- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
selam güzellerimbugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum
Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
kisir detoksunu ilk kez duydum valla
1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi
sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam
evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur
makarna ciss olmus kuzum
günaydın kızlar
hemen dünkü menüyü yazayım bugün işim çok sabahtan bitireyim hepsini
sabah : karatay kahvaltısı
öğle : taze fasulye, cacık, semizotu salatası
akşam : 1 ince dilim pasta, bir poğaça, 2 top dondurma
spor : maalesef yok ama bugün telafi edicem inşallah
su :1,8 litre kesinde fazlasını varmı hatırlamıyorum.
sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..
çarşamba
sabah: tereyağında bir yumurta, biraz peynir, bir küçük kelek
öğle: bir bardak süt 4-5 tane bisküvi
akşam: 2-3 çatal bamya, yarım tabak makarna, ayran
yemek üstü dondurma
su: 2 lt
spor: 1 saate yakın gece yürüyüşü spordan sayılırsa
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatildönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledimbirde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyortamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandıhatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydandaaz keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Kız Allah seni ne etmesinBende tam işleri yaparken okudum kısır detoksu cümlesini ve ciddi ciddi Allahhhhhhh kısırın da detoksu varmış diye sevindim Valla işlerim bitsinde googleda aratayım diye düşünüyordum nasıl bir Kısır manyaklığıysa benimki ( ki kaç aydır yemedim hep aklımda ama erteleyip duruyorum yaparsam koca bir tabak yerim diye
Neyse bir kaç saat aklımda Kısır detoksu nasıl birşeydir acaba diye düşünürken mutlu bir şekilde işlerimi yaptım sayende
Çok safım ben yaw
Bugunku menum
Sabah: 100 gr beyaz peynir+150 gr salata+ 3 kayisi
Ogle: 200 gr somon+150 gr salata+ 1 elma
Aksam: 150 gr yogurt+ 150 gr salata+ 4 siyah kuru uzum
4 litre su+ 1 litre bitki cayi+ 2 maden suyu+ 1 masala cayi
Jilian level-2 + 30 dakika yuruyus+10 dakika parktaki aletler
perşembe menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam pazı kavurma,tavuk göğüs avuç içi kadar,1 küçük kase böğürtlen
19:00 19:45 yürüyüş ,15 dk bisiklet çevirme
1 lt limonlu su,2 lt su
Hoşgeldin kaptanım
Hoşbuldum prensesimmmKuyruklu alıntım uzun sürecek gibi hemen slm vereyim dedim
cayi cok begendim kaptanim herkese tavsiye ederim..
Olcme isi biraz zor ama alisirim napalim :) domatesi gunun ilk saatleri ve aksam yeme dedi. Gobek bolgesinde yaglanmaya sebep oluyormus
Bi an once kis gelsin cok bunqldim valla
Yok dokunmadim aslinda ayarlara. Baska yere yazinca bildirim geliyor ama bu konudan gelmiyor. Sadece alinti yada begeni olunca geliyor. baskasi yazinca gelmiyor yani..
Isvec'te yasiyorum aslinda cok soguk degil sicak bi yaz oldu ama 1 haftadir hep yagmurlu kara bulutlu.
Ah o fobi bendede var agridan uyuyamiyorum yinede inat edip gitmiyorum disciye
Esim artik sagolsun randevu almis kalk goturecem seni dedi zorlada olsu goturdu :)
iyi dileklerin için teşekkür ederim kaptanım...
bi gün niyetine girersem teklifini düşünücem kaptanımm.
Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz
Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiieeEvime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm....... Ayrilmis olsakta Birkere goruyim yeter (.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh
Bugun jilianin ikinci seviyesine gectim uzerime su dokulmus gibi terledim esim gordu adam noldu kiyafetlerle dusmu aldin dedi o derece. Bazi bilmedigim hareketler zorladi beni bi iki gune alisirim sanirim
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta olmet(yagsiz tuzsuz) + 150 gr salata+ 1/2 elma( biraz buyuktu )
Ogle: 200 gram biftek+ 150 gram salata+ 1/2 elma
Aksam: 100 gr beyaz peynir+ 200 gram patlican salatasi( yagsiz tuzsuz) +1 kurukayisi
4 litre su+ 1 litre bitki cayi( bugun ice teamin icine yesil elma dilimleri yaptim soguyunca eksi eksi super oldu)
1 mil leslie+60 mekik+100 ip+jilian level-2
Anammm ben pazarı alt üst ettim, tazecik sebzelerimi aldım sonrada evdekilerin karnını doyurup salatamıda bir güzel yedim hatta üzerine birde Cumartesi gideceğimiz piknik için eşimin yaptığı uçurtmaların ( 4 tane yapacak ) kuyruklarını bile yaptım ama hala ben gittiğimden beri pek kimse gelmemiş
Nasıl bir cümle kurmuşum yaw ben bile okurken zorlandımRoman mübarek
Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorumönceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
Bugünkü menum
Sbh kalkar kalkmaz kısır Yaptım
Tabi ilk yeme saatim 12 yi geçiyordu benim ufaklık hic durmuyo en son uyumasını bekledim
Aksama 8e kadar gelip gidip (en az iki saatte bir ama) kısır yedim
Aksam yemeğimde kısırdı ama bi anda kardeşim ve eşi Yemeğe çağırınca beyti salata cacık yedim
Yoksa bugünü kısır detoksuna ayırmıştım olmadı
İyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?
emin degilim kilolu oldugum için dikisler tam düzgün kapanmadı göbek sarkınca terliyo nemli kalıyo haliyle dikişlerde..en iyisi ilk bir ay yürüyüşle işe başlayayım ben..
tesekkur ederim ilgin için :)
bi soru daha başlamadan önce şartları kabul ettim falan deyip kendimi tanıtmam mı gerekiyordu yoksa boy kilo yaş hedef yazsam yeterli mi
Çarşamba günkü menüm:
Sabah:
Fırında patates biber soğan domates közlemiştik azar azar hepsinden yedim
Yoğurt domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Börülce
Pazı kavurması
Yoğurt
Salata
Spor: 600 ip 100 mekik 100 şınav yoga
Su: 3 litre 1 maden suyu
pazartesi menü
sabah karatay
akşam:mercimek çorba,zeytinyağlı patlıcan,2 y.k makarna
3 lt su
spor yok
Sweetdimple az önceki msj bildiriminde pazartesi dediğim menü salının özür dilerim
çarşamba menü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah karatay kahvaltısı
arada derede 3 adet zeytinyağlı dolma sarma
18:30 19:30 arası yürüyüş(yürüyüş bandında),15 dk bisiklet çevirme(bi ara sıcaktan buhar oldum dedim ama istikrarla bitirdim çok şükür)
akşam 1 kase domates çorba,etli fasulye,1/2 porsiyon mantı
1 lt limonlu zencefilli alkali su,2 lt su
Gunaydin kizlar tartiya bi gun kaldi insallah hepimiz gormek istedigimiz rakamlari goruruz
günaydın kızlar
hemen dünkü menüyü yazayım bugün işim çok sabahtan bitireyim hepsini
sabah : karatay kahvaltısı
öğle : taze fasulye, cacık, semizotu salatası
akşam : 1 ince dilim pasta, bir poğaça, 2 top dondurma
spor : maalesef yok ama bugün telafi edicem inşallah
su :1,8 litre kesinde fazlasını varmı hatırlamıyorum.
sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..
@Selvos88 canım kargoya sordum ama oda aynı şekilde diyo paketler açılıyomuş gümrükte önce, sorun çıkarıyolar geri gelen bile oldu 2 3 kere diyo
hayır onlar hibiskusu, mısır püskülünü kiraz sapını tanımıyosa biz mi suçluyuz bu ne saçma bişey
gunaydın güzeller
vallahi bende cozutmuştum her kaçamak ertesi tartıya çıkıp moral bozuyom dedim ve son verdim 1 haftadır tartılmıyorum, iyi bi hafta geçirmedim ama yarın çok heyecanlıyım ne görücem tartıda. hepimize bol şans
Esim masala cayimin muptelasi olduilk yaptigimda istermisin dedim yeni tarif buyucu gibi oldun dedin isin gucun otlarla baharatlarla sonra tadina bakinca ne guzelmis dedi simdi surekli istiyor.. Deneyin kizlar rahatlatici bi etkisi var
ahh ahh ben hiç sevmiyorum valla kuzum hep bahar olsa, çiçekler kelebeklerr dünyada toz pembe olsa hiç kan akmasa. eminim ediyoruz kızlar ama ne olur daha çok dua edelim mesela her sabah ve her akşam adet haline getirelim rabbim vatanımızı bu hale getiren tüm hainlere fırsat vermesin.
