Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aebenim doram beberlrin sınavı fena değil anladığım akdarı ilee. inşallah sonuçlarda güzel çıkar. allah emeklerini zayi etmez
maytap kimki yaff bi an üstyüme aldım benim adıma pek yakında:))))

heheh)))))))))))ay valla bende gülmekten çatladım özürdilerim canım ya yalnış okumuşum )))))))
hatta neden yamukum diye bile düşünmüştüm ayyyy))))özür canım ....
demek diyet hızlı kilo verdiriyor bende hızl vermek istiyorum nasıl diyetmiş o hangi toppikte bende alayım o listeyi ozaman...
ben senin yzdığın mesajdan sanki kşlo vermem durdu gibi bişi anladımda ondan öyle yazdım ...demek veriyorsun negüzelll..deVAMMM OZAMAN )))):lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

canım diyet listesi burda gir incele benim gayet güzel gidiyo,hızlı verdiriyomuş ama kalıcı yazıyo kısmet artık ben düğün olmasa yavaş vermek istiyorum ama 1 ay kaldı biraz acele etmem lazımhihoyyyt

bugün yediklerimide yazayım
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
40 gr beyaz peynir
şekersiz çay

öğlen;
2 katı yumurta
1 salatalık
1 domates

ara;
2 grissini

akşam;
1 kase domates çorbası
bol salata
ızgara köfte 4 adet
haşlanmış patates orta boy

akşam yeğenin doğum günü partsi vardı orda bir bardaka gazoz içtim bikaç tanede çubuk kraker yedim pastaya elimi bilem sürmedim:lepi:

kızlar ben geldim.. ablamlarda yediyiğimin haddi hesabı yokkkk.. ama tam tatil yaptım :) yarından itibaren diyete devam :) buarada sauno şort aldım çok terletiyomuş:)

günaydın kütom. sende bugün çok erkencisin canım.

evtt kahvaltı hazırlayınca uykum kacıyo benım oturdum bir dunya işim var nerden başlasam bilemiyorum

biyere gidecektım oda kaldı diyete dönemıyorum stresliyim sinirliyim Allah hayır etsin bakalım

evtt kahvaltı hazırlayınca uykum kacıyo benım oturdum bir dunya işim var nerden başlasam bilemiyorum

biyere gidecektım oda kaldı diyete dönemıyorum stresliyim sinirliyim Allah hayır etsin bakalım

dönersin canım üzme kendini bu kadar. benimde haftasonu montim gümledi azcık ama tam gaz başladım bugün yine. haftasonu fuardaydım çok yogunum ayaklarımın altı ağrıyor. inşallah bugün götürmezler beni.

inş. canım bakalım belkide tamamen bırakırım bilmiyorum bu ara gercekten hersey ustuste geliyo size anlatma fırsatı olmadı cidden kötüyüm

bende fuarı soracaktım nasıl gidiyo faydalı oluyomu barı inş.

günaydın kızlar. mehalciğim maytap mmmf eski niçki buydu ama biz ona halen maytap diyoruzkaydirigubbakcemile3

hayırdır kütocuğum. seni kimler bu kadar üzdü bakalımkötükedihüso

ben yürüyüşümü yaptımda geliyorum. dün diyet yapamadım. tabi yürüyüşte ama öğleden sonra kızılayda 3 saat yürüdük kızımla.
bu hafta baloları var ona elbise aldıkdelikafadulden

günaydın kızlar
herkese iyi hafta sonları
domates
salatalık
peynir zeytin
ekmek
kahvaltı menüm olacak uykucu şirin kalkarsa edicez kahvaltımızı bugünde uyuycaa tuttu
ben gene maytap olmak istiim ama kazen kabul etmi,yo yaws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…