- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
doğru söze ne denirİyi geceler kizlar :)Eki Görüntüle 1618335
Bizde donmamış bişey yiyemiyoruz zamansızlıktan
ya bu kadınların işi ne kadar zor ya regl de şişersin,stereste şişersin,dolunayda şişersin offf offfgünaydın canlarrrrrr ancak gelebildim bu sözü duymaktan bıktınız biliyorum ama felaket yoğun sabahtan başladık. şimdi biraz sakinledi hemen pc başına geçim dedim.
dünkü menüm :
sabah : dukan tostu yaptım kendime
öğle : tavuk sote
akşam : et dürümün sadece içini yedim.
annem tarhana yaptı dün. ben yaş tarhanaya bayılırım üç yıldır yemiyodum. dün annem koymuş poşete göndermiş protein günlerini katletmek pahasına yedim valla bi parça pişmanmıyım hayır ama direk tartıyı etkiledi. ayy bide kızlar dolunay günlerinde kilo da etkileniyomuş insan artı çıkıyomuş falan duydunuz mu siz hiç ?
hadi bakalım umarım herşey gönlünce olur.Selam güzeller bugün ehliyet sınavım vardı sabah nırmal yarım kolluyla çıktım okul dağın başındaymış anam nasıl esiyor yarım saat kadar içeri almalarını brkledim benim kaslar hastalıklı sonuç itibariyle tutuldum kremlendim oturuyorum ama iyi geçti sınavım hayırlısıyla alcam arabayı abimin altından
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ben geçen hafta telefonumu düşürdüm iç ekran kırıldı bi sürü tamir parası ödedim çok üzülüyo insan sonuçta mal canın yongası dimi amaBugün şanssız günümde olmalıyım kızlar yürüyüşe çıkayım dedim giyindim hazırlandım tam aşağı inicem yağmur bastırdı ablam çıkma bu yağmurda desede ben inat ettim yaz yağmurudur geçer şimdi dedim aldım şemsiyemi köpücüğümü çıktım dışarı önce şemsiyeyi açarken parmağımı sıkıştırdım ve kestirttim neyse dedim bülbül yola devam sonra çıkalı beş dk olmuşken yağmur hızlandı, hafif hafif yağarken gezmeyi sever köpüşüm ama çok yağdımı asla çıkmaz tam dönelim dedik bu sefer de dolu yağmasın mı hemde sivri sivri benimki başladı huysuzlanmaya hemen koştuk bi kuytuya sığındık dolu geçince çıktık koştuk eve tabi benim çilem bittimi bitermiii beteri sırada. Tam eve yaklaşmıştık elimi cebime bi attım telefon yok hiii buz gibi oldum bıraktım köpeğin zincirini oğlum koş eve dedim döndüm hemen aramaya koyuldum. Bide telefon daha yeni iki ay olmadı elime alalı yağmurda o kadar arttıkı yerler göl oldu dedim bulsam nolcak telefonu bu yağmurda kesin bozulmuştur. Bi telaş elim ayağım titreye titreye arandım ve bulamadım eve geri dönerken hala bakınıyordum meğerse düşürdüğümü fark ettiğim yerin üç dört adım ötesinde düşürmüşüm hemde kuru yere düşmüş hiiiç bişiycik olmamış ama ben ilk başta görmedim onu ödüm kopa kopa arandım demekki bu telaşı yaşayacağım varmış dedim
eminim telafi edersiniz.üzülmeyin.Kızlar tatilden döndüm sizinle iletişime gecemedim Ayderde geçen hafta hava kapalıydı net çok zayıftıburayı ihmal etmek istemedim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu
Kilo durumum biraz berbat o kadar yürüyüş termal havuz benim iştahımı açmış gibi görünüyor
Yarın ilk işim diyetisyenden randevü almak olacak
her eve senin gibi hamarat bi kız lazım ellerine sağlık canımAyy bugün erkenden kalktım duşumu aldım yemek yedik 3 saat ütü yaptımmisafirler gidince tabi çarşaflardı onlar bunlar temizliğe giriştik. Evleri süpür toz al bulaşıkları yıka şimdi de kitaplığımı ayıtladım da giyinip doğum gününe gidicem biraz da gezmek lazım
ayyy canim ne kusuru hic rahatsiz olmam abla diyebilirsin :)şimdi inceliycem onu ablacım not edeceğim ajandama umarım bendede işe yarar. çok şükür ucuz yırttım valla
ay ne güzelmiş appi kampanya başlatıp imzamı toplasakki appi geri istiyoz diye
anaaam ciddenmii benim aklımda 30 yaş üstü diye kalmış niyeysekusura bakma selvoşum ama abla candır benden büyük kardeşinde varmış benide kabul et araya
çok sağolun kızlar hakikaten elimiz ayağımız oldu artık telefonlar onu geçtim anacığım daha geçen ay kendine almak yerine benim telefonumu yeniledi o da emekli bir öğretmen sonuçta bulamasaydım en çok buna yanacaktım ama alın teri işte annemin hakkı hiiiç bişeycik olmadan buldum
