gunaydın kızceler bır hırslandım kı sormayın... haftasonu koydeydık esımın bır kuzenı var gozu benımkındeydı kendısı de evlendı haallaaaa gozu benımkınde yapmadıgı fesatlık kalmadı anlatsam agzınız acık kalır... kayınvalıdem teyzesı oluyor.. acmıs telefon kv'ye demıskı teyze demıs (kurban bayramına da gorumcemın oglunun dugunu var ) dugune kadar 6 kılo verıcem benı tanıyamıcaksınız demıs... Ki normalde pek muhattap olmaz kv ile.. kv koylu bı kadın yanı ne anlar fızıkten vs tam tersıne zayıf sevmez ... bı sınırlendım dugunde hıııccc ozenmıcektım gorumce benım dugunde ozenmemıstı sıradan pantolon tısort gıycektım... ama varyyaaaaa oyle bır olucam kı herkesın agzı acık kalıcak hıh
Ohahaha bende oyle sınır oldugum zaman daha bır sarılırım esıme... ılk evlendıgımız zaman esımın eskı sevgılılerıne yenı numarasını dagıtmıstı... neyse ıkı ay var en azından 10 kılo verebılırım bence...bu arada nıce guzel yıllara ınsSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü
Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtikdaha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde
Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir)
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahatAkşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyorbizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )
Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittiktabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik
İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdimSabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum
Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamışonları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmayayinede bozmam tabi düzenimi
Helal be güzelim göster onlara bakalım nasıl fıstık gibi olunur
Kız görümcen pasaklı bile gelmiş olsa o kuzen denen insan müsvettesi ortada olmasadayinede en güzel halinle git ki herkes aradaki farkı anlasın
Sinir olurum öyle tiplere hatta eşiminde vardı öyle uzaktan bir akrabasıbiz nikah davetiyesi götürmeye gittiğimizde kız cins cins bakıp duruyordu bana sanki karşısında düşmanı varmış gibi ( rahmetli KPnin halasının torunuydu ) Baştan anlam veremedim ama sonra küçük görümcem bir ara o odadan cıkınca sırf beni sinir etmek için söylemişti aslında abime deli gbi aşık diye eeee o lafın üzerine daha da bir nişanlıma yakın davrandım hatta bir ara dışarda bir akranın evine giderken kız el ele dolanıyoruz diye evlenmeden bu kadar samimi olmanız doğrumu diyince ben içimden geldiği gibi davranırım demiştim sonrada bir ara onun gördüğünü bildiğim halde eşimi öpmüştüm Kız sinirden resmen rengten renge girmişti
Nikahımıza gelmemişti tabikibir dönem aramız eşimle limoniykende nedense bir köye gittiğimizde aaa bir ara size geleceğim diye tutturmuştu bende kusura bakma ben bir kaç haftaya Almanyaya gidiceğim daha sonra müsait olunca haber veririm demiştim tabi uyuz oldu ve sonrasında hiç köye gitmedik doğal olarak şu anda oda evli ama ne alemde bilemiyorum acıkcası umurumdada değil
Slm çıtırlarım güzell bir haftasonu geçirmişsinizdir umarımm
Çerezler kavrulmamış değilmi meleğimharikasın
Enişte bir daha üzmez inşallah seni
Sağlık olsun kuzum gelebildiğin zaman yazarsın
