Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrikler canım .....kaydirigubbakcemile2
Aebenim doram beberlrin sınavı fena değil anladığım akdarı ilee. inşallah sonuçlarda güzel çıkar. allah emeklerini zayi etm

amin mehalim .. ....:Saruboceq:

günaydın kızlar...
çok yorucu bi hafta sonunun ardından yeni bir haftaya başladık hayırlısı bakalımdelikafadulden
geçen hafta diyet adına çok güzel geçmişti 77 zincirini kırdıktan sonra bu haftaki hedefim 75:lepi: kahvaltım;
1 dilim ekmek üzerine kaşar fırında
şekersiz çay

sizler nasılsınız kütocum neyin var canım paylaşmak istermisin bizimle:uhm:

dora sen kızına ben kendime cumartesi kıyafet bakmakla geçti akşamım ayaklarım zonkladı valla koca kemeraltında kafama göre bi kıyafet bulamadım-tatlicadiarzu-

bediş ne oldu kıs .....

bende 2. günlük raporumu vereyim ...

cumartesi

3 dl ekmek
omlet-
-sögüş .
1 zeytin .

ara
yarım paket mavi yeşil .

öylen .
çorba
salata
. peynir .

ara
5 kiraz 3. kayısı

akşam
oltu kebab
1 br. ayran
salata
yarım lavaş
1 çatal kadayıf .

ara
can erik .

pazar.

2 kayısı .
kavaltı .
3 dl. fırında kaşarlı yumurtalı ekmek ..
sögüş

ara
3 kayısı erik .

ara.
yarım p. mavi yeşil .
10 fındik

akşam .
az. iskender.(kendim yaptım yagı ve ekmegi azdı )
1 kş yogurt.
az patlıcan .
salata

ara .
meyve ..

dün 1 saatte tempolu yürüyüş ..

neyin var bediş ......:teselli:

herkese günaydın fıstıklar,
aebenim canım benim nasılsın,
küto,dora,ösge,nazlı,asi,yumukum,else,mmm nasıl gidiyo güzeller,
naslııı sahalara döndüm ben :) bu hafta patlama benden ahada dedi bu dersiniz ...

kısları dr. götürecegim 11 5.da randevumuz var kıslar ...
küçükkız 10 gündür antibiyotık kullanıyor fakat öksürük kesilmadi tam anlamıyla . tekrar başka bir dr. götürecegim . büyük kızın ise ellerinde terleme oluyor oda rahatsız ediyor .onu gösterecegim .

basarılı olmuşlardır tetelerim benım guveniyorum ben onlara

benım hepten stresim varda en etkili konu acaip borc yapıyo benım teke coştu ve lusumsuz işler için yaklasık 15 bin

basarılı olmuşlardır tetelerim benım guveniyorum ben onlara

benım hepten stresim varda en etkili konu acaip borc yapıyo benım teke coştu ve lusumsuz işler için yaklasık 15 bin

bediş luzunsuz degildir kıs akreplerin ilide sıkıdır boşa para harcamazlar sen merak etme ...yerimseniben

hayalciğim nasıl olalım şekerim. iyi diyelim iyi olalım. artık tatilede girdik tatil tadı çıkarmaya çalışacağızdelikafadulden

hayalciğim nasıl olalım şekerim. iyi diyelim iyi olalım. artık tatilede girdik tatil tadı çıkarmaya çalışacağızdelikafadulden

tatil mi mafoldumben mafoldumben mafoldumben

26 günüm kaldı benimde kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

KIZLAR BU SABAH 69.700 GELDıM 71 DıM CUMA GÜNÜ..BU HAFTA 2 KG VERMEK ıSTıYORUM HAYIRLISI BAKALIM....
ASIL BUHAFTA BENıM DıYET KENDıNı GÖSTERıR UMARIM...

BENıM BAĞLI OLDUĞUM BıR LıSTE YOK ..NE YEMEK VARSA ONDAN YıYORUM..PıLAV MAKARNA KESıNLıKLE YEMıYORUM ..YEMEĞıN YANINDA SALATA VE YOĞURT YEMEYE ÇALIŞIYORUM..OKADAR..BıDE HıÇ MEYVE YEMEZDıM ARA ÖĞÜNLER KOYDUM KENDıME ...
MESELA 5 ERıK VE 1 ELMA ATTIM BUGÜN ÇANTAYA ARALARDA YıYECEĞıM...
SPORA BAŞLAMADIM HALA...
PAZAR GÜNÜ YEDıKLERıMı YAZAYIM
SABAH.(öğleni buldu pazar olduğu için).....
1 tane pişi minicik bi peynir domatez 1 bardak çay
akşamüzeri 4 civarında
3 köfte 1 pirzola salata 1 dilim kepek ekmeği
akşam
siyah dut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…