Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menümü yazayım

sabah
1 adet çeri domates
1 adet salatalık
3 dilim tam buğday ekmeği
k.k. kadar beyaz peynir

ara

3 adet kuru kayısı

öğlen

1 su badağı yoğurt
2 yemek kaşığı türlü
2 yemek kaşığı et döner

ara
3 adet kuru kayısı

akşam

1 su bardağı yoğut
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği

günaydın kızlar....
bugün işe 9da gideceğim gitmeden yazıp çıkayım dedim.
bugün kızımın tiyatro gösterisi var erken gidip erken çıkacağım işten.sabah kahvaltımı ettim 1 dilim kızarmış ekmek 4 dilim salam akşama görüşürüz hepinizi öptüm...

Herkese günaydın!

Dünkü listem:

Sabah
kk beyaz peynir
iki dilim kepek ekmeği
domates, salatalık

Ara
3 kayısı

Öğlen
bir tabak knorr kremalı tavuk çorba :)
salata
1,5 dilim kepek ekmeği
ayran

Ara
bir kase kellogs special k

Akşam
2 tane küçük dolma
1 çatal pirinç pilavı delikafadulden
1dilim kepek ekmeği
ayran

Ara
1 bardak süt
yarım muz

offff canım sıkıldı. fuara gidecekmişiz patron çağırmış kızlar gesin diye şimdi gidip fuarda garsonluk yapacağz öğğğğğ.

günaydın klementine menün iyi canım . inşallah hep böyle devam eder ve en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım.

günaydın elifçiğim artık eskisi gibi yazmıyorsun bize özledim seni.opuyorumnanaktan:1hug:

günaydın nazlıcım yazıyorum ya hep vereliniortak
napıyım azimsizim ben ya kızıyorum kendime mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok yemiyorum ama şu sporu bi yapamadım

günaydın nazlıcım yazıyorum ya hep vereliniortak
napıyım azimsizim ben ya kızıyorum kendime mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok yemiyorum ama şu sporu bi yapamadım

üzme kendini canım spor olsa süper olur elif sen zaten öyle çok bişey yemiyorsun. . bende 2 haftadır aksattım sporu başlıycam diyorum ama bir türlü olmuyor. pazartesi başlarım artık haftasonu fuarda olacağız zaten yeteri kadar yorulacağım.

nişan nasıldı anlatsana? geçmişi okuyamadım yazdıysan da kusura bakma

nişan ağustosun 8 de olacak canım perşembe günü söz oldu söz yüzüklerimizi taktık. herşey beklediğimden daha güzel oldu elifçiğim aileler baya kaynaştı öyle olmasına en çok sevşndim zaten. çok güzeldi çok mutlu oldum. ama hala inanamıyorum biliyormusun ikdebir parmaklarıma bakıyorum gerçekmi diye.

Teşekkür ederim nazlı, umarım ben de senin gibi kilo verebilirim. Sen nasıl verdin? Öğrenmek isterdim. Ne kadar fazla hikaye bilirsem kâr benim için :)
Spor konusunda elsenin de dediği gibi hiçbir şey yapamıyorum. Diyeti de sizin sayenizde yürütüyorum, iyi ki varsınız. Eğer sporu da birlikte yapsak ne güzel olur! Bende yürüyüş bandı var, ama aylardır açmadım bile mafoldumben

-tatlicadiarzu- n asıl effetirem kendimi delikafadulden

bende inanki sana bu mesajı yazmak için gelmiştim. senin kızına ve bütün yavrucuklara başarılar. allah emeklerini zayi etmesin. çok emek verdiler umarım boşa çıkarmaz rabbim aebenciğim:1hug:

canım beni ben seninle tanışamadan takımdan mezun oldum. spor mutlaka olacak 2.8 aydır diyet yapan bunu bilir bunu söyler.
yürüyüş bandından çok dışarda yapılan yürüyüş dahada etkili bunuda bu sene öğrendimvereliniortak
öğrendiğim o kadar çok şey olduki burda fırsat buldukça size bakıp değerlendirmeler yapacağım şımarık biri olarakalkisalkisalkis:1closedeyes:

TEBRİKLER.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

6. TAKIMIN FISTIKLARIIIIŞeniz

1. Zİ KUTLARIM ... HAKETTİNİZ BAŞARDINIZ ....:1hug::enbuyukkk:

teprikler kızlar.
1. liğinizi kutluyorum
aebenim biz takımdan şutlanınca bu kızlara birşey oldu bak :jeyyar:
başarılara imza atmaya başlamışlar:lepi:

Tecrübelerini paylaşman bizim için çok iyi olur canım. Eşim de dışarıda yürüyelim diyor akşam yemeğinden sonra. Çok üşeniyorum ama biliorum ki birkaç gün yürüsem alışacağım. Önümüzdeki hafta inşallah. Günde 16 saat bilgisayar başında çalışmaktan yürüyüşe vakit kalmıyor. Hatta abur cubur değil de yemek yediğime şükrediyorum :bbo:

selam kızlar naberler...nasıl gidiyor hayat ve diyett...
benim güzel sayılır ama şimdi öğle yemeğinde 1 tanecik kemalpaşa tatlısı yedim...1 yemek kaşığı taze fasulye birazcık salata yedim ....

Az önce 20 dk yürüyüp 50 ip atladım. Ama ne kadar çok hamlamışım ya.. Süreyi yavaş yavaş artırıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…