Sıcakta yoğurtlu yemekler serinletiyor kuzum haklısın.Pırasa çıkmış mıAnnem bayılır ama pazarda görmedim hiç
İşte bu yüzden her gün tartılmıyoruz meleğimGün içinde bile kilo farklılık gösterebiliyor 73 ü baz alıyorum 900 gr güzel gitmiş
Seve seve %2 barajına takılmaman için en az 71,5 olman lazım meleğim fazlası olursa başımız üstüne
Emin adımlarla hedefe ulaşacaksınız hepiniz inşallah kuzum
Tatile gideceğiniz için çok sevinmiştim ama sağlık olsun cecom önemli olan birlikte olmanız değil mi
Canımsınnn tamamen espriydi meleğim bilakis kaynaşmanız çok hoşuma gidiyor
Duymamaış olayım selvoşum batırmak diye bir şey yok hem 3. olduk listeler yeniden düzenlendi notalaırmız sarı kartımzı silindi
Teşekkürler meleğim
Teşekkürler tatlımmmm
Menü süper dolmalar mercimekli olanlardan sanırım
Teşekkürler neslimmmm ne güzel çiçekler böylebu arada 4 kilo hedefini gördümmmm hadi göreyim seni meleğimmmm
Afiyet şifa olsun o zaman bitanemmmm
Aman barbim dinlene dinlene yap yalnızsın gurbet ellerde hasta olma sakıngelemeyiz de yardıma
Afiyetolsun selvoşummm soğuk olduktan sonra her türlü gidiyor kuru ve yaş meyveli kuruyemişli parfelerde yapabilirsin süzme yoğurtlatamamen senin hayal gücüne kalmış
Canan Hocamızın kolları giibisi yok hakikaten gözümüz doyuyo karnımzı doyuyo gençleşiyoruz var mı bundan güzeliYazık miden bir hafta işyan etmiştir
Çık çık olmaz kabul etmem 1 kiloyuBence fazlasını verirsin evine kavuştun sanırım
Çok büyük eksiklik değil selvoşum
soğuk turluyu merak ettim selvoşum.Zaten tüm turşular yağsız olmazmıAlalım tarifini şekercim Fazla tuzlu değilse afiyetolsun cnmm bol bol k 2 vitamini almışsın
Misafir berekettir prenseesimmmmGüle güle giy yeni cicilerini iyi yapmışsın almakla.Anneciğin haklı iki çocuk okutuyorlar ne mutlu onlara ki sende ablanda takdir edip başarılısınız maşallah
Bu hafta tartılmayı unutmazsın inş prensesimmm ben hatırlatırım sana tabiii biri sana hatırlatmamı hatırlatırsacümleye gellll
Afiyetolsun kuzum bir top dondurmaya iznin var zatenYaşasın taze fasulye
Bitanem sen sporuna devam et birden gidecek kilolar demiştin dersin. Çeşit olarak ne kadar az çeşit yersen sindirimin o kadar kolay olur kuzum Aidin salihin kitabında öyle yazıyor .Şöyle düşün elinde 2 tane enerjin var yedikleirni yakmak için .2 çeşit yersen 2 sini yakabiliyorsun ama 3 çeşit oldumu biri depolanıyor
Kolay gelsin kuzucum haklısın çok yoğun olacaksın rabbim zihin açıklığı versin inşMisafir başımızın tacıııı
bir 500 gr da benim için olsunmu87,5 yoksa barajı geçemezsin balım
Balım bu kilolar bir günde gelmediki elbet gidecek sadece zaman lazımmm42 adet margarinden kurtuldun dile kolay
Afiyetolsun balım
Mutlu pazarlar meleğimmm
Ben de neden öyle kaldı ki bitanemmmiyi pazarlar kuzum
Ne kusuru canımcımmmm her zaman bekleriz hoş sohbetine bayılıyorummm.Bir kahve çay ikram edemedik borcumuz olsun
Doğru söze ne denir
Oy oyyyy siyanlardamı benim prensesimmmmSen herşeyin üstesinden gelirsin ama guruldayacak kadar da aç bırakma kendini
Allah razı olsun senden bitanemmm.Annelerimiz başımızın tacı benim annem de öyle ben götürürsem gidebiliyor ancakOnların mutluluğu herşeye değer
canim benim ki subat 2011 de dogdu.. Hic takma guzelce hamileligin tadini cikar ondan sonra verirsin elbetoyle valla canimm birebir uyunca cidden gidiyo tabi yanimda spor olmasi sartiyla
