Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mantarlı yı benim işgüzar klavye mantlarla yapmış:)

Allah Allah hamIle karnı resmi senddede çıkıyor sendemi hamilesin ki :)

Iyi gunler kizlar nasilsiniz? Benim okul basladi bugun annem tr'den donuyor yarin oraya gidecem cok ozledim kendisini valla. Meger tam bi ana kuzusuymusum
Ahaa sendede çıktı tamam kımse hamile degil benim pc sevdiklerinemi yerleştiriyor ne hamile karnını

İyi geceler kızlar
Pazartesi kol ağrım ve bacaklarımda çıkan kırmızımsı morlukları icin hastaneye gittim sbh 7.30 aksam 6 da bitti mini check up gibi bişidi,Salıda öğlene kadar hastanedeydim gitmişken dahiliyeye gidip kan testi verdim ama herseye baktıramadım en son ocakta baktırmısım Dr zaten iyi bu zaman aralığında yapmadım dedi.

Aksam ki Düğüne eşim gitmeyecez dedi ( anne- abi Yüzünden)öğleden sonra tamam dedim,ama kp Dayanamadı gelmıs 15 Dkda hazırlanıp gittik ayıp Olmasın diye... Iyi başlayıp kötü bitti...cok sevgili eltimle incir çekirdeğini doldurmayan ama 5 yılın birikmişliğiyle ona cemkirdim sinirime giden bişeyi yaptı ve Kazandı ben kendime hakim olamadım,yanlış zaman yanlış yer yapmasam iyiydi ama artık yeter dedim ayaklarımın altı su toplamıştı 4 bölüme gittim hepside stresten dedi bide Kocasının densizlikleri problemler falan derken yersiz bişeye girdim yani... Adanalı bi Arkadaşımın deyimiyle 5 yıl boyunca gelene gidene ağzıma ettiklerinde poponuza sağlık dedim oturdum...güya adı saygıydı ama onlar bırazda bana desin
Bide yetmiyormuş gibi bunuda kafama taktım düşündükçe Sırası orası değildi diye ama Bazende ohh iyi oldu diyorum..eşim ( ondan sert bi tepki beklemiyordum ama ne bilim bı uyarabilirdi) bizimkilere posta koydun dedi gülerek
Gerçi o baştan beri susma herseyı zamanında sende millete giydir dedi ama Alışık degilimki Keske biraz olabılseydım

Çarşamba günü de hastanedeyken hadi bideaklıma esti diyetisyene gidiyim dedim..beyaz cay ve Elmalı kromlu cay önerdi marketlerde bulamadım netten siparıs verdim onlar daha gelmedi,buarada yazdıgındanda az yedim ama listeye birebir uyamadım çaylar gelsin öle baslıcam...bu aksamda bi arkadasa mercimekli köfte yemeye gittik pazartesıden beri tek kacamagım bu ama cok seviyorum yaa

Kaptanım pazartesiden beri ne yediğimi hatırlamıyorum zaten ilk 3 gün öğün falan yoktu aksam atıştırdım biraz.
Bügünde öglen yarım elma aksamda mercimekli köfte...
Maden suyum (artık 2 yı geçmicek diyetisyen uyardı) ve Türk kahvem her zamanki gibi vardı her gun

***6.TAKIM 426.Etap***

45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/ / / % )
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.8/ / / %)

6. Takım Ortalaması:

Son düzenleme:
***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
edahafiz(100,2/ / /% )
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong(76?/ / /% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(77/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,6/ / /% )

Free Takım Ortalaması:

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 75,7**************>74,2
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>59
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>88
45derya45: 78,5*************>76,9
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 75,8***************>72,8

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Kızlar bu listeye burdan devam edelim bi kaçı baştan alıntılanmış...misal benim bu ayki hedef kilom gecen ayki kilomdan fazla...kilo Alınca basa döndüm

Bu hafta listeyi zebekine yapacaktıama uyumuyoken ben yapıyım dedim hemde gecen hafta listeyi paylasamamıstım onun özrü olsun diye düşündüm, hem dobra kızda bana kızmaz kaptanımızın modemiyle ilgili sorunu var ins hemen halledip gelecek
Eğer listelerde Yanlışlık yaptıysam düzeltirsiniz
İnş boool eksili bi cuma yasarız..iyi geceler hepinize
Dogum günü pastanın fotosunu atacaktın bayılanbayılana nerde hani:))

Madem suyu nu ben çok içerim günde 3 4 bulur neden uyardı vanim merak ettom

***6.TAKIM 426.Etap***

45derya45(78,5/ / / % )
baldandane(89/ / / %)
battaniye1 (75,4/ / / % )
Dark_Paradise (118,9 / / / % )
kaldi2sene(68,7 / / / % )
makres76 (60,7/ / / % )
selvos88( 76.8/ / / %)

6. Takım Ortalaması:
OYY ELLERINE SALIK CNM BENIM DUN ERKEN UYUDUM SIMDI AKLIMA GELDI SPOR YAPARKEN HEMEN YAPIM DEDIM BAKTIM YAPMISSIN ELLERINE SAGLIK GUYA EN YADA BAYILANCIM YAPCAKTIK

Kızlar günaydın. .
Tartildim şimdi kilo bildirimi mi yapayım. .
67.4 çıktım bu hafta.
27 günüm kaldı ve 65 I görmem lazimmm hatta 64 u görsem ah ah nerde..
OZEL BIRGUN MU VAR CNM GUNAYDIN INSALLAH OLURSUN 27 GUN ICINDE ISTEDIGIN KILOYA YALNIZ KILOYU LISTEYE YAAZMAN GEREK :))

OZEL BIRGUN MU VAR CNM GUNAYDIN INSALLAH OLURSUN 27 GUN ICINDE ISTEDIGIN KILOYA YALNIZ KILOYU LISTEYE YAAZMAN GEREK :))
Canim ben baya oldu bu gruba gireli hedefimi yazali baya oldu yani sen yenisin galiba :) neyse hoşgeldin aramıza ..
Evet özel canım tatile gideceğiz bodrum a :)
65 veya 64 le gitmek istiyorum

hataalarindan ders almis demekki canim ne guzel Allah hic bozmasin huzurunuzu :)

canim bende mevye tuketirken yaninda sut yogurt ayran vs tukettginde daha iyi diye biliyorum sanirim.kaptanimiz soylemisti kan sekerini dengeliyor

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Kkk

Akşam:
Bezelye yemeği
Bamya yemeği
Salata

Spor: yoga 100 mekik 3 saat ütü
Su:3 litre
Bizede gel bizedeee utucuu
oncelikle gecmis olsun balimm.. Susmamanda iyi olmus birikmis birikmis patlamis napcan bazen insan susamiyor iste.. Beyaz cayi esim surekli iciyor nwdenn onerdi doktor merak ettim

Valla bende hep tek alırım canım
Biri bizi aydınlatrsa iyi olacak

annaaaaa ben bugun cuma oldugunu herzamankı gıbı unuttum tsk ederım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…