Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaaa geçmiş olsun canımmm yaa... varmı bişey hayy allahım umarım çok zarar yoktur gerçi korkusu yeter tüh yaa
annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler

hahah cok guzel

AMAN ÇOK GEÇMİLER OLSUN SELVOŞCUM. allah beterinden korusun
saol canim amin :)

Gecmiş olsun cnm zaman kötü canlarına bişi olmasında
saol canim

ayy bu daha guzelmis

Tebrik ederim hepinizi
saol kuzum seninde bi suru madalyalarin olur insallah

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun
saol canim

Çok geçmiş olsun canım, tanıdık olması daha da üzücü tabii, insan kimseye güvenemiyor artık yazık..

Ben uzuuun zamandır ilk menümü paylaşıp kaptanımı kızdırayım bugün biraz sapıttım.

Sabah aç karnına doktora gittim kontrole, hastaneden çıktığımda saat 11 falandı. Eşim dışarıda pastaneye götürdü beni nasıl güzel kokuyor poğaçalarr böreklerrr, nasıl acıkmıştımmm. Amaaa tuttum kendimi eşime midem bulandı yemiycem dedim kendimi attım pastaneden Sonra eve geldim kv yardımcısı bana otlu gözleme pişirmiş kendi açmış Sonuçta daha fazla dayanamadım artık oturdum gözleme yedim.

Arada yarım şeftali bir bardak süt.

Akşam da bir tane kıymalı biber dolması yedim süzme yoğurt ile bir de salata. Çok da sapıtmadım aslında ama bir haftadır hiç hamur işi yemiyordum bozdum bugün ona canım sıkıldı

Ahhh canım ahhhh öylesi daha fena hele bide o gün gelen gidenden hep şüphelenmek daha da beter

iyi akşamlar güzeller
teşekkür ederim ablacım not ettim. yarın çarşıya çıkıp tamamlayacağım eksiklerimi

kaçak kız sahalarda...
hoş geldin tatlımmm özlettin kendini buralara
Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile
her yarım saatte ip miiii valla abla ben yapsam onu daha 2. saatte yerden toplarsınız beni maşallah benim kaptanıma. bende 100 ip atlamaya çalışıyorum günlük birde yüryüşümü aksatmasam tam olcak. bir de ablacım ben hafta sonu ayran detoksu yapayım diyorum hem vücudumdaki ödem gitsin hem regl şişkinliğinden kurtulayım sen ne dersin bu konuda
Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dek diyenler parmak kaldırsınnn
onlardan biride benim hatta ekmeği bırakmamak için direnmiş bari akşamları ekmek yerine bulgur yiyeyim felanda demiştim ama şimdi öyle rahatımki hiç aklıma gelmiyor. hatta geçenlerde tüm gün dışardaydık mecbur dışardan yemek zorunda kaldım döner söyledik lavaşları yokmuş o ekmeği çiğneyene kadar yoruldum alışmışım ağzıma attığımı hop yutmaya ekmeği çiğnemek zoruma gitti
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum
aaay ablam benim ya bunu okuyunca bir kahkaha atmışım annem şaşırdı noluyor orda diyor
aferin ona maşallah 2-3 yudumda bırakabiliyorsa kuzucuk annesinin kızı tabi

çok geçmiş olsun selvoşum cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun. ama tabi en kötüsüde tanıdığın götürmesi insanın kafasını kurcalar durur o mu bu mu diye ve tabi güvenini de zedeler bizim başımıza da gelmişti benzeri anneanneciğimin bebekken bize yaptığı ne kadar künye küpe altın varsa götürmüşlerdi

bence hiç sıkma canını güzel annecik yavruşuna vitamin olsun inşşş çok abartı değilki
Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
Sabah: 1 yumurta 1 dlm ekmek 2 bardak cay
ögle: yarim tabak kisir bol salata ayran
ara: 1 seftali + kahve
aksam: tavuk sote 2 kasik pilav
afiyet olsun tatlım mümkün olduğunca ara öğün yapmamaya çalışıyoruz ki zayıflama hormonuna çalışacak vakit kalsın ama eğer aralarda acıkır gibi olursak hemen maden suyu, türk kahvesi yada en büyük silahımız ayranla geçiştiriyoruz. zayıflama döneminde meyvedende uzak durmak gerekiyor ama onu bende beceremiyorum. eğer yiyceksekte sabah kahvaltı yerine bir porsiyon tüketebiliriz ve mutlaka meyvemizi tarçınla yiyoruz, yanınada süt veya yoğurt ekliyoruz