sende geri donmussun teyzeme hadi hayirli olsun
yeni cicilerin hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda rahat rahat giyersin
valla Allah yardimciniz olsun zor cidden okul masraflari
ellerinden oper bebis bitanemiyi cok sukur firil firil donuyo hareket halinde sanirim annesi Kadar tembel degil
surekli spor yapiyo icerde
sen nasilsin okudum mesajlarini baya yogunsun Allah yardimcin olsun
belki aniden gidecek kilôlar bi anda canim oluyo arada oyle vucut direnip ansizin birakio gidiyo kilolar
hakikaten cok ders calisiyosun Allah emeklerinin karsiligini verir insallah bitanem hakediyosun
ah canim moralini bozma sakin suc bizim kimimiz benim gibi pis bogazi yuzunden Aldi, kimimiz hastalikti ilacti derken Aldi,
kimimiz psikolojik olarak kendini yemege teslim ettigi icin aldik bu kilolari ama insallah istikrarli olup bu yola devam edicez pes etmek yok
inaniyorum ki 2 3 ayda 70 li rakamlarda olursun en gec
bu seni yildirmayip daha cok kamcilasin olur mu
oy oy oy isin zor alah yardimcin olsun prensesimmm
ay ne guzel kiymetini bil bitanem tadini cikar bak ben burada annemi yilda bir kere anca gorebiliyorum bu yil hamileliik yuzunden gitmedim de nolur nolmaz diye Allah sizi hic ayirmasin insallah
ay ogularimiz yasit desene cnm benim kablolar karismis seni de yeni dogum yaptin diye hatirlamisim kusura bakma
benim oglum da 2 ekim 2011 de dogdu 2 ay sonra 4 e gircek insallah ben 64 le hamile kalip 85 le doguma girdim dogumdan sonra hic dikkat etmedim emzirmede de sorun oldu ve Kilo vermek yerine aldim ihmalden
gecen 2014 kisinda 90 a ciktim sonra takimla beraber 78 gordum sonra dil kursu falan derken duzenim degisti ve bikac ay once 82.300 le hamile kaldim takimda ki yuz karasi benim ama yinede cabaliyorum bazen oluyo bazen olmuyo bakalim ama dogum sonrasi takima gircem tekrar eski duzenimi oturtcam insallah
umut fakirin ekmegi anlicaginhem bi kere 78 gordum bu seferde yapabilirim diye dusunuyorum
sana verdigim cevabi yukari yazmisim onu okursun cnm
oy masallah sana fistigim
sen bide sutlu kahve cok seviyosun dimi cogu Zaman hep ictigini goruyorum afiyet olsun cnm bnm
Oyşş çok kolay gelsin canım. Yorgunluk insanı bitiriyor ama çalışma hissini ben çok severim. Evde oturup durunca işe yaramaz gibi hissediyorum
İnşallah tatilde fazla kilo almazsın. Hava değişimleri bile etkiliyor insanı
Ohh çok güzel bir sonuç tebrik ederim canım
Ohh bende kuru sebzelere bayılırım. Ama bizim burada kimse yapmıyor annemde ben bilmem diyo
Hayırlı cumalar canım biraz geçte olsa
Hadi koşş bakalım benimde adetimden önce olmasaydı bende yapıcaktım dün
İkizimsin valla kuzum
Teşekkür ederim seninkiler daha güzel valla
Kesinliklee bencede keten tohumu işe yaramıyor. Bende 4 gündür kabızım fena şiştim adetim de yaklaştı.
Evet kaptanım zorlaşıyor bu sene her şey ama sadece bir sene. Sabredebilirim bence. Emek olmadan yemek olmaz.
Bu arada özür dilerim kaptanım bu haftada tartıya yetişemedim
Kesinlikle m balans yaramadı sana kuzum. Yağsız tuzsuz yemek mi olurmuş ahahaha
Ohhh tekrardan hoşgeldin karataya o zaman
İyi geceler kaptanım kolau gelsin sanada
Sindimm nasılsın bebişin nasıl
Ohh yerli muzlar çıksında bende denicem muzlu dondurma
arkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...
