Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende bende bence gelmis gecmis en guzel turk kadini iyiyim ablam ne olsun iki gundur pek dikkat edemedim neden ne oluyor bana bilmiyorum

Tatil rehaveti mi çöktü meleğimmSağlık olsun olan olmuş önümüze bakacağız salmak yok yarın telafi edersin kuzum

insallah kaptanim bilmiyorum rehavet mi yoksa basaramam psikolojisi mi onumde uzun bir yol var ve sabirsiz davraniyorum sanirim

Başaramaman için tek bir neden söyle kuzum Bu uzun yol bizlerin desteğiyle göz açıp kapayana dek geçecek inan Öncelikle kendine inan bizler başarabileceğine inanıyoruz kuzum 3 haftadır gayet güzel gidiyorsun yalnız değilsin bunu unutma

Kaybedecek Zamanımız Yok Değil mi

haklisin kaptanim ben yarin tekrar spor yapmaya baslayim en iyisi boyle boyle verdiklerimi de alacagim yoksa

evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tek

Benim annemde her gün kankileriyle dışarıda bir günde birlikte gezelim diyorum evde görüşüyoruz ya diyor

Evet kaptanım bugünde fasulye yedim
Teşekkür ederim kaptanım daha güzelleri senin olsun. Hepsini 1 beden küçük aldım inşallah yamulmam

Çok haklısın ablacım bencede birden gidicek yani öyle umuyorum belden gitmiş zaten ama alt tarafı duruyor bencede ne kadar fazla yersen o kadar kötü akşam yemekleri evde misafir olunca annem fazla fazla yapıyor yemeyince de küsüyor

Verirsin verirsin 1 kilo senin için ne ki

evlenince ozler srni seninlede gezer balim

oyle valla canimm birebir uyunca cidden gidiyo tabi yanimda spor olmasi sartiyla
sende geri donmussun teyzeme hadi hayirli olsun
yeni cicilerin hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda rahat rahat giyersin
valla Allah yardimciniz olsun zor cidden okul masraflari
ellerinden oper bebis bitanem iyi cok sukur firil firil donuyo hareket halinde sanirim annesi Kadar tembel degil
surekli spor yapiyo icerde
sen nasilsin okudum mesajlarini baya yogunsun Allah yardimcin olsun
belki aniden gidecek kilôlar bi anda canim oluyo arada oyle vucut direnip ansizin birakio gidiyo kilolar
hakikaten cok ders calisiyosun Allah emeklerinin karsiligini verir insallah bitanem hakediyosun
ah canim moralini bozma sakin suc bizim kimimiz benim gibi pis bogazi yuzunden Aldi, kimimiz hastalikti ilacti derken Aldi,
kimimiz psikolojik olarak kendini yemege teslim ettigi icin aldik bu kilolari ama insallah istikrarli olup bu yola devam edicez pes etmek yok
inaniyorum ki 2 3 ayda 70 li rakamlarda olursun en gec
bu seni yildirmayip daha cok kamcilasin olur mu
oy oy oy isin zor alah yardimcin olsun prensesimmm
evettt balim annecigimi gezdiriyorum o mutlu olunca bende iyi oldum kizkardeslerim calistigi icin kimse evden cikarmiyor ben gelimce geziyor bi tek
ay ne guzel kiymetini bil bitanem tadini cikar bak ben burada annemi yilda bir kere anca gorebiliyorum bu yil hamileliik yuzunden gitmedim de nolur nolmaz diye Allah sizi hic ayirmasin insallah

Cani benim oglum 4 yasinda. Ben hamilelikte 10 kilo aldim fazla almadim yani ama zaten kiloluydum ve dogumdan sonra depresyona girdim o zaman aldim cogu kilomu..
ay ogularimiz yasit desene cnm benim kablolar karismis seni de yeni dogum yaptin diye hatirlamisim kusura bakma
benim oglum da 2 ekim 2011 de dogdu 2 ay sonra 4 e gircek insallah ben 64 le hamile kalip 85 le doguma girdim dogumdan sonra hic dikkat etmedim emzirmede de sorun oldu ve Kilo vermek yerine aldim ihmalden
gecen 2014 kisinda 90 a ciktim sonra takimla beraber 78 gordum sonra dil kursu falan derken duzenim degisti ve bikac ay once 82.300 le hamile kaldim takimda ki yuz karasi benim ama yinede cabaliyorum bazen oluyo bazen olmuyo bakalim ama dogum sonrasi takima gircem tekrar eski duzenimi oturtcam insallah
umut fakirin ekmegi anlicagin hem bi kere 78 gordum bu seferde yapabilirim diye dusunuyorum
insallah kaptanim bilmiyorum rehavet mi yoksa basaramam psikolojisi mi onumde uzun bir yol var ve sabirsiz davraniyorum sanirim
sana verdigim cevabi yukari yazmisim onu okursun cnm
oy masallah sana fistigim
sen bide sutlu kahve cok seviyosun dimi cogu Zaman hep ictigini goruyorum afiyet olsun cnm bnm

Verirsin tabiki zaten benim Hatırladığım en az kilonun yüzde ikisini hedef olarak belirliyorduk diye Yırtık dondan cıkıyım

Cumartesi menum
Sbh domates peynir sandviç ( 3 ısırıklık ekmege)
Aksam taze fasulye ayran salata
Gece 22 gibi 3-4 Çatal helva
3 maden suyu 1 Türk kahvesi

Benim kacamagım pek olmaz bilirsiniz ama sbh hamile bayaaaann arkadaş @gel_pcpc saolsun ballandıra ballandıra Anlattı cnm çekti gittim yedim ama kendisi anlattığını ekmeksiz yedi
Gecede başka bi hamile bayan arkadaş @winstonlight un helvası yapmış söyleyince yine cnm çekti gittim normal helva yedim (Ayıptır söylemesi bende yerim abartmayacak şekilde ama kendim bi kaç kere denedim tutturamamıstım)
Bunların günahı onlara

Acı gerçeklerde her an tokat olsam Aklımda bişi yemek var Salı düğün var yemeyim dedikçe geliyo işte yine aynı tas aynı hamam gidecem Düğüne

Suan düdüklüde yaprak sarması var Altınada kaburga koydum Buda neslinin Yüzünden
Annemde arasıra böle pişirirdi bende bugun okuyunca aklıma geldi zaten hamilelerden beterim ne duysam cnm istiyo yatmadan pişiririm yarın yerim diye düşündüm. Eminim Salı dan sonra cnm hiçbişi istemeyecek ama suan böle Değilim işte ne yazııkki

Ohhh notamız silinmiş kaptanım alkiş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…