biraz daha kuran okur sahurumuzu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?