kesinlikle denemelisin canımmmBende merak ettim kesin denicem :)
bi nasip olmadı ki canım başlamak.Bence işe yarıyo deryam sende dene
Dereceye girmisizsupersiniz kizlar
bende bende bayılıyorum....bende bendebence gelmis gecmis en guzel turk kadini iyiyim ablam ne olsun iki gundur pek dikkat edemedim neden ne oluyor bana bilmiyorum
bu arada canlarim 4. olmussunuz 1 nota silinmis masallah sizlere bravoo azminiz daim olsun ben takima gelene Kadar herkesin en yuksek kilosu 60 olsun insallah amiinnn (darisi basina insallah deyin olur mu dua bana da donsun bende 60 gorim sonra )
Cumartesi menum
Sbh domates peynir sandviç( 3 ısırıklık ekmege)
Aksam taze fasulye ayran salata
Gece 22 gibi 3-4 Çatal helva
3 maden suyu 1 Türk kahvesi
Benim kacamagım pek olmaz bilirsiniz ama sbh hamile bayaaaann arkadaş @gel_pcpc saolsun ballandıra ballandıra Anlattı cnm çekti gittim yedim ama kendisi anlattığını ekmeksiz yedi
Gecede başka bi hamile bayan arkadaş @winstonlight un helvası yapmış söyleyince yine cnm çekti gittim normal helva yedim (Ayıptır söylemesi bende yerim abartmayacak şekilde ama kendim bi kaç kere denedim tutturamamıstım)
Bunların günahı onlara
Acı gerçeklerde her an tokat olsam Aklımda bişi yemek var Salı düğün var yemeyim dedikçe geliyo işte yine aynı tas aynı hamam gidecem Düğüne
afiyer olsun canımPazar menum
Sbh kk
Öglen 4 gibi mantlarla Gözleme ayran
Aksam yemeyerek gözlemeyi telafi etmeye çalıştım
5 km baya tempolu Yürüdüm
2 Türk kahvesi 3 maden suyu
Suan düdüklüde yaprak sarması var Altınada kaburga koydum Buda neslinin Yüzünden
Annemde arasıra böle pişirirdi bende bugun okuyunca aklıma geldi zaten hamilelerden beterim ne duysam cnm istiyo yatmadan pişiririm yarın yerim diye düşündüm. Eminim Salı dan sonra cnm hiçbişi istemeyecek ama suan böle Değilim işte ne yazııkki
günaydınnnn efserimGünaydın
gunaydın kızceler bır hırslandım kı sormayın... haftasonu koydeydık esımın bır kuzenı var gozu benımkındeydı kendısı de evlendı haallaaaa gozu benımkınde yapmadıgı fesatlık kalmadı anlatsam agzınız acık kalır... kayınvalıdem teyzesı oluyor.. acmıs telefon kv'ye demıskı teyze demıs (kurban bayramına da gorumcemın oglunun dugunu var ) dugune kadar 6 kılo verıcem benı tanıyamıcaksınız demıs... Ki normalde pek muhattap olmaz kv ile.. kv koylu bı kadın yanı ne anlar fızıkten vs tam tersıne zayıf sevmez ... bı sınırlendım dugunde hıııccc ozenmıcektım gorumce benım dugunde ozenmemıstı sıradan pantolon tısort gıycektım... ama varyyaaaaa oyle bır olucam kı herkesın agzı acık kalıcak hıh
Günaydın güzeller,nasılsınız. 3 haftalık yeni bir işyerindeyim, odamda yalnızım buna sevindim, fırsat buldukça size katılabileceğim. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım buralardayım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtikdaha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde
Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir)
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahatAkşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyorbizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )
Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittiktabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik
İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdimSabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum
Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamışonları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmayayinede bozmam tabi düzenimi
Kız görümcen pasaklı bile gelmiş olsa o kuzen denen insan müsvettesi ortada olmasadayinede en güzel halinle git ki herkes aradaki farkı anlasın
Sinir olurum öyle tiplere hatta eşiminde vardı öyle uzaktan bir akrabasıbiz nikah davetiyesi götürmeye gittiğimizde kız cins cins bakıp duruyordu bana sanki karşısında düşmanı varmış gibi ( rahmetli KPnin halasının torunuydu ) Baştan anlam veremedim ama sonra küçük görümcem bir ara o odadan cıkınca sırf beni sinir etmek için söylemişti aslında abime deli gbi aşık diye eeee o lafın üzerine daha da bir nişanlıma yakın davrandım hatta bir ara dışarda bir akranın evine giderken kız el ele dolanıyoruz diye evlenmeden bu kadar samimi olmanız doğrumu diyince ben içimden geldiği gibi davranırım demiştim sonrada bir ara onun gördüğünü bildiğim halde eşimi öpmüştüm Kız sinirden resmen rengten renge girmişti
Nikahımıza gelmemişti tabikibir dönem aramız eşimle limoniykende nedense bir köye gittiğimizde aaa bir ara size geleceğim diye tutturmuştu bende kusura bakma ben bir kaç haftaya Almanyaya gidiceğim daha sonra müsait olunca haber veririm demiştim tabi uyuz oldu ve sonrasında hiç köye gitmedik doğal olarak şu anda oda evli ama ne alemde bilemiyorum acıkcası umurumdada değil
sabah sabah bu ne hırs kendımden gozum korktuacıl zayıflama sart
Ay hakıkaten benı gaza getıren seye bakbalımmmm ya seni neyin gaza getirdiğine bakk her şerde hayır vardır hadi bakalım azmin daim olsun ozaman.
