Herkese günaydın!
Dünkü listem:
Sabah
kk beyaz peynir
iki dilim kepek ekmeği
domates, salatalık
Ara
3 kayısı
Öğlen
bir tabak knorr kremalı tavuk çorba :)
salata
1,5 dilim kepek ekmeği
ayran
Ara
bir kase kellogs special k
Akşam
2 tane küçük dolma
1 çatal pirinç pilavı delikafadulden
1dilim kepek ekmeği
ayran
Ara
1 bardak süt
yarım muz
günaydın nazlıcım yazıyorum ya hep vereliniortak
napıyım azimsizim ben ya kızıyorum kendime mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok yemiyorum ama şu sporu bi yapamadım
nişan nasıldı anlatsana? geçmişi okuyamadım yazdıysan da kusura bakma
kapı çaldı harfi eksik yazdın şimdide gene kapımı çaldıda yazdıgımı yanlış okudun ..kaydirigubbakcemile:dilcikar: hayladen bahsettim 7. takıma 10 küsür kiloyla geri girdi diye .naniknanikaa nerenle okudun hemşommm ..sırnaşık şey
evet gördüm maytabım 400 gr. begenmiyormusun ....:dilcikar::dilcikarnu bulamayanlarda var ... valla geç yattım herüfda yok sabak kalktım anne gitmiyelim dediler . benimde işime geldi . zaten ögretmen kendi demiş pazertesiden itibaren gelmeyin ben kızımın yanına gidecegim diye .. anlıycan biz okulu kapattık ...kafamçokkarıştı büyük kızım zaten dün son dersanesi vardı bu gün dinlenmede . yarınsa büyükgün . SBS . ALLAH yardımcıları olsun doramın benim pınarın kızlarına ve bütün sbs gireceklere ....:Saruboceq:
Teşekkür ederim nazlı, umarım ben de senin gibi kilo verebilirim. Sen nasıl verdin? Öğrenmek isterdim. Ne kadar fazla hikaye bilirsem kâr benim için :)
Spor konusunda elsenin de dediği gibi hiçbir şey yapamıyorum. Diyeti de sizin sayenizde yürütüyorum, iyi ki varsınız. Eğer sporu da birlikte yapsak ne güzel olur! Bende yürüyüş bandı var, ama aylardır açmadım bile mafoldumben
TEBRİKLER.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
6. TAKIMIN FISTIKLARIIIIŞeniz
1. Zİ KUTLARIM ... HAKETTİNİZ BAŞARDINIZ ....:1hug::enbuyukkk:
canım beni ben seninle tanışamadan takımdan mezun oldum. spor mutlaka olacak 2.8 aydır diyet yapan bunu bilir bunu söyler.
yürüyüş bandından çok dışarda yapılan yürüyüş dahada etkili bunuda bu sene öğrendimvereliniortak
öğrendiğim o kadar çok şey olduki burda fırsat buldukça size bakıp değerlendirmeler yapacağım şımarık biri olarakalkisalkisalkis:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?