- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ne çayı o selvoscum ben denk gelmedimEsim masala cayimin muptelasi olduilk yaptigimda istermisin dedim yeni tarif buyucu gibi oldun dedin isin gucun otlarla baharatlarla sonra tadina bakinca ne guzelmis dedi simdi surekli istiyor.. Deneyin kizlar rahatlatici bi etkisi var
Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
ahh ahh ben hiç sevmiyorum valla kuzum hep bahar olsa, çiçekler kelebeklerr dünyada toz pembe olsa hiç kan akmasa. eminim ediyoruz kızlar ama ne olur daha çok dua edelim mesela her sabah ve her akşam adet haline getirelim rabbim vatanımızı bu hale getiren tüm hainlere fırsat vermesin.bizde kar yok firtina yok azcik yagmur braz soguk var isitma sorun olmuyor valla deryam
deryem dusunmen yeter.. Sabah bizde sorduk esimin kargoda calsian bi arkadasi vardi tanimadiklari icin degil icine baska bi madde konup gecirebilme durumu oldugu icin gecirmiyorlar artik biz ankaraya gidersek kendimiz getircez napalim. Teesekkur ederim kuzum dusunmen bile yeter
insallah hepimiz eksiyi goruruz yarin
masala cayi kuzum metabolizma hizlandirici yag yakici ve rahatlatici ozelligi var tarifini verim bi dene.. 400 ml sut+ 1 tatli kasigi rendelenmis zencefil+1 tatli kasiigi rendelenmis muskat+4 karanfil+1 cubuk tarcin+ 4karanfil+3 kakule+ 1 kasik yeail cay(siyah cayda olur) + birazda karabiber kaynatip iciosun balla tatlandirin dedi kadin ama ben koymuorum metabolic balnce da seker yasakne çayı o selvoscum ben denk gelmedim
haber izleyemiorum artik dun sabah o binbasinin kizini gordum aglarken icim gitti gozumden yaslar akti dayanamadm.insan insana kiymasa artik din dil irk ayrimi yapan biri degilim ama lanet yagridiyorum masum insanlara bunlari reva gorenlere. Daha dun aksam burdaki pkk sempatizanlari arabalarla konvoy yaptilar elleinde pis kan bulasmis bayraklari zafer isaretleriyle. Teroru lanetliorum.bunu normal goren insanlarinda onlardan farki yok. Gencecik canlarada uzuluorum kandirilmalarina uzuluorum unide okuyan aydin insan olma yolunda ilerleyen gencleimizin boyle islere kalkismalarina ayri uzuluyorum. Sehit haberi okumak gormek istemiorum bi anne bi es bi evlat olarak o insanlarin yerine kendimi koydugumda cildircak gibi oluyorum rabbim sabir versinahh ahh ben hiç sevmiyorum valla kuzum hep bahar olsa, çiçekler kelebeklerr dünyada toz pembe olsa hiç kan akmasa. eminim ediyoruz kızlar ama ne olur daha çok dua edelim mesela her sabah ve her akşam adet haline getirelim rabbim vatanımızı bu hale getiren tüm hainlere fırsat vermesin.
