vallahi fitnesyum oldum balımOoo bosuna fitnesyumum demiyirum sana balim
arar arar merak etme annem hic aksatmadan her sabah arar beni aramasa hemen ararim kesin bisey oldu diyeÖzlesin valla ohh arasın beni
Ayy çok teşekkür ederim bitanem daha güzelleri senin olsun. Yeğenimizin cinsiyeti kızdı dimi maşallah inşallah annesinin güzelliğini alır.
Evet kuzum inşallah birden giderr
Evett sütlü kahvelere bayılıyorum americano filtre türk espresso aromalı oluyor güzel oluyor valla
Ohh maşallah
Darısı senin başına kuzum. Annem bana hamileyken 10 kilo vermiş ablamda da 2 kilo almış sadece darısı hepimizin başına
Ohh afiyet olsun kuzum yaramasın. Düğünden sonra toparlarsın artık ama fazla da kaçırmamışsın sadece helvanın saati biraz kötü
Ohh afiyet olsun. Benim annemde kemikli et kaynatır düdüklüde dolmanın altına da dizer öyle baya güzel olur
aynen bizdede oyle dustan cikip giyinene kadar yapis yapis oluosunGünaydınnn fıstıklar
Çok sıcak burası aşırı nem var, sabah sabah işe gelene kadar 10 da yürüyeyim dedim sırtımda kuru yer kalmadı. derece olarak 30 derece ama nem %98 olunca boğuluyoruz. Duş aldıktan 5 dak sonra yine yapış yapış oluyoruz, çocuklar perişan oldu, isilik döktüler. Sizler ne durumdasınız....
Selam kizlar nasilsiniz? Ben yuruyuse basladim tekrardan umarim bu basenler erir[/QUOas canimm iyiyim sen nasilsin.. Yuruyus+ jilian yapinca basenlerim gitmeye basladi denemelisin bence
anladim ben onuAyy mesajim nasil cikti
Aaa dur bende gelip yemek yapmaya baslamadan once iki sohbet edelimJilian hic denemedim bu aksam leslie yerine onu yapiyim bakalim bende iyiyim canim bilgeceyle sohbet ediyoruz
Hosgeldin canm gecmis olsun daha iyi oldun mu?Selam güzellerkaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği
hosgeldin balimmm nasilsinn tamamen iyilestinmi ?Selam güzellerkaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği
ah bendede var oKızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Yarın kendimi topşayıp aranızda olcağım
Toplarlarsin canimm stres yapmaaKızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Hosgeldin canm gecmis olsun daha iyi oldun mu?
hosgeldin balimmm nasilsinn tamamen iyilestinmi ?
Efserimm güzel ablam ne oldu sana dikkat et kendine Allahın izniyle toparlanırsın inşKızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?