- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
tsk canımınıcı amın hepımızın hersey gonlunce olsunıyi geceler hanımlar
zebekine doğum günün kutlu olsun bu sene hersey gönlünce olsun inş.
hazılıklar son gaz. o yorgunlukla iyi yapabiliyorsun canım hadi kolay gelsin bakalım
tsk ederım bızdıkım amın ınsKesinlikle katılıyorum makresin. Bende uzak kaldım kilo aldım. Burasının enerjisi başka.
Aaa doğum günün kutlu olsun canım benim. Seneyede inşallah bebişinle çok güzel bir yıl geçirirsin
yorgunluktan olunmuyor balim surunuluyorBugünde yorgunluktan ölmedim çok şükür. 3 gündür 8 saat okulda ders sonra eve gel bulaşıkları yıka evleri ayıtla iki gündür de yaz telaşesi fasulyeler naneler tarhanalar sonra otur kendin ders çalış. Tek kendime vakit bulduğum yer 15 dakikalık banyosanırım gün 30 saat olsa yine yetmezdi
Bugünde okul çıkışı bir kutlama vardı eve 8 de geldim anca 2 saat ders çalışabildim şimdi size yazıpda yatıcam. 3 gündür spor da yok
saklanmak yok balim dusen motivasyonu hemen kaldir silkele kendine gelsinn yolumuz uzun yorulmak vazgecmek yok.. Kimse sana darilmaz yeterki sen vazgecme..Selam kizlar bugunlerde pek giremiyorum psikolojikmen buraya gelirken kendimi suclu hissediyorum saklaniyorum sizdencok salmadim kendimi ama motivasyonum nedense dusuk.. Yinede elimden geleni yapip daha fazla azimli olacagim. Size karsi mahcubum umarim bana cok darilmazsiniz
ekmekler ve kek disinda cis yok sporda var ne guzelYinede menulerimi yazayim
Dunun menusu
Sabah 1 tane tost+cay
Ogle 1 kase yayla corbasi +2 tane etli dolma
aksam 2 tane etli dolma + 1 kase yogurt+1 dilim ekmek
ara (ah su aralar yok mu) 1 dilim kek 1 fincan kahve
sivi 3 litre su spor 1 saat yuruyus
sandvic yerine salata olsaymis bu menu super olurmusbugunun menusu
sabah otlu omlet
ogle ton balikli sandvic
aksam 1 kase mercimek corbasi + salata
sivi 3 litre su + bol cay spor 30 dk yuruyus
gunaydin canimm kacamaklardan kurtulunca daha mutlu olacaksn :))Günaydın dün güzel geçti diyet adına ufak tefek adeptasyon eksikliğinden kaçamak olsadayinede güzeldi
inanin aç kalmayı özlemişim
cok haklisin canim artik kacmak yok burdayimyorgunluktan olunmuyor balim surunuluyor
saklanmak yok balim dusen motivasyonu hemen kaldir silkele kendine gelsinn yolumuz uzun yorulmak vazgecmek yok.. Kimse sana darilmaz yeterki sen vazgecme..
ekmekler ve kek disinda cis yok sporda var ne guzel
sandvic yerine salata olsaymis bu menu super olurmus
gunaydin canimm kacamaklardan kurtulunca daha mutlu olacaksn :))
Kolay gelsin deryamm senle benim yogunlugumuz hic bitmicek gibiselam kızlar geç kaldım bugünde iş yoğunluğundan ihmal ediyorum buraları ama milletin evlenesi varrr
evini düzesi vargeçecek bugünler rabbim bol kazanç versin inşallah... geleceğim şu masayı toparlayıp inşallah
İyiyim balim.sen nasilsin :) ayy ne guzel kavusuyorsunuz ne kadar buyusekte hep ana kuzusi kaliyoruzIyi gunler kizlar nasilsiniz? Benim okul basladi bugun annem tr'den donuyor yarin oraya gidecem cok ozledim kendisini valla. Meger tam bi ana kuzusuymusum
Degil mi canim ya.. Allah hepsine uzun omurler versinİyiyim balim.sen nasilsin :) ayy ne guzel kavusuyorsunuz ne kadar buyusekte hep ana kuzusi kaliyoruz
as canim iyiyim sen nasilsinn :)
iyiyim canim sen nasilsin durumlar nasilKızlar Nasılsıniz
Ben koşmaktan bi hal oldum :)
Isler çok yoğun her zamanki gibi :)
Sağlık olsun da.. maşallah..
Cok sıcak havalar..
Geçen bi tozuttum ne bulsam götürdum gecenin bi saati :)
Ama su sıralar aklıma yemek dahi gelmiyor...
Canimm daha iyi gibi toparlamaya çalışıyoruzas canim iyiyim sen nasilsinn :)
iyiyim canim sen nasilsin durumlar nasil
Menü süper canım ama ufak tavsiyelerim olabilir mi :)Bugunku menum
Sabah: beyaz peynirli omlet+ salatalik
Oglen: tarcinli yogurt+ 1 dilim kavun
Aksam: kofte yogurt salata
4 litre su+2 kupa bitki cayi
30 dakika yuruyus( jilian yok reglmn ilk gunu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?