Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vayyy nasılmış bakalım bi tarif verirsin artık
deryam 1 cay kasifi filtre kahveyi azcik sicak suda erittim uzerine sut koydum 1 bardak icinede yarim muz rendeledim buzluga koydum gidip gelip karistirdim cok lezzetli oldu deryam dene. Pekmezlide denicem pekmezimiz gelince

en guvenli en lezzetli kollar canan hocamizin kollari bugun tereyagli yumurtayla bayram etti midem

afiyet olsun canım denerim mutlaka ama pekmez canan hocam önermiyor canım ya. sonuçta oda şeker

tebrikleeeer takımımızaa

Hayırlı haberler alırsınız inşallah kaptanımm
köydeyiz ya hala ondan dedim kaptanım burda zor oluyo tartılamadımda zaten konsantre olamadım
bu sabah tartıldım 75.8 geldim kaptanım regldim gerçi ama olsun

Takım İçi İlk 3
-kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1
-Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25

-baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56

Tebrikler meleklerimm

tebrikler kızlaar

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 75.8 **************> 74.8

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Hedeflerinize hala karar veremedinizmi şekerlerYoksa ben mi belirleyeyimListeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim
[
1 kilo hedefim regliminde son günlerine denk gelio veririm bence

İyi geceler herkesee 2 gündür kaçağım evde yatılı misafirler varda 1 hafta halamlar var öbür hafta da kuzenlerim gelicek ev boş durmuyor maşallah. Bugün alışveriş yaptım çok güzel cicişler aldım. Biraz daha zayıflarım belki diye bekliyordum ama annem al öbür ayda kırtasiye masrafların olur dedi eylül ekim ayları ablamla ikimiz 1000 i geçen kırtasiye masrafı yaptığımız için anne baba olmak çok zor valla hepinize kolay gelsin ablalarım

Oyşş çok kolay gelsin canım. Yorgunluk insanı bitiriyor ama çalışma hissini ben çok severim. Evde oturup durunca işe yaramaz gibi hissediyorum

İnşallah tatilde fazla kilo almazsın. Hava değişimleri bile etkiliyor insanı

Ohh çok güzel bir sonuç tebrik ederim canım

Ohh bende kuru sebzelere bayılırım. Ama bizim burada kimse yapmıyor annemde ben bilmem diyo

Bugun dolunaya göre epilasyonun son günü ben gidiyorum epilasyona
Hayırlı cumalar herkese

Hayırlı cumalar canım biraz geçte olsa

Hadi koşş bakalım benimde adetimden önce olmasaydı bende yapıcaktım dün

İkizimsin valla kuzum
Teşekkür ederim seninkiler daha güzel valla

Kesinliklee bencede keten tohumu işe yaramıyor. Bende 4 gündür kabızım fena şiştim adetim de yaklaştı.
Evet kaptanım zorlaşıyor bu sene her şey ama sadece bir sene. Sabredebilirim bence. Emek olmadan yemek olmaz.
Bu arada özür dilerim kaptanım bu haftada tartıya yetişemedim

Kesinlikle m balans yaramadı sana kuzum. Yağsız tuzsuz yemek mi olurmuş ahahaha

Gitmeden menumu yazayim
Sabah: eksiksiz mis gibi karatay
Ogle: 2,bardak ayran bol zeytinyagli salata
Aksam: tavuklu salata

4 litre su+1 maden suyu
Spor yok temizlik var

Ohhh tekrardan hoşgeldin karataya o zaman

Ben kaçtım şekerler hepinize güzel bir haftasonu dilerimmm .İyi geceler tatlı rüyalar

İyi geceler kaptanım kolau gelsin sanada

valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin

Sindimm nasılsın bebişin nasıl

Kizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu

Ohh yerli muzlar çıksında bende denicem muzlu dondurma

Cumartesi günkü menüm

Sabah:
2 haşlanmış yumurta(ilk defa karatayda 2 yumurta yidim)
Domates salatalık biber peynir zeytin 2 hurma

Ara:
1 top sade dondurma(annem zorladı)

Akşammisafirler vardı anca geldiler biraz geç oldu)
Az ezogelin çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk
Taze fasulye yemeği
Salata
Yoğurt

Spor: 4 saat alışveriş 20 dakika zumba 100 mekik 200 ip yoga
Su: 3 litre

Bu arada kaptanım bu haftada sabitim malesef iki haftadır gram gram gidiyor. Hayır anlayamıyorum o kadar spor nereye gidiyor? Acaba çok spor mu işe yaramıyor? Yoksa ödem mi tutuyorum? Tamam bu hafta normal. 4 gündür kabızım. 2-3 güne adet olucam çok normal ama niye gitmiyorsunuz siz ya akşam yemeklerim fazla mı acaba? Sadece bir çeşit sebze yemeğiyle salata mı yemeliyim sizce? Yoksa yürüyüş yapamadığımdan mı ki? Ayy ne yapacağımı bilemedim kafayı yedim iyice birde pazartesi kursum başlıyor sabah 8 akşam 5 memur gibi Bir de onun üstüne özel ders haftanın 4 günü. Artı bir de eylülün sonuna kadar misafirler var delirivericem herhal birazdan çıkayımda aynılarını günlüğümede yazayım

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>88
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

kaptanımı kızdırmadan yeni hedefi yazalım bakalım yine umutlarımı yüksek tutmuyorum bu kadar yeter mi kaptanım​

arkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...

cicilerini gule gule giy vbalimm :)

yasasin karatay diyorum iki gundur midem bayram etti

kabizliktandir o balim

insallah bi an once kurtulurz xl olmaktan

bende bende yaptırıcammm. ama son gun yarın kozmik bakımdan baktım da yarın 7,00 de bitiyor. bende akşam halletircem
Ay bu ay gec ögrenınce bende randevu bulamadım her zaman gıttıgım kızdan ee başkasınada Alışık Değilim açmayım dedim kendim Yaptım ama malum yerleri morarttım hep

Bende merak ettim kesin denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…