- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
7 aylık evliyim 6 ayda 10 kilo aldım 69 kiloyum (boyumda biraz kısa sumolara benzetiyorum kendimi) kendi imkanlarınca yemmekten kısıtladım ama bi ara ilaç kullandım tekrar aldım mekik çekiyorum daha yeni yürüyüşe başlıycam bugün
7 aylık evliyim 6 ayda 10 kilo aldım 69 kiloyum (boyumda biraz kısa sumolara benzetiyorum kendimi) kendi imkanlarınca yemmekten kısıtladım ama bi ara ilaç kullandım tekrar aldım mekik çekiyorum daha yeni yürüyüşe başlıycam bugün
bi evlilik gazisi daha kaydirigubbakcemile3
bende 9 ayda 9 kilo almıştım :roflol: :roflol:
yeni diyete başlıycaksın yani .. yaptıgın yada düşündügüm bir diyet varmı ...:1hug:
şu an yok eşimin kullandığı bir liste vardı diyetisyen vermişti onu denemek istiyorum basit bir menü aslında:teselli:
ben şimdilik çıkmak zorundayım biraz işlerim var yarın görüşmek üzere hoşçakal tanıştığıma memnun oldum aeben
nazlım yok kimse benim hafta sonu menüme yorum yapmamış . aaaa
öğlen kızartma yemiş olmanın pişmanlığını yaşıyorum şuan mafoldumben
Son pişmanlık neye yara herşeyin sebebi var ..sırnaşık şey melodisiyle .....
:1hug: olsun elifim sen menüde vermiyorsun kıs .klava:
SEN SÜPERSıN ZATEN YORUMA GEREK YOK sengözlerimebaksanab
hemen yazayım bugün ne yedim
sabah 1 bardak limonlu ılık su ve 1 muz :tomato:
ara 3 etiform çubuk ve 3 çilek
öğle 1 kase kadar şehriye çorbası , az patates kızartması ve yoğurt
sabah kahvaltı yapçaktım ama ekmek yoktu evde
akşam giderken tam buğday ekmeğimi alcam :))
ton balıklı salata yapçam
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu gazla senin yanına İstanbula varırım galiba kaydirigubbakcemile3
KISLAR HANİ ŞU HASTANELERDE VARYA TANİTA BOY KİLO YAG .ÖLÇÜYOR .....
ben bügün kızları götürdüm ya . tartıldım yeniden .
ve ben 2 ay kadar önce tahlillerim için gitmiştimya orası o zamanda yaptırmıştım . üstümde kabanım da vardı ve tahlil için o gün çokda yemiştim öylece tartılmıştım .... 72 .9 çıkmıştım...:1shok: hadi 2.9 ona versem .. bugün tekrar tartıldım ....68 geldim kaban yok tabi ama ayakkabı var karnımda tok ....delikafadulden
ve o zamki notlarımada baktım aynen bu günkü kilomdaymışım benim baskülle ....
yag oranları çok ilginç . o zaman
.yag birikimim 23.3 imiş.
şimdi ise .......18.5 çıktı ..delikafadulden :1shok::1shok:tartımı kafatı yedi aceba ....:uhm:
selam kızlaaaarrr..nabersiniz? ben bi geçmşi okıyım..akşam okudum da bu sabahkileri okuyım.1 olmuşuz tebrik ediyorum kızlar hepinizi tek tek alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?