Selam kizlarr... nasilsiniz? benim ilk haftam oldugu icin biraz heyean yaptim umarim yarin guzel sonuclar aliriz hepimiz
masala cayi kuzum metabolizma hizlandirici yag yakici ve rahatlatici ozelligi var tarifini verim bi dene.. 400 ml sut+ 1 tatli kasigi rendelenmis zencefil+1 tatli kasiigi rendelenmis muskat+4 karanfil+1 cubuk tarcin+ 4karanfil+3 kakule+ 1 kasik yeail cay(siyah cayda olur) + birazda karabiber kaynatip iciosun balla tatlandirin dedi kadin ama ben koymuorum metabolic balnce da seker yasak
haber izleyemiorum artik dun sabah o binbasinin kizini gordum aglarken icim gitti gozumden yaslar akti dayanamadm.insan insana kiymasa artik din dil irk ayrimi yapan biri degilim ama lanet yagridiyorum masum insanlara bunlari reva gorenlere. Daha dun aksam burdaki pkk sempatizanlari arabalarla konvoy yaptilar elleinde pis kan bulasmis bayraklari zafer isaretleriyle. Teroru lanetliorum.bunu normal goren insanlarinda onlardan farki yok. Gencecik canlarada uzuluorum kandirilmalarina uzuluorum unide okuyan aydin insan olma yolunda ilerleyen gencleimizin boyle islere kalkismalarina ayri uzuluyorum. Sehit haberi okumak gormek istemiorum bi anne bi es bi evlat olarak o insanlarin yerine kendimi koydugumda cildircak gibi oluyorum rabbim sabir versin
selam güzellerimbugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum
çarşamba
sabah: tereyağında bir yumurta, biraz peynir, bir küçük kelek
öğle: bir bardak süt 4-5 tane bisküvi
akşam: 2-3 çatal bamya, yarım tabak makarna, ayran
yemek üstü dondurma
su: 2 lt
spor: 1 saate yakın gece yürüyüşü spordan sayılırsa
perşembe
sabah: bir dilim ekmek biraz peynir, 4-5 beyaz kiraz
öğle: çeyrek ekmek, biraz peynir
bugün mide bulantım çok olduğu için sadece peynir ekmek yemeyi tercih ettim akşam içinde tavuk ızgara var ama yiyebilirmiyim şuan bilemiyorum
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatildönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledimbirde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyortamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandıhatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydandaaz keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Kız Allah seni ne etmesinBende tam işleri yaparken okudum kısır detoksu cümlesini ve ciddi ciddi Allahhhhhhh kısırın da detoksu varmış diye sevindim Valla işlerim bitsinde googleda aratayım diye düşünüyordum nasıl bir Kısır manyaklığıysa benimki ( ki kaç aydır yemedim hep aklımda ama erteleyip duruyorum yaparsam koca bir tabak yerim diye
Neyse bir kaç saat aklımda Kısır detoksu nasıl birşeydir acaba diye düşünürken mutlu bir şekilde işlerimi yaptım sayende
Çok safım ben yaw
Bugunku menum
Sabah: 100 gr beyaz peynir+150 gr salata+ 3 kayisi
Ogle: 200 gr somon+150 gr salata+ 1 elma
Aksam: 150 gr yogurt+ 150 gr salata+ 4 siyah kuru uzum
4 litre su+ 1 litre bitki cayi+ 2 maden suyu+ 1 masala cayi
Jilian level-2 + 30 dakika yuruyus+10 dakika parktaki aletler
Gunun menusu:
sabah 1 dlm kara ekmek 1 dlm yagsiz peynir cay
ogle ton balikli salata
aksam domates corbasi + 3 kasik etli pilav
sivi 2 litre su, 2 bardak kahve, cay baya oldu saymadim
spor 3 mil leslie
perşembe menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam pazı kavurma,tavuk göğüs avuç içi kadar,1 küçük kase böğürtlen
19:00 19:45 yürüyüş ,15 dk bisiklet çevirme
1 lt limonlu su,2 lt su
İyi geceler herkeseebugün misafir vardı onlar gitti direk duşa girdim çıktım da size bir uğrayayım dedim. Tartı öncesi heyecanı var dimii haydi göreyim sizi 1.olun da sarı kartınızı sildirelim
Bugün misafirler vardı annem karpuz dondurma yemiyorum diye trip atıyordünyaya gelmişsin hiç yemek zevklerini tatmıyorsun allahın gücüne gidicek diyor bende diyorum inşallah öbür tarafa
Ayyy bende leslie yapamam sanırım sanada helal olsun kuzum
Ohhh süper ya. Benimde cumartesi teyzemin doğum günü bende kaçırıcam sanırımm
Hahhaha sende bendensin kuzum. Boluda 10 ay kış 2 ay yaz olunca bıkıyor insan. Eylül yaklaştıkça kasılıyorum. 1 eylül dedim mi havalar 10 dere düşüyor anlam veremiyorum ya. Bu kış çizmemin içine 3 kat çorap giydim yine üşüdüm yine üşüdüm ne soğuktu.
