- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
oyle valla canimkolay gelsin canım şimdiden
kimsecikler yokken keyif senin keyfin yap tabi
deryam 1 cay kasifi filtre kahveyi azcik sicak suda erittim uzerine sut koydum 1 bardak icinede yarim muz rendeledim buzluga koydum gidip gelip karistirdim cok lezzetli oldu deryam dene. Pekmezlide denicem pekmezimiz gelincevayyy nasılmış bakalım bi tarif verirsin artık
en guvenli en lezzetli kollar canan hocamizin kollariiyiym canim sukur 22 haftaya girdim iyice sistim kednimi toparlamaya calisiyorum
kuzu kuzu karatay teyzemin sicak guvenli kollarina attim kendimi
bende sevdim askimmmm avatarimi aslinda kiz cocuk bebek olsun istedim bulamadim boylesini buldum
oo ellerine saglik selvosum afiyet olsun bende yapmistim eskiden muzlu sutlu dondurma eminim guzeldir
ama ben hamile kaldigimdan beri dondurma yiyemiyorum yiyesim gelmiyo iyide oluyo bari o eksik kalsin dimi
deryam 1 cay kasifi filtre kahveyi azcik sicak suda erittim uzerine sut koydum 1 bardak icinede yarim muz rendeledim buzluga koydum gidip gelip karistirdim cok lezzetli oldu deryam dene. Pekmezlide denicem pekmezimiz gelince
en guvenli en lezzetli kollar canan hocamizin kollaribugun tereyagli yumurtayla bayram etti midem
İyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu
Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua
Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmmOkulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı
Takım İçi İlk 3
-kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1
-Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25
-baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56
Tebrikler meleklerimm
o zaman yemeyiz pekmezafiyet olsun canım denerim mutlaka ama pekmez canan hocam önermiyor canım ya. sonuçta oda şeker
Kızlar bu ara o kadar yoğun çalışıyorum ki inanamazsiniz yani görseniz halime acirsiniz o derece
Eve zaten asla yetişemiyorum ev uçuyor
Artık kendimi parçalamaktan vazgeçtim
Kalsın ellemiyorum uçsun ev alsın başını gitsin, beni de bırakıp gitsin .
O derece yorgun oluyorum ki akşam tv başında uyuyakaliyorum hep
Tatile 1 ayim kaldı kızlar 65 le girmem lazım tatile .
Sonra tatilde de kilo almadan dönmem gerekiyor.
Daha sonra da yine devam etmem gerekiyor hedefim 64 kilo ama 60 i görmeden bu işin peşini birakmam artık.
Kaç ay sürerse sürsun .
Şu tatile 65 le gideydim derdim o .
Hayırlı sabahlar arkadaslar bende yapayım ilk bildirimimi..
başlangıç: 102
bu hafta : 100.2
fark : 1.8
muhtemelen bi haftada vermedim bu kiloyu ilk yazdığımdan bu yana zaman gecti asıl haftaya belli olur akkoyun karakoyun :)
veee kızlar domates kurutma işlemine dün gece itibariyle başlamış bulunuyorum. 3 kilodan denedim bakalım nasıl olacak, dörde böldüm tuzladım tepsiye dizdim birde sulanırsa diye altına ince pamuklu bir bez serdim bilmiyorum doğrumu yaptım. 3 4 gün içinde sorunsuz atlatırsam hemen 10 kilo daha kurtucam.
Bugun dolunaya göre epilasyonun son günü ben gidiyorum epilasyona
Hayırlı cumalar herkese
afiyet olsun canım süpersin
afiyet olsun canım kabağa doymuşsun işe yaramıştır umarım :)
saol canım sanada
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inş geçen banada oldu ara sokaklarda fink atan ergenler var bizim burda çok korkuyorum bi gün ezcekler beni diye
kız sen tam benim kafadasın ikizim benim
saol bitanemmm
afiyet olsun canım güzel menü
ayy ben tartılamıyorumki burdakaptanım tartı bozuk burda daha önce demiştim ya
neyseki yarın dönüyoruz evimize çok sıkı bir şekilde geliyorum inş
eve gidince tartılcam kaptanım özür diliyorum
ASy allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın prensesimm.Heh şöyle kış olsa 2 gün gezersin maşalı ama yarım gün için uğraştığına değmez kuzum.
