Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Misafir trafiği herkesin yoğun anlaşılanAman yengen tatlıları kapıp gelmesinde

Neden veremeyesin kuzum 3 hafta var 6 saat nereleri gezdiniz böyle sefanız olsun tatlım

ahahha düşünmedim değil aman kaptanım gelmesin ya
yengem gelmesin diye 6 saat dolandık hihihi şaka şaka valla ilk defa Türkiyeye geliyo kızcağız bir kaçyeri gezdik öyle kaptanım
ay ben haftalık sandım onu ağustos sonu muydu? o zmn veririm tabii

Verirsin verirsin 1 kilo senin için ne ki

inş hepbirlikte veririz kuzum

Verirsin tabiki zaten benim Hatırladığım en az kilonun yüzde ikisini hedef olarak belirliyorduk diye Yırtık dondan cıkıyım

heheh evet haklısın öyleydi

yok artık kendine haksızlık etme bikere, fotoların super, bedeninde öyle fatom. bu arada 75 leri göremez oldum bayadır en kısa zamanda ardından gelip geçicem senim bilesin balımmmm demedin deme

selam tatlışım nabersin

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>59
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 75.8 **************>72.8

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

madem daha 3 hafta var hedefim 3 kilo
çok mu iddialıyım ne

neslim iyiyim canm sen nasılsınn
sen başka takımdamısın şu an?
kuzum nisanda 14. takıma kaptan olarak transfer oldum nacizane orada devam ediyorum, ama sizsiz duramayıp geliyorum fırsat buldukça.hala verilecek 8kg mım var takıldım kaldım

kuzum nisanda 14. takıma kaptan olarak transfer oldum nacizane orada devam ediyorum, ama sizsiz duramayıp geliyorum fırsat buldukça.hala verilecek 8kg mım var takıldım kaldım
anladım canım vay kaptan nesli
gel gel
verirsin kuzum hepbirlikte vericez inş yeni döneme fıstık gibi girelim

Caniminici destegin icin cok tskler asilicam bakalim nekadar verebilcem

Merhabalar herkese yorgunluktan ölüyorum sabah 8 akşam 5 mesaideydim sonrada bişiler aldım sonra kırtasiyeye gittim sonra market alışverişi derken eve 6 da gittim sonra yemek hazırla duşa gir yemek ye oldu mu bu saat şimdi de bulaşıkları yıkayayıp ders çalışıcam ama ne kadar faydalı olursa misafir zor iş valla

evlenince ozler srni seninlede gezer balim

Özlesin valla ohh arasın beni

Ayy çok teşekkür ederim bitanem daha güzelleri senin olsun. Yeğenimizin cinsiyeti kızdı dimi maşallah inşallah annesinin güzelliğini alır.
Evet kuzum inşallah birden giderr
Evett sütlü kahvelere bayılıyorum americano filtre türk espresso aromalı oluyor güzel oluyor valla

bu arada canlarim 4. olmussunuz 1 nota silinmis masallah sizlere bravoo azminiz daim olsun ben takima gelene Kadar herkesin en yuksek kilosu 60 olsun insallah amiinnn (darisi basina insallah deyin olur mu dua bana da donsun bende 60 gorim sonra)

Ohh maşallah

Darısı senin başına kuzum. Annem bana hamileyken 10 kilo vermiş ablamda da 2 kilo almış sadece darısı hepimizin başına

Ohh afiyet olsun kuzum yaramasın. Düğünden sonra toparlarsın artık ama fazla da kaçırmamışsın sadece helvanın saati biraz kötü

Ohh afiyet olsun. Benim annemde kemikli et kaynatır düdüklüde dolmanın altına da dizer öyle baya güzel olur

ay canım ya sende mi misafir telaşındasın kolay gelsin
bizede cuma günü misafir gelcek yandık ki ne yandık

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
Fasulye yemeği
Az haşlanmış tavuk

Spor: Yoga 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre
ikimizde haşlanmış tavuk yemişiz
afiyet olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye ) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası

Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptık Dönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim

Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım sizlerle

Sabah; 07:30
2 yumurtalı melemen
1/2 Salatalık
5 adet siyah zeytin

ara; 09:00
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; 13:00
3 Yk kadar yeşil mercimek yemeği
2 Yk yoğurt

ara; 15:30 ( kvdeyken )
3 şekersiz çay
3 Yk kadar patates salatası
1 ufak kurabiye
1/2 dilim rulo pasta

Akşam; 19:30
1.5 kase yoğurt çorbası
Bol akdeniz yeşillikli marul salatası ( içinde salatalıkta vardı )

Valla buraya yazınca biraz fazla gibime geldi ama şükür şiş hissetmiyorum kendimi artık yatana kadar limonlu su içilecek ( son bir keyif kahvemde var kızım kalkıp yaparsa tabi )

Bu arada sabah keyif kahvemden sonrada 30 dakika kadar sporumu yaptım ve resmen iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldım Ölçülerimide aldım bakalım bir ay sonra ne göreceğim

Ohh kolay gelsin valla harika menü
Ayy şimdi canım sarımsaklı cacık istedi üff ne giderdi

ay canım ya sende mi misafir telaşındasın kolay gelsin
bizede cuma günü misafir gelcek yandık ki ne yandık

ikimizde haşlanmış tavuk yemişiz
afiyet olsun

Teşekkür ederim canım bizde de cuma bir posta gidecek yerine istanbuldaki kuzenlerim gelicek sorma ev çadır gibi her odadan 2-3 insan çıkıyor
Gönüller birmiş demek kii

Günaydınnn fıstıklar
Çok sıcak burası aşırı nem var, sabah sabah işe gelene kadar 10 da yürüyeyim dedim sırtımda kuru yer kalmadı. derece olarak 30 derece ama nem %98 olunca boğuluyoruz. Duş aldıktan 5 dak sonra yine yapış yapış oluyoruz, çocuklar perişan oldu, isilik döktüler. Sizler ne durumdasınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…