Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar benım pc gene gitti ya

sabah komsuya kahvaltıya
öglen hastaneye şimdide arkadasa geziyorum oleee

2 kez bol ekmekli kahvaltı yaptım (

kızlar birinciliğinizi tebrik ederim. hihoyyytalkisalkisalkis
saggol melsim ....
saggol husel .

birinci olmuşsunuz kızlar tebrikler

ŞenizŞeniz
a.s.:hooray:günaydınlar kızlar 1. liğimizi tebrik ediyorum
sizlerin sayesine .
teprikler kızlar.
1. liğinizi kutluyorum
aebenim biz takımdan şutlanınca bu kızlara birşey oldu bak :jeyyar:
başarılara imza atmaya başlamışlar:lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz

Son düzenleme:
selam kıslar ......

doram canım rabbım çocuklarımızın yüzüne baksın .... sınavın sonucunu ögrenemedik daha sınavda izin vermemişler cevapları not almasına oda sorulara bakarak hangisini yaptıgınabakarak anlamaya çalışıyor .... tv den bakti . türkçede 1 yanlışı varmatematige gelince 4 yanlışı çıkınca morali bozoldu gerisine bakmadı . matemetik zormuş az önce dersaneden aradı ögretmeni .gelsin burda bakalım diye oraya gitti .çıtayı yüksek koydugumuz için üzülüyor kötü geçti diye . ama ben inanıyorum neti 85 üzerinde .. neyse hayırlısı olsun .

saggol neslihan .lutfedip bize 1.ligi vermişiniz. deseydiniz 1.2 puan düşürür sizi birinci yapardık . bizdende size saygılar.

sabah komsuya kahvaltıya

oohhh yarasın şekerimm....bidaha yapma kızz okişvereliniortak
buarada bu akşam birkaç resmimi ekleyeceğim ve bitane elbiseli foto var son halim ...bi nikah için aldım ya ancak kilomu biraz sakladı bol olunca....ama yinede kollar falan maşşallhhı var:tomato::tomato:....offfff offffff...çok dertliyim yaz geldi düğünler tatiller napcamm yaaa...
akşam yemicem vallaa...senağlama

85 nette çok güzel canım.
benim kız çok heyecanlı birde biz atlatsaydık hayırlısıyla:Saruboceq:
ayy birde gülüyorum haline türkiye 1. liği istemem 2. olsam oda yeter diyor:roflol::roflol:
benimkide ingilizcede biraz takılıyor.Çok üzgünüm çoook
sosyalde eh diyelim:sm_confused:

iyi akşamlar..
eve anca geldik,tiyatro çok güzel geçtiopuyorumnanaktankızımda çok güzel oynadı neyse ordan sonra bide kemeraltı yaptık düğün yaklaşıyo kıyafet bakalım dedik sinirlerim bozuldu,hala istediğim şeyler üstüme olmuyoordan geldim tartıldım ibre akşam saati 76 gösterdi.. diyete aykırı hiç bişey yemiyorum belkide ondan bugün yediklerim şöyle akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam

ara şekersiz çay

öğlen
1 bardak yoğurt
1 salatalık
2 grissini

ara
3 yeşil erik irilerden

akşam;
1 kase bulyon çorbası
1 haşlanmış kabak
4 ızgara köfte
salata

gece yiyeceğim elmayı kaldırdım öğlen ara öğününde erik yedim birde akşam yemeği çok geç kaldı gerek yok neyse şimdilik bu kadar

yamukum sen öğlenleri bişey yemiyorsun canım bari bi tabak yemek ye..nasıl dayanıyorsun...akşama kadar metabolizman yavaşlıyordur belki ....akşam yediğini öğlen yesen akşam daha hafif geçişirsen belki daha yi olur...ben bi dönem akşamları yemek yemeyerek 1 ayda 5 kg vermiştimde....o yönden aklıma geldi...

