- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Mantarlı yı benim işgüzar klavye mantlarla yapmış:)hahahahaha valla sucu hic bana atma ben canimin cektigini soyledim ama sonra tabagimi gordun 2 parca peynir roka domates salaltalik yogurt yedim kendime Hakim oldum
ama eminim salidan sonra eski duzenine donersin cunku cok stress oldun bu dugun yuzunden
afiyet olsun cnm mantlarla nedir anlamadim da
bu arada cidden ne cok maden suyu iciyosun
bunun baska bilmedigimiz bir sebebi var mi yoksa seviyosun diye mi resmen kac gundur bende iciyorum senin menuleri gordukten sonrabenim gibi iyi seyleri ornek al cisslari degil ok
duduklude yaprak bozulmuyo mu peki kesin guzeldir afiyet olsun simdiden
vayyyy iste hirslanmak icin cok guzel bi sebep bulmussun canimmm
ama eminim ki sen oraya en sade halinle bile gitsen ondan guzel olursun ayol havan yeter
cok merak ediyorum acaba ne Kadar vercen dugune Kadar
hayirli olsun yeni isyerin makresim
bol kazanclar olsun insallah
ne guzel gecmis cecom yildonumunuz nice mutlu yillara insallah cnm benim
valla o kiz icinde cok iyi yapmissin cnm
bence de istersen olur cnm sen ilk zamanlar cok guzell verebiliyosunn insallah olacakk zafer bizimmmm
oyle yapmaya calisiyorum cnm cok abartmadaninsallah olacak
valla bende canimin cektigini anlatip yapmamaya calisiyorum Irade isi cicim
en guzeli gorusmemmek zaten
Kıssss hamile misin? :))))evet kaptanım mercimekli olan dolmalarımdan. hem mercimek sağlık gi si düşük hem mis gibi sebzeler hemde misss gibi dolma keyfi artık bol bol yapar yerimmmm...
Allah Allah hamIle karnı resmi senddede çıkıyor sendemi hamilesin ki :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar
Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettimŞimdide keyif kahvemi içiyorum
Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diyekadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim
Ve Aleyküm Selam canım
Sende çok selam söyle canımtatili güzel geçiyordur inşallah
Ahaa sendede çıktı tamam kımse hamile degil benim pc sevdiklerinemi yerleştiriyor ne hamile karnınıIyi gunler kizlar nasilsiniz? Benim okul basladi bugun annem tr'den donuyor yarin oraya gidecem cok ozledim kendisini valla. Meger tam bi ana kuzusuymusum
Madem suyu nu ben çok içerim günde 3 4 bulur neden uyardı vanim merak ettomKaptanımpazartesiden beri ne yediğimi hatırlamıyorum zaten ilk 3 gün öğün falan yoktu aksam atıştırdım biraz.
Bügünde öglen yarım elma aksamda mercimekli köfte...
Maden suyum (artık 2 yı geçmicek diyetisyen uyardı) ve Türk kahvem her zamanki gibi vardı her gun
OYY ELLERINE SALIK CNM BENIM DUN ERKEN UYUDUM SIMDI AKLIMA GELDI SPOR YAPARKEN HEMEN YAPIM DEDIM BAKTIM YAPMISSIN ELLERINE SAGLIK GUYA EN YADA BAYILANCIM YAPCAKTIK***6.TAKIM 426.Etap***
45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/ / / % )
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.8/ / / %)
6. Takım Ortalaması:
OZEL BIRGUN MU VAR CNM GUNAYDIN INSALLAH OLURSUN 27 GUN ICINDE ISTEDIGIN KILOYA YALNIZ KILOYU LISTEYE YAAZMAN GEREK :))Kızlar günaydın. .
Tartildim şimdi kilo bildirimi mi yapayım. .
67.4 çıktım bu hafta.
27 günüm kaldı ve 65 I görmem lazimmm hatta 64 u görsem ah ah nerde..
Canim ben baya oldu bu gruba gireli hedefimi yazali baya oldu yani sen yenisin galiba :) neyse hoşgeldin aramıza ..OZEL BIRGUN MU VAR CNM GUNAYDIN INSALLAH OLURSUN 27 GUN ICINDE ISTEDIGIN KILOYA YALNIZ KILOYU LISTEYE YAAZMAN GEREK :))
hataalarindan ders almis demekki canim ne guzel Allah hic bozmasin huzurunuzu :)Canimm daha iyi gibi toparlamaya çalışıyoruz
Bende unutmaya çalışıyorum.
Daha özenli bana karşı.
Ev islerini filan artık ben demeden takir takir yapıyor . Diğer sorunları da konuşuyoruz devamli. .
