- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ben biraz bu diyeti arastirayim merak ettimBende genlerle alakali oldugunu dusunuyorum ama metabolikle zayiflayanlarin ortk noktasi sarkmamak ve geri kilo almamak cunku evreleri var her evrede yavas yavas yasakli listesini azaltiyor. Verirsin canim 95 ile basladim gecen hafta77.3 tum bakalim yarin kac cikcak merakla bekliyorum
Öle bişi yok ben uydurdumGecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
kisir detoksunu ilk kez duydum valla
1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi
sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam
evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur
makarna ciss olmus kuzum
sağol cnmmmasala cayi kuzum metabolizma hizlandirici yag yakici ve rahatlatici ozelligi var tarifini verim bi dene.. 400 ml sut+ 1 tatli kasigi rendelenmis zencefil+1 tatli kasiigi rendelenmis muskat+4 karanfil+1 cubuk tarcin+ 4karanfil+3 kakule+ 1 kasik yeail cay(siyah cayda olur) + birazda karabiber kaynatip iciosun balla tatlandirin dedi kadin ama ben koymuorum metabolic balnce da seker yasak
haber izleyemiorum artik dun sabah o binbasinin kizini gordum aglarken icim gitti gozumden yaslar akti dayanamadm.insan insana kiymasa artik din dil irk ayrimi yapan biri degilim ama lanet yagridiyorum masum insanlara bunlari reva gorenlere. Daha dun aksam burdaki pkk sempatizanlari arabalarla konvoy yaptilar elleinde pis kan bulasmis bayraklari zafer isaretleriyle. Teroru lanetliorum.bunu normal goren insanlarinda onlardan farki yok. Gencecik canlarada uzuluorum kandirilmalarina uzuluorum unide okuyan aydin insan olma yolunda ilerleyen gencleimizin boyle islere kalkismalarina ayri uzuluyorum. Sehit haberi okumak gormek istemiorum bi anne bi es bi evlat olarak o insanlarin yerine kendimi koydugumda cildircak gibi oluyorum rabbim sabir versin
3.5 ay oldu canim ben baslayali diyetene kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ben biraz bu diyeti arastirayim merak ettim
bende cok severim kisiri cok uzun zaman oldu yemeyli annem cok guzel yapar hatay usulu acili nar eksiliÖle bişi yok ben uydurdumsbhtan aksama aynı şey olunca ama kısır detoksu adını vermek cok Hoşuma gitti kendisi gibi
rica ederim canim :))sağol cnmm
sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..
Oyy sende bendensin yagmuru izlerken kahve icicen o kahvenin tadi bile bi baska oluyoray bende kışı severim hatta lisedeyken edebiyat hocama sonbaharı ve kışı sevdiğimi söyleyince tuhaf demişti.böyle sıcacık soba başı dışarda kar yada yağmur elimde kahvem ohhh miiiissss...
3 gündür istanbulda kurdeşen döktük resmen klima olmasına rağmen sıcak.sporumu bile zor yaptım.eridik resmen ya...
ay bende kışı severim hatta lisedeyken edebiyat hocama sonbaharı ve kışı sevdiğimi söyleyince tuhaf demişti.böyle sıcacık soba başı dışarda kar yada yağmur elimde kahvem ohhh miiiissss...
3 gündür istanbulda kurdeşen döktük resmen klima olmasına rağmen sıcak.sporumu bile zor yaptım.eridik resmen ya...
Oyy sende bendensin yagmuru izlerken kahve icicen o kahvenin tadi bile bi baska oluyor
Öle bişi yok ben uydurdumsbhtan aksama aynı şey olunca ama kısır detoksu adını vermek cok Hoşuma gitti kendisi gibi
iyi olmana cok sevindim canimmselam güzellerimbugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum
sogukta calismak zor tabi deryam sevmemen normalhahaha bi tane daha onu bende severim bebeğim ama işte hayat şartları
yanliz degilsin canim bende aratcam googledanSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatildönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledimbirde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyortamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandıhatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydandaaz keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Kız Allah seni ne etmesinBende tam işleri yaparken okudum kısır detoksu cümlesini ve ciddi ciddi Allahhhhhhh kısırın da detoksu varmış diye sevindim Valla işlerim bitsinde googleda aratayım diye düşünüyordum nasıl bir Kısır manyaklığıysa benimki ( ki kaç aydır yemedim hep aklımda ama erteleyip duruyorum yaparsam koca bir tabak yerim diye
Neyse bir kaç saat aklımda Kısır detoksu nasıl birşeydir acaba diye düşünürken mutlu bir şekilde işlerimi yaptım sayende
Çok safım ben yaw
iyi olmana cok sevindim canimm
sogukta calismak zor tabi deryam sevmemen normal
yanliz degilsin canim bende aratcam googledanaklimizi bozduk diyet ve detoksla
Daha iyi olmana sevindim canimselam güzellerimbugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum
kis sevilmez mi ya heryer bembeyaz.. sivrisinek derdi de yokay bende kışı severim hatta lisedeyken edebiyat hocama sonbaharı ve kışı sevdiğimi söyleyince tuhaf demişti.böyle sıcacık soba başı dışarda kar yada yağmur elimde kahvem ohhh miiiissss...
Oyy sende bendensin yagmuru izlerken kahve icicen o kahvenin tadi bile bi baska oluyor
canım benim evet biz rahat ortamlarda yağ kar yağ derken senin gibi üşüyenlerde var.tüm zor şartlarda çalışanlara allah kolaylık versin.umarım bu sene daha çok ısınacağın bir ortam hazırlar patronun...Onu bende severim balım otur evde kar yağarken camda elinde kahven izle. ama maalesef soğukta çalıştıkça nefret eder oldum canım.. kış gelmesin diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?