Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi evlilik gazisi daha kaydirigubbakcemile3
bende 9 ayda 9 kilo almıştım :roflol: :roflol:

yeni diyete başlıycaksın yani .. yaptıgın yada düşündügüm bir diyet varmı ...:1hug:

ben şimdilik çıkmak zorundayım biraz işlerim var yarın görüşmek üzere hoşçakal tanıştığıma memnun oldum aeben

şu an yok eşimin kullandığı bir liste vardı diyetisyen vermişti onu denemek istiyorum basit bir menü aslında:teselli:

canım eşinin kullandıgı liste sana olmaz erkek bünyesi ile bayan bünyesi çok farklı ...şutarafagitti

bak sen buraya sürekli günlük menülerini yaz bizde degerlendirelim nasıl bir yol izlemen gerekir yardımcı olalım

sana diyet olarak tavsiyelerim sabah kavaltını mutlaka yap ve ekmek ye ..2 dilim 3. dilim ...yanında k.k peynirim domates salatalıgın . 2.3. zeytinin arada bir peynirle yumurta yer degiştirerek ..
ara ögün yap mutlaka meyveyle ama yemekten ez az 2.5 saat sonra olsun bu . ara ögünlerinde bol ayran içebilirsin mesela ...vereliniortak

öylen ve akşam yemeklerinde ise puronlem olmassa ekmek yememeye çeliş eger zorlar beni dersen 1 d. ye ...

yemek olarak az yaglı sebze . öneririm hafif bir çorba . salata yagurt ...kaydirigubbakcemile sorun olursa cevaplarım canım .:enbuyukkk:

nazlım yok kimse benim hafta sonu menüme yorum yapmamış . aaaa

öğlen kızartma yemiş olmanın pişmanlığını yaşıyorum şuan mafoldumben

Son pişmanlık neye yara herşeyin sebebi var ..sırnaşık şey melodisiyle .....

:1hug: olsun elifim sen menüde vermiyorsun kıs .klava:

Son pişmanlık neye yara herşeyin sebebi var ..sırnaşık şey melodisiyle .....

:1hug: olsun elifim sen menüde vermiyorsun kıs .klava:

hemen yazayım bugün ne yedim

sabah 1 bardak limonlu ılık su ve 1 muz :tomato:

ara 3 etiform çubuk ve 3 çilek

öğle 1 kase kadar şehriye çorbası , az patates kızartması ve yoğurt

sabah kahvaltı yapçaktım ama ekmek yoktu evde
akşam giderken tam buğday ekmeğimi alcam :))
ton balıklı salata yapçam

SEN SÜPERSıN ZATEN YORUMA GEREK YOK sengözlerimebaksanab

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu gazla senin yanına ıstanbula varırım galiba kaydirigubbakcemile3

KISLAR HANı ŞU HASTANELERDE VARYA TANıTA BOY KıLO YAG .ÖLÇÜYOR .....
ben bügün kızları götürdüm ya . tartıldım yeniden .
ve ben 2 ay kadar önce tahlillerim için gitmiştimya orası o zamanda yaptırmıştım . üstümde kabanım da vardı ve tahlil için o gün çokda yemiştim öylece tartılmıştım .... 72 .9 çıkmıştım...:1shok: hadi 2.9 ona versem .70 . bugün tekrar tartıldım ....68 geldim kaban yok tabi ama ayakkabı var karnımda tok ....delikafadulden
ve o zamki notlarımada baktım aynen bu günkü kilomdaymışım benim baskülle ....67 ..

yag oranları çok ilginç . o zaman
.yag birikimim 23.3 imiş.
şimdi ise .......18.5 çıktı ..delikafadulden :1shok::1shok:tartımı kafayımı yedi aceba ..arada 5 kilodan fazla var...:uhm:

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrr..nabersiniz? ben bi geçmşi okıyım..akşam okudum da bu sabahkileri okuyım.1 olmuşuz tebrik ediyorum kızlar hepinizi tek tek alkisalkisalkis

hemen yazayım bugün ne yedim

sabah 1 bardak limonlu ılık su ve 1 muz :tomato:

ara 3 etiform çubuk ve 3 çilek

öğle 1 kase kadar şehriye çorbası , az patates kızartması ve yoğurt

sabah kahvaltı yapçaktım ama ekmek yoktu evde
akşam giderken tam buğday ekmeğimi alcam :))
ton balıklı salata yapçam

elifim anlıyorum çalıştıgınız için ama kavaltıyı mutlaka yapmaya çalışın ...vereliniortak

izmir, izmir kaydirigubbakcemile3

yağ yakmışsın işte demek ki ne güzel :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…