- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Tebrikler kızlar maşallahTakım İçi İlk 3
-kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1
-Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25
-baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56
Tebrikler meleklerimm
Cok tatli oldugumuzdandiray o gün selam verdim çıktım. telefona ağır geliyor site kusura bakmayın. maşallah çıtır olmuş grup. burası bana herzaman bağımlılık yapar nedense ?
arkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...
cicilerini gule gule giy vbalimm :)
yasasin karatay diyorum iki gundur midem bayram etti
kabizliktandir o balim
insallah bi an once kurtulurz xl olmaktan
Gunaydinnn kizlar mutlu pazarlarr :))
evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tekHahhaha aynı ben. Ama bu seni yıldırmasın daha çok motive etsin. Bende 1 beden küçük kot aldım maviden bir de yeni sezondu o kadar para verdim sığarım inşallah
Hahahah yaşasın karataynefis yemekler valla
Teşekkür ederim canım benim
Günaydın canımm neşen yerinde bakıyorum da
Dunun menusu
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimek corbasi, salata, 1 parca tavuk
ara 2 kahve 1 avuc kuruyemis
sivi 3 litre su
spor 3 mil leslie
Sağolasın canım benim
Ama Tebrikleri eşim adına alıyorum sağolsun onun sayesinde oldu >: |
Inşallah bu hafta daha iyi bir sonuç getirebilirim takimima canım
Dun giremedim internet paketim bitmis ti alamadimda 1 ay icinde birkere yenileniyo beklemem lazim bugun kiskardesim cagirdi kahvaltiya girip hem menulerimi hemde dun yazamadigim kilomu
Persembe munusu
Sabah: 2 yumurta 1 dilim peynir 2 cerry domates 1 biber maydonoz zeytin cay
Arada 1 soguk kahve 1 ayran malum havuzdaydik
Aksam pirasa ve cacik
Ay varya ayran cacik yorurtlu yemek icecekleri salatadan cok seviyorum
Gun boyu 2 litre su 2 bardak cay aksamda limonlu nane cayi 2 tane ve 1 tane soguk kahve
Cuma menum
Sabah 2 yumutadan yapilmis yesil salata
Ogle havuzda 1 avuc cerez
Aksam pirasa vardi yine ondan yedim ve salata
Gun boyu 2 bucuk litre su soguk kahve ayran sporda 2 gundur havuzdayiz zaten
Kilomda 73 olmus:) ama anlamadigim bi olay dun 73 bugun 73.4
Demekki iki gun arka arkaya tartilinca degisikmi cikiyormus
Kaptanim benim hedefi sen belirleyebilirmissin...?
6 li rakamlara az kaldi ya 3 kilo gibi bisey kaldi ay ins hepimiz gormek istediklerimizi gorebiliriz ...
Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için
Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım)
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruzKarı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük
Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için
Canımsınnn tamamen espriydi meleğim bilakis kaynaşmanız çok hoşuma gidiyoroyyyyy kaptanımmm kıskanmaaa... seni de çok çok seviyorum bu takıma geliş sebebimsinnnn
bizimde gozumuz karnimiz doydu kaptanimacmisiz meger takimimizn deresine cok sevindim bu hafta batirdim ama haftaya duzeltcem insallah :)
tebrik ederim kuzummm
twbrikler kizlarr :))
annecigim simartiyor sagolsunn:))
menun harikaaa olmus ekmek yok cis yok
gunaydin balimmm
gunluk oynamalar oluyr balim hergun tartilmamamk en iyisi
insallah yaa
Gunaydinn kizlar mutlu hafta sonu diliyoumm hepinizee :))
günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve tabi kaçamaksız
dünkü menüm
sabah : 1 tane mercimekli kabak dolması ve müthiş bir karatay kahvaltısı (saat 9gibi)
öğle : 1 kase taze fasulye ve yoğurt
akşam : 2 kaşık taze fasulye, 1 kırmızı biber dolması 1 kabak dolması (kabaklar ufak boy ve ikiye bölünmüştü yani toplamda 1 kabak yemiş oldum) 1 büyük bardak ayran
su : 2,3 litre
spor sabah 35 dk yürüyüş
ben size zehirli sağlıksız bişi ikram edermiyim hiçççç
yok banum macera değil sadece bitki çayı. öğlenleri içiyorum atkuyrugu çayı. şimdi akşamlarıda kişniş çayına başlıcam. sabah kalkınca yeşil çay zaten içiyom genelde. hiç maceraya atlarmıyım. takıldım eritiyormuş diye
çok sağlıklı bir çay merak etme
valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin
Kizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu
deryam 1 cay kasifi filtre kahveyi azcik sicak suda erittim uzerine sut koydum 1 bardak icinede yarim muz rendeledim buzluga koydum gidip gelip karistirdim cok lezzetli oldu deryam dene. Pekmezlide denicem pekmezimiz gelince
