Ahahahahaaaa Allah seniibende iki ay önce reglken çikolata yemediydim kaptanım onuda bu ayine ekliyim
Ahahahahaaaa Allah seniibende iki ay önce reglken çikolata yemediydim kaptanım onuda bu ayine ekliyim
O varkende ben denk gelemiyodum... O şimdi fink atıyodur heryerde:)) ohhh gezsinnahhhh cecomm eksikkk zorlu üçlü olamadık battaniyemmmm... canımmm kaptanımmm bi sade kahve yapim mi sakinleştirir
Bu arada minik bir hatırlatma yapayım şekerler pazartesiden itibaren free takım da dahil olmak üzere menüleri düzenli istiyorum
fotolar fotolarrrrO varkende ben denk gelemiyodum... O şimdi fink atıyodur heryerde:)) ohhh gezsinn
O varkende ben denk gelemiyodum... O şimdi fink atıyodur heryerde:)) ohhh gezsinn
ben bugünden itibaren paylaşmazsan koparım kaptanım cuma özüme dönüştü benim için
Sonuna kadar haketti cecommm gönlünce eğlensin
Buraya yazacak olmak bile fernliyor değil mi deryam ben de yazayım kuzum
Ben müsadenizi istiyorum meleklerimmmm akşama görüşürüz
Ayy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
Ayy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
AMAN ÇOK GEÇMİLER OLSUN SELVOŞCUM. allah beterinden korusunAyy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
Gecmiş olsun cnm zaman kötü canlarına bişi olmasındaAyy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
Onun devamı bu neslim
haklisin abla ama sanirim ilk baslarda 1 kilodan fazla gider bunyemi biliyorum cunku ayrica kilomda cok oldugu icin normal ilk baslarda cok gitmesi.
Malesef yoyo diyetler kalıcı olmuyor kuzum yaş gençken veriliyor elbet ama 1 gidiyor 3 geliyor o yüzden senden istediğim haftada 650 gr fazlasında gözüm yok sporla desteklersen elbet fazlası olur ama 1 kiloyu geçerse kalıcı olmaz bitanem
haha bende alabiliyorum tabiki :))Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum
ayy simdi veremem ne olur ne olmaz buyuk konusmuyum ama eskiden gidiyordu uzun zamandir diyet yapmiyorum suanki durumu bilmiyorum :)
Haftaya 3 kilo da vereceksin o zamanHaftaya bireysel birincisi belli ikinci kimki
sanirim oyle yapmaliyim birden kesersem zor gelir pes ederimkilo verme süecin bitince arada ekmek makarna yiyebilirsin ölçülü olmak kaydıyla . ama kilo verme sürecince mumkun mertebeuzak kal bence. ekmeğide önce akşamdan başla ne zaman istersen öğlenle devam et, ve sonrada sabahı çokartır 3 öğün ekmeksiz devam edersin zorlama kendini
Tebrik ederim hepiniziTakım İçi İlk 3
-45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38
-selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32
-kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14
Tebrikler meleklerimm
45derya45 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusunAyy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?