Aaa kelek ne ilk daha duydum
Ohh kolay gelsin kuzum. Çamaşır yıkamayı sevmem de en sevdiğim ev işi ütü yapmak sanırım. Çok severim.
Valla bende kısır detoksunu araştırıcaktım. Kısırı bende çok severim. Çokca yapar sabah akşam yirimm
Ayyy o peynirle doyulmaz. Ben metabolic balans yapsam kahvaltıda sadece peynir verin bana derim vallaha
Ohh afiyet olsun kuzum pazı kavurmaya bayılırım
Sabırsızlıkla bekliyorum
İyi geceler çıtırlarımmmmm
Mutlaka deneyeceğim selvoşum.Domatete meyve sayılıyormuş ondan mı acabaSayende bir şey daha öğrendik tatlım Hayatımda kış sevmeyen biri olarak ben de pes ettim meleğim Yakında yüzgeçlerim çıkacak duş almaktan
Ttalım konuyu takibe al dersen en üst sağdan bildirimler mutlaka gelir canımİsveçtesin demek orası da bahar gibi şu an demekki gerçi bzi baharları unuttuk artık direk yaz direk kış
Düşün meleğimmmm ben yaşlanmadan
Aman aman çıtırım gelmişte sitem bile etmişşşHoşgeldin prensesim umarım gönlünce bir tatil geçirirsin kuzum düğünde fıstık gibi olacağına eminim.
Azmine hayranım selvoşum maşallah sana sporkolik olma yolundasın
muhteşem bir menü ve spor
Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecommSenin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım
Offf bitanemm rabbim bir an önce şifa versin mide koruyucusuz alma ne olur ilaçlarını meleğim.Senin sağlığın önemli kuzum iyileştikten sonra elbet devam edersin sıkma canını
Sen beni öldüreceksin bir gün
Kolay gelsin Edacım misafirler olunca hakikaten zor oluyor tatalım.Leslie 1 mile ve yürüyüş harici yapma kuzum .
Kilon 102 hedef 80 şayet bunlarda bir yanlışlık yoksa takıma uğraman yeterli Edaım zamanla kaynaşırız
Maşallah prensesimeee
Spor Mustinin peşinde koşmak diyebilirişz
Sorun değil meleğimmm
Afiyetolsun balım hakikaten sporun süper kuzum alkaki su nasıl etki edecek sende bakalım
Aminnn selvoşum inşşşş
Ama olmazki deryam tadımlık pasta didikken azından dondrumayı iptal etseydin meleğim
O patronunda cimrilik yapmasın ufoyla ısınılırmıİnşallah başka bvir sistem düşünür bu sene meleğim
Senin düşünmen yeter meleğimmmm bitanesinn
İyice merak ettim
Var mı öyle bir dünya meleğimmm keşke olsaAmin bitanem güzel yurdumuzun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor malesef rabbim hainlere fırsat vermesin inş.
