Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 75,7**************>74,2
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>88
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 75,8***************>74,8

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Merhabalar iyi pazarlar herkesee yarından itibaren kursum başlıyor gece erken yatarımda şimdiden gireyim bir bakayım dedim ama hafta sonu sessizliği çökmüş takıma yarın herkes dökülür
Gece 3 de yatıp sabah 7 de kalktım kahveyle ayakta duruyorum sabah 7 de kalkıp ne yaptın derseniz misafirr bugün ekstradan kuzenimde çıktı piyangodan 2 haftada bir 5-6 gün bizde kalır ben ders çalışayım yemek yapayım evi ayıtlayayım derken şalterler azıcık gidik Bir de akşam menümü yazmaya uğrayabilirim inşallah sabah erken kahvaltı yapınca karnım acıktı gurul gurul

Hahhaha aynı ben. Ama bu seni yıldırmasın daha çok motive etsin. Bende 1 beden küçük kot aldım maviden bir de yeni sezondu o kadar para verdim sığarım inşallah

cicilerini gule gule giy vbalimm :)

yasasin karatay diyorum iki gundur midem bayram etti

kabizliktandir o balim

insallah bi an once kurtulurz xl olmaktan

Hahahah yaşasın karatay nefis yemekler valla

Teşekkür ederim canım benim

Gunaydinnn kizlar mutlu pazarlarr :))

Günaydın canımm neşen yerinde bakıyorum da

evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tek

Slm çıtırlarım güzell bir haftasonu geçirmişsinizdir umarımm

Dunun menusu
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimek corbasi, salata, 1 parca tavuk
ara 2 kahve 1 avuc kuruyemis

sivi 3 litre su
spor 3 mil leslie

Çerezler kavrulmamış değilmi meleğim harikasın

Sağolasın canım benim
Ama Tebrikleri eşim adına alıyorum sağolsun onun sayesinde oldu >: |
Inşallah bu hafta daha iyi bir sonuç getirebilirim takimima canım

Enişte bir daha üzmez inşallah seni

Dun giremedim internet paketim bitmis ti alamadimda 1 ay icinde birkere yenileniyo beklemem lazim bugun kiskardesim cagirdi kahvaltiya girip hem menulerimi hemde dun yazamadigim kilomu

Sağlık olsun kuzum gelebildiğin zaman yazarsın

Sıcakta yoğurtlu yemekler serinletiyor kuzum haklısın.Pırasa çıkmış mı Annem bayılır ama pazarda görmedim hiç

Cuma menum
Sabah 2 yumutadan yapilmis yesil salata
Ogle havuzda 1 avuc cerez
Aksam pirasa vardi yine ondan yedim ve salata
Gun boyu 2 bucuk litre su soguk kahve ayran sporda 2 gundur havuzdayiz zaten

Kilomda 73 olmus:) ama anlamadigim bi olay dun 73 bugun 73.4
Demekki iki gun arka arkaya tartilinca degisikmi cikiyormus

İşte bu yüzden her gün tartılmıyoruz meleğimGün içinde bile kilo farklılık gösterebiliyor 73 ü baz alıyorum900 gr güzel gitmiş

Kaptanim benim hedefi sen belirleyebilirmissin...?

Seve seve %2 barajına takılmaman için en az 71,5 olman lazım meleğim fazlası olursa başımız üstüne

6 li rakamlara az kaldi ya 3 kilo gibi bisey kaldi ay ins hepimiz gormek istediklerimizi gorebiliriz ...

Emin adımlarla hedefe ulaşacaksınız hepiniz inşallah kuzum

Tatile gideceğiniz için çok sevinmiştim ama sağlık olsun cecom önemli olan birlikte olmanız değil mi

oyyyyy kaptanımmm kıskanmaaa... seni de çok çok seviyorum bu takıma geliş sebebimsinnnn
Canımsınnn tamamen espriydi meleğim bilakis kaynaşmanız çok hoşuma gidiyor

Duymamaış olayım selvoşum batırmak diye bir şey yok hem 3. olduk listeler yeniden düzenlendi notalaırmız sarı kartımzı silindi

Gunaydinn kizlar mutlu hafta sonu diliyoumm hepinizee :))

Teşekkürler meleğim

günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve tabi kaçamaksız

Teşekkürler tatlımmmm

Menü süper dolmalar mercimekli olanlardan sanırım

kızlar harikasınız
takımı ve bireysel başarınızı tebrik ederim
Eki Görüntüle 1601400

Teşekkürler neslimmmm ne güzel çiçekler böyle bu arada 4 kilo hedefini gördümmmm hadi göreyim seni meleğimmmm

Afiyet şifa olsun o zaman bitanemmmm

valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin

Aman barbim dinlene dinlene yap yalnızsın gurbet ellerde hasta olma sakın gelemeyiz de yardıma

Kizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu

Afiyetolsun selvoşummm soğuk olduktan sonra her türlü gidiyor kuru ve yaş meyveli kuruyemişli parfelerde yapabilirsin süzme yoğurtla tamamen senin hayal gücüne kalmış

Canan Hocamızın kolları giibisi yok hakikaten gözümüz doyuyo karnımzı doyuyo gençleşiyoruz var mı bundan güzeliYazık miden bir hafta işyan etmiştir
tebrikleeeer takımımızaa

Çık çık olmaz kabul etmem 1 kiloyu Bence fazlasını verirsin evine kavuştun sanırım

o zaman yemeyiz pekmez

Çok büyük eksiklik değil selvoşum

Bugunku menum
Sabah: karatay
Oglen: izgara tavuk koftesi+ yogurt+ soguk tursu( hatay yoresine ait patlican biber sunak eksisi naneyle yapilio yagsiz )
Aksam: soguk tursu salata yogurt

