- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Walla yaaaa şükür bunalıp bunalıp oturuyoz pişiyozİyi geceler herkesebugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun
Selam kızlar
Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn
su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum
Sağlık olsun meleğim kalıcı kilo gitsin yeter ki sıkma canını kuzum
Sarı kartlar silinmek için var şekercim
İşte buna inanmammm
Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dekBakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes
Korkumdan pazara gidmeiyorum selvoşum hakikaten çok sıcak
Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlımBeleş yürümek varken haklı valla
Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi var
7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama
Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicileriniMisafir berekettir kuzum allah eksik etmesin
Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor
Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor
Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .Kaldı gitti
Oooooo ekmek yok ne güzelll meleğimmm zorlanmadın inşallah
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum
Daha çooookkkk şok olacaklar selvoşummm yolun yarısındayız daha
Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım
Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminimEvet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin
Haksızlık etme kendine benden iyisin ben girmiyorum bile telden
Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendiniBugün kaçamaksız yaparsın
Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten
İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor
Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış
Maşallah selvoşuma
Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır
Hoşgeldin barbimmmmben de karanfil çok severim çayda
Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım
Benim yağ ölçen tartım yok meleğimmm
Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm
Yorum olsun olsunnnBüyütmeye ben talibimmm
Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz
Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
İyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?
Walla yaaaa şükür bunalıp bunalıp oturuyoz pişiyozsıcak sevmiyorum ben yaaa soğuk memleket kızıyım ben
Soğuğun çaresi varda sıcağın yok
selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik
4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1
Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu
sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus
bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdiIyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..
nice nice mutlu yaşları olsun inş.kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü
abartmadam accık pasta yirim belkiii
Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor
ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canımBen geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz
canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm umarım biran önce şifana kavuşursunSelam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
İyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?
cok tskler canim gecen hafta katildim hosbuldumherkese iyi geceler...
bu gecede leptini kaçırdık kuyruklu bi alıntı yapayım size...
selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..
aramıza yeni katıldın heralde hoşgeldin canım
bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdi
nice nice mutlu yaşları olsun inş.
ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canım
canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.
canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm umarım biran önce şifana kavuşursun
aramıza hoşgeldin canım.ameliyetın daha çok yeni.yürüyüş ideal bi spor bence.ve doğa yürüyüşü yapamayacağın için sana en uygunu leslie.
Aaaa kimler gelmiş. Nurum hoş geldin canım nasılsın
Hb makresımmmAaaa kimler gelmiş. Nurum hoş geldin canım nasılsın
Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yenidenSelam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
kisir detoksunu ilk kez duydum vallaBugünkü menum
Sbh kalkar kalkmaz kısır Yaptım
Tabi ilk yeme saatim 12 yi geçiyordu benim ufaklık hic durmuyo en son uyumasını bekledim
Aksama 8e kadar gelip gidip (en az iki saatte bir ama) kısır yedim
Aksam yemeğimde kısırdı ama bi anda kardeşim ve eşi Yemeğe çağırınca beyti salata cacık yedim
Yoksa bugünü kısır detoksuna ayırmıştım olmadı
1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorumİyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyiİyi geceler herkesebugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamamÇarşamba günkü menüm:
Sabah:
Fırında patates biber soğan domates közlemiştik azar azar hepsinden yedim
Yoğurt domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Börülce
Pazı kavurması
Yoğurt
Salata
Spor: 600 ip 100 mekik 100 şınav yoga
Su: 3 litre 1 maden suyu
evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olurherkese iyi geceler...
selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..
bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdi
ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canım
canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.
aramıza hoşgeldin canım.ameliyetın daha çok yeni.yürüyüş ideal bi spor bence.ve doğa yürüyüşü yapamayacağın için sana en uygunu leslie.
makarna ciss olmus kuzumpazartesi menü
sabah karatay
akşam:mercimek çorba,zeytinyağlı patlıcan,2 y.k makarna
3 lt su
spor yok
Gunaydin kizlar tartiya bi gun kaldi insallah hepimiz gormek istedigimiz rakamlari goruruz
Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
kisir detoksunu ilk kez duydum valla
1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi
sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam
evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur
makarna ciss olmus kuzum
herkese iyi geceler...
bizde kar yok firtina yok azcik yagmur braz soguk var isitma sorun olmuyor valla deryamsıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..
deryem dusunmen yeter.. Sabah bizde sorduk esimin kargoda calsian bi arkadasi vardi tanimadiklari icin degil icine baska bi madde konup gecirebilme durumu oldugu icin gecirmiyorlar artik biz ankaraya gidersek kendimiz getircez napalim. Teesekkur ederim kuzum dusunmen bile yeterSelvos88 canım kargoya sordum ama oda aynı şekilde diyo paketler açılıyomuş gümrükte önce, sorun çıkarıyolar geri gelen bile oldu 2 3 kere diyo
hayır onlar hibiskusu, mısır püskülünü kiraz sapını tanımıyosa biz mi suçluyuz bu ne saçma bişey
insallah hepimiz eksiyi goruruz yaringunaydın güzeller
vallahi bende cozutmuştum her kaçamak ertesi tartıya çıkıp moral bozuyom dedim ve son verdim 1 haftadır tartılmıyorum, iyi bi hafta geçirmedim ama yarın çok heyecanlıyım ne görücem tartıda. hepimize bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?