Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tekrar geçmiş olsun zor bi süreçtesin allah yardımcın olsun

İyi geceler herkesee bugün misafir vardı onlar gitti direk duşa girdim çıktım da size bir uğrayayım dedim. Tartı öncesi heyecanı var dimii haydi göreyim sizi 1.olun da sarı kartınızı sildirelim

Bugün misafirler vardı annem karpuz dondurma yemiyorum diye trip atıyor dünyaya gelmişsin hiç yemek zevklerini tatmıyorsun allahın gücüne gidicek diyor bende diyorum inşallah öbür tarafa

Ayyy bende leslie yapamam sanırım sanada helal olsun kuzum

Ohhh süper ya. Benimde cumartesi teyzemin doğum günü bende kaçırıcam sanırımm

Hahhaha sende bendensin kuzum. Boluda 10 ay kış 2 ay yaz olunca bıkıyor insan. Eylül yaklaştıkça kasılıyorum. 1 eylül dedim mi havalar 10 dere düşüyor anlam veremiyorum ya. Bu kış çizmemin içine 3 kat çorap giydim yine üşüdüm yine üşüdüm ne soğuktu.

Aaa kelek ne ilk daha duydum

Ohh kolay gelsin kuzum. Çamaşır yıkamayı sevmem de en sevdiğim ev işi ütü yapmak sanırım. Çok severim.

Valla bende kısır detoksunu araştırıcaktım. Kısırı bende çok severim. Çokca yapar sabah akşam yirimm

Ayyy o peynirle doyulmaz. Ben metabolic balans yapsam kahvaltıda sadece peynir verin bana derim vallaha

perşembe menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam pazı kavurma,tavuk göğüs avuç içi kadar,1 küçük kase böğürtlen
19:00 19:45 yürüyüş ,15 dk bisiklet çevirme
1 lt limonlu su,2 lt su

Ohh afiyet olsun kuzum pazı kavurmaya bayılırım

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Az tarhana çorbası
Bulgur pilavı(tartı öncesi kötü oldu)
Haşlanmış tavuk
Az börülce
Salata
Yoğurt (ne yemişim be)

Spor:100 mekik 100 şınav yoga
Su:3 litre

İyi geceler çıtırlarımmmmm

cayi cok begendim kaptanim herkese tavsiye ederim..
Olcme isi biraz zor ama alisirim napalim :) domatesi gunun ilk saatleri ve aksam yeme dedi. Gobek bolgesinde yaglanmaya sebep oluyormus
Bi an once kis gelsin cok bunqldim valla

Mutlaka deneyeceğim selvoşum.Domatete meyve sayılıyormuş ondan mı acaba Sayende bir şey daha öğrendik tatlım Hayatımda kış sevmeyen biri olarak ben de pes ettim meleğim Yakında yüzgeçlerim çıkacak duş almaktan

Ttalım konuyu takibe al dersen en üst sağdan bildirimler mutlaka gelir canımİsveçtesin demek orası da bahar gibi şu an demekki gerçi bzi baharları unuttuk artık direk yaz direk kış

iyi dileklerin için teşekkür ederim kaptanım...

bi gün niyetine girersem teklifini düşünücem kaptanımm.

Düşün meleğimmmm ben yaşlanmadan

Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz

Aman aman çıtırım gelmişte sitem bile etmişşşHoşgeldin prensesim umarım gönlünce bir tatil geçirirsin kuzum düğünde fıstık gibi olacağına eminim.

Bugun jilianin ikinci seviyesine gectim uzerime su dokulmus gibi terledim esim gordu adam noldu kiyafetlerle dusmu aldin dedi o derece. Bazi bilmedigim hareketler zorladi beni bi iki gune alisirim sanirim

Azmine hayranım selvoşum maşallah sana sporkolik olma yolundasın

muhteşem bir menü ve spor

Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecomm Senin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım

Offf bitanemm rabbim bir an önce şifa versin mide koruyucusuz alma ne olur ilaçlarını meleğim.Senin sağlığın önemli kuzum iyileştikten sonra elbet devam edersin sıkma canını

Sen beni öldüreceksin bir gün

Kolay gelsin Edacım misafirler olunca hakikaten zor oluyor tatalım.Leslie 1 mile ve yürüyüş harici yapma kuzum .

