süper gidiyo hayal:lepi:herkese günaydın fıstıklar,
aebenim canım benim nasılsın,
küto,dora,ösge,nazlı,asi,yumukum,else,mmm nasıl gidiyo güzeller,
naslııı sahalara döndüm ben :) bu hafta patlama benden ahada dedi bu dersiniz...
harikasın nilükaydirigubbakcemile5 ilk haftalar hızlı gidiyo yediklerinde güzel aynen devam canımyerimsenibenKIZLAR BU SABAH 69.700 GELDİM 71 DİM CUMA GÜNÜ..BU HAFTA 2 KG VERMEK İSTİYORUM HAYIRLISI BAKALIM....
ASIL BUHAFTA BENİM DİYET KENDİNİ GÖSTERİR UMARIM...
BENİM BAĞLI OLDUĞUM BİR LİSTE YOK ..NE YEMEK VARSA ONDAN YİYORUM..PİLAV MAKARNA KESİNLİKLE YEMİYORUM ..YEMEĞİN YANINDA SALATA VE YOĞURT YEMEYE ÇALIŞIYORUM..OKADAR..BİDE HİÇ MEYVE YEMEZDİM ARA ÖĞÜNLER KOYDUM KENDİME ...
MESELA 5 ERİK VE 1 ELMA ATTIM BUGÜN ÇANTAYA ARALARDA YİYECEĞİM...
SPORA BAŞLAMADIM HALA...
PAZAR GÜNÜ YEDİKLERİMİ YAZAYIM
SABAH.(öğleni buldu pazar olduğu için).....
1 tane pişi minicik bi peynir domatez 1 bardak çay
akşamüzeri 4 civarında
3 köfte 1 pirzola salata 1 dilim kepek ekmeği
akşam
siyah dut
bizde tatil planları yapıyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik yaaa offf....
kıbrısa giden varmı nasıl biyer....
bodrum ve marmarisi istemiyoruz gittik oralara 2 kez...
çeşme kuşadası nasıl otarafta olabilir....
karar veremiyoruz valla....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html
canım diyet listesi burda gir incele benim gayet güzel gidiyo,hızlı verdiriyomuş ama kalıcı yazıyo kısmet artık ben düğün olmasa yavaş vermek istiyorum ama 1 ay kaldı biraz acele etmem lazımhihoyyyt
canım listeni inceledim gerçekten 1 ayda negüzel kilo verdirmiş...
ben yapabilirmiyim acaba bukadar bağlı kalabilirmiyim ki çalışıyorum ya ...belki yaparım bende bakalım sen hızlı vermeye devam edersen bende başlarım..
buarada bulyon çorba dediği ne kız ben bilmiyorum onu..hani şu marketlerde satılan tavuksuyu yerine geçen bulyonlarmı???
onlar değilse gülmeyin valla bilmiyorum...buarada o tabletleride pek kullanmam zararlı yapay falan diyorlar ama....
selam kızlar hiç uğrayamadımkusura bakmayın
keyifler nasıl
off dün benim için facia bir gündü dayak yiyeceğimi bile bilebenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
dün eşimle oyuncak müzesine gittik Sunay Akının biliyorsunuzdur
kahvaltıdan sonra
öğlen burgerda menü yedm madoda dondurma
akşamda köfte yaptım pilav gazoz salata
sonra da bir tane gofretmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bugün diyete başladım yumukum da yapıyor dün eksiklerimi aldım bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende kilo vermek istiyorum mafoldumben
kilo vermeye çok elverişliyim aslında ama nedense veremiyorum :mymeka:
banada yardımcı olun benide alın aranıza noluurrr :Saruboceq:
dediğiniz her şeyi yapma ya hazırım sizlerden haber bekliyorum opuyorumnanaktan vereliniortak :enbuyukkk:
ŞenizŞenizgünaydıın kardeş takım a.s.
canım listeni inceledim gerçekten 1 ayda negüzel kilo verdirmiş...
ben yapabilirmiyim acaba bukadar bağlı kalabilirmiyim ki çalışıyorum ya ...belki yaparım bende bakalım sen hızlı vermeye devam edersen bende başlarım..
buarada bulyon çorba dediği ne kız ben bilmiyorum onu..hani şu marketlerde satılan tavuksuyu yerine geçen bulyonlarmı???
onlar değilse gülmeyin valla bilmiyorum...buarada o tabletleride pek kullanmam zararlı yapay falan diyorlar ama....
aben naber bitek sen varsın galiba..çocuğunun sınavı güzel geçmiş..maşşallahhh allah başarılarının devamını göstersin...
koçunu fuara götürmüşler galiba ama sen nerdesin ....:sm_confused:bu günlerde iyce yozdun bizi maytapbenim koçum nerde
selam kızlar hiç uğrayamadımkusura bakmayın
keyifler nasıl
off dün benim için facia bir gündü dayak yiyeceğimi bile bilebenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
dün eşimle oyuncak müzesine gittik Sunay Akının biliyorsunuzdur
kahvaltıdan sonra
öğlen burgerda menü yedm madoda dondurma
akşamda köfte yaptım pilav gazoz salata
sonra da bir tane gofretmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bugün diyete başladım yumukum da yapıyor dün eksiklerimi aldım bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yapcem valla yeterki normale döneyim sumolara döndüm 6 ayda 10 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?