ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırımbende özledim kuzummmm. nasılsın canım
Günaydın kızlar
Malum dün soğuk ayran corbası iciyodum ama 6 dan sonra gözüm karardı basım döndü tansiyonum 7-5 çıktı zonkluyodu beynim Allah tan eşim evdeydi hemen ölçtü bişiler yedim falan... Bundan sonra 3 öğün de yemem anca bi öğün olarak tüketirim
Karatay yapıcam yine...
Kızlar günaydın
oooo kaptanımız gelmiş hosgelmis :)
Sen yokken buralarin hiç tadı yoktu kaptanim
Bugün bildirim günü olduğu için tartildim ve yazıyorum tahmin ettiğim gibi çok fazla fark yok bu hafta 70.8
Haftaya 70 in altını görmek umudu ile ..
Kızlar çok daraldim ya 70 in altını görmek istiyorum artık.
Takıldım kaldım bu ne ya :/
Kilo verince yüzde ikiye bölmek kötü ama Alınca yüzde Bölmek iyide dogrumuki acaba
Davul gibiyim abartmaktan cok düzensizlikten oldu, oglum yumurta yemiyo diye bütün kahvaltılıkları ve meyve ezıyorum blendırda öle bi görüntü ve koku oluyoki yumurtadan tiksindim,kahvaltımı elmayla yapacam yanındada zeytin peynir ceviz artık...ben kahvaltıya kaçıyorum fırsat varken
Diyetime tam anlamıyla daha dün başladım ondan tam bir etki yok şu an için 74,1
kaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum
günaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim
günaydınnn canlarrrrrr
evet kaptanım nihayet listedeyim. izin değerlendirmemi yaparsak cıslarım oldu hatta bazı günler abarttığımda oldu. ama dengelemeyi becerebildim sanırım... kendimi veremiyorum diye biraz strese sokmuştum o stres kalkınca üstümden iyi geldi sanırım bunca kaçamağa cıslara rağmen gittiğine bende inanamadım...
su meselesine gelirsek sıcaklar fena birde ramazanda biraz böbrek sıkıntısı yaşadım yine onun korkusu diyeyim. balıklara gelirsek valla ben suçsuzum kaptanım fırında değildi hepiciğini kızartmış. başkada yemek yoktu görüntü çok güzeldi cazibesine kapıldım
şu ödeme bi çare bulamadım kaptanım ya o gönderdiğim resimden beterim şuan akşam üstü olunca bıraktım zaten çorap morap giymiyorum.. hemen bu akşam tamamlayıp eksikleri yapayım çayımı gerçi komşu aktardan alışverişi şimdilik kestim öfkem büyükkkk belki yarına yada pazartesiye kalır bakalım.. hergün taze kaynatmıyoruz sanırım onu bitene kadar tüketiyoruz değilmi.
Hosbuldum cok tsk ederim :)
Cok tsk ederim hosbudumay hadi insallah o sihir banada bulasir:)
Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.
Sweetdimple pazar gunu randevumuz var konustuk buugun doktorla yarin geliyormus yurtdisindan. Bakalim heycanla bekliyorum. Karataya benziyor o yuzden hosuma gitti. Protein ve sebze agirlikli. Ogunler arasi 5 saat olacak. Vucudumuza sindirmesi icin zaman tanicakmisiz. Leptini bozmadan sarkmadan kilo vermeye devam. Kollarimda ve ic bacaklarda cok sarkma oldu. Jilian ve metabolik balansla gitcek sarkmalar insallah
bence direk toplam yuzdeyi bölsekte olur galiba ama banum ne derse bende acemi kaptanım bakalım artıkın aynı kapı aslında :)
selam guzeller başarılan bugun bakalım
***Free Takım***
Ahbirkingcharlesimolsa(77,9/ / /% )
asea(72/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
edahafiz(102/ / /% ) hamilelik dolayısıyla13.takımdan izne ayrılan üye döndü.Başlangıç kilosu 102 . Hedef kilosu 80-7 Ağustosta listede
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(76,8/77,3 /-0,5 /%-0,60 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )
