Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ben biraz bu diyeti arastirayim merak ettim

Öle bişi yok ben uydurdum sbhtan aksama aynı şey olunca ama kısır detoksu adını vermek cok Hoşuma gitti kendisi gibi

sağol cnmm

ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ben biraz bu diyeti arastirayim merak ettim
3.5 ay oldu canim ben baslayali diyete

Öle bişi yok ben uydurdum sbhtan aksama aynı şey olunca ama kısır detoksu adını vermek cok Hoşuma gitti kendisi gibi
bende cok severim kisiri cok uzun zaman oldu yemeyli annem cok guzel yapar hatay usulu acili nar eksili

rica ederim canim :))

ay bende kışı severim hatta lisedeyken edebiyat hocama sonbaharı ve kışı sevdiğimi söyleyince tuhaf demişti.böyle sıcacık soba başı dışarda kar yada yağmur elimde kahvem ohhh miiiissss...
3 gündür istanbulda kurdeşen döktük resmen klima olmasına rağmen sıcak.sporumu bile zor yaptım.eridik resmen ya...

Oyy sende bendensin yagmuru izlerken kahve icicen o kahvenin tadi bile bi baska oluyor

selam güzellerim bugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum

Onu bende severim balım otur evde kar yağarken camda elinde kahven izle. ama maalesef soğukta çalıştıkça nefret eder oldum canım.. kış gelmesin diyorum...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür gelebildim

Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatil dönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledim birde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim

Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyor tamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandı hatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydanda az keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor

Kız Allah seni ne etmesin Bende tam işleri yaparken okudum kısır detoksu cümlesini ve ciddi ciddi Allahhhhhhh kısırın da detoksu varmış diye sevindim Valla işlerim bitsinde googleda aratayım diye düşünüyordum nasıl bir Kısır manyaklığıysa benimki ( ki kaç aydır yemedim hep aklımda ama erteleyip duruyorum yaparsam koca bir tabak yerim diye

Neyse bir kaç saat aklımda Kısır detoksu nasıl birşeydir acaba diye düşünürken mutlu bir şekilde işlerimi yaptım sayende
Çok safım ben yaw

iyi olmana cok sevindim canimm

hahaha bi tane daha onu bende severim bebeğim ama işte hayat şartları
sogukta calismak zor tabi deryam sevmemen normal

yanliz degilsin canim bende aratcam googledan aklimizi bozduk diyet ve detoksla

Bugunku menum
Sabah: 100 gr beyaz peynir+150 gr salata+ 3 kayisi
Ogle: 200 gr somon+150 gr salata+ 1 elma
Aksam: 150 gr yogurt+ 150 gr salata+ 4 siyah kuru uzum

4 litre su+ 1 litre bitki cayi+ 2 maden suyu+ 1 masala cayi
Jilian level-2 + 30 dakika yuruyus+10 dakika parktaki aletler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Tekrar ben geldim

Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi )
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum

Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum

iyi olmana cok sevindim canimm

sogukta calismak zor tabi deryam sevmemen normal

yanliz degilsin canim bende aratcam googledan aklimizi bozduk diyet ve detoksla

Valla ciddi ciddi bir ümit arattım nasıl nevrim döndüyse
İnanamıyacaksın ama hesapta Safiye Soyman en son kısır yiyerek zayıflamış her acıktığında kısır yemiş gerçi Safiye Soymanında ne kaaa zarif olduğu ortada heee eski haline göre baya fark var ama sanatcılar malum yazın zayıflar kışın besiye çeker kendini

Daha iyi olmana sevindim canim gece gezmesi bi baska oluyor ne zamandir yapmadim cocuk uyuyor hep o saatlerde evden cikamiyorum

kis sevilmez mi ya heryer bembeyaz.. sivrisinek derdi de yok

Oyy sende bendensin yagmuru izlerken kahve icicen o kahvenin tadi bile bi baska oluyor

ayaklarda pofidik çoraplar terlikler tıpır tıpır cama vuran damlalar ay bir an önce gelsin kış

Onu bende severim balım otur evde kar yağarken camda elinde kahven izle. ama maalesef soğukta çalıştıkça nefret eder oldum canım.. kış gelmesin diyorum...
canım benim evet biz rahat ortamlarda yağ kar yağ derken senin gibi üşüyenlerde var.tüm zor şartlarda çalışanlara allah kolaylık versin.umarım bu sene daha çok ısınacağın bir ortam hazırlar patronun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…