sende kapıdan efendice çıkmayınca tekmeyle camdan mı atıldın hahahaha:roflol:
alkisalkisalkis helal size hak ettmiş gayrıı ay ne hoşsunuz kütahyam yaa hala gülüyorum
Geri dönmek üzere ayrılmış hahahaha :roflol: kim inanır Kadir inanır ancak bunaa. anacım ayrıldığımız varmıki geri dönelim kaydirigubbakcemile3 yapıştık kaldık Kallisle ben 5. takıma sende 6. takımaa hahahah :1closedeyes: bak kallisle bana elimizde diplomamız işsiz işszi dolanıyoruzartıkın bize onur madalyası takarlar demi
kütakyam kimdir nedir bilemedim ancak bebek dendimi akan sular duruyor kıyamıyorum. allah büyük şifa versin en kısa zamanda aslanlar gibi büyümesine devam etsin canım .
aebenim yavrunun allah zihnini açsın sular seller gibi geçsin sınavı inşallahhh . guzularım benim nasıl heyecan yapar onlar şimdii. aebenim durmadan onu nekadar sevdiğini ve başarılı olsada olmasada tek yagene biricik olduğunu söyle ona emii balım :)
aaa bide resim koymuşun göremedimmmmm . nerdedur bi diyiver gelincede bakayım .
kızlar merhaba kimse yokmu??kütahyalım şimdi buradaydın nere gittin....
akşam 3 köfte bir parça sucuk yedim.ızgarada pişmiş...salata yedim ama 2 -3 çatal 4 lokmada kızarmış ekmek yedim..okadar....iyi dimi salata falan tamamladım yani öğünü...
ama bana çok yedim gibi geldi...acaba midemmi küçüldü ne 1 günde....
buarada işyerinden çok geç çıktığımızdan akşam yemeği hep 9 lara kalıyor bizim..
burdayımm
yoo o kadarda coklış bence ama gec emek sorun yaratabilir mumkun oldugunca kısıtl olsn artık akşam
ne iş yapıyosun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?