Kilon 102 hedef 80 şayet bunlarda bir yanlışlık yoksa takıma uğraman yeterli Edaım zamanla kaynaşırız

Maşallah prensesimeee

pazartesi menü
sabah karatay
akşam:mercimek çorba,zeytinyağlı patlıcan,2 y.k makarna
3 lt su
spor yok

Spor Mustinin peşinde koşmak diyebilirişz

Sweetdimple az önceki msj bildiriminde pazartesi dediğim menü salının özür dilerim

Sorun değil meleğimmm

Afiyetolsun balım hakikaten sporun süper kuzum alkaki su nasıl etki edecek sende bakalım

Gunaydin kizlar tartiya bi gun kaldi insallah hepimiz gormek istedigimiz rakamlari goruruz

Aminnn selvoşum inşşşş

Ama olmazki deryam tadımlık pasta didikk en azından dondrumayı iptal etseydin meleğim

O patronunda cimrilik yapmasın ufoyla ısınılırmı İnşallah başka bvir sistem düşünür bu sene meleğim

Senin düşünmen yeter meleğimmmm bitanesinn

Esim masala cayimin muptelasi oldu ilk yaptigimda istermisin dedim yeni tarif buyucu gibi oldun dedin isin gucun otlarla baharatlarla sonra tadina bakinca ne guzelmis dedi simdi surekli istiyor.. Deneyin kizlar rahatlatici bi etkisi var

İyice merak ettim

Var mı öyle bir dünya meleğimmm keşke olsa Amin bitanem güzel yurdumuzun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor malesef rabbim hainlere fırsat vermesin inş.

Selam kizlarr... nasilsiniz? benim ilk haftam oldugu icin biraz heyean yaptim umarim yarin guzel sonuclar aliriz hepimiz

Heyecan iyidir meleğimmm endişelenme yarın tartının yüzüne güleceğine eminim

Söylenecek öyle çok söz var ki selvoşumGençlerimizin malesfe beyinleri yıkanıyor ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor

Maşllah meleğimmm iyi olmana çoks evindim kuzum 1o dk bile gecikmen bu kadar etkiliyorsa ne olur zamanında almaya çalış meleğimBiz de seni çok seviyoruz bitanemmm

Kelek turşusu filanmı yedin meleğksa bilmediğimiz bir şeymi kelekneden sayılmasın hareket harekettir

Ne desem bilemedim kuzum ama ekmeğe yine de fazla yüklenmemeye çalış

Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim

Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin

Gunun menusu:
sabah 1 dlm kara ekmek 1 dlm yagsiz peynir cay
ogle ton balikli salata
aksam domates corbasi + 3 kasik etli pilav

sivi 2 litre su, 2 bardak kahve, cay baya oldu saymadim
spor 3 mil leslie

Kahvaltını lütfen geçiştirme bitanem

perşembe menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam pazı kavurma,tavuk göğüs avuç içi kadar,1 küçük kase böğürtlen
19:00 19:45 yürüyüş ,15 dk bisiklet çevirme
1 lt limonlu su,2 lt su

Aman prensesim sarı kartımız yok henüzSadece 1 notamız var onı sildirdikmi tamamdır

Annelik böyle birşey işte kıyamıyor kuzusuna anne olunca anlarsın anneciğini

Benim ütüleri sana postalayacağım prensesimmm hiç sevmemm

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3// /% )
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması: %

insallah guler yuzumuze yarin ki tarti kaptanim

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
Dark_Paradise (123/ / / % )
edahafiz(102/ / /% )
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(105,3/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
Rengarenknesli(77,3/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(66,3/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

Seninde isin zor abla o kadar menüye tek tek yorum yapmak.. kaptan olmak kolay degil tabi herkes yapamaz

Seve seve yapıyorum bitanemm zaten meleklerim artık doğru ve yanlışlarını çok güzel biliyorlar en geç bir ay sonra senden de kusursuz menüler göreceğimize eminim

Ayy kaptanım özür dilerim. Ben geçen hafta sonuncu olunca sarı kart diye girdim olaya

Öyle valla çok şeker oluyor yemiyorsun etmiyorsun diye kızınca ama napim canımda hiç istemiyor. İstese belki yerim ama gerçekten tatlarını unuttum hiç yememiş gibiyim yazın sağlam 10-15 kilo kiraz yiyen ben bu yaz bir avuç yememişimdir. Kiraz ağaçlarımız var sen yemeyince atıldı hepsi diyor annem

Yolla kaptanım yolla hepsini ütülerim ben. 10 saat ütü yapsamda bıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…