Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize

Geçmiş olsun kuzum sanırım tuzsuz içtiğin için tansiyonun düştü Hava çok sıcak malummm boşver karatayımız candır

Tünaydın meleğimmm hoşbuldum tatlımmm Canımsınn birimiz bile eksik olsa hemen hissediliyor kuzum az olsun bizim olsun sıkma canını duraklamalar olsa da elbet gidecekkk negatif düşünmek yasak

Kızlar çok daraldim ya 70 in altını görmek istiyorum artık.
Takıldım kaldım bu ne ya :/

Kuzucummm haftada 100 gr verdiğim günleri bilirim ama pes etme azminle tekrar vermeye devam edeceksin merak etme tatile seni fıstık gibi göndereceğiz

Kilo verince yüzde ikiye bölmek kötü ama Alınca yüzde Bölmek iyide dogrumuki acaba

2 haftanın ortalaması alındığı için doğrusu bu meleğim suçluluk duymana gerek yok

Görüntüyü tahmin edebiliyorummmm bebeklere de yaparlar ya acırım görünce yumurta yerine süt elma güzel seçenek olur kuzum

Diyetime tam anlamıyla daha dün başladım ondan tam bir etki yok şu an için 74,1

Haftaya belli olur efserimmmm

kaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum

Ooooo şimdi kıskandım işte balımmm iyi eğlenceler tadını çıkar kuzum bayrama rağmen sabit kalman bence gayet güzel

günaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim

Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile

günaydınnn canlarrrrrr

Tünaydınnnnn deryammmmm

Zaten sürekli diyetteyim psikolojisine girince kilo takılıyor deryam kendini sağlıklı besleniyorum diye motive etmelisin ne güzel bak dengeleyince sorun ortadan kalkmış tebrik ederim meleğim

Ah eniştem ah güzelim balıkları mahvetti desene Ne diyelim afiyetolsun kuzum.Meleğim maydanozu her öğününde bol bol tüket ne olur .Aktara neden kızdınki ben mi kaçırdımBitince tekrar yapıyorsun tatlım gerçi ben meyve suyu niyetine yazın hepsini bitiriyordum

Hosbuldum cok tsk ederim :)

Cok tsk ederim hosbudumay hadi insallah o sihir banada bulasir:)

Elbette bulaşacak tatlım şüphen olmasın bugünden itibaren menüleirni bekliyorum uyguladığın herhangi bir diyet var mı kuzum

Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.

Slm makresim hoşgeldin canım.Ne yapalım bu hafta böyle haftaya toparlanırız sıkma canını

Çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum selvoşum.Sporla sarkmaları çözersin tatlım Ama neden çok olduki ben de olmamıştı

bence direk toplam yuzdeyi bölsekte olur galiba ama banum ne derse bende acemi kaptanım bakalım artıkın aynı kapı aslında :)

Meleğimm bireysel dereceler hesaplanırken zorluk olabilir o yüzden yüzdeleri bölerek yazarsak karışıklık olmaz kuzum

selam guzeller başarılan bugun bakalım

Teşekkürler bitanemmm hepimzie inşallah ama bugün nota alacağımız kesin

Benden iyisin yine neslimmmm

derya banu listeye yazmış zaten 2 ye bölünecek diye sen listeyi bölmeyenlerinkini bölüp düzelt bitanem bırakma banuma

Canımsınnnnn

Evet sizden çok yediğim kesin
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildim maşallah sana

3 bardak nedirki efserim ben kalkınca içiyorum o kadar Lütfen cep uygulamasını indir her alarmda içmeye çalış yudum yudum da olsa kuzum .Vucudumuzun 3/4 ü su zaten yapma ne olur

Elleirne sğalık canımın içiii

Tabiki yeğenim sağlıklı beslensin sağlıkla doğsun inşallah leydim bir haftada güzel vermişsin listeyi düzeltelim kuzum Tombiş gebişler değilSağlık ve fit gebişler

Kışın günlerce su içmiyorum

Yapma efserimmmm en az 2 lt su göreyim başlangıç olarak menülerinde

ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırım sen nasılsın evlılık nasıl

bayağı bi nazlı sanırım, rabbim gönlüne göre versin inşallah canım herşeyin bi zamanı vardır mutlak...
yok bi sıkıntı bakalım durum stabil

Tamam ablacığım:)

Sizin yaptiginiz ozel bi diyet bi tavsiye var mi? Nasil baslayayim sizce?

