Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın kızceler bır hırslandım kı sormayın... haftasonu koydeydık esımın bır kuzenı var gozu benımkındeydı kendısı de evlendı haallaaaa gozu benımkınde yapmadıgı fesatlık kalmadı anlatsam agzınız acık kalır... kayınvalıdem teyzesı oluyor.. acmıs telefon kv'ye demıskı teyze demıs (kurban bayramına da gorumcemın oglunun dugunu var ) dugune kadar 6 kılo verıcem benı tanıyamıcaksınız demıs... Ki normalde pek muhattap olmaz kv ile.. kv koylu bı kadın yanı ne anlar fızıkten vs tam tersıne zayıf sevmez ... bı sınırlendım dugunde hıııccc ozenmıcektım gorumce benım dugunde ozenmemıstı sıradan pantolon tısort gıycektım... ama varyyaaaaa oyle bır olucam kı herkesın agzı acık kalıcak hıh

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>59
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü

Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtik daha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde

Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir )
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahat Akşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyor bizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )

Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittik tabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik

İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdim Sabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum

Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamış onları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmaya yinede bozmam tabi düzenimi

Helal be güzelim göster onlara bakalım nasıl fıstık gibi olunur
Kız görümcen pasaklı bile gelmiş olsa o kuzen denen insan müsvettesi ortada olmasada yinede en güzel halinle git ki herkes aradaki farkı anlasın
Sinir olurum öyle tiplere hatta eşiminde vardı öyle uzaktan bir akrabası biz nikah davetiyesi götürmeye gittiğimizde kız cins cins bakıp duruyordu bana sanki karşısında düşmanı varmış gibi ( rahmetli KPnin halasının torunuydu ) Baştan anlam veremedim ama sonra küçük görümcem bir ara o odadan cıkınca sırf beni sinir etmek için söylemişti aslında abime deli gbi aşık diye eeee o lafın üzerine daha da bir nişanlıma yakın davrandım hatta bir ara dışarda bir akranın evine giderken kız el ele dolanıyoruz diye evlenmeden bu kadar samimi olmanız doğrumu diyince ben içimden geldiği gibi davranırım demiştim sonrada bir ara onun gördüğünü bildiğim halde eşimi öpmüştüm Kız sinirden resmen rengten renge girmişti
Nikahımıza gelmemişti tabiki bir dönem aramız eşimle limoniykende nedense bir köye gittiğimizde aaa bir ara size geleceğim diye tutturmuştu bende kusura bakma ben bir kaç haftaya Almanyaya gidiceğim daha sonra müsait olunca haber veririm demiştim tabi uyuz oldu ve sonrasında hiç köye gitmedik doğal olarak şu anda oda evli ama ne alemde bilemiyorum acıkcası umurumdada değil

Ohahaha bende oyle sınır oldugum zaman daha bır sarılırım esıme... ılk evlendıgımız zaman esımın eskı sevgılılerıne yenı numarasını dagıtmıstı... neyse ıkı ay var en azından 10 kılo verebılırım bence...bu arada nıce guzel yıllara ıns

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>59
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************> 76,9
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

BEN YAZIYORUM SİLİNİYO BEN YAZIYORUM SİLİNİYO
HAYIR HEDEFİ TUTTURAMAZSAM SORUMLUSU SİLEN ARKADAŞLAR DİCEM HABERİNİZ OLSUN

selam canlarım hepimize hayırlı haftalar olsun
inşallah kaçamaksız bir hafta sonu geçirmişsinizdir. battaniye1 sen hariç kuzum gördüm ben gibi gaza gelmişsin

bu hafta sonu kaçamaklı bir haftaydı arkadaşlar menü yazmıyım ben çok abartılı değildi ama kaçamaktı yani. cumartesi akşam işyerinen bi arkadaşın doğumgününü parkta kutlama kararı aldık oysa bugündü. malum herşey hazır olunca kaçtı biraz akşam menüsü

evet kaptanım mercimekli olan dolmalarımdan. hem mercimek sağlık gi si düşük hem mis gibi sebzeler hemde misss gibi dolma keyfi artık bol bol yapar yerimmmm...

canim benim ki subat 2011 de dogdu.. Hic takma guzelce hamileligin tadini cikar ondan sonra verirsin elbet

bende ilk defe bu sene kurutuyorum canım bakalım nasıl olacak.

ahhhh balım her alışverişte yüzümüze çarpan tokat... ama sabır hepsi geçecek canımmmm istediğimizi alıcaz giyicez ay bunun bi küçük bedeni var mı diye sorucaz.

Bende merak ettim kesin denicem :)
kesinlikle denemelisin canımmm

Bence işe yarıyo deryam sende dene
bi nasip olmadı ki canım başlamak.

