Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esim masala cayimin muptelasi oldu ilk yaptigimda istermisin dedim yeni tarif buyucu gibi oldun dedin isin gucun otlarla baharatlarla sonra tadina bakinca ne guzelmis dedi simdi surekli istiyor.. Deneyin kizlar rahatlatici bi etkisi var
ne çayı o selvoscum ben denk gelmedim

Selamün Aleykümmm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür )

Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım Birazdan ufak fanımıda karşıma alır başlarım yapmaya ancak biter
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn

ahh ahh ben hiç sevmiyorum valla kuzum hep bahar olsa, çiçekler kelebeklerr dünyada toz pembe olsa hiç kan akmasa. eminim ediyoruz kızlar ama ne olur daha çok dua edelim mesela her sabah ve her akşam adet haline getirelim rabbim vatanımızı bu hale getiren tüm hainlere fırsat vermesin.

ne çayı o selvoscum ben denk gelmedim
masala cayi kuzum metabolizma hizlandirici yag yakici ve rahatlatici ozelligi var tarifini verim bi dene.. 400 ml sut+ 1 tatli kasigi rendelenmis zencefil+1 tatli kasiigi rendelenmis muskat+4 karanfil+1 cubuk tarcin+ 4karanfil+3 kakule+ 1 kasik yeail cay(siyah cayda olur) + birazda karabiber kaynatip iciosun balla tatlandirin dedi kadin ama ben koymuorum metabolic balnce da seker yasak

haber izleyemiorum artik dun sabah o binbasinin kizini gordum aglarken icim gitti gozumden yaslar akti dayanamadm.insan insana kiymasa artik din dil irk ayrimi yapan biri degilim ama lanet yagridiyorum masum insanlara bunlari reva gorenlere. Daha dun aksam burdaki pkk sempatizanlari arabalarla konvoy yaptilar elleinde pis kan bulasmis bayraklari zafer isaretleriyle. Teroru lanetliorum.bunu normal goren insanlarinda onlardan farki yok. Gencecik canlarada uzuluorum kandirilmalarina uzuluorum unide okuyan aydin insan olma yolunda ilerleyen gencleimizin boyle islere kalkismalarina ayri uzuluyorum. Sehit haberi okumak gormek istemiorum bi anne bi es bi evlat olarak o insanlarin yerine kendimi koydugumda cildircak gibi oluyorum rabbim sabir versin

aynen canım din dil ırk mezhep hiç umrumda değil sadece insanların kandırılmasını bu kadar kör olabilmelerini hazmedemiyorum. öyle net bi siyasi görüşümde yok o yüzdende hiç hazmedemiyorum çıkar çatışması uğruna akan kanlara yazık... olan insanlığa oluyor... kalanı boş...

Insallah canim stres yapmiyorum ama heyecan var tabi :) Iyiyim cok sukur canim.. Bugun bi yorgunum nedensiz yere.. gec uyudum ondan mi acaba diyorum :)
Ondandir kuzum erken yatip erken kalkmaya calis kendini cok iyi hissedeceksin :) bendede var heyecan yeni yolculugumun etkisinide merak ediorum :)

terörün irki, dini, mezhepi olmaz ki zaten.. Terör terördür.. Mesela isid muslamanlik adina yapiyoruz diyor ama uzaktan yakindan islam ile bi alakasi yok.. Pkk kurtler icin yapiyoruz diyor ayni sekilde bi alakasi yok..
Umarim bu zor gunler hemen gecer daha fazla masum insanin canini almaz.. Haber izlenmiyor artik

Ondandir kuzum erken yatip erken kalkmaya calis kendini cok iyi hissedeceksin :) bendede var heyecan yeni yolculugumun etkisinide merak ediorum :)
yeni yolculuk derken canim? seninde cocugun esin falan var sanirim nasil uyuyorsun hemencecik.. ben ohh cocugu yatirdim bi keyif yapayim diyorum saat baya geciyor :)

Aynen benimde belli bir siyasi gorusum yok. Sagci solcu degilim diyorum sorana insanim :) gencelere uzuluyorum babasiz kalan cocuklara yok olan ailelere.. Bi teroristin annesi demiski benim cocugum karincayi incitemezdi anne iste anne.. Kimse olmesin istiyorum gozyasi dokulmesin.. Cennet gibi olan ulkemde huzur olsun cocuklar mutlu huzurlu buyusun

musluman kan dokmez onlarin muslumanliginada inanmiorum ben.. Teror bitsin istiorum ama kotu insanlar oldukca bitmez

yeni yolculuk derken canim? seninde cocugun esin falan var sanirim nasil uyuyorsun hemencecik.. ben ohh cocugu yatirdim bi keyif yapayim diyorum saat baya geciyor :)
metabolic balance diyetine basladik esimle ptesi gunu.. O kilo almak icin yapior ben vermek icin..
Benim oglum erken uyur oyle alistirdik oyle gidiyor kisin 8 yazinda 9 da uyur.. Bizim kendi cafemiz var butun gunde beraberiz esimle aksamda 22.00 da kapatim eve cikiyoruz 23.30 da engecte uyuyoruz.. Bazi gunler disari falan cikinca gec yattigimizda oluyor tabi ama genelde duzenli uyuyoruz..

Ne guzel masallah.. Benim oglumda erken uyuyor ama ortaligi temizleyeyim dur bi keyif yapayim falan derken vakit geciyor ne yazik ki.. Okula basladigimda bende en gec 23 gibi uyuyorum ama simdi rahatim o yuzden baya gec uyuyorum..
O diyeti ilk defa duyuyorum is yariyor mu?

aminnn canım inşallah... güzel günler görelim

maalesef canım tv düğmesine basmak haber sitesini tıklamak bile gelmiyor içimden. amin canım inşallah çabuk biter

Gecenlerdr eski tanidiklarimzla karsilastik inanamadik hani bazi insanlar vardir dersinki herkes zayiflar bunlar zayiflayamaz adam asiri obezken kasli fit bi adam olmus kadindan eski kilosunun yarisina dusmus ve hic sarkma yok beni en cok cezbeden bu oldu cunku ben 17.7 kilo verdim kollarim cok sarkti ve ic bacaklar. Baya bi arastirdim doktora gitmeden ise yaramayan henuz olmamis dunyada %100 ise yarayan bi diyet olarak kabul gormus ustelik karatay mantigina cok benziyor sadece bunda olculer var. Aclik hissi yok gunlerimde gayet rahat geciyor hafiflemis hissediorum bakalim yarin gorcez

ne guzel ya kari koca fit olmus hersey duzenli beslenme ve iradeyle oluyor tabi.. Sarkma olayindan bende cok korkuyorum ama bir diyet digerinden iyidir diye dusunmuyorum. Bence o genlerle alakali bisey kac kilo veridiginle alakali bisey.. Tabiki 3 ayda 30 kilo verirsen sarkarsin cunku cok hizli vermis oluyorsun kilolarini.. Ama duzenli beslenmeyle o kadar sarkamazsin.. 18 kiloya yakin vermissin ne guzel darisi basima diyorum..

Bende genlerle alakali oldugunu dusunuyorum ama metabolikle zayiflayanlarin ortk noktasi sarkmamak ve geri kilo almamak cunku evreleri var her evrede yavas yavas yasakli listesini azaltiyor. Verirsin canim 95 ile basladim gecen hafta77.3 tum bakalim yarin kac cikcak merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…