Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim

Malesef yoyo diyetler kalıcı olmuyor kuzum yaş gençken veriliyor elbet ama 1 gidiyor 3 geliyor o yüzden senden istediğim haftada 650 gr fazlasında gözüm yok sporla desteklersen elbet fazlası olur ama 1 kiloyu geçerse kalıcı olmaz bitanem

Ne guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum

Çık sokağa sokaktaki çocukları sevindir meleğimmmmGerçi çocuklara da zarar
tam şu an kafamdan geçirdim kızım sever gofreti ona götüreyim dedim sonrada dedim ki niye onu zehirliycem götürürüm eve çok zapdedemediğim zaman çıkarırım yarısını yesin artık oda alıştı zaten 2 3 yudum yiyip nefsini körlüyo

Cok tsk ederim benim icinde kalici birsey lazim sonra yeniden kilo almak istemem asla. O kadar cabala ver kiloyu 6 ay icinde geri gelsin Allah korusun. Ben iyisi aksam cocugu yataga atinca okumaya yeniden baslayayim. Tavsiyelerin icin tskler canim

Ay masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunum
kilo verme süecin bitince arada ekmek makarna yiyebilirsin ölçülü olmak kaydıyla . ama kilo verme sürecince mumkun mertebeuzak kal bence. ekmeğide önce akşamdan başla ne zaman istersen öğlenle devam et, ve sonrada sabahı çokartır 3 öğün ekmeksiz devam edersin zorlama kendini

Haftaya 3 kilo da vereceksin o zamanHaftaya bireysel birincisi belli ikinci kimki
Şimdi kaptanım bahane 1. Regl uzun sürüyo anca Çarşamba Perşembe biter
2. Ağrım cok oluyo spor yok
3.biliyon detoks yapıyım desem ya gözüm kararıyor ya kilo alıyorum
Tüm suç o güzel vücûdumuuuunn

anaaaaaa bu ne sürprizzzz bayramdaki baklavalara ve kaçamaklara teşekkür ederimmmmmm ama lütfen bi daha yemeyinnnn kızlarrrr

Hmmmmm yani 1,5 kiloda mı anlaşıyoruz bu tabloya bakarsak

Dedim bile

oh için benim ofiste kalmamış yarın sabah getiricem

Şu ışınlanma olayı gerçek olsaydı hemen uzatırdım meleğime

anaaaaaa bu ne sürprizzzz bayramdaki baklavalara ve kaçamaklara teşekkür ederimmmmmm ama lütfen bi daha yemeyinnnn kızlarrrr

Hakettin kuzummmm

Kışın günlerce su içmiyorum
kaptanimin dedigini yap kuzum programi indir sen

Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
ekmekmi o ne valla unuttuk gitti eve ekmek almiyoruz oglum bile yemiyor

burdayimmm

ayyy bayram vurmus bizi

şöyle bir analiz yaptım da 84,5 la takıma geldim ileri geri ileri geri derken 5,6 vermişim az ama öz millet 1 ayda veriyo bu kiloyu ama 1,5 2 yıllık sürece bakınca tam 14,1 vermişim ben yaaa
iyi gitmis deryam kalici gitmis

Sbh burdan çıktım kahvaltımı Yaptım o ara ödem çayımıda hazırladım tam soğudu bi bardak ictim ve regl oldum
Bugünden Olduğum iyi oldu gelecek haftaya bitmiş olurum:)
siskinligin nedeni belli oldu :)

Ayran çorbasının günahını aldın tatlım

Benim çok ağrılı olurdu neslim ilk 2 gün inan o ağrıları bile özledim
regl olmuormusun banum?

en onemlisi sabir azim kuzum basarabilirsin

Bu arada minik bir hatırlatma yapayım şekerler pazartesiden itibaren free takım da dahil olmak üzere menüleri düzenli istiyorum
tamam kaptanim

kaptanım yaaaa ben hani balık yedim yaaaa o zaman helva yemedim bugün öğlen helva var 2 çatal yesem olurmuuuu
Ahahahahaaaa Allah senii bende iki ay önce reglken çikolata yemediydim kaptanım onuda bu aykine ekliyim

Malesef meleğim ömür boyu kullanmam gereken bir ilaç var o da hormonlarımı bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…