Dereceye girmisiz supersiniz kizlar

bende bende bence gelmis gecmis en guzel turk kadini iyiyim ablam ne olsun iki gundur pek dikkat edemedim neden ne oluyor bana bilmiyorum
bende bende bayılıyorum....

bu arada canlarim 4. olmussunuz 1 nota silinmis masallah sizlere bravoo azminiz daim olsun ben takima gelene Kadar herkesin en yuksek kilosu 60 olsun insallah amiinnn (darisi basina insallah deyin olur mu dua bana da donsun bende 60 gorim sonra)

amiiiiinnnnnn canım inşallah

hayır o arkadaşlar hamile olabilir.. kendileri için değil bebişleri için yiyor olabilirler ama hiç mi düşünmüyorlar canım bu arkadaşlar zayıflamaya çalışıyorlar canları çekmesin önlerine taş koymıyayım diye. @gel_pcpc @winstonlight
heleee bitanesi varrrr ballandıra ballandıra kaburgaları diziyooooo RengarenkNesli gerçi Allahtan sağlıklı şeyleri paylaşıyor bizimle de yoksa onun bu tatlı diliyle tatlı tatlı anlatışıyla vayyy halimize...

yoksaaaaa bizim hiç bi suçumuz yok bütün suç onlarınnn

Pazar menum
Sbh kk
Öglen 4 gibi mantlarla Gözleme ayran
Aksam yemeyerek gözlemeyi telafi etmeye çalıştım
5 km baya tempolu Yürüdüm
2 Türk kahvesi 3 maden suyu
afiyer olsun canım

günaydınnnn efserim

varyaaaaa o kuzenin saçını başını bi yolacan bakalım bi daha konuşabiliyomuuu

Günaydın güzeller,nasılsınız. 3 haftalık yeni bir işyerindeyim, odamda yalnızım buna sevindim, fırsat buldukça size katılabileceğim. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım buralardayım

ayyy sevindim canım...

keyifli bir haftasonu geçirmişsin canım sevindim senin için ağzınızın tadı hiç bozulmasın

sabah sabah bu ne hırs kendımden gozum korktu acıl zayıflama sart

balımmmm ya seni neyin gaza getirdiğine bakk her şerde hayır vardır hadi bakalım azmin daim olsun ozaman.

Günün Olumlaması:Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.

off bız ona en guzel cvbı gorusmeyerek umursamayarak mutlulugumuzla verdık... ama ben daha guzelım ve guzel oılucam hıh

hahahahaha valla sucu hic bana atma ben canimin cektigini soyledim ama sonra tabagimi gordun 2 parca peynir roka domates salaltalik yogurt yedim kendime Hakim oldum
ama eminim salidan sonra eski duzenine donersin cunku cok stress oldun bu dugun yuzunden
Pazar menum
Sbh kk
Öglen 4 gibi mantlarla Gözleme ayran
Aksam yemeyerek gözlemeyi telafi etmeye çalıştım
5 km baya tempolu Yürüdüm
2 Türk kahvesi 3 maden suyu
afiyet olsun cnm mantlarla nedir anlamadim da
bu arada cidden ne cok maden suyu iciyosun
bunun baska bilmedigimiz bir sebebi var mi yoksa seviyosun diye mi resmen kac gundur bende iciyorum senin menuleri gordukten sonrabenim gibi iyi seyleri ornek al cisslari degil ok
duduklude yaprak bozulmuyo mu peki kesin guzeldir afiyet olsun simdiden
vayyyy iste hirslanmak icin cok guzel bi sebep bulmussun canimmm
ama eminim ki sen oraya en sade halinle bile gitsen ondan guzel olursun ayol havan yeter
cok merak ediyorum acaba ne Kadar vercen dugune Kadar
Günaydın güzeller,nasılsınız. 3 haftalık yeni bir işyerindeyim, odamda yalnızım buna sevindim, fırsat buldukça size katılabileceğim. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım buralardayım
hayirli olsun yeni isyerin makresim
bol kazanclar olsun insallah
ne guzel gecmis cecom yildonumunuz nice mutlu yillara insallah cnm benim
valla o kiz icinde cok iyi yapmissin cnm
bence de istersen olur cnm sen ilk zamanlar cok guzell verebiliyosunn insallah olacakk zafer bizimmmm
canim benim ki subat 2011 de dogdu.. Hic takma guzelce hamileligin tadini cikar ondan sonra verirsin elbet
oyle yapmaya calisiyorum cnm cok abartmadaninsallah olacak
valla bende canimin cektigini anlatip yapmamaya calisiyorum Irade isi cicim
off bız ona en guzel cvbı gorusmeyerek umursamayarak mutlulugumuzla verdık... ama ben daha guzelım ve guzel oılucam hıh
en guzeli gorusmemmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…