Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende öle yaptım bi dün sporsuzdu misafir ağırladım, bugunde bendeler bakalım kaçabilirsem anneme koyup inerim azda olsa fitnese

belkisi fazla kaptanım ben buraya gelmeden 81 i görüştüm sonra bi baktım 3 5 ayda hoooppp 86,6 apar topar kendimi kk ya attım sizi buldum iyiki bulmuşummm

Kk iyi ki var iyi ki hepimiz burada buluştuk meleğimmmHepimiz birbirimizden çok şey öğrendik ve birbirimizi tamamladık hem de hiçbir karşılık beklemeden bu yzüden çok seviyorum kkyı

bende öle yaptım bi dün sporsuzdu misafir ağırladım, bugunde bendeler bakalım kaçabilirsem anneme koyup inerim azda olsa fitnese

Ağrın yoksa misafir olayını da çözebilirsen süper olur neslim

ben de çok ağrı olmaz banum. ilk gun bazenleri olur ama genelde rahat atlatırım regl yi şükür

oyyyyyy oyyyyy ben senı yerıımmm pıtırcığımmmm hamılelık cızelgesı de varmııışşşşşş

Hehehe canımsınnn

kaçak kız sahalarda...

Teker teker dökülüyoruz tatlım

Ben dee ben dee Kesinlikle Karatay beslenmesini denemeni tavsiye ederim arkadaşım, ben bir bıraktım çok pişman oldum. Bu hafta yeniden başladım, bir daha da bırakmam inşallah

Sbh burdan çıktım kahvaltımı Yaptım o ara ödem çayımıda hazırladım tam soğudu bi bardak ictim ve regl oldum
Bugünden Olduğum iyi oldu gelecek haftaya bitmiş olurum:)

Ayran çorbasının günahını aldın tatlım

ben de çok ağrı olmaz banum. ilk gun bazenleri olur ama genelde rahat atlatırım regl yi şükür

Benim çok ağrılı olurdu neslim ilk 2 gün inan o ağrıları bile özledim

Sizin yaptiginiz ozel bi diyet bi tavsiye var mi? Nasil baslayayim sizce?
selam canım hoşgeldin. karatay kitabı diyet kitabı değil mutlaka okunup bilinmesi gereken sağlık tavsiyeleri olan bir kitap. uyabildiğin ölçüde hayatına geçirirsen daha sağlıklı kalır kilonu vermekde bonusun olur bitanem. azmin daim olsun

Aynen deryammm tamamen alışkanlık aslında 21 gün dayandınmı tamamdır değilmi.

Sıradaki battaniye1
Ekmegi bırakmayı duyunca ne bırakması ekmegi ekmek arası yerim diyodum
Bende asırı düşkünüm hatta tek zaafım kacamagım kilo nedenim ekmek diyebilirim... Millet bi tabak Yemeğin yanında iki lokma ekmek yer ben iki kasık yemekle bir ekmegi yiyebilirdim düşün o derece...onla aramdaki bağın derecesini anlatamam bile ama ilk gün yemedim gece cok zorlandım ne yalan söyleyim hatta buraya geldim zorlanıyorum diye kendi halime acıyodum ama o geceyi atlatınca gerisi geldi sükür..bide o hafta tam Karatay yapamasamda ve bunun 3 günü ekmeksiz şeklide 1.1 kilo verdim bu cok hırslandırdı beni,ki ben yürüyüş bile yapamıyodum bebeğim var belim sorunlu her hareketi yapamıyorum falan filan.... Kısaca arkadasım sen sen ol karatayı kavra ve tam Karatay yap emin ol giden memnun edecek seni, birde ben gec saatler yemeye alışkın bırıyım bunun önlemını ozamanlar yemin ederek alıyodum günlük yemın ediyodum aksam su saatten sonra bişi yemicem diye sende eğer seni durduracaksa yemin et ekmek meselesi icin:)

Ayran çorbasının günahını aldın tatlım

Benim çok ağrılı olurdu neslim ilk 2 gün inan o ağrıları bile özledim
Benim cok garip belim feci şekilde ağrır ama göbeğim ağrır yaa öle böle degilhatta yavaş yavaş girdi bile

Cok tsk ederim benim icinde kalici birsey lazim sonra yeniden kilo almak istemem asla. O kadar cabala ver kiloyu 6 ay icinde geri gelsin Allah korusun. Ben iyisi aksam cocugu yataga atinca okumaya yeniden baslayayim. Tavsiyelerin icin tskler canim

Ay masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunum

Ne guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim

bende alırım bi fincan

Derhal meleğimmm

Ay masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunum

Bitanem takımımızda diyetisyen listeleriyle çok güzel kilolar verenler de var .Fakat genelimiz Karatay uyguluyoruz .Ev eriştesi yiyebilirsin abartmadan inan bana 1 hafta sonraki konforu görünce zaten biz demeden de sen tüm alışkanlıklarını değiştireceksin kitabı mutlaka oku canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…