Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz
Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
Oyy deryam dusunmen yeter gorumcem var ankarada sagolsun caylarimi o yolladi bana ama sorun cikardilar gumruk varya. Saglik bakanligindan izin lazim dediler postadan yolladi diyemi oyle oldu bilmiyorum valla. Kargoda oyle bi sorun olmazmi acaba. Burda cogu seyler yok. Sallamada kullanmak istemiorum cunku cogu sallama cayin icinde sinameki varCanım gönderim ben sana ver adresini aktar karşısı kargoda bi alt sokakta istediğin bişey varsa söyle ciddiyim bak.
İyi yolculuklar canimm iyi eglencelerBugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
Ah konya memleketimmmBugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
Oyy deryam dusunmen yeter gorumcem var ankarada sagolsun caylarimi o yolladi bana ama sorun cikardilar gumruk varya. Saglik bakanligindan izin lazim dediler postadan yolladi diyemi oyle oldu bilmiyorum valla. Kargoda oyle bi sorun olmazmi acaba. Burda cogu seyler yok. Sallamada kullanmak istemiorum cunku cogu sallama cayin icinde sinameki var
posta geldi almaya gittik esimle paketi acti ordaki memur herseyi tek tek inceledi bir seferlik alin paketi bidaha boyle seyler yollamayin dedi. Ogrenirsen cok iyi olur kuzum kargoyla oluyormu olmuyormudur ben onu yarın öğreniyim kargocuda tanıdık :) ne oluyo ne olmuyo öğreniriz. tövbe yarabbim ne alaka onlar önce başka sorunlara çözüm bulsun. benim yeğenimde kıbrıstaydı dayım bişeyler gönderiyodu bakalım nasıl yapmışlar bi öğreniyim.
Cok gecmis olsun hastaligin ne bilemedim ama insallah ciddi bisey degildir.. Bol bol dinlen sonra yine yaparsin diyetini sporunu saglik bu sonucta..Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
Gecmiş olsun bitanem,Allah kolaylık versinSelam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
Hg cnm bence yapacaksanda Leslie 1 mil yap,ilkine bi kendini dene sezeryan yerlerinde Ağrı olmayacaksa seni zorlamıyorsa devam et. Yürüyüş ilk etapta daha iyi ama Bebeğin kücük belki misafirlerin gidince serin saatlerde onunla yürürsünİyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?
emin degilim kilolu oldugum için dikisler tam düzgün kapanmadı göbek sarkınca terliyo nemli kalıyo haliyle dikişlerde..en iyisi ilk bir ay yürüyüşle işe başlayayım ben..Hg cnm bence yapacaksanda Leslie 1 mil yap,ilkine bi kendini dene sezeryan yerlerinde Ağrı olmayacaksa seni zorlamıyorsa devam et. Yürüyüş ilk etapta daha iyi ama Bebeğin kücük belki misafirlerin gidince serin saatlerde onunla yürürsün
Hepsini yaz :) kabul ettim,kendini Tanıtma boy kilo yas hedef...:)))emin degilim kilolu oldugum için dikisler tam düzgün kapanmadı göbek sarkınca terliyo nemli kalıyo haliyle dikişlerde..en iyisi ilk bir ay yürüyüşle işe başlayayım ben..
tesekkur ederim ilgin için :)
bi soru daha başlamadan önce şartları kabul ettim falan deyip kendimi tanıtmam mı gerekiyordu yoksa boy kilo yaş hedef yazsam yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?