Selvoşum yağ yemezsek yağ yakamayız ki.Kabızlık zaten en büyük yağsızlık sorunu.Bağırsaklar çok önemli bitanem düzgün çalışmadı mı tüm sistem eror veriyor.Bu haftaki sonuca balkarsak metabolic balans sana yaramadı az ve yağsız yediğin için kıtlık moduna geçtin tatlım bir hafta daha dene istersen sonra bırakırsın ki başladığından bu yana harika gidiyordun.Spor yapmasan tamam diyeceğim ama sporun da mükemmel
Geç oldu ama çok geçmiş olsun meleğim
Bir de hasta olmasaydın keşke kuzum
Sen başladıysan tamamdır gerisi gelir kraliçem
Gelirsin tabiki barbim alişimiz büyüdü nasılsa artık
Çok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için
Tadımlık yemişsin utanma kuzumİyi yapmışsın tüm gün yoruluyorsun dinelnmişsindir kuzum
Teşekkürler meleğim
Bu hafta reglin dezavantajını avantaja çevirebilirsin bitanem metabolizman hızlı çalışıyorDışarda yemek seçenekleri çok fazla afiyetolsun kuzum
Wuuuu ekmek yokkkk harikasınnnn
Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yokBenim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn
Maşllahhh süper meleğimmm
Oh ne güzel böyle bu menü gramlardan bayılmıştımmm sanki ben ölçüyormuşum gibiAfiyetolsun selvoşum
Endoskopi yapılacak snaırım meleğimUyuşturarak yaparlarsa çok zorlanmazsın ama ayıkken zor oluyor
Edacım öncelikle geçmiş olsun .Kabızlık dediğin gibi en büyük problemMenülerine ne desem bilemedimm Fakat dürüstçe yazdığın için teşekkür ederimmm Hatalarını biliyorsunn sana gereken süreyi verelim 1 hafta süren var Sonrasında menüleirni didikleirm habeirn olsun İlk yapacağın lütfen üçü bir aradadana vazgeç meleğimmm ne sana ne bebişine hiç faydası yok diğerlerini sen biliyrosun
Şimdi çok çalışıyorsun çok yorulduğunun farkındayım prensesim ama ilerideki tüm idealleirni gerçekleştirebilmen için biraz daha sık dişini kuzum
Oyyy yerim seniiiiii ne güzel yazmışsın böyle gizlice günlüğüne dalmışım gibi hissettimŞimdilik idare edecek akdar al kuzum çünkü aldıklarının hepsi bol gelecek Elimde olsa inan hiç burdan çıkmam meleğimmm ama bu ara herşey üst üste geliyor
caramel latte kalori bombası kuzum olmasa iyimiş cheesecake i tadımlık almışsın sorun yok
Teşkkürler prensesim paylaşım için.Katılmadığım tek nokta keten tohumu
Selvoşum yağ yemeye başlarsan tüm sorunun geçecek aslında
Enişteyi yormuşsun sabah saba ama eminim çok güzel bir heyecandır cecomm.Rabbim mjutluluğunuzu daim etsin
Bak sen benim minik prensesime hem de mübarek olsun yazmış yerim seniii
Maşllah neslimmm enerjin daim olsunnnn hep böyle
Evde olunca hakikaten girilmiyor meleğim bugün girebilmek için bugünün işleirni de dünden yaptımŞayet gelen giden olmazsa bugün kk günü ilan ediyorum
5 günmü iyi dayanıyorsun ben bir gün çıkmasam napardım bilmiyorum
Sefan olsun cecommm sıhhatler olsunn
Geranmalimiz gelmişşş2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler
Afiyetolsun cecommm5 te 5 ten iyidir
işte bu bol z.yağlı salata derdine derman olacaktır inş selvoşum
Allah korumuş meleğimmm bu trafik magandaları yzünden nice canlar gidiyor hemen ehliyetleri alınmalı bana göre
sabah ekmeğimiz geri gelmişAkşamdan sonra 1 tane yesen sorun yoktu ama 3 fazla olmuş kuzum
Aminnnnnn prenseismmm
Sabahkileri yavaş yavaş azalt Edacımmm salam sosis lütfen bunları tüketme kuzucumBir tabak taze fasulye yeseydin ama akşam yemeseydin meleğimmm
Kuzulara geçmiş oslun selvoşum.neyseki düşmüş ateşi oğluşunun aft için karbonatla gargara yaptırsan iyi gelir bitanem.Est müsait olsan zaten geleceğini biliyorum balım sorun yok siz yeter ki iyi olun
Menülerin harişka balım son gün yapamamışsın sadece spor sağlık olsun
Selvoşum aşk olsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun duymamaış olayım tatalım kabızlık yaktı seni üzme kendini
Maşallah tatlımmmm yağadığın olayların tek artısı kilo vermen oldu sanırım.