bülbülün dünkü menüsü
sabah: 3 kayısı (çok küçüktüler), bir incir tarçınlı , bir bardak süt, bir avuç çiğ badem (tuvalete çıkamıyordum 2-3 gündür oyüzden kahvaltımı böyle yaptım)
öğle: karatay kahvaltısı
ara: soda
akşam: bamya, yoğurtlu kırmızı biber, iki üç parça ızgara tavuk
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 30 dk yürüyüş ama temposuz

oooooy kendimi zorlaya zorlaya 1 lt suyumu da içtim artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim tabi bu arada yatana kadar beni arayanlar wc de bulabilir zira su içmeye alışık olmayan böbreklerim suyu görünce aaa bu ne ya diyip hemen atmaya kalkıyolar ve sanki içtiğim bir litre çıkan 3 litre

İyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldimMalesef sonuncu oldukHaftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum

haklisin abla ama sanirim ilk baslarda 1 kilodan fazla gider bunyemi biliyorum cunku ayrica kilomda cok oldugu icin normal ilk baslarda cok gitmesi.

Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma

ayy simdi veremem ne olur ne olmaz buyuk konusmuyum ama eskiden gidiyordu uzun zamandir diyet yapmiyorum suanki durumu bilmiyorum :)

Yine gidecek şüphen olmasın

Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişi Rabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi

Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardıEl açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede

Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim

Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorum Pirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama dönemindeSu miktarını yazmamışsın

Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugün misafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak

kaptancıkım gelmiiişşş
çok üzülüyorum sonuncu oldukmu bide hırs kaplıyor içimi inş düzeltiriz haftaya ablacım

süt olmasaymış raw kahvaltısı olacakmış afiyetolsun kuzum bamya da bağırsaklaırnı güzel çalıştırır

bülbül uçar canlar herkese iyi geceler

mEnüM

sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

KAHVALTI.09,00
lor peynirli cevizli salata
1 yumurta
1 fincan biberiye
1 dilim karpuz

ÖĞLE:14,00
yarım şeftalili tarçınlı kefir

AKŞAM:18,30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve taze börülce salatası

Spor
1050 ad ip atlama

Sıvı
1 fincan türk kahvesi
2,5 lt tarçınlı limonlu su şimdilik

kaptancıkım gelmiiişşş
çok üzülüyorum sonuncu oldukmu bide hırs kaplıyor içimi inş düzeltiriz haftaya ablacım

Üzülme meleğimm her inişin çıkışı var elbet Bayram tatil derken genel olarak tüm takımlar da düşüş var sıkma canını önemli olan sizlerin motivasyonu sizler kilo verin nota almayalım benim için bu yeterli birlikte başaracağız.

Ayran detoksunu yaparsan iyi olur meleğim yakında yapmadın nasılsa tatil dönüşü güzel moral olur senin için

Sizden ogrenecegim cok sey var gercekten iyi ki burdayim bunu uygulamaya calisacam. kahve delisiyim zaten bol bol icerim artik

kaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum

İyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.

günaydınnn canlarrrrrr

Günaydınnn

Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.

Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.

Evet sizden çok yediğim kesin
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildim maşallah sana

Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.

kaçak kız sahalarda...

Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.

Ayy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki

Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.

Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.

Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.

Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.

Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.

Çok geçmiş olsun canım, tanıdık olması daha da üzücü tabii, insan kimseye güvenemiyor artık yazık..
Evet kuzum babam aklima geldikce basim agriyor diyor cunku eve gelenler hep en yakinlarimiz
Ahhh canım ahhhh öylesi daha fena hele bide o gün gelen gidenden hep şüphelenmek daha da beter
aynen deryam

harika menu kaptanim. Her yarim saatte ip atlayinca faydasi oluyormu?

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
menun guzel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…