Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese bugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
Walla yaaaa şükür bunalıp bunalıp oturuyoz pişiyoz sıcak sevmiyorum ben yaaa soğuk memleket kızıyım ben
Soğuğun çaresi varda sıcağın yok

Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun

Günaydın canımm. Ne güzel kendini dinç hissediyorsan. Sabah erken kalkınca insan kendisini dinç hissediyor. Bende bir sabah yürüyüşlerimi düzenli hale getirsem on numara beş yıldız olucak

Selam canım hoşgeldinn

Tamam kaptanım unutmazsam söz tartılıcam.

Tibette harika ama ben yoga olarak tara stiles yapıyorum. O da on numara beş yıldız valla.

Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz

Hoşgeldin şekerim. Aşk olsun hiç merak etmez miyizz

Oooo hayırlı uçuşlar kuzum. Su gibi git su gibi gel. Keşke fazla eşya koymasaydın hem buradan da alırsın dönüşte daha fazla olmasın da.

Çok geçmiş olsun canım benim. Sen iyi ol da yeter ki boşver diyeti sporu. Bol bol dinlen

İyi grceler canım benim. Kesinlikle uyku çok etkiliyor bünyeyi. Keşke benimde uykum gelsede sızsam. Yok kii

Çarşamba günkü menüm:

Sabah:
Fırında patates biber soğan domates közlemiştik azar azar hepsinden yedim
Yoğurt domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Börülce
Pazı kavurması
Yoğurt
Salata

Spor: 600 ip 100 mekik 100 şınav yoga
Su: 3 litre 1 maden suyu

herkese iyi geceler...
bu gecede leptini kaçırdık kuyruklu bi alıntı yapayım size...
selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..

aramıza yeni katıldın heralde hoşgeldin canım

bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdi

kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü
abartmadam accık pasta yirim belkiii
nice nice mutlu yaşları olsun inş.

Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor

Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz
ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canım

canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm umarım biran önce şifana kavuşursun

aramıza hoşgeldin canım.ameliyetın daha çok yeni.yürüyüş ideal bi spor bence.ve doğa yürüyüşü yapamayacağın için sana en uygunu leslie.

çarşamba menü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah karatay kahvaltısı
arada derede 3 adet zeytinyağlı dolma sarma
18:30 19:30 arası yürüyüş(yürüyüş bandında),15 dk bisiklet çevirme(bi ara sıcaktan buhar oldum dedim ama istikrarla bitirdim çok şükür)
akşam 1 kase domates çorba,etli fasulye,1/2 porsiyon mantı
1 lt limonlu zencefilli alkali su,2 lt su

cok tskler canim gecen hafta katildim hosbuldum

Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
kisir detoksunu ilk kez duydum valla

1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum

İyi geceler herkese bugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi

sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam

evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur

pazartesi menü
sabah karatay
akşam:mercimek çorba,zeytinyağlı patlıcan,2 y.k makarna
3 lt su
spor yok
makarna ciss olmus kuzum

günaydın kızlar

hemen dünkü menüyü yazayım bugün işim çok sabahtan bitireyim hepsini

sabah : karatay kahvaltısı
öğle : taze fasulye, cacık, semizotu salatası
akşam : 1 ince dilim pasta, bir poğaça, 2 top dondurma

spor : maalesef yok ama bugün telafi edicem inşallah
su :1,8 litre kesinde fazlasını varmı hatırlamıyorum.

sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..

balımmmm sağol canım

bizde kar yok firtina yok azcik yagmur braz soguk var isitma sorun olmuyor valla deryam

deryem dusunmen yeter.. Sabah bizde sorduk esimin kargoda calsian bi arkadasi vardi tanimadiklari icin degil icine baska bi madde konup gecirebilme durumu oldugu icin gecirmiyorlar artik biz ankaraya gidersek kendimiz getircez napalim. Teesekkur ederim kuzum dusunmen bile yeter

insallah hepimiz eksiyi goruruz yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…