Bitanemmm önce senin sağlığın tüm gün yoğunsun ev de de işlerin oluyordur az da olsa.Sıkma caını olmadı bir yardımcı tutarsın ayda bir. Bu şekilde gidersen tatile 65 le gideceğine şüphem yok yeterki hzuurun bozulmasın
Hadi inşallah sorunun çözülür her ikisi de idrar söktürücü kuzum.
2 hafta olsun Edacım önemli olan vermen emzirmenin avantajını iyi kullan meleğimm 100 gr da olsa her hafta ver senden tek isteğim bu ki fazlaısnın olacağına eminim
Şükürrrr gözümüz aydınnn
İnşallah eniştemiz bir daha yaptığı hataları tekrarlamaz ve seni üzmez bitanem. Kendine de eşine de zaman tanı o aman seviyorsun kolay değil ama kırgınlıklar da çabuk geçmiyor zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra huzur dolu bir evliliğiniz olur canım tek temeennim o
Misafire rağmen vermişsin meleğim tebrikler
Haydi bakalım eminim güzel olacak benim balkon salçalarla dolu onları kaldırdığımda ben de deneyeceğim meleğim.Bez suyunu alır aslında mantıklı ama tadı enfes oluyor
Koş koşşşşş
Hoşgeldin makresimmm yoğunluk yorgunluk elbet geçer eniştemizle yaşadığın sorunlar bir an önce geçesin yeterki. Sen güçlü bir kadınsın lütfen salma kendini toparlanacağına eminim canım.Bildirim yapabildikten sonra sorun yok mesaj ve menüden muafsın zaten
Tebrikler kardeş takımımızın meleklerine
Alanyada zor neslimmm
Sabit kalmanda güzel cecommm
Hastası olacaksınnnn
Elleirne sğalık cnaım yeşil mercimekle yapmıştım ama kırmızı hiç denemedimmm daha neler öğreneceğiz bakalım
Selvoşummm kendini suçlu hissetme lütfen sen elinden gelenin fazlaısnı yapıyorsun tamamen metabolic balansın etkisi bana göre
Neslim ben bunu sevemedimmmbaklayı sadece iç bakla olarak seviyorum ama kuru bakla bana göre değil
Her yörenin yemeklerini severimmmm tatlımmm
Benden iyisin selvoşum yine de
Dur dur neslimmmAğzımın suları aktı okurkennn
Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm
adim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?
bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik
biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar
super balim hep boyle devam edersin insallah
Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonundatamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.
Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor
Gitmeden menumu yazayim
Sabah: eksiksiz mis gibi karatay
Ogle: 2,bardak ayran bol zeytinyagli salata
Aksam: tavuklu salata
4 litre su+1 maden suyu
Spor yok temizlik var
Ben kaçtım şekerler hepinize güzel bir haftasonu dilerimmm .İyi geceler tatlı rüyalar
valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin
Kizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu
bende seni tebrik ediyorum azminin devamını dilerimaa bende ilk 3teyimtebrik ederim baldandane ve kaldi2sene
cicilerini gule gule giy vbalimm :)İyi geceler herkesee2 gündür kaçağım evde yatılı misafirler varda 1 hafta halamlar var öbür hafta da kuzenlerim gelicek ev boş durmuyor maşallah. Bugün alışveriş yaptım çok güzel cicişler aldım. Biraz daha zayıflarım belki diye bekliyordum ama annem al öbür ayda kırtasiye masrafların olur dedi eylül ekim ayları ablamla ikimiz 1000 i geçen kırtasiye masrafı yaptığımız için anne baba olmak çok zor valla hepinize kolay gelsin ablalarım
yasasin karatay diyorum iki gundur midem bayram ettiOyşş çok kolay gelsin canım. Yorgunluk insanı bitiriyor ama çalışma hissini ben çok severim. Evde oturup durunca işe yaramaz gibi hissediyorum
İnşallah tatilde fazla kilo almazsın. Hava değişimleri bile etkiliyor insanı
Ohh çok güzel bir sonuç tebrik ederim canım
Ohh bende kuru sebzelere bayılırım. Ama bizim burada kimse yapmıyor annemde ben bilmem diyo
Hayırlı cumalar canım biraz geçte olsa
Hadi koşş bakalım benimde adetimden önce olmasaydı bende yapıcaktım dün
İkizimsin valla kuzum
Teşekkür ederim seninkiler daha güzel valla
Kesinliklee bencede keten tohumu işe yaramıyor. Bende 4 gündür kabızım fena şiştim adetim de yaklaştı.
Evet kaptanım zorlaşıyor bu sene her şey ama sadece bir sene. Sabredebilirim bence. Emek olmadan yemek olmaz.
Bu arada özür dilerim kaptanım bu haftada tartıya yetişemedim
Kesinlikle m balans yaramadı sana kuzum. Yağsız tuzsuz yemek mi olurmuş ahahaha
Ohhh tekrardan hoşgeldin karataya o zaman
İyi geceler kaptanım kolau gelsin sanada
Sindimm nasılsın bebişin nasıl
Ohh yerli muzlar çıksında bende denicem muzlu dondurma
kabizliktandir o balimBu arada kaptanım bu haftada sabitim malesefiki haftadır gram gram gidiyor. Hayır anlayamıyorum o kadar spor nereye gidiyor? Acaba çok spor mu işe yaramıyor? Yoksa ödem mi tutuyorum? Tamam bu hafta normal. 4 gündür kabızım. 2-3 güne adet olucam çok normal ama niye gitmiyorsunuz siz ya akşam yemeklerim fazla mı acaba? Sadece bir çeşit sebze yemeğiyle salata mı yemeliyim sizce? Yoksa yürüyüş yapamadığımdan mı ki? Ayy ne yapacağımı bilemedim kafayı yedim iyice birde pazartesi kursum başlıyor sabah 8 akşam 5 memur gibi Bir de onun üstüne özel ders haftanın 4 günü. Artı bir de eylülün sonuna kadar misafirler var delirivericem herhal birazdan çıkayımda aynılarını günlüğümede yazayım
insallah bi an once kurtulurz xl olmaktanarkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...
Ay bu ay gec ögrenınce bende randevu bulamadım her zaman gıttıgım kızdan ee başkasınada Alışık Değilim açmayım dedimbende bende yaptırıcammm. ama son gun yarın kozmik bakımdan baktım da yarın 7,00 de bitiyor. bende akşam halletircem
Bende merak ettim kesin denicem :)ben biraz sıcak suda beklettim mercimekleri canım sonra süzüp yıkadım ve aynı dolma içi hazırlar gibi hazırladım hatta dolapta az kavrulmuş kıyma vardı onuda attım içine bol kuru nane koydum kırmızı biber ve kabak doldurdum ama kesinlikle tavsiye ediyorum hatta artık favorimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?