• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim ben :D bi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi

selam kızlar sabah kızın doktor kontrolü vardı hazır gitmişken yine kendimi çıkardım aradan. geçen hatayla yapılamayan
d vitamini ve b 12 tahlilleri için kan verdim dedim de doktoro geçende d vit istemiştim zaten b 12 için gelmiştim onlar atlanmış diye sanırım bugün öğleden sonra çıkar. sonra gelelim şu spor grubuna ya banada lazım ama korkuyorum ki ben belden dolayı ben en iyisi bayrama kadar bel kasları için olan hareketleri biraz artırayım sonra bende geleyim aranıza yoksa böyle yerimde sayıcam.

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 1 kase corba+ 2 biftek+ 1 kasik pilav+ yogurt+ 1 bardak ayran

1,5 litre su 3.5 a tamamlarim uyumadan
Spor yok deli gibi temizlik var :KK70: ama birazdan yapcam 1 mil leslie+100 ip+30 squat+ 50 mekik

3,5 diyo yaaaa ben kafayı yicem çatlıcammmmmm şimdi kıskançlıktan :KK70::KK70::KK70::KK70:

1,5 içsem dua ediyorum ayyyy

Cumartesi günkü menüm

Sahur:
Patlıcan yemeği(canım yumurta istememişti)
Domates salatalık peynir zeytin
Bir de hurmayla cevizi karıştırıp top yapmıştım onlardan yedim
Bir de iki lokma köy ekmeğine tereyağı(annem zorladı koktu diye)

İftar:
Az menemen
Mercimekli köfte
Salata
Peynir zeytin hurmalı ceviz

Ara:
Sütlü sade türk kahvesi

Spor: 45 dakika yürüyüş 1000 ip 100 şınav 75 mekik 30 squat
Su:2 litre
afiyet olsun canımmm

Bugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen :KK68:

haydi gözün aydın canım yaşasın suuuu

***Temmuz
dartssmiley01.gif
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>72,1
Bulbul-e Bismil: 83***********>
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************> 78
oynakbasi34: 104,2***********> 101
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>95
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

İyi geceler meleklerimmmm:KK36::KK36::KK36:

Peki tatlım ama o ekmekler fazla kaçmasınlar lütfen:KK22::KK22: Antalya da ancak erken saatlerde ya da gece spor yapabilirisn gerçi nem gece gündüz aynı :KK43: İftar sonrası hiç olmazsa 30 dk lık bir yürüyüş yapabilsen süper olur kuzum

Rabbim anneleirmizi başımızdan eksik etmesin selvoşum:KK36:

Ne çektin Canan Ablacımmmm şu capslerden :KK37:

Böreğini de yemişsin afiyetolsun selvoşum haketmiştin:kk77:

Prensesimiz özeniyor demekki ne güzel cecom küçüklükten aşılanır bu duygular öğlşeye kadar tutsun cimcime :KK68:

Hiç yoktan iyidir kuzum güzel düşünmüşsünüz

Gez kuzum fırsat varken kışın hep evde olacağız nasılsa sefan olsun. :21: Kayınvalideciğinin ellerine sağlık ama cıslar senin birkaç gününe mal olacak anlaşılan:KK22:

12 gün :KK57::KK57: Hayal bile edemiyorum :KK51:

Prensesim öyle herşeyi sürme saçına tatlım bitkisel de olsa içeriklerinin güvenilirlikleri tartışılıro_Odoktora gitmeyi ihmal etme lütfen geçmezse:KK19:Çoğu gitti azı kaldı bitanemm allah kabul etsin oruçlarımızı dayan biraz daha:KK19: Bugün burası yandı resmen hiç şikayet etme tatlım:KK51:Değişiklikler varsa tartı güzel bir rakam gösterecek o zaman:KK28::KK28:

:nazar::nazar::nazar: maşallah prensesime:KK15:Anneciğinin içine sinmemiştir tadımlık yemişsin zorun yok .Tatlın da cezbediciymiş:kk77:

