- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
Misafir trafiği herkesin yoğun anlaşılanAman yengen tatlıları kapıp gelmesinde
Neden veremeyesin kuzum 3 hafta var6 saat nereleri gezdiniz böyle sefanız olsun tatlım
Verirsin verirsin 1 kilo senin için ne ki
Verirsin tabiki zaten benim Hatırladığım en az kilonun yüzde ikisini hedef olarak belirliyorduk diye Yırtık dondan cıkıyım
yok artık kendine haksızlık etme bikere, fotoların super, bedeninde öyle fatom. bu arada 75 leri göremez oldum bayadır en kısa zamanda ardından gelip geçicem senim bilesin balımmmmarkadaşlar bugün istanbulda alışverişe çıktım biraz kendimi zayıflamış hissediyodum ya öyle bişey yokmuş
acı gerçekler her elime aldığım kıyafette daha bi yüzüme çarptı.ben güya çok kilo verdim zannediyordum daha deveden tüy gitmiiiiiişşş
oy anam oy daha çok uzun yolum var.bi kere şu büyük beden reyonlarından bir an önce kurtulmam lazıııım
bugün kendime çok sinirlendim yaa...
selam tatlışım nabersinahahha düşünmedim değil aman kaptanım gelmesin ya
yengem gelmesin diye 6 saat dolandık hihihi şaka şaka valla ilk defa Türkiyeye geliyo kızcağız bir kaçyeri gezdik öyle kaptanım
ay ben haftalık sandım onu ağustos sonu muydu? o zmn veririm tabii
inş hepbirlikte veririz kuzum
heheh evet haklısın öyleydi
neslim iyiyim canm sen nasılsınnselam tatlışım nabersin
kuzum nisanda 14. takıma kaptan olarak transfer oldum nacizane orada devam ediyorum, ama sizsiz duramayıp geliyorum fırsat buldukça.hala verilecek 8kg mım var takıldım kaldımneslim iyiyim canm sen nasılsınn
sen başka takımdamısın şu an?
anladım canım vay kaptan neslikuzum nisanda 14. takıma kaptan olarak transfer oldum nacizane orada devam ediyorum, ama sizsiz duramayıp geliyorum fırsat buldukça.hala verilecek 8kg mım var takıldım kaldım
Ooo bosuna fitnesyumum demiyirum sana balimaslansın kaplansın nururmmmmmm yaptın gene yaparsın. ben harika gidiyorum hayırlısı bakalım
Caniminici destegin icin cok tskler asilicam bakalim nekadar verebilcemhahahahaha valla sucu hic bana atma ben canimin cektigini soyledim ama sonra tabagimi gordun 2 parca peynir roka domates salaltalik yogurt yedim kendime Hakim oldum
ama eminim salidan sonra eski duzenine donersin cunku cok stress oldun bu dugun yuzunden
afiyet olsun cnm mantlarla nedir anlamadim da
bu arada cidden ne cok maden suyu iciyosun
bunun baska bilmedigimiz bir sebebi var mi yoksa seviyosun diye mi resmen kac gundur bende iciyorum senin menuleri gordukten sonrabenim gibi iyi seyleri ornek al cisslari degil ok
duduklude yaprak bozulmuyo mu peki kesin guzeldir afiyet olsun simdiden
vayyyy iste hirslanmak icin cok guzel bi sebep bulmussun canimmm
ama eminim ki sen oraya en sade halinle bile gitsen ondan guzel olursun ayol havan yeter
cok merak ediyorum acaba ne Kadar vercen dugune Kadar
hayirli olsun yeni isyerin makresim
bol kazanclar olsun insallah
ne guzel gecmis cecom yildonumunuz nice mutlu yillara insallah cnm benim
valla o kiz icinde cok iyi yapmissin cnm
bence de istersen olur cnm sen ilk zamanlar cok guzell verebiliyosunn insallah olacakk zafer bizimmmm
oyle yapmaya calisiyorum cnm cok abartmadaninsallah olacak
valla bende canimin cektigini anlatip yapmamaya calisiyorum Irade isi cicim
en guzeli gorusmemmek zaten
evlenince ozler srni seninlede gezer balim
oyle valla canimm birebir uyunca cidden gidiyo tabi yanimda spor olmasi sartiyla
sende geri donmussun teyzeme hadi hayirli olsun
yeni cicilerin hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda rahat rahat giyersin
valla Allah yardimciniz olsun zor cidden okul masraflari
ellerinden oper bebis bitanemiyi cok sukur firil firil donuyo hareket halinde sanirim annesi Kadar tembel degil
surekli spor yapiyo icerde
sen nasilsin okudum mesajlarini baya yogunsun Allah yardimcin olsun
belki aniden gidecek kilôlar bi anda canim oluyo arada oyle vucut direnip ansizin birakio gidiyo kilolar
