Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menümü de paylaşayım
kalkınca (06:30) yarım litre oda sıcaklığında su
Sabah (07:30)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık (zeytinyağlı ve limonlu)

Öğle (12:00)
6 kaşık kadar etli patates
2 kaşık pirinç pilavı
biraz yoğurt
1 tane tulumba tatlısı (burda ilk iş günümdü yanıma bir şey almadığım için olan yemeklerden yedim biraz cıslı oldu)

Ara (16:00)
1 paket tuzlu çubuk

Akşam (19:30)
çorba, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

su 3 litre spor yok
Kızlar ben yaklaşık iki aydır spor yapmadım ve çok hantallaşmış gibi bir halim var hatta göbeğim biraz fazlalaştı gibi geldi bana. Tartıda çok bir şey yok ama göbeğim büyümeye başladı sanırım. Kendimi bu aralar çok ihmal ettim, ramazandan önce b12 tahlilim 209 idi ve ben tedavimi de yapmadım. İğneler çantamda geziyorum. Bu yüzden de akşam yemeğinden sonra sürekli uyuyasım geliyor ve koltuğun üzerinde sızıp kalıyorum. Biraz kendimi saldım sanırım. Bugün ilk iş iğnemi yaptırmak ve akşam spora başlamak olacak. Burda menü paylaşmamanın zararı işte. Bugün yemeğimi yanıma getirdim. Eski düzenime döneceğim inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrr

Sabah 08:00de kalktım bugün ( aslında sabah 05:00de uyandım ama bu saatte ne işin var yat aşağı dedim kendime o yüzden o saate kaldım yoksa sabah 06:30 gibi uyanma niyetim vardı )
Kahvaltımı en sağlıklısından yaptım şimdide keyif kahvemi içiyorum

Kahve faslından sonra yatak odasına girişip nevresimlerimi değiştirip akşamlıkda yemeğimi ateşe koyup direk spora veriyorum kendimi
Allahın izniyle cumaya kadar kesinlikle hiç bir kaçamak yapmayacağım hatta dün KVde yediklerime karşılık bugün çekebildiğim kadar mekik çekip birde 200 ip atlama yapacağım fazladan

gunaydın guzeller

Ooo bosuna fitnesyumum demiyirum sana balim
vallahi fitnesyum oldum balım

kardeşimin kızı henuz 15 aylık, ve tv,dizi bilmemne bilmediğinden henuz bozulmayan metabolizma saatı sayesinde erkenden yatıp sabah 6 da uyanıyor bızdıkım. gune onun, sokaktan gelen köpek sesine anne miyav baba miyav demesiyle bi annesinin suratına bi babasının suratına tokat atmasını izlemekle uyandım bugun sabahta eynen böle uyandım. hemen annesine dedimki hazırla bızdıkımı gezmeye götürücem. ablacım gitmez bensiz dedi, öylemiii dedim hemen döndüm eylülüm hadi seni adda götüreyim parka gidelim dememle boynuma atlaması annesinin şaşkın bakışları bir oldu . suyumu kefirimi içtim azda oyalandık saat 7 gelmek uzereyken çıktık bızdıkımla bebek arabasında çay kenarına gezdirip parka götürüp salladım. nasıl mutlu oldu anlatamam surekli konuştu bıcır bıcır
eve dönduk saat 8 di onu annesine teslim edip havuza girip biraz yuzdumm sonra kahvaltı edip işe geldim. bugunde aynen durum buydu bızdıkla gezmece enerjiiii gırla. erken kalkmak çokkk guzelll...eh enerjiden sizede getirmeden olmaz dimii

arar arar merak etme annem hic aksatmadan her sabah arar beni aramasa hemen ararim kesin bisey oldu diye

aynen bizdede oyle dustan cikip giyinene kadar yapis yapis oluosun

Selam güzeller kaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği

Hosgeldin canm gecmis olsun daha iyi oldun mu?

hosgeldin balimmm nasilsinn tamamen iyilestinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…