Heyecan iyidir meleğimmm endişelenme yarın tartının yüzüne güleceğine eminim
Söylenecek öyle çok söz var ki selvoşumGençlerimizin malesfe beyinleri yıkanıyor ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor
Maşllah meleğimmm iyi olmana çoks evindim kuzum 1o dk bile gecikmen bu kadar etkiliyorsa ne olur zamanında almaya çalış meleğimBiz de seni çok seviyoruz bitanemmm
Kelek turşusu filanmı yedin meleğksa bilmediğimiz bir şeymi kelekneden sayılmasın hareket harekettir
Ne desem bilemedim kuzum ama ekmeğe yine de fazla yüklenmemeye çalış
Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim
Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin
Kahvaltını lütfen geçiştirme bitanem
Aman prensesim sarı kartımız yok henüzSadece 1 notamız var onı sildirdikmi tamamdır
Annelik böyle birşey işte kıyamıyor kuzusuna anne olunca anlarsın anneciğini
Benim ütüleri sana postalayacağım prensesimmmhiç sevmemm
Seninde isin zor abla o kadar menüye tek tek yorum yapmak.. kaptan olmak kolay degil tabi herkes yapamaz
En kısaltılmış haliyle bitti prensesimmmmListeleri getireyim
insallah guler yuzumuze yarin ki tarti kaptanim
Seninde isin zor abla o kadar menüye tek tek yorum yapmak.. kaptan olmak kolay degil tabi herkes yapamaz
İyi geceler çıtırlarımmmmm
Mutlaka deneyeceğim selvoşum.Domatete meyve sayılıyormuş ondan mı acabaSayende bir şey daha öğrendik tatlım Hayatımda kış sevmeyen biri olarak ben de pes ettim meleğim Yakında yüzgeçlerim çıkacak duş almaktan
Ttalım konuyu takibe al dersen en üst sağdan bildirimler mutlaka gelir canımİsveçtesin demek orası da bahar gibi şu an demekki gerçi bzi baharları unuttuk artık direk yaz direk kış
Düşün meleğimmmm ben yaşlanmadan
Aman aman çıtırım gelmişte sitem bile etmişşşHoşgeldin prensesim umarım gönlünce bir tatil geçirirsin kuzum düğünde fıstık gibi olacağına eminim.
Azmine hayranım selvoşum maşallah sana sporkolik olma yolundasın
muhteşem bir menü ve spor
Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecommSenin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım
Offf bitanemm rabbim bir an önce şifa versin mide koruyucusuz alma ne olur ilaçlarını meleğim.Senin sağlığın önemli kuzum iyileştikten sonra elbet devam edersin sıkma canını
Sen beni öldüreceksin bir gün
Kolay gelsin Edacım misafirler olunca hakikaten zor oluyor tatalım.Leslie 1 mile ve yürüyüş harici yapma kuzum .
Kilon 102 hedef 80 şayet bunlarda bir yanlışlık yoksa takıma uğraman yeterli Edaım zamanla kaynaşırız
Maşallah prensesimeee
Spor Mustinin peşinde koşmak diyebilirişz
Sorun değil meleğimmm
Afiyetolsun balım hakikaten sporun süper kuzum alkaki su nasıl etki edecek sende bakalım
Aminnn selvoşum inşşşş
Ama olmazki deryam tadımlık pasta didikken azından dondrumayı iptal etseydin meleğim
O patronunda cimrilik yapmasın ufoyla ısınılırmıİnşallah başka bvir sistem düşünür bu sene meleğim
Senin düşünmen yeter meleğimmmm bitanesinn
İyice merak ettim
Var mı öyle bir dünya meleğimmm keşke olsaAmin bitanem güzel yurdumuzun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor malesef rabbim hainlere fırsat vermesin inş.
Heyecan iyidir meleğimmm endişelenme yarın tartının yüzüne güleceğine eminim
Söylenecek öyle çok söz var ki selvoşumGençlerimizin malesfe beyinleri yıkanıyor ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor
Maşllah meleğimmm iyi olmana çoks evindim kuzum 1o dk bile gecikmen bu kadar etkiliyorsa ne olur zamanında almaya çalış meleğimBiz de seni çok seviyoruz bitanemmm
Kelek turşusu filanmı yedin meleğksa bilmediğimiz bir şeymi kelekneden sayılmasın hareket harekettir
Ne desem bilemedim kuzum ama ekmeğe yine de fazla yüklenmemeye çalış
Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim
Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin
Kahvaltını lütfen geçiştirme bitanem
Aman prensesim sarı kartımız yok henüzSadece 1 notamız var onı sildirdikmi tamamdır
Annelik böyle birşey işte kıyamıyor kuzusuna anne olunca anlarsın anneciğini
Benim ütüleri sana postalayacağım prensesimmmhiç sevmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?