İyiyim canim sen nasilsin :) insallah hepimiz cok guzel sonuclar alicaz yarin bitanem stres yapmaSelam kizlarr... nasilsiniz? benim ilk haftam oldugu icin biraz heyean yaptim umarim yarin guzel sonuclar aliriz hepimiz
Insallah canim stres yapmiyorum ama heyecan var tabi :) Iyiyim cok sukur canim.. Bugun bi yorgunum nedensiz yere.. gec uyudum ondan mi acaba diyorum :)İyiyim canim sen nasilsin :) insallah hepimiz cok guzel sonuclar alicaz yarin bitanem stres yapma
masala cayi kuzum metabolizma hizlandirici yag yakici ve rahatlatici ozelligi var tarifini verim bi dene.. 400 ml sut+ 1 tatli kasigi rendelenmis zencefil+1 tatli kasiigi rendelenmis muskat+4 karanfil+1 cubuk tarcin+ 4karanfil+3 kakule+ 1 kasik yeail cay(siyah cayda olur) + birazda karabiber kaynatip iciosun balla tatlandirin dedi kadin ama ben koymuorum metabolic balnce da seker yasak
haber izleyemiorum artik dun sabah o binbasinin kizini gordum aglarken icim gitti gozumden yaslar akti dayanamadm.insan insana kiymasa artik din dil irk ayrimi yapan biri degilim ama lanet yagridiyorum masum insanlara bunlari reva gorenlere. Daha dun aksam burdaki pkk sempatizanlari arabalarla konvoy yaptilar elleinde pis kan bulasmis bayraklari zafer isaretleriyle. Teroru lanetliorum.bunu normal goren insanlarinda onlardan farki yok. Gencecik canlarada uzuluorum kandirilmalarina uzuluorum unide okuyan aydin insan olma yolunda ilerleyen gencleimizin boyle islere kalkismalarina ayri uzuluyorum. Sehit haberi okumak gormek istemiorum bi anne bi es bi evlat olarak o insanlarin yerine kendimi koydugumda cildircak gibi oluyorum rabbim sabir versin
Ondandir kuzum erken yatip erken kalkmaya calis kendini cok iyi hissedeceksin :) bendede var heyecan yeni yolculugumun etkisinide merak ediorum :)Insallah canim stres yapmiyorum ama heyecan var tabi :) Iyiyim cok sukur canim.. Bugun bi yorgunum nedensiz yere.. gec uyudum ondan mi acaba diyorum :)
terörün irki, dini, mezhepi olmaz ki zaten.. Terör terördür.. Mesela isid muslamanlik adina yapiyoruz diyor ama uzaktan yakindan islam ile bi alakasi yok.. Pkk kurtler icin yapiyoruz diyor ayni sekilde bi alakasi yok..aynen canım din dil ırk mezhep hiç umrumda değil sadece insanların kandırılmasını bu kadar kör olabilmelerini hazmedemiyorum. öyle net bi siyasi görüşümde yok o yüzdende hiç hazmedemiyorum çıkar çatışması uğruna akan kanlara yazık... olan insanlığa oluyor... kalanı boş...
yeni yolculuk derken canim? seninde cocugun esin falan var sanirim nasil uyuyorsun hemencecik.. ben ohh cocugu yatirdim bi keyif yapayim diyorum saat baya geciyor :)Ondandir kuzum erken yatip erken kalkmaya calis kendini cok iyi hissedeceksin :) bendede var heyecan yeni yolculugumun etkisinide merak ediorum :)
Aynen benimde belli bir siyasi gorusum yok. Sagci solcu degilim diyorum sorana insanim :) gencelere uzuluyorum babasiz kalan cocuklara yok olan ailelere.. Bi teroristin annesi demiski benim cocugum karincayi incitemezdiaynen canım din dil ırk mezhep hiç umrumda değil sadece insanların kandırılmasını bu kadar kör olabilmelerini hazmedemiyorum. öyle net bi siyasi görüşümde yok o yüzdende hiç hazmedemiyorum çıkar çatışması uğruna akan kanlara yazık... olan insanlığa oluyor... kalanı boş...
musluman kan dokmez onlarin muslumanliginada inanmiorum ben.. Teror bitsin istiorum ama kotu insanlar oldukca bitmezterörün irki, dini, mezhepi olmaz ki zaten.. Terör terördür.. Mesela isid muslamanlik adina yapiyoruz diyor ama uzaktan yakindan islam ile bi alakasi yok.. Pkk kurtler icin yapiyoruz diyor ayni sekilde bi alakasi yok..
