- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
Evet canim yarın yapayım bende 2 gün sürdürmek mecburi mi ???abla demende hic sorun yok canim 3 tane kizkardesim var abla olarak dogmusum zaten ayrica hosumada gider :)
Saol neslim tesekkur ederim 2 bcuk ay oldu
yuzdemiz cok iyi bu hafta kizlar
saol canim diskalifiye olmadin sanirim seni kaptanimizi izine ayirdi oyle hatirliyorum ben
olur canim beraberdr yapariz ilk gunumu tamamladim ben sen yarinmi baslican
ayran detoksu yazdım birbirinden farklı tarifler var canım senin yaptığın hangisi ?
Link atabilir misin bende onu yapayım
apla apla aplacigimmmmm :)
Umudum hoşgeldin bitanemm diskalifiye olduğunu nereden çıkardın tatlım sen izinlisin ama 2 hafatn doldu istediğin zaman dönebilirisn yok öyle hemen bizden kurtulmak
Hmmmm sorun şimdi anlaşıldı ama keşke doğrusunu yazsaydın kuzum az kalsın zor durumda kalacaktık neyseki başlangıç kilonu 74 olarak düzelttim 4 dk kalasen abla yaz ben duyarımmm yorma kendini
![]()
Teşekkürler bitanemmmEstagfurullah aklına takılan yerleri elbette soracaksın kuzum.Evet tatlım arkadaşımızın başlangıcı 74 müş ben de az önce okudum utandığı için yanlış yazmış neyseki düzelttim
![]()
Hep bi ablam olsun istemisimdir o yüzden abla diye seslenmeyi çok severim :))
Şükur kavusturana :) :)
Utanmistim abla evet ya ilk mesajlarımda da belirtmistim hatırlarsın belki , hain eşim zorla tartıya çıkarmıştı beni

Şimdi 3 kilosu gitti çok şükür kaldı 7 kilo
10 eylül de tatile gidiyoruz bodrum a :)
Yani tam 2 ayim var o 7 kilo yu vermek için
umarım basaririm.