en guvenli en lezzetli kollar canan hocamizin kollaribugun tereyagli yumurtayla bayram etti midem
tebrikleeeer takımımızaa
Hayırlı haberler alırsınız inşallah kaptanımm
köydeyiz ya hala ondan dedim kaptanım burda zor oluyo tartılamadımda zaten konsantre olamadım
bu sabah tartıldım 75.8 geldim kaptanım regldim gerçi ama olsun
tebrikler kızlaar
**AĞUSTOS[Listesi**
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 75.8 **************> 74.8
selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4
kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>
Hedeflerinize hala karar veremedinizmi şekerlerYoksa ben mi belirleyeyim Listeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim
1 kilo hedefim regliminde son günlerine denk gelio veririm bence
o zaman yemeyiz pekmez
Bugunku menum
Sabah: karatay
Oglen: izgara tavuk koftesi+ yogurt+ soguk tursu( hatay yoresine ait patlican biber sunak eksisi naneyle yapilio yagsiz )
Aksam: soguk tursu salata yogurt
4 litreden fazla su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2
İyi geceler herkesee2 gündür kaçağım evde yatılı misafirler varda 1 hafta halamlar var öbür hafta da kuzenlerim gelicek ev boş durmuyor maşallah. Bugün alışveriş yaptım çok güzel cicişler aldım. Biraz daha zayıflarım belki diye bekliyordum ama annem al öbür ayda kırtasiye masrafların olur dedi eylül ekim ayları ablamla ikimiz 1000 i geçen kırtasiye masrafı yaptığımız için anne baba olmak çok zor valla hepinize kolay gelsin ablalarım
Oyşş çok kolay gelsin canım. Yorgunluk insanı bitiriyor ama çalışma hissini ben çok severim. Evde oturup durunca işe yaramaz gibi hissediyorum
İnşallah tatilde fazla kilo almazsın. Hava değişimleri bile etkiliyor insanı
Ohh çok güzel bir sonuç tebrik ederim canım
Ohh bende kuru sebzelere bayılırım. Ama bizim burada kimse yapmıyor annemde ben bilmem diyo
Hayırlı cumalar canım biraz geçte olsa
Hadi koşş bakalım benimde adetimden önce olmasaydı bende yapıcaktım dün
İkizimsin valla kuzum
Teşekkür ederim seninkiler daha güzel valla
Kesinliklee bencede keten tohumu işe yaramıyor. Bende 4 gündür kabızım fena şiştim adetim de yaklaştı.
Evet kaptanım zorlaşıyor bu sene her şey ama sadece bir sene. Sabredebilirim bence. Emek olmadan yemek olmaz.
Bu arada özür dilerim kaptanım bu haftada tartıya yetişemedim
Kesinlikle m balans yaramadı sana kuzum. Yağsız tuzsuz yemek mi olurmuş ahahaha
Ohhh tekrardan hoşgeldin karataya o zaman
İyi geceler kaptanım kolau gelsin sanada
Sindimm nasılsın bebişin nasıl
Ohh yerli muzlar çıksında bende denicem muzlu dondurma
Cumartesi günkü menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta(ilk defa karatayda 2 yumurta yidim)
Domates salatalık biber peynir zeytin 2 hurma
Ara:
1 top sade dondurma(annem zorladı)
Akşammisafirler vardı anca geldiler biraz geç oldu )
Az ezogelin çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk
Taze fasulye yemeği
Salata
Yoğurt
Spor: 4 saat alışveriş 20 dakika zumba 100 mekik 200 ip yoga
Su: 3 litre
Bu arada kaptanım bu haftada sabitim malesefiki haftadır gram gram gidiyor. Hayır anlayamıyorum o kadar spor nereye gidiyor? Acaba çok spor mu işe yaramıyor? Yoksa ödem mi tutuyorum? Tamam bu hafta normal. 4 gündür kabızım. 2-3 güne adet olucam çok normal ama niye gitmiyorsunuz siz ya akşam yemeklerim fazla mı acaba? Sadece bir çeşit sebze yemeğiyle salata mı yemeliyim sizce? Yoksa yürüyüş yapamadığımdan mı ki? Ayy ne yapacağımı bilemedim kafayı yedim iyice birde pazartesi kursum başlıyor sabah 8 akşam 5 memur gibi Bir de onun üstüne özel ders haftanın 4 günü. Artı bir de eylülün sonuna kadar misafirler var delirivericem herhal birazdan çıkayımda aynılarını günlüğümede yazayım
**AĞUSTOSListesi**
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>88
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>
selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4
kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>
kaptanımı kızdırmadan yeni hedefi yazalım bakalım yine umutlarımı yüksek tutmuyorum bu kadar yeter mi kaptanım
arkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...
