annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemleraaaaa geçmiş olsun canımmm yaa... varmı bişey hayy allahım umarım çok zarar yoktur gerçi korkusu yeter tüh yaa
hahah cok guzel
saol canim amin :)AMAN ÇOK GEÇMİLER OLSUN SELVOŞCUM. allah beterinden korusun
saol canimGecmiş olsun cnm zaman kötü canlarına bişi olmasında
ayy bu daha guzelmis
saol kuzum seninde bi suru madalyalarin olur insallahTebrik ederim hepinizi
saol canimCok gecmis olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım, tanıdık olması daha da üzücü tabii, insan kimseye güvenemiyor artık yazık..annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler
hahah cok guzel
saol canim amin :)
saol canim
ayy bu daha guzelmis
saol kuzum seninde bi suru madalyalarin olur insallah
saol canim
annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler
hahah cok guzel
saol canim
ayy bu daha guzelmis
saol canim
teşekkür ederim ablacım not ettim. yarın çarşıya çıkıp tamamlayacağım eksiklerimisana iki cayiminda tarifini verim
1 tatli kasigi yesil cay+ 1 tatli k. Mate+ 1 tatli kasigi funda+ 3 kakule+ bir tutam kekik +3 bardak kaynar suyun icine koyuyorum 10 dakika demleniyor sonra limon dilimlerinin icine suzuyorum soguk soguk iciyorum gun icjnde. Odem cayinin tarifide ustte var kuzum
hoş geldin tatlımmmkaçak kız sahalarda...
her yarım saatte ip miiiiSağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile
Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)
Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dekdiyenler parmak kaldırsınnn
Ayyy bunu yazmadan edemicem bende bi haftada rahat 3 kilo alabiliyorum
aferin ona maşallah 2-3 yudumda bırakabiliyorsa kuzucuk annesinin kızı tabiam şu an kafamdan geçirdim kızım sever gofreti ona götüreyim dedim sonrada dedim ki niye onu zehirliycem götürürüm eve çok zapdedemediğim zaman çıkarırım yarısını yesin artık oda alıştı zaten 2 3 yudum yiyip nefsini körlüyo
çok geçmiş olsun selvoşum cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun. ama tabi en kötüsüde tanıdığın götürmesi insanın kafasını kurcalar durur o mu bu mu diye ve tabi güvenini de zedeler bizim başımıza da gelmişti benzeri anneanneciğimin bebekken bize yaptığı ne kadar künye küpe altın varsa götürmüşlerdinnemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler
bence hiç sıkma canını güzel annecik yavruşuna vitamin olsun inşşş çok abartı değilkiBen uzuuun zamandır ilk menümü paylaşıp kaptanımı kızdırayım bugün biraz sapıttım.
Sabah aç karnına doktora gittim kontrole, hastaneden çıktığımda saat 11 falandı. Eşim dışarıda pastaneye götürdü beni nasıl güzel kokuyor poğaçalarr böreklerrr, nasıl acıkmıştımmm. Amaaatuttum kendimi eşime midem bulandı yemiycem dedim kendimi attım pastaneden Sonra eve geldim kv yardımcısı bana otlu gözleme pişirmiş kendi açmış Sonuçta daha fazla dayanamadım artık oturdum gözleme yedim.
Arada yarım şeftali bir bardak süt.
Akşam da bir tane kıymalı biber dolması yedim süzme yoğurt ile bir de salata. Çok da sapıtmadım aslında ama bir haftadır hiç hamur işi yemiyordum bozdum bugün ona canım sıkıldı
afiyet olsun tatlım mümkün olduğunca ara öğün yapmamaya çalışıyoruz ki zayıflama hormonuna çalışacak vakit kalsın ama eğer aralarda acıkır gibi olursak hemen maden suyu, türk kahvesi yada en büyük silahımız ayranla geçiştiriyoruz. zayıflama döneminde meyvedende uzak durmak gerekiyor ama onu bende beceremiyorum. eğer yiyceksekte sabah kahvaltı yerine bir porsiyon tüketebiliriz ve mutlaka meyvemizi tarçınla yiyoruz, yanınada süt veya yoğurt ekliyoruzGünün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
Sabah: 1 yumurta 1 dlm ekmek 2 bardak cay
ögle: yarim tabak kisir bol salata ayran
ara: 1 seftali + kahve
aksam: tavuk sote 2 kasik pilav
haklisin abla ama sanirim ilk baslarda 1 kilodan fazla gider bunyemi biliyorum cunku ayrica kilomda cok oldugu icin normal ilk baslarda cok gitmesi.
ayy simdi veremem ne olur ne olmaz buyuk konusmuyum ama eskiden gidiyordu uzun zamandir diyet yapmiyorum suanki durumu bilmiyorum :)
annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler
hahah cok guzel
saol canim
ayy bu daha guzelmis
saol canim
Ben uzuuun zamandır ilk menümü paylaşıp kaptanımı kızdırayım bugün biraz sapıttım.
