• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma menü
sabah:3 adet köfte
18:30 19:30 yürüyüş
iftar:tavuk haşlama ,1y.k pilav,cacık 1adet nektari
3 lt su içildi

bu arada msj:KK76:cool:

Afiyetolsun balımmm menün süper fakat salata yönünden zayıf geldi biraz o_Oihmal etmeki bağırsak sorunu olmasın kuzum:KK19:

ama biz yine de bildirim yapıcaz dimi? :))

Evet tatlım aynen bildirim yapacağız:KK16:

ben o msj 32 yazdım niye öyle olmuş ya çok yoruldum bugün kafa gitti kusura bakmayın

ne kusuru bitanem bende şimdi mesajları saymıştım 35+ senin:KK15:

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.1. olmışuz gerçekten çok mutlu oldum.tebrikler kaptanım,tebrikler @kaldi2sene .

Hepinizi tebrik ederim balım bu başarı sizinnn:KK200::KK15:

En Büyük TÜRKİYE421,Etap Mesaj SayılarıEn Büyük TÜRKİYE

battaniye:35+
baldandane:35+
selvoş:35+
kaldı2sene:11
pluiee:9
makres76:7
masalim88:0o_O

Bu hafta birinci olduğunuz için kimseye sarı kart vermiyorum:21::21::21: Fakat @kaldı2sene Pluiee Pluiee @masalim88o_O lütfen paylaşımınızı artırmaya çalışın katılım ve paylaşım ne kadar çok olursa başarı ardından gelecektir masalım inşallah herşey yolundadır canımo_OMakresim senin yoğunluğun geçince burada olacağına şüphem yok kuzum :KK19:

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50

@
:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

makres76 makres76 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem :KK16:

Yine harika bi menu tebrik ediyorum canım
sporla da destek verince çok güzel olmuş

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsunn.

senasevval senasevval saol canim insallah herkes eksiyi gorur bugun. Sen nasil oldun ilacin etkisi gectimi?

Aminn.
Biraz daha iyiyim kuzum bünye alıştı.

yaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdio_O
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum:KK55:.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum.:KK55:okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı:KK57: benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.:KK58::KK53:

Hayırlısı olsun canım benim hayırlı yolculullar şimdiden.
Bende anneme gel birlikte karatay yapalım diyorum. Annem he he diyo yemekte yine makarnayla ekmeği götürüyor :KK53::KK53:

Tünaydın meleklerimmm Hayırlı Cumalar hepimize:KK68::KK68::KK68:

Tatlm şayet içmiyorsan lütfen başlama:KK60:Allah bağışlasın prensimizi çok şanslısın:KK36:

Gel efserim bir an önce gel ne kadar çabuk gelrisen o kadar çabuk motive olursun kuzum:KK60:

Maşallah benim prensesime yazın bile 6 saat düzenli ders çalışman harika kuzum.Haklısın kuzucum her gün birbirinin aynı genelde en azından senin okula dönme heyecanın var biz ne yapalım keşke okul yıllarımız hiç bitmeseydi:KK60:

Evet kuzum listeye aldım seni ama kendini hazır hissetmiyorsan sonra girebilirsin bitanem.Yine vereceksin lütfen umutsuz olma fakat buraya daha sık gelmeye çalış ki motivasyonun yüksek olsun:KK19:

Şükür bitanem bir yaramazlık yok:KK60: Evelallah on numara şoför oldu sadece park etmede biraz zorlanıyordu onu da çalışarak hallettik imş heyecanlanmaz sınavda 22 sindeymiş sınavı bakalım biraz da annesi çalıştırır inş hemen alır ehliyetini.Hapını bırakma kuzum hazır iyi gelmişken :KK19:

Maşallah kuzuma:KK60:

Evet akşam hata sonucu ilk listeye eklememişim fakat alıntı yaparken takıma döndüğünü görünce düzelttim tatlım.Maşallah çok güzel vermişsin .Fakat gruplara katılım topiğinde de takıma ilk geldiğinde de 73 yazmışsın kuzum acaba ben mi yanlış kaydettim diye baktım ama 73 müş:KK64:

HoppaHoppaHoppaHoppa

Hoşgeldin meleğimmmm :KK60:

Verilemeyecek bir kilo değil efserimmm diyetisyeninden listeni kap gel hemen tatlım en geç 1 ayda listeye dönersin:KK60:

Kabızlık elbette etkili aseacımmm çörek otunu ve zeytinyağını kullanmaya ne dersin kuuzm:KK66:

Ağlamak da neyin nesi meleğimm:KK20: sen elinden geleni yapıyorsun bazı dönemlerde bu duraklama oluyor ama sakın moralini bozma aynı şeyleri bizler de yaşadık gülüm elbet tekrar vermeye başlayacaksın .Ayran detoksunu 15 te bir dene istersen ramazan da bitiyor normal düzene geçince eminim istikrarına devam edeceksin:KK60:

Oooooo maşallah deryam su miktarını artırmana sevindim demekki neymiş sen su almaya üşeniyormuşsun:-) bak yanında dolaştırınca otomatikman arttı:21::21: cıslara tadımlık olduktan sonra kızmam meleğim ama 1 yudum bile olsa colaya :KK20::KK20: Ne güzel haberler tatlım 2 beden bile bol geldiyse incelme müthiş o zaman:KK28::KK28:İzinli olduğun için menü paylaşmana gerek yok karar senin tatlım ama tartılmayı ihmal etme:KK60:Sen de iyi ki varsın meleğimmm:KK36::KK15::KK15:

Yapabilrisin deryacımmm zorlandığın hareketleri es geçersen sorun olacağını sanmıyorum.Jillian topiğinde devammlılık var sanırım karar senin bitanem :KK19:

15 te bir çarşamba perşembe yaparsanız tartı motivasyonunuza katkısı büyük olur selvoşum :KK19:

Cecom insülin sorunun olduğu için tutmasan daha iyi sanırım süre uzun çünkü allah korusun fenalaşırsın:KK19: Susuzluk ise başlıbaşına etkiliyor çok haklısın kuuzm neyseki az kaldı normal düzenimize geçeceğiz:KK68:
Tekne orucunu iyi önermiş cimcime:KK16: Okulları önceden incelemeniz çok iyi olmuş çok yorulmuşsun ama okul hakikaten önemli sosyal etkinlikler çevresi herşey etkili.İnşallah radyo televizyon bölümüne girebilir madem çok istiyor prensesimiz hayıslısı olsun canım.

Kırmızı beyaza bayılıyorummmm güle güle giy bitanem:KK60:

Haftasonu enişte de evde olacağı için zorlanmazmısın meleğim :KK66:

Ohhh balımmmm sefan olsun gez bitanem kış gelmeden .Karadeniz en merak ettiğim ve gitmek istediğim yerlerden :KK36: Anneciğini ikna et artık beni seviyorsan hafif yemekler yap anneciğim dersen eminim seni kırmayacaktır balım:KK60:

Ohhh süper olmuş kaptanım. Park etmek herkesin korkulu rüyası haklı valla. Banada babam küçük yaşta araba kullanmayı öğretmişti ama hiç sevmem kullanmayı. Hep babamın zoruyla binmişimdir.
Evet kaptanım yazın bile bizi çalıştıran eğitim sistemine 6 saat boyunca sayıyorum ama nafile :confused::confused:

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta peynir domates salatalik
Sonrasida iki saatte bir detoks corbasi

4 litre su+ 1 soda+ 1 kupa kiraz sapi cayi
Jilian level-1 + 30 dakika tempolu yuruyus

Afiyet olsun kuzum maşallah. O ne öyle 4 litre su hay maşallah.

Kiz bnde oyle saniyordum 24 saat yiyim bikmam diyordum. Gel gorki nasilda bikmisim. Ama bugun canim cekti 1 aya yakin veya daha fazla yemedim en iyisi gideyimde aksam yemegi olarak omlet yapayim hazir erkenken.

Amieeen cok saol askimmm. Bilmiyorum ablacim henuzzz
hahahah aynen oyleee parmagimi kaldirdigimda oda kaldiriyo :KK70: parmagini isiriyorum ozaman cok tatli tombisim teyzesiinin aski bizede kafa atip duruyoo :)) auuuu diye bagirincada cok hosuna gidiyor hahaha. Ben cok deli dolu bir teyzeyim kucagima alip deli gibi dans ediyorum :KK70: veya karsisinda twerk dansini yapiorum cok hosuna gidiyor kahkahalar atiyoaskimbenim ma sha Allah ablacim Allah onlari bizlere bagislasin. Amieeen

