ben size zehirli sağlıksız bişi ikram edermiyim hiçççç
Aynen meleğimmm ama neslimin elinden zehir olsa yenir
Oh nihayet doğru kararı vermişsiniz.Eniştem haklı valla mis gibi karatay yemekleri dururken ne o gr grAyrıca karatayın şu güzelliği var kişi normal kilosuna döndürüyor yani kişi zayısa kilo alıyor kiloluysa normal kilosuna dönüyor ben 62 den aşağı düşemedim hep karatay yapmama rağmen demek 62-65 arası benim ideal kilom
Ben de bazen yazdığımı sanıyorum ama tamamen içimden konuşmuş oluyorum selvoşum
Maşallahaman herşeyin fazlası zarar kuzum aşırıya kaçma zaten bugün yapıyorsun yarın sil baştan ev işi nankör ama ipin ucunu kaçırmamak lazım tabiii
Ne özürü meleğim kuzularım iyileşsin yeterki hastanıza da acil şifalar dilerimDeryam halletymiş sağolsun tebrik edeirm yine istikrarlı gitmeye başladı bak balım
Ooooo slm Haticemmmm hoşgeldinNasılsın kayıplardaydınnn herşey yolundadır umarım
Ellerine sağlık meleğimmmm
Teşekkürler neslimmmmm
Kıskandım mı ne
Bak bak yeni bir macera daha mı tamamen yasaklıyorum hani söz vermiştin neslimmm tek başına zayıflatan hiçbir şey yok kuzummm
ben size zehirli sağlıksız bişi ikram edermiyim hiçççç
yok banum macera değil sadece bitki çayı. öğlenleri içiyorum atkuyrugu çayı. şimdi akşamlarıda kişniş çayına başlıcam. sabah kalkınca yeşil çay zaten içiyom genelde. hiç maceraya atlarmıyım. takıldım eritiyormuş diye
çok sağlıklı bir çay merak etme
oyy balım yaaaelinden zehir olsa içerim kana kana neslimmmmmm
selam canlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah isleri biitirip buraya bakca ama bi selam vereyim dedim
elinden zehir olsa içerim kana kana neslimmmmmm
oyy balım yaaa
valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsiniyiyiz canımmmm sen nasılsınnn
saol deryammmmsanada iyi tatiller diyelim kuzum.
tüm takımı tebrik ederim arkadaşlar daha güzel derecelerimiz olsun inşallah
ayy ne guzell bu cicekler rengarenk cok severimm
iyiyim canim sen nasilsin bebis nasilselam canlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah isleri biitirip buraya bakca ama bi selam vereyim dedim
napim iş güç derken bi iş bi burası yapıyorum bendevalla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin
sindimmmm nurammmm kaçak hoşgeldin. avatarına bayıldımmmssssst noluyo orda bakim Uslu durun
valla esimle oglum disarda temizlige giriscem ama buralarda takiliyorum keyif yaoiyorum canim sen nasilsin
vayyy nasılmış bakalım bi tarif verirsin artıkKizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu
iyiym canim sukur 22 haftaya girdim iyice sistim kednimi toparlamaya calisiyorumsaol deryammmm
ayy ne guzell bu cicekler rengarenk cok severimm
iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil
bende sevdim askimmmm avatarimi aslinda kiz cocuk bebek olsun istedim bulamadim boylesini buldumsindimmmm nurammmm kaçak hoşgeldin. avatarına bayıldımmmkadınlar klübü yegane aşkımmm.
oo ellerine saglik selvosum afiyet olsun bende yapmistim eskiden muzlu sutlu dondurma eminim guzeldirKizlarr dondurma yaptim dun kaptanimiz fikir verince denedim super oldu muzlu kahveli sutlu buz harika oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?