Bitanem 41 yaşında bir ablan olarak bugüne dek tüm diyetleri denedim sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermek ve kaliteli bir yaşam sürdürmek istiyorsan mutlaka karatay sağlıklı beslenmesini uygulamanı tavsiye ederim canım

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Bu linkleri inceleyebilirsin bitanemm fakat Canan Karatayın kitaplarını alırsan daha sağlıklı olur kuzum.Bunun yanında spor şart tabiii şimdilik yürüyüşle başlarsın.Ayrıca raw( çiğ beslenme ) de mğthiş fakat uygulama açısından biraz sıkıntılı çünkü hayvansal gıdalardan vazgeçmek zor ama yarı raw yapabilirsin

kaçak kız sahalarda...

oooooo hoşgeldin meleğimmmm özlettin kendini kuzummm

ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırım sen nasılsın evlılık nasıl

Hiç merak etme seni de barbimin topiğine transfer edecğiz rabbimin izniyle

ama çok güzeldi balıklar kaptanım yaa
bu sabah yeşilliklere başladım kaptanım bayram seyran derken gezmekten çıkıp alamamıştım balkondakileri de kuruttum ya ben yaa annemin deyimiyle bakamadımmm

aktara gelirsek zihniyetini düşüncesini zaten biliyorumda şu suruç olaylarından sonra sosyal medyada yaptığı bi kaç paylaşım sinirlerimi zıplattı kaptanım. neyse girmeyelim pek

listeyi kontrol et kaptanım acele yaptım ben.

Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmmbenim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .

Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındırTamam tatlım kontrol edip paylaşırım

Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)

Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem

Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dek diyenler parmak kaldırsınnn

Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)

ahhh canım ahhhh onun hafifliğini anladığın gün yediğine pişman olacaksın...
ben ki gece yarısı kalkıp yarım ekmeğin içine margarini sürüp tuzlayıp yerdim yemezsem uyuyamazdım ama öyle değilmiş inan ekmek yemeyince acıkmıyosun bile.
ben ramazanda dedimki az az pide yicem ilk gün pidenin en susamlı yerini böldüm koydum önüme yemek bitti bi baktım benim pide duruyooo
hiiiçç ararmıyosun sağlığına etkileride cabası

ilk parmak bendeeen

he banum sende lmışsın

Aynen deryammm tamamen alışkanlık aslında 21 gün dayandınmı tamamdır değilmi.
ilk parmak bendeeen

Sıradaki battaniye1

Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %-0,20

bende geldiğimde 79,8 filandım yani yaklaşık 3kg artıydım. ama şükür 0,5 i kalmış gerisi gitmiş zaten regl oldum dunde daha hızla gider. hemen göbüş indi zaten

Tatil yaramış neslimm ama reglin dezavantajını avantaja çevirebilirisn kuzum sporla

Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?

Mutlaka oku tatlım .Kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor yaş herhangi bir hastalık olması bu etkenlerden fakat karatayla pek çok hastalıktan kurtuluyorsun ben 7 ayda 23 kilo verdim tatlım hiç aç kalmadan ayrıca şeker ilacı kullanıyordum bu illetten de kurtuldum

şöyle bir analiz yaptım da 84,5 la takıma geldim ileri geri ileri geri derken 5,6 vermişim az ama öz millet 1 ayda veriyo bu kiloyu ama 1,5 2 yıllık sürece bakınca tam 14,1 vermişim ben yaaa

Bence süper şayet buraya gelmeseydin belkide kilon artacaktı meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…