Ohh afiyet olsun kuzum. Yaramasınnn

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
3 -10TEMMUZ 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
...................6.TAKIM % 1.00:nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE
0023.gif
.................5. TAKIM % 0,93:nazar::KK76::KK68:

0024.gif
....................2.TAKIM % 0,057 :nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%:nazar::KK9:

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51:nazar::KK60:

Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm :nazar::nazar::KK9::KK9::KK5:

Maşallahh herkese. Takımın yüzdesinde birincilikler de çok iyi. Tütüütüt nazar değmesin :nazar::nazar:

Ben kaçıyorum şekerler hepinize iyi tatiller :KK36: iyi geceler :KK68:lütfen kaçamaklara dikkat :KK31::KK31: en tehlikeli 2 gün:KK16:

İyi tatiller kaptanım :KK36: kendine çok iyi bak

Selamlar 6.takımın güzelleri :KK24: :KK24: :KK24:
Ben 9.takımdan Zühal
Burda ne mi arıyom :KK48:

Tabiki sizi tebrik etmeye geldim :KK66:
Takım birinciliğiniz ve bireysel dereceleriniz için gelsinnn :KK9: :KK9: :KK9:

Selvos88 Selvos88
Tatlım çok güzel vermişin bu hafta gerçi önceki haftalara dikkat etmedim hep böylemi veriyodun. Ama beni geçtin, sana yetişmem lazım:KK48:
Ben bu ay sporu boşladım maşallah sen devam ediyon
Bu hafta ekstra bişey yaptınmı menünde yoksa normal düzeninimi devam ettin

Herkese kokulu kokulu öpücükler
Tabi Banuma ayrı gelsin :KK15:

oooooo 6. takımın güzelleri
hem takım derecenizden, hemde bireysel derecelerinizden ötürü tebrik ederim.
:KK9::KK9::KK9::KK9:
saol canimm sonunda birinci olduk

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
3 -10TEMMUZ 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
...................6.TAKIM % 1.00:nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE
0023.gif
.................5. TAKIM % 0,93:nazar::KK76::KK68:

0024.gif
....................2.TAKIM % 0,057 :nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%:nazar::KK9:

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51:nazar::KK60:

Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm :nazar::nazar::KK9::KK9::KK5:
superiz masallah nazarlardan korusun bizi

evet tatlım 17 temmuzdaki 422.etap bayramın birinci gününe denk geldiği için 24 temmuzdaki 423, etap ile birleştirilecek .Değişen birşey yok yüzdeleriniz ikiye bölünecek kuzumHoppa
Bildirim yapacagiz sadece listemi olmicak?
aaaa yeni gördüm Selvos88 Selvos88 üçüncü olmuşsun.valla bravo:KK200::KK200::KK200::KK200:
saol canim darisi basina insallah

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50

@
:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

makres76 makres76 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem :KK16:

oo bi suru madalyam oldu :D

Selamlar 6.takımın güzelleri :KK24: :KK24: :KK24:
Ben 9.takımdan Zühal
Burda ne mi arıyom :KK48:

Tabiki sizi tebrik etmeye geldim :KK66:
Takım birinciliğiniz ve bireysel dereceleriniz için gelsinnn :KK9: :KK9: :KK9:

Selvos88 Selvos88
Tatlım çok güzel vermişin bu hafta gerçi önceki haftalara dikkat etmedim hep böylemi veriyodun. Ama beni geçtin, sana yetişmem lazım:KK48:
Ben bu ay sporu boşladım maşallah sen devam ediyon
Bu hafta ekstra bişey yaptınmı menünde yoksa normal düzeninimi devam ettin

Herkese kokulu kokulu öpücükler
Tabi Banuma ayrı gelsin :KK15:
Karatay disinda bisey yapmadimcanim ben. Son 3 gun jilian yaptim ondan onceki gunlerde leslie mekik squat ve ip atliyordum. Her hafta bu kadar cok vermiuordum en az 900 gram veriyordum ramazanda kibris cok sicak oldugundan daha fazla verdim. Ben kendim demledigim karisik bitki cayi iciyorum gunde 2-3 kupa baska bisey yok karatay spor ve bitki cayi bide vazgecilmezim su :D

selam kızlar.

Banu abla kilom 73.8. başladığım yerdeyim yani. Ama şöyle bir durum var sabah bir kez çıktım tartıya bu sonucu gördüm. sonra birkaç kez daha çıktım "Lo" çıkıyor. bu ne demek oluyor basküllerde? Pili mi bitmiş?

Back
X