Umarim bu zor gunler hemen gecer daha fazla masum insanin canini almaz.. Haber izlenmiyor artik
metabolic balance diyetine basladik esimle ptesi gunu.. O kilo almak icin yapior ben vermek icin..yeni yolculuk derken canim? seninde cocugun esin falan var sanirim nasil uyuyorsun hemencecik.. ben ohh cocugu yatirdim bi keyif yapayim diyorum saat baya geciyor :)
Aynen benimde belli bir siyasi gorusum yok. Sagci solcu degilim diyorum sorana insanim :) gencelere uzuluyorum babasiz kalan cocuklara yok olan ailelere.. Bi teroristin annesi demiski benim cocugum karincayi incitemezdianne iste anne.. Kimse olmesin istiyorum gozyasi dokulmesin.. Cennet gibi olan ulkemde huzur olsun cocuklar mutlu huzurlu buyusun
terörün irki, dini, mezhepi olmaz ki zaten.. Terör terördür.. Mesela isid muslamanlik adina yapiyoruz diyor ama uzaktan yakindan islam ile bi alakasi yok.. Pkk kurtler icin yapiyoruz diyor ayni sekilde bi alakasi yok..
Umarim bu zor gunler hemen gecer daha fazla masum insanin canini almaz.. Haber izlenmiyor artik
Gecenlerdr eski tanidiklarimzla karsilastik inanamadik hani bazi insanlar vardir dersinki herkes zayiflar bunlar zayiflayamaz adam asiri obezken kasli fit bi adam olmus kadindan eski kilosunun yarisina dusmus ve hic sarkma yok beni en cok cezbeden bu oldu cunku ben 17.7 kilo verdim kollarim cok sarkti ve ic bacaklar. Baya bi arastirdim doktora gitmeden ise yaramayan henuz olmamis dunyada %100 ise yarayan bi diyet olarak kabul gormus ustelik karatay mantigina cok benziyor sadece bunda olculer var. Aclik hissi yok gunlerimde gayet rahat geciyor hafiflemis hissediorum bakalim yarin gorcezNe guzel masallah.. Benim oglumda erken uyuyor ama ortaligi temizleyeyim dur bi keyif yapayim falan derken vakit geciyor ne yazik ki.. Okula basladigimda bende en gec 23 gibi uyuyorum ama simdi rahatim o yuzden baya gec uyuyorum..
O diyeti ilk defa duyuyorum is yariyor mu?
ne guzel ya kari koca fit olmus hersey duzenli beslenme ve iradeyle oluyor tabi.. Sarkma olayindan bende cok korkuyorum ama bir diyet digerinden iyidir diye dusunmuyorum. Bence o genlerle alakali bisey kac kilo veridiginle alakali bisey.. Tabiki 3 ayda 30 kilo verirsen sarkarsin cunku cok hizli vermis oluyorsun kilolarini.. Ama duzenli beslenmeyle o kadar sarkamazsin.. 18 kiloya yakin vermissin ne guzel darisi basima diyorum..Gecenlerdr eski tanidiklarimzla karsilastik inanamadik hani bazi insanlar vardir dersinki herkes zayiflar bunlar zayiflayamaz adam asiri obezken kasli fit bi adam olmus kadindan eski kilosunun yarisina dusmus ve hic sarkma yok beni en cok cezbeden bu oldu cunku ben 17.7 kilo verdim kollarim cok sarkti ve ic bacaklar. Baya bi arastirdim doktora gitmeden ise yaramayan henuz olmamis dunyada %100 ise yarayan bi diyet olarak kabul gormus ustelik karatay mantigina cok benziyor sadece bunda olculer var. Aclik hissi yok gunlerimde gayet rahat geciyor hafiflemis hissediorum bakalim yarin gorcez
Bende genlerle alakali oldugunu dusunuyorum ama metabolikle zayiflayanlarin ortk noktasi sarkmamak ve geri kilo almamak cunku evreleri var her evrede yavas yavas yasakli listesini azaltiyor. Verirsin canim 95 ile basladim gecen hafta77.3 tum bakalim yarin kac cikcak merakla bekliyorumne guzel ya kari koca fit olmus hersey duzenli beslenme ve iradeyle oluyor tabi.. Sarkma olayindan bende cok korkuyorum ama bir diyet digerinden iyidir diye dusunmuyorum. Bence o genlerle alakali bisey kac kilo veridiginle alakali bisey.. Tabiki 3 ayda 30 kilo verirsen sarkarsin cunku cok hizli vermis oluyorsun kilolarini.. Ama duzenli beslenmeyle o kadar sarkamazsin.. 18 kiloya yakin vermissin ne guzel darisi basima diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?