cuma menü
sabah karatay kahvaltısı
akşamatlıcan oturtma,domates salata,mantar çorba
spor yok çok yoğundum bildirimlerimi bile zor yaptım
4 lt su
Gunaydinnn kizlar mutlu pazarlarr :))
Kaptanım kilomu düzelttim malum 73 ,6 taaaa ne zamandı
Şimdilik kaçıyorum inş kaçak menulerımı aksam yazacam
Iyi pazarlar herkese
ay o gün selam verdim çıktım. telefona ağır geliyor site kusura bakmayın. maşallah çıtır olmuş grup. burası bana herzaman bağımlılık yapar nedense ?
Cok tatli oldugumuzdandir
Merhabalar iyi pazarlar herkesee yarından itibaren kursum başlıyor gece erken yatarımda şimdiden gireyim bir bakayım dedim ama hafta sonu sessizliği çökmüş takıma yarın herkes dökülür
Gece 3 de yatıp sabah 7 de kalktım kahveyle ayakta duruyorumsabah 7 de kalkıp ne yaptın derseniz misafirr bugün ekstradan kuzenimde çıktı piyangodan 2 haftada bir 5-6 gün bizde kalır ben ders çalışayım yemek yapayım evi ayıtlayayım derken şalterler azıcık gidik Bir de akşam menümü yazmaya uğrayabilirim inşallah sabah erken kahvaltı yapınca karnım acıktı gurul gurul
evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tek
evet kaptanim dunyadaki em degerli varliklarimiz annelerimiz :)Slm çıtırlarım güzell bir haftasonu geçirmişsinizdir umarımm
Çerezler kavrulmamış değilmi meleğimharikasın
Enişte bir daha üzmez inşallah seni
Sağlık olsun kuzum gelebildiğin zaman yazarsın
Sıcakta yoğurtlu yemekler serinletiyor kuzum haklısın.Pırasa çıkmış mıAnnem bayılır ama pazarda görmedim hiç
İşte bu yüzden her gün tartılmıyoruz meleğimGün içinde bile kilo farklılık gösterebiliyor 73 ü baz alıyorum 900 gr güzel gitmiş
Seve seve %2 barajına takılmaman için en az 71,5 olman lazım meleğim fazlası olursa başımız üstüne
Emin adımlarla hedefe ulaşacaksınız hepiniz inşallah kuzum
Tatile gideceğiniz için çok sevinmiştim ama sağlık olsun cecom önemli olan birlikte olmanız değil mi
Canımsınnn tamamen espriydi meleğim bilakis kaynaşmanız çok hoşuma gidiyor
Duymamaış olayım selvoşum batırmak diye bir şey yok hem 3. olduk listeler yeniden düzenlendi notalaırmız sarı kartımzı silindi
Teşekkürler meleğim
Teşekkürler tatlımmmm
Menü süper dolmalar mercimekli olanlardan sanırım
Teşekkürler neslimmmm ne güzel çiçekler böylebu arada 4 kilo hedefini gördümmmm hadi göreyim seni meleğimmmm
Afiyet şifa olsun o zaman bitanemmmm
Aman barbim dinlene dinlene yap yalnızsın gurbet ellerde hasta olma sakıngelemeyiz de yardıma
Afiyetolsun selvoşummm soğuk olduktan sonra her türlü gidiyor kuru ve yaş meyveli kuruyemişli parfelerde yapabilirsin süzme yoğurtlatamamen senin hayal gücüne kalmış
Canan Hocamızın kolları giibisi yok hakikaten gözümüz doyuyo karnımzı doyuyo gençleşiyoruz var mı bundan güzeliYazık miden bir hafta işyan etmiştir
Çık çık olmaz kabul etmem 1 kiloyuBence fazlasını verirsin evine kavuştun sanırım
Çok büyük eksiklik değil selvoşum
soğuk turluyu merak ettim selvoşum.Zaten tüm turşular yağsız olmazmıAlalım tarifini şekercim Fazla tuzlu değilse afiyetolsun cnmm bol bol k 2 vitamini almışsın
Misafir berekettir prenseesimmmmGüle güle giy yeni cicilerini iyi yapmışsın almakla.Anneciğin haklı iki çocuk okutuyorlar ne mutlu onlara ki sende ablanda takdir edip başarılısınız maşallah
Bu hafta tartılmayı unutmazsın inş prensesimmm ben hatırlatırım sana tabiii biri sana hatırlatmamı hatırlatırsacümleye gellll
Afiyetolsun kuzum bir top dondurmaya iznin var zatenYaşasın taze fasulye
Bitanem sen sporuna devam et birden gidecek kilolar demiştin dersin. Çeşit olarak ne kadar az çeşit yersen sindirimin o kadar kolay olur kuzum Aidin salihin kitabında öyle yazıyor .Şöyle düşün elinde 2 tane enerjin var yedikleirni yakmak için .2 çeşit yersen 2 sini yakabiliyorsun ama 3 çeşit oldumu biri depolanıyor
Kolay gelsin kuzucum haklısın çok yoğun olacaksın rabbim zihin açıklığı versin inşMisafir başımızın tacıııı