Kıyamam sana enişte haklı hakikaten bekçiler çok nasıl anlatılırki :KK48: Artık bitene dek etrafta çocuklar var mı gzüelce kolaçan et birşey atarken:KK48: birazı biraz geçmişsin balımmm:KK22:

Fazla kaçamak görmedim meleğimmm:KK64::KK64: fakat su yine az:110: ne güzel yapmışsın temiz hava çarpmıştır bitanem :KK19:

İnşallah balım hepimiz için:KK68::KK68:

İyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmiştiEn Büyük KK

Nihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine:KK19:

Hadi gözümüz aydın selvoşum elleirne sağlık temizlik gibisi yok insanın içi açılıyor:21::21:

Tüm gün yorulmuşsun tatlım buna rağmen yaparsan bravo sana:nazar::nazar:

Tekrar başlamanıza çoks evindim canım hayırlı uğurlu olsun :KK68::KK68:

Elbette katılabilirsin selvoşum :KK60:

Bizler bile sıkılıyoruz evde meleğim çocuklara da hak veriyorum bir yerde iyi yapmışsınzı çıkmakla dolmalar pirinçliyse fazla olmuş kuzum:KK22: inşallah yarın yapabilrisin sporunu sne de katıl istersen spor grubuna birlikte yapınca zevkli olur:KK49:

yaaa ben hem pide, hem etli ekmek rahatsız oldum biraz bu su işine nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum kaptanım ama dün farkettim ki zorladıkça içim kalkıyo. ki bu zorlamış halim psikolojik sanırım biraz. oysa geçen sene ramazanda bana kızarlardı önce bi çorba iç diye resmen suyla iftar yapardım bir kasede çorba.

@Sweetdimple ben zaten bu persıan zumbayı yapıyomuşum.çok keyifli cidden ter bi yerimden çıkıyo.iftardan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum.bunu da ramazandan sonra yürüyüş saatlerim gibi düzene koyarsam iyiv olacak.şimdilik yarım saat yapıcam. 5 kilo daha verince kardiyo ekliycem çünkü.
bi de kaptanım ben çok krıtik bi kilodayım şu anda ben 90 ila 92 kilo arasında 3 yıl kaldım.umarım vücudum direnmez bu hafta göreceğiz bakalım verebilcemmi?

canım umarum vücudun direnmeden atlatırsın maalesef bi yerde nedense inat ediyo benimde en uzun süre kaldığım kilo 77 bakalım bende ondan korkuyorum ama şimdiden direniyo sanki :KK70::KK70:

bazen böyle dönemlere girer. Bende çok girdin ama aynı hızda hep geri çıktım. Çünkü herkes sağlıklı olmalı. Kilolarımız buna engel olmamalı. Bildirim yapmasanda hep aramızda ol takımın neşe kaynağısın hep gell.
skildim artik inanki bitanem. Kendi cabamda hala dvam edicem bakalim. IZIne ayrildim bi sureligine trden gelince size katilirim yine. Tabikide her gun sohbete katilmaya calisacam. Canimmbenimmm cok saolll tatlimmbenim

Dun kesin 3.5 tan fazla ictim deryam uyku yok wc var :KK70:

Bende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa:KK53:

Kücük bi cocuk öldürülmüş sanırım yengesinin uygunsuz davranışlarını gördüğü icin nette öle yazıyo şimdide haberlerde bekliyorum Ağla ağla icim şişti:KK43: Allah Herşeyin hayırlısını versin diye bosuna demiyoruz akrabanında Hayırlısı...

canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste

yaaaaa ne güzel bende denedim ama beceremedim ama pes etmedim devammm araştırmalarım sürüyor.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

eminim harika şeyler çıkıyordur ortaya o balkondan sonra :KK200::KK200::KK200: bi yerlerde paylaşıyomusun sosyal medyada falan görmek isterim

Back
X