Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde tatil planları yapıyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik yaaa offf....
kıbrısa giden varmı nasıl biyer....
bodrum ve marmarisi istemiyoruz gittik oralara 2 kez...
çeşme kuşadası nasıl otarafta olabilir....
karar veremiyoruz valla....

aben naber bitek sen varsın galiba..çocuğunun sınavı güzel geçmiş..maşşallahhh allah başarılarının devamını göstersin...

ben kaçtım kızlar arkadasa gidiom hastanedekide cıkmış onada giderim akşama yarın görüşürükk haydın byby

bende kilo vermek istiyorum mafoldumben
kilo vermeye çok elverişliyim aslında ama nedense veremiyorum :mymeka:
banada yardımcı olun benide alın aranıza noluurrr :Saruboceq:
dediğiniz her şeyi yapma ya hazırım sizlerden haber bekliyorum opuyorumnanaktan vereliniortak :enbuyukkk:

süper gidiyo hayal:lepi:
harikasın nilükaydirigubbakcemile5 ilk haftalar hızlı gidiyo yediklerinde güzel aynen devam canımyerimseniben

ben izmirli olarak çeşmede kuşadasına süper yerlerdir gelmeni tavsiye ederim geçenlerde bende didimdeydim kuşadasından geçtik giderken manzaraya bayıldım kuşadasının girişi dağın tepesinde gibi aşağıya doğru iniyo ilçe sank bi dağın tepesinden aşağıya kurulmuş görünümü var aşağısı masmavi deniz yat limanları süperdi gerçektendelikafadulden

canım listeni inceledim gerçekten 1 ayda negüzel kilo verdirmiş...

ben yapabilirmiyim acaba bukadar bağlı kalabilirmiyim ki çalışıyorum ya ...belki yaparım bende bakalım sen hızlı vermeye devam edersen bende başlarım..
buarada bulyon çorba dediği ne kız ben bilmiyorum onu..hani şu marketlerde satılan tavuksuyu yerine geçen bulyonlarmı???
onlar değilse gülmeyin valla bilmiyorum...buarada o tabletleride pek kullanmam zararlı yapay falan diyorlar ama....

selam kızlar hiç uğrayamadımkusura bakmayın
keyifler nasıl
off dün benim için facia bir gündü dayak yiyeceğimi bile bilebenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

dün eşimle oyuncak müzesine gittik Sunay Akının biliyorsunuzdur
kahvaltıdan sonra
öğlen burgerda menü yedm madoda dondurma
akşamda köfte yaptım pilav gazoz salata
sonra da bir tane gofretmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bugün diyete başladım yumukum da yapıyor dün eksiklerimi aldım bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım gerçekten beni zorlamadı yediklerim beni doyuruyor özellikle akşam yemekleri bulyon çorba dediğini orda açıklamış 1.5 su bardağı suya yarım tablet atıp kaynatıyosun bulyonlu kaynamış su oluyokaydirigubbakcemile3 ama ben sevdim tam yaz diyeti çok fazla sulu gıda var bugün mesela öğlen 2 şişe ayran 1 salatalık 2 grissini ben 2 şişe ayranı 3-4 bardak olarak değerlendirdim havada sıcak valla süper geldi:roflol: bir dene bence öğlen için yanında taşınmıcak şeyler yok menüde genelde domates salatalık yoğurt grissini gibi

hadi bakalım hayırlısı özgem bak 2 gün geçmeden görceksin faydasını eğer aynen uygularsan

Kayracım buyur gel .. canım nedersek yapacakmısın ...lülülülülülü:jeyyar:ay eliem biri daha düştü ..:roflol::roflol::1hug:

günaydıın kardeş takım a.s.
ŞenizŞeniz

evet nülü ben kalişe sormuştum bende bilmiyodum bilmemek degil ögrenmemek ayıp lülülülülülü 2 kese suya bir tablar atıp bide içine domates randeliyormuş ben domates yerine az bişi salça koydum çok lezizbi çorba oldu azda bi tutam tel şehriya attım az ama sositososito al sana leziz su çorbası .:1shok::roflol::roflol:

Son düzenleme:
aben naber bitek sen varsın galiba..çocuğunun sınavı güzel geçmiş..maşşallahhh allah başarılarının devamını göstersin...

saggol nilücüm eh doramın kızıkadar olamasa güzel kaydirigubbakcemile5hayırlısı olsun umarım iyibir liseye girerler..:Saruboceq:

benim koçum nerde
koçunu fuara götürmüşler galiba ama sen nerdesin ....:sm_confused:bu günlerde iyce yozdun bizi maytap klava:

hım son veda yaptın ha ....naniknanik hadi hayırlı olsun ...:1hug:

7 aylık evliyim 6 ayda 10 kilo aldım 69 kiloyum (boyumda biraz kısa sumolara benzetiyorum kendimi) kendi imkanlarınca yemmekten kısıtladım ama bi ara ilaç kullandım tekrar aldım mekik çekiyorum daha yeni yürüyüşe başlıycam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…