hakikaten cok ders calisiyosun Allah emeklerinin karsiligini verir insallah bitanem hakediyosun
ah canim moralini bozma sakin suc bizim kimimiz benim gibi pis bogazi yuzunden Aldi, kimimiz hastalikti ilacti derken Aldi,
kimimiz psikolojik olarak kendini yemege teslim ettigi icin aldik bu kilolari ama insallah istikrarli olup bu yola devam edicez pes etmek yok
inaniyorum ki 2 3 ayda 70 li rakamlarda olursun en gec
bu seni yildirmayip daha cok kamcilasin olur mu
oy oy oy isin zor alah yardimcin olsun prensesimmm
ay ne guzel kiymetini bil bitanem tadini cikar bak ben burada annemi yilda bir kere anca gorebiliyorum bu yil hamileliik yuzunden gitmedim de nolur nolmaz diye Allah sizi hic ayirmasin insallah
ay ogularimiz yasit desene cnm benim kablolar karismis seni de yeni dogum yaptin diye hatirlamisim kusura bakma
benim oglum da 2 ekim 2011 de dogdu 2 ay sonra 4 e gircek insallah ben 64 le hamile kalip 85 le doguma girdim dogumdan sonra hic dikkat etmedim emzirmede de sorun oldu ve Kilo vermek yerine aldim ihmalden
gecen 2014 kisinda 90 a ciktim sonra takimla beraber 78 gordum sonra dil kursu falan derken duzenim degisti ve bikac ay once 82.300 le hamile kaldim takimda ki yuz karasi benim ama yinede cabaliyorum bazen oluyo bazen olmuyo bakalim ama dogum sonrasi takima gircem tekrar eski duzenimi oturtcam insallah
umut fakirin ekmegi anlicaginhem bi kere 78 gordum bu seferde yapabilirim diye dusunuyorum
sana verdigim cevabi yukari yazmisim onu okursun cnm
oy masallah sana fistigim
sen bide sutlu kahve cok seviyosun dimi cogu Zaman hep ictigini goruyorum afiyet olsun cnm bnm
bu arada canlarim 4. olmussunuz 1 nota silinmis masallah sizlere bravoo azminiz daim olsun ben takima gelene Kadar herkesin en yuksek kilosu 60 olsun insallah amiinnn (darisi basina insallah deyin olur mu dua bana da donsun bende 60 gorim sonra )
Cumartesi menum
Sbh domates peynir sandviç( 3 ısırıklık ekmege)
Aksam taze fasulye ayran salata
Gece 22 gibi 3-4 Çatal helva
3 maden suyu 1 Türk kahvesi
Benim kacamagım pek olmaz bilirsiniz ama sbh hamile bayaaaann arkadaş @gel_pcpc saolsun ballandıra ballandıra Anlattı cnm çekti gittim yedim ama kendisi anlattığını ekmeksiz yedi
Gecede başka bi hamile bayan arkadaş @winstonlight un helvası yapmış söyleyince yine cnm çekti gittim normal helva yedim (Ayıptır söylemesi bende yerim abartmayacak şekilde ama kendim bi kaç kere denedim tutturamamıstım)
Bunların günahı onlara
Acı gerçeklerde her an tokat olsam Aklımda bişi yemek var Salı düğün var yemeyim dedikçe geliyo işte yine aynı tas aynı hamam gidecem Düğüne
Suan düdüklüde yaprak sarması var Altınada kaburga koydum Buda neslinin Yüzünden
Annemde arasıra böle pişirirdi bende bugun okuyunca aklıma geldi zaten hamilelerden beterim ne duysam cnm istiyo yatmadan pişiririm yarın yerim diye düşündüm. Eminim Salı dan sonra cnm hiçbişi istemeyecek ama suan böle Değilim işte ne yazııkki
Merhabalar herkeseyorgunluktan ölüyorum sabah 8 akşam 5 mesaideydim sonrada bişiler aldım sonra kırtasiyeye gittim sonra market alışverişi derken eve 6 da gittim sonra yemek hazırla duşa gir yemek ye oldu mu bu saat şimdi de bulaşıkları yıkayayıp ders çalışıcam ama ne kadar faydalı olursa misafir zor iş valla
ikimizde haşlanmış tavuk yemişizPazartesi günkü menüm
Sabah:
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
Fasulye yemeği
Az haşlanmış tavuk
Spor: Yoga 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre
selam herkese
misafirim az önce gitti sporumu yaptım geldim
Menümü yazayım
Sabah: pastırmalı yumurta, zeytin, bol domates miniklerden
ara:2 fincan sütlü çay
Akşam: haşlanmış tavuk,salata,cacık.2 kayısı
spor:1.5 saat yürüyüş
ay canım ya sende mi misafir telaşındasın kolay gelsin
bizede cuma günü misafir gelcek yandık ki ne yandık
ikimizde haşlanmış tavuk yemişiz
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?