Umarım çözebiliriz. Zaten bu yıl is tempom çok yoğun başım dönecek resmen
Allah sağlık huzur versin de hepsi hallolur inşallah. .
canim bende mevye tuketirken yaninda sut yogurt ayran vs tukettginde daha iyi diye biliyorum sanirim.kaptanimiz soylemisti kan sekerini dengeliyorMenü süper canım ama ufak tavsiyelerim olabilir mi :)
Yoğurt protein ve kavun meyve
Iki sini bi daha karıştırma olur mu canım ?
3 saat ara ile yesen çok daha iyi olur..
Ben protein ağırlıklı devam ediyorum meyve ve karbonhidrat i gebelde sabah almaya çalışıyorum proteini öğlen akşam .
Tavsiye ederim..
Mesela bugün sabah;
Yarım armut , 3 ceviz , biraz karpuz .
Öğlen : haslanmis tavuk ve yogurt.
Akşam : 3 adet köfte ve yogurt.....
Bazen sabah menum nesfit bile oluyor..yanında kuru kayısı kuru erik badem vs ile..
Tavsiyem karistirmaaaaa
Bizede gel bizedeee utucuuPerşembe günkü menüm
Sabah:
Kkk
Akşam:
Bezelye yemeği
Bamya yemeği
Salata
Spor: yoga 100 mekik 3 saat ütü
Su:3 litre
oncelikle gecmis olsun balimm.. Susmamanda iyi olmus birikmis birikmis patlamis napcan bazen insan susamiyor iste.. Beyaz cayi esim surekli iciyor nwdenn onerdi doktor merak ettimİyi geceler kızlar
Pazartesi kol ağrım ve bacaklarımda çıkan kırmızımsı morlukları icin hastaneye gittim sbh 7.30 aksam 6 da bitti mini check up gibi bişidi,Salıda öğlene kadar hastanedeydim gitmişken dahiliyeye gidip kan testi verdim ama herseye baktıramadım en son ocakta baktırmısım Dr zaten iyi bu zaman aralığında yapmadım dedi.
Aksam ki Düğüne eşim gitmeyecez dedi ( anne- abi Yüzünden)öğleden sonra tamam dedim,ama kp Dayanamadı gelmıs 15 Dkda hazırlanıp gittik ayıp Olmasın diye... Iyi başlayıp kötü bitti...cok sevgili eltimle incir çekirdeğini doldurmayan ama 5 yılın birikmişliğiyle ona cemkirdimsinirime giden bişeyi yaptı ve Kazandı ben kendime hakim olamadım,yanlış zaman yanlış yer yapmasam iyiydi ama artık yeter dedim ayaklarımın altı su toplamıştı 4 bölüme gittim hepside stresten dedi bide Kocasının densizlikleri problemler falan derken yersiz bişeye girdim yani... Adanalı bi Arkadaşımın deyimiyle 5 yıl boyunca gelene gidene ağzıma ettiklerinde poponuza sağlık dedim oturdum...güya adı saygıydı ama onlar bırazda bana desin
Bide yetmiyormuş gibi bunuda kafama taktım düşündükçe Sırası orası değildi diye ama Bazende ohh iyi oldu diyorum..eşim ( ondan sert bi tepki beklemiyordum ama ne bilim bı uyarabilirdi) bizimkilere posta koydun dedi gülerek
Gerçi o baştan beri susma herseyı zamanında sende millete giydir dedi ama Alışık degilimki Keske biraz olabılseydım
Çarşamba günü de hastanedeyken hadi bideaklıma esti diyetisyene gidiyim dedim..beyaz cay ve Elmalı kromlu cay önerdi marketlerde bulamadım netten siparıs verdim onlar daha gelmedi,buarada yazdıgındanda az yedim ama listeye birebir uyamadım çaylar gelsin öle baslıcam...bu aksamda bi arkadasa mercimekli köfte yemeye gittikpazartesıden beri tek kacamagım bu ama cok seviyorum yaa
Valla bende hep tek alırım canımhataalarindan ders almis demekki canim ne guzel Allah hic bozmasin huzurunuzu :)
canim bende mevye tuketirken yaninda sut yogurt ayran vs tukettginde daha iyi diye biliyorum sanirim.kaptanimiz soylemisti kan sekerini dengeliyor
Bizede gel bizedeee utucuu
oncelikle gecmis olsun balimm.. Susmamanda iyi olmus birikmis birikmis patlamis napcan bazen insan susamiyor iste.. Beyaz cayi esim surekli iciyor nwdenn onerdi doktor merak ettim
annaaaaa ben bugun cuma oldugunu herzamankı gıbı unuttumBu hafta listeyizebekine yapacaktı ama uyumuyoken ben yapıyım dedim hemde gecen hafta listeyi paylasamamıstım onun özrü olsun diye düşündüm, hem dobra kızda bana kızmaz kaptanımızın modemiyle ilgili sorunu var ins hemen halledip gelecek
Eğer listelerde Yanlışlık yaptıysam düzeltirsiniz
İnş boool eksili bi cuma yasarız..iyi geceler hepinize
Dogum günü pastanın fotosunu atacaktın bayılanbayılana nerde hani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?