Sabah aç karnına doktora gittim kontrole, hastaneden çıktığımda saat 11 falandı. Eşim dışarıda pastaneye götürdü beni nasıl güzel kokuyor poğaçalarr böreklerrr, nasıl acıkmıştımmm. Amaaatuttum kendimi eşime midem bulandı yemiycem dedim kendimi attım pastaneden Sonra eve geldim kv yardımcısı bana otlu gözleme pişirmiş kendi açmış Sonuçta daha fazla dayanamadım artık oturdum gözleme yedim.
Akşam da bir tane kıymalı biber dolması yedim süzme yoğurt ile bir de salata. Çok da sapıtmadım aslında ama bir haftadır hiç hamur işi yemiyordum bozdum bugün ona canım sıkıldı
Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
iyi akşamlar güzeller
teşekkür ederim ablacım not ettim. yarın çarşıya çıkıp tamamlayacağım eksiklerimi
hoş geldin tatlımmmözlettin kendini buralara
her yarım saatte ip miiiivalla abla ben yapsam onu daha 2. saatte yerden toplarsınız beni maşallah benim kaptanıma . bende 100 ip atlamaya çalışıyorum günlük birde yüryüşümü aksatmasam tam olcak. bir de ablacım ben hafta sonu ayran detoksu yapayım diyorum hem vücudumdaki ödem gitsin hem regl şişkinliğinden kurtulayım sen ne dersin bu konuda
onlardan biride benim hatta ekmeği bırakmamak için direnmiş bari akşamları ekmek yerine bulgur yiyeyim felanda demiştim ama şimdi öyle rahatımki hiç aklıma gelmiyor. hatta geçenlerde tüm gün dışardaydık mecbur dışardan yemek zorunda kaldım döner söyledik lavaşları yokmuş o ekmeği çiğneyene kadar yoruldum alışmışım ağzıma attığımı hop yutmaya ekmeği çiğnemek zoruma gitti
aaay ablam benim ya bunu okuyunca bir kahkaha atmışım annem şaşırdı noluyor orda diyor
aferin ona maşallah 2-3 yudumda bırakabiliyorsa kuzucuk annesinin kızı tabi
çok geçmiş olsun selvoşum cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun. ama tabi en kötüsüde tanıdığın götürmesi insanın kafasını kurcalar durur o mu bu mu diye ve tabi güvenini de zedeler bizim başımıza da gelmişti benzeri anneanneciğimin bebekken bize yaptığı ne kadar künye küpe altın varsa götürmüşlerdi
bence hiç sıkma canını güzel annecik yavruşuna vitamin olsun inşşş çok abartı değilki
afiyet olsun tatlım mümkün olduğunca ara öğün yapmamaya çalışıyoruz ki zayıflama hormonuna çalışacak vakit kalsın ama eğer aralarda acıkır gibi olursak hemen maden suyu, türk kahvesi yada en büyük silahımız ayranla geçiştiriyoruz. zayıflama döneminde meyvedende uzak durmak gerekiyor ama onu bende beceremiyorum. eğer yiyceksekte sabah kahvaltı yerine bir porsiyon tüketebiliriz ve mutlaka meyvemizi tarçınla yiyoruz, yanınada süt veya yoğurt ekliyoruz
kaptancıkım gelmiiişşşİyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldimMalesef sonuncu olduk Haftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum
Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma
Yine gidecek şüphen olmasın
Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişiRabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi
Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardıEl açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede
Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim
Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorumPirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama döneminde Su miktarını yazmamışsın
Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugünmisafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak
bülbülün dünkü menüsü
sabah: 3 kayısı (çok küçüktüler), bir incir tarçınlı , bir bardak süt, bir avuç çiğ badem (tuvalete çıkamıyordum 2-3 gündür oyüzden kahvaltımı böyle yaptım)
öğle: karatay kahvaltısı
ara: soda
akşam: bamya, yoğurtlu kırmızı biber, iki üç parça ızgara tavuk
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 30 dk yürüyüş ama temposuz
oooooy kendimi zorlaya zorlaya 1 lt suyumu da içtim artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim tabi bu arada yatana kadar beni arayanlar wc de bulabilir zira su içmeye alışık olmayan böbreklerim suyu görünce aaa bu ne ya diyip hemen atmaya kalkıyolar ve sanki içtiğim bir litre çıkan 3 litre
