• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:
aa bende ilk 3teyim:KK71: tebrik ederim baldandane ve kaldi2sene:21:

Persembe munusu
Sabah: 2 yumurta 1 dilim peynir 2 cerry domates 1 biber maydonoz zeytin cay
Arada 1 soguk kahve 1 ayran malum havuzdaydik
Aksam pirasa ve cacik
Ay varya ayran cacik yorurtlu yemek icecekleri salatadan cok seviyorum
Gun boyu 2 litre su 2 bardak cay aksamda limonlu nane cayi 2 tane ve 1 tane soguk kahve

**AĞUSTOS
dartssmiley01.gif
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

Hedeflerinize hala karar veremedinizmi şekerler:KK31::KK31:Yoksa ben mi belirleyeyim:KK8::KK8::KK8:Listeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim:KK36::KK36::KK36:
Kaptanim benim hedefi sen belirleyebilirmissin...?

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için :KK68:

Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim :21:
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım :KK48: )
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruz :KK48: Karı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik :KK70::KK70::KK70::KK70: Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük :KK68:

Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için :KK48:

Aynen meleğimmm ama neslimin elinden zehir olsa yenir :KK36::KK36::KK36:

Oh nihayet doğru kararı vermişsiniz.Eniştem haklı valla mis gibi karatay yemekleri dururken ne o gr gr:63::63:Ayrıca karatayın şu güzelliği var kişi normal kilosuna döndürüyor yani kişi zayısa kilo alıyor kiloluysa normal kilosuna dönüyor ben 62 den aşağı düşemedim hep karatay yapmama rağmen demek 62-65 arası benim ideal kilom:KK66:

Ben de bazen yazdığımı sanıyorum ama tamamen içimden konuşmuş oluyorum selvoşum:KK48:

Maşallah :nazar: aman herşeyin fazlası zarar kuzum aşırıya kaçma zaten bugün yapıyorsun yarın sil baştan ev işi nankör ama ipin ucunu kaçırmamak lazım tabiii:KK22::KK22:

Ne özürü meleğim kuzularım iyileşsin yeterki hastanıza da acil şifalar dilerim:KK19:Deryam halletymiş sağolsun tebrik edeirm yine istikrarlı gitmeye başladı bak balım:KK19:

Ooooo slm Haticemmmm hoşgeldin:KK74::KK74:Nasılsın kayıplardaydınnn herşey yolundadır umarım:KK36::KK60:

Ellerine sağlık meleğimmmm:KK60::KK68:

Teşekkürler neslimmmmm:KK68::KK68:

Kıskandım mı ne :KK22::110::KK48:

Bak bak yeni bir macera daha mı tamamen yasaklıyorum hani söz vermiştin neslimmm tek başına zayıflatan hiçbir şey yok kuzummm En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK47::KK47:

oyyyyy kaptanımmm kıskanmaaa... seni de çok çok seviyorum bu takıma geliş sebebimsinnnn :KK200::KK200::KK200:

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için :KK68:

Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim :21:
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım :KK48: )
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruz :KK48: Karı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik :KK70::KK70::KK70::KK70: Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük :KK68:

Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için :KK48:

iyi haftasonları cecom... şöyle kafanızı dağıtın bi. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada

İyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta
chiffre_4.gif
.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu:KK9::KK9::KK9:

Ne kadar çok fırsat bulup gelebilirsen o kadar motive olursun Edacım.Hakikaten takım sorumluluğu ağır basıyor insan bir lokma atarken arkadaşlarının emeğini düşünüp vazgeçiyorHoppaÇok haklısın kuzum:KK60:

Dr tam hakim değilse sizi yanlış yönlendirdi demekki selvoşum sağlık olsun denemiş oldunuz sen en doğru beslenme tarzını benimseyip geliştirdin zaten.

Hmmm deterjanları @RengarenkNesli duymasınnnn seni ona havale ediyorumm:eek::eek:

Fırsat buldukça gelirsin kuzum iyi gezmeler:KK36::KK36:

oh ya şu menünün güzelliğine bak :KK71::KK71::KK71:

Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua:KK60:

Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmm:KK64: Okulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı:KK22::KK22:

Hadi gözün aydın cnm home home sweet home:21::21:
bizimde gozumuz karnimiz doydu kaptanim :D acmisiz meger :D takimimizn deresine cok sevindim bu hafta batirdim ama haftaya duzeltcem insallah :)

kaldi2sene kaldi2sene Tebrikelr tatlımmm Bireysel Sıralamada 2, oldun:KK9::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYE:nazar:
tebrik ederim kuzummm

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:
twbrikler kizlarr :))

keyfine bak canim bol bol simartsinlar seni orda :KK15:
annecigim simartiyor sagolsunn:))

Dunun menusu
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimek corbasi, salata, 1 parca tavuk
ara 2 kahve 1 avuc kuruyemis

sivi 3 litre su
spor 3 mil leslie
menun harikaaa olmus ekmek yok cis yok

gunaydin balimmm

Kilomda 73 olmus:) ama anlamadigim bi olay dun 73 bugun 73.4
Demekki iki gun arka arkaya tartilinca degisikmi cikiyormus
gunluk oynamalar oluyr balim hergun tartilmamamk en iyisi

6 li rakamlara az kaldi ya 3 kilo gibi bisey kaldi ay ins hepimiz gormek istediklerimizi gorebiliriz ...
insallah yaa

Kizlar birazdan anneme gidiyorum.net paketim cok az buraya pek giremem ama annemlerin net acikca bol bol gelirim :)) opuldunuz kocamann

sanada iyi tatiller diyelim kuzum.
İyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta
chiffre_4.gif
.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu:KK9::KK9::KK9:

Ne kadar çok fırsat bulup gelebilirsen o kadar motive olursun Edacım.Hakikaten takım sorumluluğu ağır basıyor insan bir lokma atarken arkadaşlarının emeğini düşünüp vazgeçiyorHoppaÇok haklısın kuzum:KK60:

Dr tam hakim değilse sizi yanlış yönlendirdi demekki selvoşum sağlık olsun denemiş oldunuz sen en doğru beslenme tarzını benimseyip geliştirdin zaten.

Hmmm deterjanları @RengarenkNesli duymasınnnn seni ona havale ediyorumm:eek::eek:

Fırsat buldukça gelirsin kuzum iyi gezmeler:KK36::KK36:

oh ya şu menünün güzelliğine bak :KK71::KK71::KK71:

Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua:KK60:

Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmm:KK64: Okulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı:KK22::KK22:

Hadi gözün aydın cnm home home sweet home:21::21:

tüm takımı tebrik ederim arkadaşlar daha güzel derecelerimiz olsun inşallah

**AĞUSTOS
dartssmiley01.gif
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************> 76,9