belkisi fazla kaptanım ben buraya gelmeden 81 i görüştüm sonra bi baktım 3 5 ayda hoooppp 86,6 apar topar kendimi kk ya attım sizi buldum iyiki bulmuşummm
Bence süper şayet buraya gelmeseydin belkide kilon artacaktı meleğimmm
bende öle yaptım bi dün sporsuzdu misafir ağırladım, bugunde bendeler bakalım kaçabilirsem anneme koyup inerim azda olsa fitnese
Tatil yaramış neslimm ama reglin dezavantajını avantaja çevirebilirisn kuzum sporla
Mutlaka oku tatlım .Kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor yaş herhangi bir hastalık olması bu etkenlerden fakat karatayla pek çok hastalıktan kurtuluyorsun ben 7 ayda 23 kilo verdim tatlım hiç aç kalmadan ayrıca şeker ilacı kullanıyordum bu illetten de kurtuldum
belkisi fazla kaptanım ben buraya gelmeden 81 i görüştüm sonra bi baktım 3 5 ayda hoooppp 86,6 apar topar kendimi kk ya attım sizi buldum iyiki bulmuşummm
bende öle yaptım bi dün sporsuzdu misafir ağırladım, bugunde bendeler bakalım kaçabilirsem anneme koyup inerim azda olsa fitnese
ben de çok ağrı olmaz banum. ilk gun bazenleri olur ama genelde rahat atlatırım regl yi şükür
Kk iyi ki var iyi ki hepimiz burada buluştuk meleğimmmHepimiz birbirimizden çok şey öğrendik ve birbirimizi tamamladık hem de hiçbir karşılık beklemeden bu yzüden çok seviyorum kkyı
Ağrın yoksa misafir olayını da çözebilirsen süper olur neslim
oyyyyyy oyyyyy ben senı yerıımmm pıtırcığımmmmhamılelık cızelgesı de varmııışşşşşş
kaçak kız sahalarda...
Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmmbenim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .
Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındırTamam tatlım kontrol edip paylaşırım
Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dekdiyenler parmak kaldırsınnn
Sbh burdan çıktım kahvaltımı Yaptım o ara ödem çayımıda hazırladım tam soğudu bi bardak ictim ve regl oldum
Bugünden Olduğum iyi oldu gelecek haftaya bitmiş olurum:)
bayıldığım hg tatlımmmkaçak kız sahalarda...
Sbh burdan çıktım kahvaltımı Yaptım o ara ödem çayımıda hazırladım tam soğudu bi bardak ictim ve regl oldum
Bugünden Olduğum iyi oldu gelecek haftaya bitmiş olurum:)
ben de çok ağrı olmaz banum. ilk gun bazenleri olur ama genelde rahat atlatırım regl yi şükür
selam canım hoşgeldin. karatay kitabı diyet kitabı değil mutlaka okunup bilinmesi gereken sağlık tavsiyeleri olan bir kitap. uyabildiğin ölçüde hayatına geçirirsen daha sağlıklı kalır kilonu vermekde bonusun olur bitanem. azmin daim olsunSizin yaptiginiz ozel bi diyet bi tavsiye var mi? Nasil baslayayim sizce?
Benim cok garip belim feci şekilde ağrır ama göbeğim ağrır yaa öle böle degil
Ayran çorbasının günahını aldın tatlım
Benim çok ağrılı olurdu neslim ilk 2 gün inan o ağrıları bile özledim
Benim cok garip belim feci şekilde ağrır ama göbeğim ağrır yaa öle böle degilhatta yavaş yavaş girdi bile
Her ay tarihimi unutuyorum hep buraya gelip bakıyorum ayın kaçında olmuşum diye bide sen varsın:) hep diyorum bı gun hamıle kalırsam senden anlıcam bunuregl kardeşliğine
bende alırım bi fincan
battaniyem görünmüyorsun ama burdasın sanırımmm
Buyrun meleklerimmmm
Cok tsk ederim benim icinde kalici birsey lazim sonra yeniden kilo almak istemem asla. O kadar cabala ver kiloyu 6 ay icinde geri gelsin Allah korusun. Ben iyisi aksam cocugu yataga atinca okumaya yeniden baslayayim. Tavsiyelerin icin tskler canimselam canım hoşgeldin. karatay kitabı diyet kitabı değil mutlaka okunup bilinmesi gereken sağlık tavsiyeleri olan bir kitap. uyabildiğin ölçüde hayatına geçirirsen daha sağlıklı kalır kilonu vermekde bonusun olur bitanem. azmin daim olsun
Ay masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunumahhh canım ahhhh onun hafifliğini anladığın gün yediğine pişman olacaksın...
ben ki gece yarısı kalkıp yarım ekmeğin içine margarini sürüp tuzlayıp yerdim yemezsem uyuyamazdım ama öyle değilmiş inan ekmek yemeyince acıkmıyosun bile.
ben ramazanda dedimki az az pide yicem ilk gün pidenin en susamlı yerini böldüm koydum önüme yemek bitti bi baktım benim pide duruyooo
hiiiçç ararmıyosun sağlığına etkileride cabası
Ne guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizimMutlaka oku tatlım .Kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor yaş herhangi bir hastalık olması bu etkenlerden fakat karatayla pek çok hastalıktan kurtuluyorsun ben 7 ayda 23 kilo verdim tatlım hiç aç kalmadan ayrıca şeker ilacı kullanıyordum bu illetten de kurtuldum
bende alırım bi fincan
Ay masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?