Free Takım Ortalaması: %
derya banu listeye yazmış zaten 2 ye bölünecek diye sen listeyi bölmeyenlerinkini bölüp düzelt bitanem bırakma banuma
Evet sizden çok yediğim kesin
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildimmaşallah sana
***6.TAKIM 422. & 423.Etap***
45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması: %
Çok teşekkür ederim kaptanım, dimi sağlıklı beslensin ufaklıkKaratay teyzemi özlemişim valla çok iyi geldi geçen hafta 85.5 tim bugün 84.8 hiç yoktan iyidir böyle böyle almak yerine verirsem daha sağlıklı bir hamilelik olur inşallah Barbimin topiğini takip ediyorum kaptancığım tombiş tombiş gebişler olduk
Aynen canım, çok sağlam bir gerekçem var, çok teşekkür ederim balım
Kışın günlerce su içmiyorum
ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırımsen nasılsın evlılık nasıl
Tamam ablacığım:)Tünaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize
Geçmiş olsun kuzum sanırım tuzsuz içtiğin için tansiyonun düştüHava çok sıcak malummm boşver karatayımız candır
Tünaydın meleğimmmhoşbuldum tatlımmm Canımsınn birimiz bile eksik olsa hemen hissediliyor kuzum az olsun bizim olsun sıkma canını duraklamalar olsa da elbet gidecekkk negatif düşünmek yasak
Kuzucummm haftada 100 gr verdiğim günleri bilirim ama pes etme azminle tekrar vermeye devam edeceksin merak etme tatile seni fıstık gibi göndereceğiz
2 haftanın ortalaması alındığı için doğrusu bu meleğim suçluluk duymana gerek yok
Görüntüyü tahmin edebiliyorummmm bebeklere de yaparlar ya acırım görünce yumurta yerine süt elma güzel seçenek olur kuzum
Haftaya belli olur efserimmmm
Ooooo şimdi kıskandım işte balımmm iyi eğlenceler tadını çıkar kuzum bayrama rağmen sabit kalman bence gayet güzel
Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile
Tünaydınnnnn deryammmmm
Zaten sürekli diyetteyim psikolojisine girince kilo takılıyor deryam kendini sağlıklı besleniyorum diye motive etmelisin ne güzel bak dengeleyince sorun ortadan kalkmış tebrik ederim meleğim
Ah eniştem ah güzelim balıkları mahvetti deseneNe diyelim afiyetolsun kuzum.Meleğim maydanozu her öğününde bol bol tüket ne olur .Aktara neden kızdınki ben mi kaçırdım Bitince tekrar yapıyorsun tatlım gerçi ben meyve suyu niyetine yazın hepsini bitiriyordum
Elbette bulaşacak tatlım şüphen olmasın bugünden itibaren menüleirni bekliyorum uyguladığın herhangi bir diyet var mı kuzum
Slm makresim hoşgeldin canım.Ne yapalım bu hafta böyle haftaya toparlanırız sıkma canını
Çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum selvoşum.Sporla sarkmaları çözersin tatlımAma neden çok olduki ben de olmamıştı
Meleğimm bireysel dereceler hesaplanırken zorluk olabilir o yüzden yüzdeleri bölerek yazarsak karışıklık olmaz kuzum
Teşekkürler bitanemmm hepimzie inşallah ama bugün nota alacağımız kesin
Benden iyisin yine neslimmmm
Canımsınnnnn
3 bardak nedirki efserim ben kalkınca içiyorum o kadarLütfen cep uygulamasını indir her alarmda içmeye çalış yudum yudum da olsa kuzum .Vucudumuzun 3/4 ü su zaten yapma ne olur
Elleirne sğalık canımın içiii
Tabiki yeğenim sağlıklı beslensin sağlıkla doğsun inşallah leydimbir haftada güzel vermişsin listeyi düzeltelim kuzum Tombiş gebişler değil Sağlık ve fit gebişler
Yapma efserimmmm en az 2 lt su göreyim başlangıç olarak menülerinde
Sizin yaptiginiz ozel bi diyet bi tavsiye var mi? Nasil baslayayim sizce?
kaçak kız sahalarda...
ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırımsen nasılsın evlılık nasıl
Tünaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize
Geçmiş olsun kuzum sanırım tuzsuz içtiğin için tansiyonun düştüHava çok sıcak malummm boşver karatayımız candır
Tünaydın meleğimmmhoşbuldum tatlımmm Canımsınn birimiz bile eksik olsa hemen hissediliyor kuzum az olsun bizim olsun sıkma canını duraklamalar olsa da elbet gidecekkk negatif düşünmek yasak
Kuzucummm haftada 100 gr verdiğim günleri bilirim ama pes etme azminle tekrar vermeye devam edeceksin merak etme tatile seni fıstık gibi göndereceğiz
2 haftanın ortalaması alındığı için doğrusu bu meleğim suçluluk duymana gerek yok
Görüntüyü tahmin edebiliyorummmm bebeklere de yaparlar ya acırım görünce yumurta yerine süt elma güzel seçenek olur kuzum
Ooooo şimdi kıskandım işte balımmm iyi eğlenceler tadını çıkar kuzum bayrama rağmen sabit kalman bence gayet güzel
Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile
Tünaydınnnnn deryammmmm
Zaten sürekli diyetteyim psikolojisine girince kilo takılıyor deryam kendini sağlıklı besleniyorum diye motive etmelisin ne güzel bak dengeleyince sorun ortadan kalkmış tebrik ederim meleğim
Ah eniştem ah güzelim balıkları mahvetti deseneNe diyelim afiyetolsun kuzum.Meleğim maydanozu her öğününde bol bol tüket ne olur .Aktara neden kızdınki ben mi kaçırdım Bitince tekrar yapıyorsun tatlım gerçi ben meyve suyu niyetine yazın hepsini bitiriyordum
Elbette bulaşacak tatlım şüphen olmasın bugünden itibaren menüleirni bekliyorum uyguladığın herhangi bir diyet var mı kuzum
Slm makresim hoşgeldin canım.Ne yapalım bu hafta böyle haftaya toparlanırız sıkma canını
Çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum selvoşum.Sporla sarkmaları çözersin tatlımAma neden çok olduki ben de olmamıştı
Meleğimm bireysel dereceler hesaplanırken zorluk olabilir o yüzden yüzdeleri bölerek yazarsak karışıklık olmaz kuzum
Canımsınnnnn
3 bardak nedirki efserim ben kalkınca içiyorum o kadarLütfen cep uygulamasını indir her alarmda içmeye çalış yudum yudum da olsa kuzum .Vucudumuzun 3/4 ü su zaten yapma ne olur
Tabiki yeğenim sağlıklı beslensin sağlıkla doğsun inşallah leydimbir haftada güzel vermişsin listeyi düzeltelim kuzum Tombiş gebişler değil Sağlık ve fit gebişler
ama çok güzeldi balıklar kaptanım yaa
bu sabah yeşilliklere başladım kaptanım bayram seyran derken gezmekten çıkıp alamamıştım balkondakileri de kuruttum ya ben yaa annemin deyimiyle bakamadımmm
aktara gelirsek zihniyetini düşüncesini zaten biliyorumda şu suruç olaylarından sonra sosyal medyada yaptığı bi kaç paylaşım sinirlerimi zıplattı kaptanım. neyse girmeyelim pek
listeyi kontrol et kaptanım acele yaptım ben.
Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmmbenim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .
Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındırTamam tatlım kontrol edip paylaşırım
Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dekdiyenler parmak kaldırsınnn
he banum sende lmışsınTünaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize
Tünaydınnnnn deryammmmm
Canımsınnnnn
ahhh canım ahhhh onun hafifliğini anladığın gün yediğine pişman olacaksın...
ben ki gece yarısı kalkıp yarım ekmeğin içine margarini sürüp tuzlayıp yerdim yemezsem uyuyamazdım ama öyle değilmiş inan ekmek yemeyince acıkmıyosun bile.
ben ramazanda dedimki az az pide yicem ilk gün pidenin en susamlı yerini böldüm koydum önüme yemek bitti bi baktım benim pide duruyooo
hiiiçç ararmıyosun sağlığına etkileride cabası
ilk parmak bendeeen
he banum sende lmışsın
bende geldiğimde 79,8 filandım
Aldım meleğim aldımmAma 200 gr ı gitti bile kaldı 2,3 3 haftaya tamamdır
Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dekdiyenler parmak kaldırsınnn
***6.TAKIM 422. & 423.Etap***
45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması: %-0,20
bende geldiğimde 79,8 filandımyani yaklaşık 3kg artıydım. ama şükür 0,5 i kalmış gerisi gitmiş zaten regl oldum dunde daha hızla gider. hemen göbüş indi zaten
Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?
şöyle bir analiz yaptım da 84,5 la takıma geldim ileri geri ileri geri derken 5,6 vermişim az ama öz millet 1 ayda veriyo bu kiloyu ama 1,5 2 yıllık sürece bakınca tam 14,1 vermişim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?