canım öncelikle takımımıza hoşgeldin deneme haftan sanırım hayırlı olsuna.s.
sonra yamukum deil yumukum:roflol::roflol: kız benim yamuk ettinkaydirigubbakcemile3
bu yaptığım sitede verilen bir diyet cnm birebir uyguluyorum ve pazartesi tartı 79 du şuan 76 dün sabah bildirim yaptığımda 76.5 çıkmıştım bugün akşam tartıldım 76 geldim,hızlı kilo verme taraftarı değilim ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum düğün varkaydirigubbakcemile3 ve diyeti yapanlar geri almadıklarını söylemişler verdikleri kiloları deniyip görmek istedim öğlenleri yediklerime gelince işim yarım gün evden çıkmadan öğlen yemeğimi yiyorum çalıştığım yerde yoğunluktan gün içinde hiç bişey yiyemediğim için bu diyet bana çok uygun,ayrıca gündüz acıkmıyorum yediklerim yeterli geliyor akşamları menünün daha zengin olması işime yaradı en azından gözüm dönüp yemeklere yada abur cubura saldırmıyorum yani ben bu diyeti sevdim anlıcan:lepi: gerçekten deneyin ben çok fazla açlık hissetmiyorumsengözlerimebaksanab

Aabencim Doracım Allah yavrularınızın yüzüne gülsün canlarım sorulara baktım bence matematik biraz zor :) inşallah yavrularınız emeklerinin karşılığını alır canlarımmmmm :)

günaydın günaydın günaydın hayırlı sabahlar
hayırlı pazarlar
dün gelmiyince 1. olduğumuzu görmedim
soğudu ama bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
inşallah her hafta derece başarısı gösteririz
nasıl olsa aebenle dora çıktı işimiz kolay hehehe:))))))):roflol:
dün sabah cumadan 100 gr az çıkınca klasik kahvaltı +bikaç çatal patates
öğlen saat 5 oldu gene
kızarmış tavuk ayran
fatihle dışardaydık gösteri izlemeye gittik dönüşte de tavukları aldık geldik
akşamda 1 avuç kadar dut yedim zorlaaaaa ben sevmem dutu ama akrabalar yiiceksin sütün yok bak çocuık büyümedi falan diince mecbur 1 avuç yedim
sanki çocuk benim sütümle besleniyo artık kahve olarak sigara olarak içiyo beyefendi

günaydın..
bugün sınava gireceklere başarılar önceliklle,Allah evlatlarınıza yardımcı olsun zihin açıklığı versin:Saruboceq:

sabah kahvaltımı yaptım;
1 dilim kızarmış ekmek
40 gr beyaz peynir
şekersiz çay...:lepi:

kimsecikler uğramamış sanırım iyi pazarlar ceylin,elsea.s.
ben öğlen yemeğimide yedim dışarı çıkıcam gece ancak dönerim ozaman akşamıda yazarım;

2 katı yumurta
1 domates
1 salatalık

yumukum moralini bozma geçici o kilo inersin . bazma diyetini helebir hafta olsun . o zaman bir karar verirsin ...a.s

Aabencim Doracım Allah yavrularınızın yüzüne gülsün canlarım sorulara baktım bence matematik biraz zor :) inşallah yavrularınız emeklerinin karşılığını alır canlarımmmmm :)
saggol refim evet metemetik zorlamış herkesi . bizde 4 yanlış ver diger deerslerindede 1 yada 2.:1no2: puananımız geçen seneki civerinde gelir galiba 447 idi geçen sene ...
aa bak dahada düşmüşün ..:1shok: bende yükseldin sanmıştım . demekki sende bu diyetle mezun olacaksın .:lepi::lepi:
kafamçokkarıştı evet çıtayı yüksek koyyolar . bebeler .... ALLAH yardımcıları olsun doram .......alkisalkisalkis

sabah komsuya kahvaltıya

genemi gitti ooo desene bulmadan kaybettik gene seni :tomato:

nihayet sbs illtini bu senede bitirdik. darısı seneye diyelim:Saruboceq:
benim kızın 2 yanlışı çıktı. birisi matematik diğeri ingilizceden
ilk etapta daha fazla yanlışının olduğunu düşünüyordu ama kendi bile şaşırdı sonuçtanyerimseniben

maytappp gelirsem senin kulaklarını çekerim haa nasıl olsa bizden kurtuldunuz haaaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…