bir 500 gr da benim için olsunmu87,5 yoksa barajı geçemezsin balım
Balım bu kilolar bir günde gelmediki elbet gidecek sadece zaman lazımmm42 adet margarinden kurtuldun dile kolay
Afiyetolsun balım
Mutlu pazarlar meleğimmm
Ben de neden öyle kaldı ki bitanemmmiyi pazarlar kuzum
Ne kusuru canımcımmmm her zaman bekleriz hoş sohbetine bayılıyorummm.Bir kahve çay ikram edemedik borcumuz olsun
Doğru söze ne denir
Oy oyyyy siyanlardamı benim prensesimmmmSen herşeyin üstesinden gelirsin ama guruldayacak kadar da aç bırakma kendini
Allah razı olsun senden bitanemmm.Annelerimiz başımızın tacı benim annem de öyle ben götürürsem gidebiliyor ancakOnların mutluluğu herşeye değer
superizzzz masallahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 425. ETAP SONUC LİSTELERİ
01-07 AĞUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
...................9.TAKIM % 0,92
.................3.TAKIM % 0,70
....................6.TAKIM % 0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
9. takımdan.........................Seydan94 ..........................3,38%
İKİNCİ
6. takımdan..................................kaldi2sene......................................% 3,1
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan................muska77 ................2,10%
6. TAKIM
423. Etap => -0,20% => 1. NOTA
424. Etap => 0,24% => 2. NOTA => 1. SARI KART
425. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
evet kaptanim dunyadaki em degerli varliklarimiz annelerimiz :)
Hemen verim tarifi 3-4 patlicani dilim dilim dogruosun yarim kilo kadar biberide ayni sekilde cok pismicek sekilde hasliosun sumagi sicak suda isliosun bol sarimsak kuru nane buz . patlican ve biberler haslaninca suyunu suzup icine islanan sumaklari suzuosun cok tuz atmadkk biz bol nane sarimsak buz biraz su azcikta limon tuzu atip soguk soguk iciyoruz corba gibi sulu oluo
superizzzz masallah
herkese selamlar
dün gelemedim yatılı misafirim var yurtdışından yabancı
kaptanım fazlasını veririmiyim gerçekten o zmn değiştiriyimmi hedefimi
menümü yazayım kaçayım kızlar misafirim yarın gidiyor diyeti bozmadım çok şükür
menüm
Sabah:menemen,domates,zeytin,2 hurma
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:6 saat gezinme hep ayaktaydım çok yoruldum yürüyebilirsem gece yatmadan bi yarım saat yürürüm
öptüm hepinizi
Cani benim oglum 4 yasinda. Ben hamilelikte 10 kilo aldim fazla almadim yani ama zaten kiloluydum ve dogumdan sonra depresyona girdim o zaman aldim cogu kilomu..@edahafizDark_Paradise kizlar sizde yeni dogum yapmissiniz Allah bebislerinizi saglik versin uzun omurler versin hayirli evlat olmalarni nasip etsin
size sorum kac ayliksiniz suan dogum yapali
kac Kilo ile hamile kaldiniz
kac Kilo ile hamilelik bitti
suan kac kilosunuz
rica etsem bi yazar misiniz
Dereceye girmisizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 425. ETAP SONUC LİSTELERİ
01-07 AĞUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
...................9.TAKIM % 0,92
.................3.TAKIM % 0,70
....................6.TAKIM % 0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
9. takımdan.........................Seydan94 ..........................3,38%
İKİNCİ
6. takımdan..................................kaldi2sene......................................% 3,1
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan................muska77 ................2,10%
6. TAKIM
423. Etap => -0,20% => 1. NOTA
424. Etap => 0,24% => 2. NOTA => 1. SARI KART
425. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
Selam kizlar nasilsiniz?
bende bende
Slm tatlım iyiyiz şükür sen nasılsın.Profil resmine bayıldımmm .En büyük hayranıyım Sultanımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?