4 litreden fazla su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2

soğuk turluyu merak ettim selvoşum.Zaten tüm turşular yağsız olmazmı Alalım tarifini şekercim Fazla tuzlu değilse afiyetolsun cnmm bol bol k 2 vitamini almışsın

Misafir berekettir prenseesimmmm Güle güle giy yeni cicilerini iyi yapmışsın almakla.Anneciğin haklı iki çocuk okutuyorlar ne mutlu onlara ki sende ablanda takdir edip başarılısınız maşallah

Bu hafta tartılmayı unutmazsın inş prensesimmm ben hatırlatırım sana tabiii biri sana hatırlatmamı hatırlatırsa cümleye gellll

Afiyetolsun kuzum bir top dondurmaya iznin var zaten Yaşasın taze fasulye

Bitanem sen sporuna devam et birden gidecek kilolar demiştin dersin. Çeşit olarak ne kadar az çeşit yersen sindirimin o kadar kolay olur kuzum Aidin salihin kitabında öyle yazıyor .Şöyle düşün elinde 2 tane enerjin var yedikleirni yakmak için .2 çeşit yersen 2 sini yakabiliyorsun ama 3 çeşit oldumu biri depolanıyor
Kolay gelsin kuzucum haklısın çok yoğun olacaksın rabbim zihin açıklığı versin inşMisafir başımızın tacıııı

bir 500 gr da benim için olsunmu 87,5 yoksa barajı geçemezsin balım

Balım bu kilolar bir günde gelmediki elbet gidecek sadece zaman lazımmm42 adet margarinden kurtuldun dile kolay

cuma menü
sabah karatay kahvaltısı
akşamatlıcan oturtma,domates salata,mantar çorba
spor yok çok yoğundum bildirimlerimi bile zor yaptım
4 lt su

Afiyetolsun balım

Gunaydinnn kizlar mutlu pazarlarr :))

Mutlu pazarlar meleğimmm

Kaptanım kilomu düzelttim malum 73 ,6 taaaa ne zamandı
Şimdilik kaçıyorum inş kaçak menulerımı aksam yazacam
Iyi pazarlar herkese

Ben de neden öyle kaldı ki bitanemmm iyi pazarlar kuzum

ay o gün selam verdim çıktım. telefona ağır geliyor site kusura bakmayın. maşallah çıtır olmuş grup. burası bana herzaman bağımlılık yapar nedense ?

Ne kusuru canımcımmmm her zaman bekleriz hoş sohbetine bayılıyorummm.Bir kahve çay ikram edemedik borcumuz olsun
Cok tatli oldugumuzdandir

Doğru söze ne denir

Oy oyyyy siyanlardamı benim prensesimmmm Sen herşeyin üstesinden gelirsin ama guruldayacak kadar da aç bırakma kendini

evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tek

Allah razı olsun senden bitanemmm.Annelerimiz başımızın tacı benim annem de öyle ben götürürsem gidebiliyor ancak Onların mutluluğu herşeye değer

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 425. ETAP SONUC LİSTELERİ
01-07 AĞUSTOS 2015

TAKIM DERECELERİ

...................9.TAKIM % 0,92
.................3.TAKIM % 0,70

....................6.TAKIM % 0,68

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
9. takımdan.........................Seydan94 ..........................3,38%

İKİNCİ
6. takımdan..................................kaldi2sene......................................% 3,1

ÜÇÜNCÜ
5. takımdan................muska77 ................2,10%

6. TAKIM
423. Etap => -0,20% => 1. NOTA
424. Etap => 0,24% => 2. NOTA => 1. SARI KART

425. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ

evet kaptanim dunyadaki em degerli varliklarimiz annelerimiz :)
Hemen verim tarifi 3-4 patlicani dilim dilim dogruosun yarim kilo kadar biberide ayni sekilde cok pismicek sekilde hasliosun sumagi sicak suda isliosun bol sarimsak kuru nane buz . patlican ve biberler haslaninca suyunu suzup icine islanan sumaklari suzuosun cok tuz atmadkk biz bol nane sarimsak buz biraz su azcikta limon tuzu atip soguk soguk iciyoruz corba gibi sulu oluo

superizzzz masallah

herkese selamlar
dün gelemedim yatılı misafirim var yurtdışından yabancı
kaptanım fazlasını veririmiyim gerçekten o zmn değiştiriyimmi hedefimi
menümü yazayım kaçayım kızlar misafirim yarın gidiyor diyeti bozmadım çok şükür

menüm
Sabah:menemen,domates,zeytin,2 hurma
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:6 saat gezinme hep ayaktaydım çok yoruldum yürüyebilirsem gece yatmadan bi yarım saat yürürüm
öptüm hepinizi

Biz de buna kurma turşu deriz selvoşum sumak yerine sirkeyle yaparız yöntem aynı hemen ertesi gün turşu hazır olur tuzunu ayarladıktan sonra hakikaten enfestir

herkese selamlar

Misafir trafiği herkesin yoğun anlaşılanAman yengen tatlıları kapıp gelmesinde

Neden veremeyesin kuzum 3 hafta var 6 saat nereleri gezdiniz böyle sefanız olsun tatlım

Cani benim oglum 4 yasinda. Ben hamilelikte 10 kilo aldim fazla almadim yani ama zaten kiloluydum ve dogumdan sonra depresyona girdim o zaman aldim cogu kilomu..

Dereceye girmisiz supersiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…