canım öncelikle takımımıza hoşgeldin deneme haftan sanırım hayırlı olsuna.s.
sonra yamukum deil yumukum:roflol::roflol: kız benim yamuk ettinkaydirigubbakcemile3
bu yaptığım sitede verilen bir diyet cnm birebir uyguluyorum ve pazartesi tartı 79 du şuan 76 dün sabah bildirim yaptığımda 76.5 çıkmıştım bugün akşam tartıldım 76 geldim,hızlı kilo verme taraftarı değilim ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum düğün varkaydirigubbakcemile3 ve diyeti yapanlar geri almadıklarını söylemişler verdikleri kiloları deniyip görmek istedim öğlenleri yediklerime gelince işim yarım gün evden çıkmadan öğlen yemeğimi yiyorum çalıştığım yerde yoğunluktan gün içinde hiç bişey yiyemediğim için bu diyet bana çok uygun,ayrıca gündüz acıkmıyorum yediklerim yeterli geliyor akşamları menünün daha zengin olması işime yaradı en azından gözüm dönüp yemeklere yada abur cubura saldırmıyorum yani ben bu diyeti sevdim anlıcan:lepi: gerçekten deneyin ben çok fazla açlık hissetmiyorumsengözlerimebaksanab
günaydın herkese hayırlı pazarlarrrrrrrrrra.s.
geçmişi okuyorum,nilüfer hoşgeldin aramıza canımm
heheh)))))))))))ay valla bende gülmekten çatladım özürdilerim canım ya yalnış okumuşum )))))))
hatta neden yamukum diye bile düşünmüştüm ayyyy))))özür canım ....
demek diyet hızlı kilo verdiriyor bende hızl vermek istiyorum nasıl diyetmiş o hangi toppikte bende alayım o listeyi ozaman...
ben senin yzdığın mesajdan sanki kşlo vermem durdu gibi bişi anladımda ondan öyle yazdım ...demek veriyorsun negüzelll..deVAMMM OZAMAN )))):lepi:
günaydın kütom. sende bugün çok erkencisin canım.
evtt kahvaltı hazırlayınca uykum kacıyo benım oturdum bir dunya işim var nerden başlasam bilemiyorum
biyere gidecektım oda kaldı diyete dönemıyorum stresliyim sinirliyim Allah hayır etsin bakalım
dönersin canım üzme kendini bu kadar. benimde haftasonu montim gümledi azcık ama tam gaz başladım bugün yine. haftasonu fuardaydım çok yogunum ayaklarımın altı ağrıyor. inşallah bugün götürmezler beni.
doram gunaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?