off bız ona en guzel cvbı gorusmeyerek umursamayarak mutlulugumuzla verdık... ama ben daha guzelım ve guzel oılucam hıhbende ilk defe bu sene kurutuyorum canım bakalım nasıl olacak.
ahhhh balım her alışverişte yüzümüze çarpan tokat... ama sabır hepsi geçecek canımmmm istediğimizi alıcaz giyicez ay bunun bi küçük bedeni var mı diye sorucaz.
kesinlikle denemelisin canımmm
bi nasip olmadı ki canım başlamak.
bende bende bayılıyorum....
amiiiiinnnnnn canım inşallah
hayır o arkadaşlar hamile olabilir.. kendileri için değil bebişleri için yiyor olabilirler ama hiç mi düşünmüyorlar canım bu arkadaşlar zayıflamaya çalışıyorlar canları çekmesin önlerine taş koymıyayım diye. @gel_pcpc @winstonlight
heleee bitanesi varrrr ballandıra ballandıra kaburgaları diziyoooooRengarenkNesli gerçi Allahtan sağlıklı şeyleri paylaşıyor bizimle de yoksa onun bu tatlı diliyle tatlı tatlı anlatışıyla vayyy halimize...
yoksaaaaa bizim hiç bi suçumuz yok bütün suç onlarınnn
afiyer olsun canım
günaydınnnn efserim
varyaaaaa o kuzenin saçını başını bi yolacan bakalım bi daha konuşabiliyomuuu
ayyy sevindim canım...
keyifli bir haftasonu geçirmişsin canım sevindim senin için ağzınızın tadı hiç bozulmasın
tunaydın ballımzebekine nurummmm tünaydın canımmmm..
hahahahaha valla sucu hic bana atma ben canimin cektigini soyledim ama sonra tabagimi gordun 2 parca peynir roka domates salaltalik yogurt yedim kendime Hakim oldumCumartesi menum
Sbh domates peynir sandviç( 3 ısırıklık ekmege)
Aksam taze fasulye ayran salata
Gece 22 gibi 3-4 Çatal helva
3 maden suyu 1 Türk kahvesi
Benim kacamagım pek olmaz bilirsiniz ama sbh hamile bayaaaann arkadaş @gel_pcpc saolsun ballandıra ballandıra Anlattı cnm çekti gittim yedim ama kendisi anlattığını ekmeksiz yedi
Gecede başka bi hamile bayan arkadaş @winstonlight un helvası yapmış söyleyince yine cnm çekti gittim normal helva yedim (Ayıptır söylemesi bende yerim abartmayacak şekilde ama kendim bi kaç kere denedim tutturamamıstım)
Bunların günahı onlara
Acı gerçeklerde her an tokat olsam Aklımda bişi yemek var Salı düğün var yemeyim dedikçe geliyo işte yine aynı tas aynı hamam gidecem Düğüne
afiyet olsun cnm mantlarla nedir anlamadim daPazar menum
Sbh kk
Öglen 4 gibi mantlarla Gözleme ayran
Aksam yemeyerek gözlemeyi telafi etmeye çalıştım
5 km baya tempolu Yürüdüm
2 Türk kahvesi 3 maden suyu
duduklude yaprak bozulmuyo mu peki kesin guzeldir afiyet olsun simdidenSuan düdüklüde yaprak sarması var Altınada kaburga koydum Buda neslinin Yüzünden
Annemde arasıra böle pişirirdi bende bugun okuyunca aklıma geldi zaten hamilelerden beterim ne duysam cnm istiyo yatmadan pişiririm yarın yerim diye düşündüm. Eminim Salı dan sonra cnm hiçbişi istemeyecek ama suan böle Değilim işte ne yazııkki