bülbül uçar canlar herkese iyi geceler
kaptancıkım gelmiiişşş
çok üzülüyorum sonuncu oldukmu bide hırs kaplıyor içimi inş düzeltiriz haftaya ablacım
iyi akşamlar güzeller
teşekkür ederim ablacım not ettim. yarın çarşıya çıkıp tamamlayacağım eksiklerimi
hoş geldin tatlımmmözlettin kendini buralara
her yarım saatte ip miiiivalla abla ben yapsam onu daha 2. saatte yerden toplarsınız beni maşallah benim kaptanıma . bende 100 ip atlamaya çalışıyorum günlük birde yüryüşümü aksatmasam tam olcak. bir de ablacım ben hafta sonu ayran detoksu yapayım diyorum hem vücudumdaki ödem gitsin hem regl şişkinliğinden kurtulayım sen ne dersin bu konuda
onlardan biride benim hatta ekmeği bırakmamak için direnmiş bari akşamları ekmek yerine bulgur yiyeyim felanda demiştim ama şimdi öyle rahatımki hiç aklıma gelmiyor. hatta geçenlerde tüm gün dışardaydık mecbur dışardan yemek zorunda kaldım döner söyledik lavaşları yokmuş o ekmeği çiğneyene kadar yoruldum alışmışım ağzıma attığımı hop yutmaya ekmeği çiğnemek zoruma gitti
aaay ablam benim ya bunu okuyunca bir kahkaha atmışım annem şaşırdı noluyor orda diyor
aferin ona maşallah 2-3 yudumda bırakabiliyorsa kuzucuk annesinin kızı tabi
çok geçmiş olsun selvoşum cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun. ama tabi en kötüsüde tanıdığın götürmesi insanın kafasını kurcalar durur o mu bu mu diye ve tabi güvenini de zedeler bizim başımıza da gelmişti benzeri anneanneciğimin bebekken bize yaptığı ne kadar künye küpe altın varsa götürmüşlerdi
bence hiç sıkma canını güzel annecik yavruşuna vitamin olsun inşşş çok abartı değilki
afiyet olsun tatlım mümkün olduğunca ara öğün yapmamaya çalışıyoruz ki zayıflama hormonuna çalışacak vakit kalsın ama eğer aralarda acıkır gibi olursak hemen maden suyu, türk kahvesi yada en büyük silahımız ayranla geçiştiriyoruz. zayıflama döneminde meyvedende uzak durmak gerekiyor ama onu bende beceremiyorum. eğer yiyceksekte sabah kahvaltı yerine bir porsiyon tüketebiliriz ve mutlaka meyvemizi tarçınla yiyoruz, yanınada süt veya yoğurt ekliyoruz
kaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum
günaydınnn canlarrrrrr
Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.
Evet sizden çok yediğim kesin
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildimmaşallah sana
kaçak kız sahalarda...
Ayy deryam basimizdaki derdi bilsrn annemlerin evine hirsiz grdi annemlerdeyim sohbete katilmaya firsatim olmadiki
hahah cok guzel
saol canim
ayy bu daha guzelmis
saol canim
Ben uzuuun zamandır ilk menümü paylaşıp kaptanımı kızdırayım bugün biraz sapıttım.
Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
mEnüM
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu
KAHVALTI.09,00
lor peynirli cevizli salata
1 yumurta
1 fincan biberiye
1 dilim karpuz
ÖĞLE:14,00
yarım şeftalili tarçınlı kefir
AKŞAM:18,30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve taze börülce salatası
Spor
1050 ad ip atlama
Sıvı
1 fincan türk kahvesi
2,5 lt tarçınlı limonlu su şimdilik
Evet kuzum babam aklima geldikce basim agriyor diyor cunku eve gelenler hep en yakinlarimizÇok geçmiş olsun canım, tanıdık olması daha da üzücü tabii, insan kimseye güvenemiyor artık yazık..
aynen deryamAhhh canım ahhhh öylesi daha fena hele bide o gün gelen gidenden hep şüphelenmek daha da beter
harika menu kaptanim. Her yarim saatte ip atlayinca faydasi oluyormu?mEnüM
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu
KAHVALTI.09,00
lor peynirli cevizli salata
1 yumurta
1 fincan biberiye
1 dilim karpuz
ÖĞLE:14,00
yarım şeftalili tarçınlı kefir
AKŞAM:18,30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve taze börülce salatası
Spor
1050 ad ip atlama
Sıvı
1 fincan türk kahvesi
2,5 lt tarçınlı limonlu su şimdilik
menun guzel kuzumCuma günkü menüm
Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata
Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?