saggol melsim ....kızlar birinciliğinizi tebrik ederim. hihoyyytalkisalkisalkis
saggol husel .tebrikler
ŞenizŞenizbirinci olmuşsunuz kızlar tebrikler
sizlerin sayesine .a.s.:hooray:günaydınlar kızlar 1. liğimizi tebrik ediyorum
sırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizteprikler kızlar.
1. liğinizi kutluyorum
aebenim biz takımdan şutlanınca bu kızlara birşey oldu bak :jeyyar:
başarılara imza atmaya başlamışlar:lepi:
saggol neslihan .lutfedip bize 1.ligi vermişiniz. deseydiniz 1.2 puan düşürür sizi birinci yapardık . bizdende size saygılar.tebrik ederiz kizlar hepinizi bu hafta birinciligi verdik size ya neyse
hani her hafta birinci olmayalim arkadaslarda motivasyonlarii elden birakmasinlar dedik oyuzden yani hafatya bakalim ne olacakk :)))))))
14.takimdan sevgilerrr saygilarr............
selam kızlar benım pc gene gitti ya
sabah komsuya kahvaltıya
öglen hastaneye şimdide arkadasa geziyorum oleee
2 kez bol ekmekli kahvaltı yaptım(
selam kıslar ......
doram canım rabbım çocuklarımızın yüzüne baksın .... sınavın sonucunu ögrenemedik daha sınavda izin vermemişler cevapları not almasına oda sorulara bakarak hangisini yaptıgınabakarak anlamaya çalışıyor .... tv den bakti . türkçede 1 yanlışı varmatematige gelince 4 yanlışı çıkınca morali bozoldu gerisine bakmadı . matemetik zormuş az önce dersaneden aradı ögretmeni .gelsin burda bakalım diye oraya gitti .çıtayı yüksek koydugumuz için üzülüyor kötü geçti diye . ama ben inanıyorum neti 85 üzerinde .. neyse hayırlısı olsun .
yamukum sen öğlenleri bişey yemiyorsun canım bari bi tabak yemek ye..nasıl dayanıyorsun...akşama kadar metabolizman yavaşlıyordur belki ....akşam yediğini öğlen yesen akşam daha hafif geçişirsen belki daha yi olur...ben bi dönem akşamları yemek yemeyerek 1 ayda 5 kg vermiştimde....o yönden aklıma geldi...
iyi akşamlar..
eve anca geldik,tiyatro çok güzel geçtiopuyorumnanaktankızımda çok güzel oynadı neyse ordan sonra bide kemeraltı yaptık düğün yaklaşıyo kıyafet bakalım dedik sinirlerim bozuldu,hala istediğim şeyler üstüme olmuyoordan geldim tartıldım ibre akşam saati 76 gösterdi.. diyete aykırı hiç bişey yemiyorum belkide ondan bugün yediklerim şöyle akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam
ara şekersiz çay
öğlen
1 bardak yoğurt
1 salatalık
2 grissini
ara
3 yeşil erik irilerden
akşam;
1 kase bulyon çorbası
1 haşlanmış kabak
4 ızgara köfte
salata
gece yiyeceğim elmayı kaldırdım öğlen ara öğününde erik yedim birde akşam yemeği çok geç kaldı gerek yok neyse şimdilik bu kadar
saggol refim evet metemetik zorlamış herkesi . bizde 4 yanlış ver diger deerslerindede 1 yada 2.:1no2: puananımız geçen seneki civerinde gelir galiba 447 idi geçen sene ...Aabencim Doracım Allah yavrularınızın yüzüne gülsün canlarım sorulara baktım bence matematik biraz zor :) inşallah yavrularınız emeklerinin karşılığını alır canlarımmmmm :)
aa bak dahada düşmüşün ..:1shok: bende yükseldin sanmıştım .canım öncelikle takımımıza hoşgeldin deneme haftan sanırım hayırlı olsuna.s.
sonra yamukum deil yumukum:roflol::roflol: kız benim yamuk ettinkaydirigubbakcemile3
bu yaptığım sitede verilen bir diyet cnm birebir uyguluyorum ve pazartesi tartı 79 du şuan 76 dün sabah bildirim yaptığımda 76.5 çıkmıştım bugün akşam tartıldım 76 geldim,hızlı kilo verme taraftarı değilim ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum düğün varkaydirigubbakcemile3 ve diyeti yapanlar geri almadıklarını söylemişler verdikleri kiloları deniyip görmek istedim öğlenleri yediklerime gelince işim yarım gün evden çıkmadan öğlen yemeğimi yiyorum çalıştığım yerde yoğunluktan gün içinde hiç bişey yiyemediğim için bu diyet bana çok uygun,ayrıca gündüz acıkmıyorum yediklerim yeterli geliyor akşamları menünün daha zengin olması işime yaradı en azından gözüm dönüp yemeklere yada abur cubura saldırmıyorum yani ben bu diyeti sevdim anlıcan:lepi: gerçekten deneyin ben çok fazla açlık hissetmiyorumsengözlerimebaksanab
kafamçokkarıştı evet çıtayı yüksek koyyolar . bebeler .... ALLAH yardımcıları olsun doram .......alkisalkisalkis85 nette çok güzel canım.
benim kız çok heyecanlı birde biz atlatsaydık hayırlısıyla:Saruboceq:
ayy birde gülüyorum haline türkiye 1. liği istemem 2. olsam oda yeter diyor:roflol::roflol:
benimkide ingilizcede biraz takılıyor.Çok üzgünüm çoook
sosyalde eh diyelim:sm_confused:
selam kızlar benım pc gene gitti ya
sabah komsuya kahvaltıya
öglen hastaneye şimdide arkadasa geziyorum oleee
2 kez bol ekmekli kahvaltı yaptım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?