- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ne guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorumNe guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum
hahah şu an masamın üstünü bi görseniz cıslarla doluuuuuu
gofretler bisküviler çikolarrrrr töbe yarebbiiiiimmm cumada itibaren hiç cıs yok diyom getiren getireneee
tam şu an kafamdan geçirdim kızım sever gofreti ona götüreyim dedim sonrada dedim ki niye onu zehirliycem götürürüm eve çok zapdedemediğim zaman çıkarırım yarısını yesin artık oda alıştı zaten 2 3 yudum yiyip nefsini körlüyo
Çık sokağa sokaktaki çocukları sevindir meleğimmmmGerçi çocuklara da zarar
kaptanım yaaaa ben hani balık yedim yaaaa o zaman helva yemedim bugün öğlen helva var 2 çatal yesem olurmuuuu
Cok tsk ederim benim icinde kalici birsey lazim sonra yeniden kilo almak istemem asla. O kadar cabala ver kiloyu 6 ay icinde geri gelsin Allah korusun. Ben iyisi aksam cocugu yataga atinca okumaya yeniden baslayayim. Tavsiyelerin icin tskler canim
kilo verme süecin bitince arada ekmek makarna yiyebilirsin ölçülü olmak kaydıyla . ama kilo verme sürecince mumkun mertebeuzak kal bence. ekmeğide önce akşamdan başla ne zaman istersen öğlenle devam et, ve sonrada sabahı çokartır 3 öğün ekmeksiz devam edersin zorlama kendiniAy masallah iyice alismissiniz bu diyete sabirim takimca :) haha yok ben oyle o kadr ekmek tuketmiyorum ama kahvaltida ekmeksiz zorlaniyorum ayrica makarnaya sanirim fazla duskunum
Şimdi kaptanım bahane 1. Regl uzun sürüyo anca Çarşamba Perşembe biter
Haftaya 3 kilo da vereceksin o zamanHaftaya bireysel birincisi belli ikinci kimki
Bak sennnnbalık çoktan sindirildi bile helva fırsatı kaçtı bi dahakine inşallah deryammmm uyanıklık yok
oh için benim ofiste kalmamış yarın sabah getiricem
battaniyem görünmüyorsun ama burdasın sanırımmm
Buyrun meleklerimmmm
Takım İçi İlk 3
-45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38
-selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32
-kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14
Tebrikler meleklerimm
45derya45 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem
Şimdi kaptanım bahane 1. Regl uzun sürüyo anca Çarşamba Perşembe biter
2. Ağrım cok oluyo spor yok
3.biliyon detoks yapıyım desem ya gözüm kararıyor ya kilo alıyorum
Tüm suç o güzel vücûdumuuuunn
diyosunnnn
oh için benim ofiste kalmamış yarın sabah getiricem
anaaaaaa bu ne sürprizzzz bayramdaki baklavalara ve kaçamaklara teşekkür ederimmmmmm ama lütfen bi daha yemeyinnnn kızlarrrr
kaptanimin dedigini yap kuzum programi indir senKışın günlerce su içmiyorum
ekmekmi o ne valla unuttuk gitti eve ekmek almiyoruz oglum bile yemiyorKaratay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
burdayimmm
Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmmbenim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .
Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındırTamam tatlım kontrol edip paylaşırım
Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dekdiyenler parmak kaldırsınnn
ayyy bayram vurmus bizi***6.TAKIM 422. & 423.Etap***
45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması: %-0,20
iyi gitmis deryam kalici gitmisşöyle bir analiz yaptım da 84,5 la takıma geldim ileri geri ileri geri derken 5,6 vermişim az ama öz millet 1 ayda veriyo bu kiloyu ama 1,5 2 yıllık sürece bakınca tam 14,1 vermişim ben yaaa
siskinligin nedeni belli oldu :)Sbh burdan çıktım kahvaltımı Yaptım o ara ödem çayımıda hazırladım tam soğudu bi bardak ictim ve regl oldum
Bugünden Olduğum iyi oldu gelecek haftaya bitmiş olurum:)
regl olmuormusun banum?
Ayran çorbasının günahını aldın tatlım
Benim çok ağrılı olurdu neslim ilk 2 gün inan o ağrıları bile özledim
en onemlisi sabir azim kuzum basarabilirsinNe guzel ya sagliginda yerine gelmis masallah. Benim yas 27 diyete baslayinca bir haftada rahat 3 kilo verebiliyorum ama iste gerisi gelmeden pes ediyorum sanirim sabirsizim
tamam kaptanimBu arada minik bir hatırlatma yapayım şekerler pazartesiden itibaren free takım da dahil olmak üzere menüleri düzenli istiyorum
Ahahahahaaaa Allah seniikaptanım yaaaa ben hani balık yedim yaaaa o zaman helva yemedim bugün öğlen helva var 2 çatal yesem olurmuuuu
kaptanimin dedigini yap kuzum programi indir sen
ekmekmi o ne valla unuttuk gitti eve ekmek almiyoruz oglum bile yemiyor
burdayimmm
ayyy bayram vurmus bizi
iyi gitmis deryam kalici gitmis
siskinligin nedeni belli oldu :)
regl olmuormusun banum?
en onemlisi sabir azim kuzum basarabilirsin
tamam kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?