vayyyy iste hirslanmak icin cok guzel bi sebep bulmussun canimmmgunaydın kızceler bır hırslandım kı sormayın... haftasonu koydeydık esımın bır kuzenı var gozu benımkındeydı kendısı de evlendı haallaaaa gozu benımkınde yapmadıgı fesatlık kalmadı anlatsam agzınız acık kalır... kayınvalıdem teyzesı oluyor.. acmıs telefon kv'ye demıskı teyze demıs (kurban bayramına da gorumcemın oglunun dugunu var ) dugune kadar 6 kılo verıcem benı tanıyamıcaksınız demıs... Ki normalde pek muhattap olmaz kv ile.. kv koylu bı kadın yanı ne anlar fızıkten vs tam tersıne zayıf sevmez ... bı sınırlendım dugunde hıııccc ozenmıcektım gorumce benım dugunde ozenmemıstı sıradan pantolon tısort gıycektım... ama varyyaaaaa oyle bır olucam kı herkesın agzı acık kalıcak hıh
hayirli olsun yeni isyerin makresimGünaydın güzeller,nasılsınız. 3 haftalık yeni bir işyerindeyim, odamda yalnızım buna sevindim, fırsat buldukça size katılabileceğim. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım buralardayım
ne guzel gecmis cecom yildonumunuz nice mutlu yillara insallah cnm benimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
bence de istersen olur cnm sen ilk zamanlar cok guzell verebiliyosunn insallah olacakk zafer bizimmmmOhahaha bende oyle sınır oldugum zaman daha bır sarılırım esıme... ılk evlendıgımız zaman esımın eskı sevgılılerıne yenı numarasını dagıtmıstı... neyse ıkı ay var en azından 10 kılo verebılırım bence...bu arada nıce guzel yıllara ıns
oyle yapmaya calisiyorum cnm cok abartmadancanim benim ki subat 2011 de dogdu.. Hic takma guzelce hamileligin tadini cikar ondan sonra verirsin elbet
valla bende canimin cektigini anlatip yapmamaya calisiyorum Irade isi cicimbende ilk defe bu sene kurutuyorum canım bakalım nasıl olacak.
ahhhh balım her alışverişte yüzümüze çarpan tokat... ama sabır hepsi geçecek canımmmm istediğimizi alıcaz giyicez ay bunun bi küçük bedeni var mı diye sorucaz.
kesinlikle denemelisin canımmm
bi nasip olmadı ki canım başlamak.
bende bende bayılıyorum....
amiiiiinnnnnn canım inşallah
hayır o arkadaşlar hamile olabilir.. kendileri için değil bebişleri için yiyor olabilirler ama hiç mi düşünmüyorlar canım bu arkadaşlar zayıflamaya çalışıyorlar canları çekmesin önlerine taş koymıyayım diye. @gel_pcpc @winstonlight
heleee bitanesi varrrr ballandıra ballandıra kaburgaları diziyoooooRengarenkNesli gerçi Allahtan sağlıklı şeyleri paylaşıyor bizimle de yoksa onun bu tatlı diliyle tatlı tatlı anlatışıyla vayyy halimize...
yoksaaaaa bizim hiç bi suçumuz yok bütün suç onlarınnn
afiyer olsun canım
günaydınnnn efserim
varyaaaaa o kuzenin saçını başını bi yolacan bakalım bi daha konuşabiliyomuuu
ayyy sevindim canım...
keyifli bir haftasonu geçirmişsin canım sevindim senin için ağzınızın tadı hiç bozulmasın
en guzeli gorusmemmek zatenoff bız ona en guzel cvbı gorusmeyerek umursamayarak mutlulugumuzla verdık... ama ben daha guzelım ve guzel oılucam hıh
Ay hakıkaten benı gaza getıren seye bakben daha guzel olucam hadı bakalım..
aslansın kaplansın nururmmmmmm yaptın gene yaparsın. ben harika gidiyorum hayırlısı bakalımoff bız ona en guzel cvbı gorusmeyerek umursamayarak mutlulugumuzla verdık... ama ben daha guzelım ve guzel oılucam hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?