tatil iyi geçtiyse sorun yok efserim kilodur uçaaar geldiği gibi gider
maşallah sana onca işten sonra birde gezmeye ha
bana çok mantıklı geliyor bu korse işi pisicim benim kuzen zamanında kullanmıştı hani bu bacaktan itibaren saranlar varya hem baseni toplanmıştı hemde simitleri kaybolmuştu beli baya şekle girmişti. sonradanda vegan oldu hatun yemeden içmeden de kesildi şimdi bi deri bi kemik
helal olsun sana tatlım bi yandan ev bi yandan çocuk ve sen ideallerinin peşindesinAllah zihin açıklığı versin tez zamanda bitir istediğin yerlere var inş
ayy super insallah bayrama bol bile olur kotun :)Kızlarrrrrrrrr bu arada gün gece misafirler gittikten sonra dar kesim 46 benden bir kotum vardıo elime geçince dur bir deniyeyim dedim ( son denediğimde oluyordu popişten ama göbiş dışarda kalıyordu hatta düğmeler yaklaşmıyordu bile birbirine )
Kot oldu hatta hafif uğraştım ama fermuarı ve düğmeleride kapandı ( yüksek kalın belli bir kot )
Tabi alttan hafif sıkınca göbiş üstten pörtlediama az sıkarsam dişimi bayrama çok daha rahat olur ve o zaman hemen üzerinede birşey uydurup bayramlıklarıda bedavaya getirmiş olurum
Eşim bile helal kız sana dedi46 beden bir kaprim vardı olan ama o kot olmuyordu ( kaprinin kesimi boldu sanırım )
Aynada dönüp baktımda hakikaten acayip fark var popişimde
gunaydin neslimm
ayy Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ne iyi doktormus :)Doktorum kullan dedi cok iyi bi doktordu valla cok kilo alinca kiziyodu yuvarlancan dikkat et sonra kocan begenmez diye espri yapiyordu gecen ay vefat etti duyunca cok uzuldumbende ise yaradi hic gobegim yok simdi fazla yoktu olanda diyetle gitti biraz simitler var ben en cok basen ve kalcalardan sikayetciyim gitmediler bi turlu
Hamisler takimi 2. Adi dimi nuram
Hosbuldum
bari ucundan alaydin pastanin goz hakki :)Kuzum ben elbiselerin içine takıyorum onu diyorsan
Ama benim kuzenim doğurduktan sonra korse takmıştı. Her banyodan sonra her tarafına bebe yağı sürüp takıyordu şimdi göbek yok. O da sezeryan doğurdu. Ki 2 hamileliğinde de 30 ar kilo aldıhatta doğumdan önce 2 tepsi börek yemişti büyüğünde suyu gelmişti
Teşekkür ederim sindim sen benden daha hamaratsın valla. Şu hamile halinle orada tek başınasın kuzum kolay gelsin sana.
Kaçırmadıl akçırmadım herkes pasta yerlen kahve içtim
afiyet olsun bitanemPazar günkü menüm
Sabah:
Şinitzel domates salatalık peynir zeytin kaymak
Ara:
Americano
Akşam:
Kırmızı biber dolması(bulgurlu mercimekli)
Taze fasulye
Yoğurt
Salata
Spor: 3 saat ütü ev toparlamaca bir de kızlarla 1 saar dansa gittik
Su:3 litre
afiyet olsun cnm bnm :)Bende yazayim menumu haydi bakam
Pazar menum
Sabah 11 de
1 haslama yumurta domates salatalik zeytin avakado. 1 kucuk krep recelle
15.30 semizotu corbasi yogurtlu
19.00 da firinda kiymali patlican salata 2 kasik sehriye pilavi
Bugun spor sadece yuzme ve ev isi oldu
ohh ne guzel yeni baslangiclar yeni kararlar umutlar hadi bakalim insallah bitanem azmin iraden bol olsunn :)selam kızlarumarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir ben dün gece oturdum kendimle bi güzel hesaplaştım sonra kesin karar aldım takıma ilk girdiğimdeki düzenime dönüyorum yeter artık bu gevşeklik hatta sabah ablama da dedim eğer beni kaçamak yaparken görürsen kız dedim hatta aşağıla beni istediğini say dedim bugünüde kazasız atlattım çok şükür ama ağrılarım nedeniyle spor yapamadım bide sporumu düzene oturtursam tamamdır
evet cnm bende dogum sonrasi tam diyet spora konsantre olabilecegim icin yapcam insallahşimdi inceliycem onu ablacım not edeceğim ajandama umarım bendede işe yarar. çok şükür ucuz yırttım valla
ay ne güzelmiş appi kampanya başlatıp imzamı toplasakki appi geri istiyoz diye
anaaam ciddenmii benim aklımda 30 yaş üstü diye kalmış niyeysekusura bakma selvoşum ama abla candır benden büyük kardeşinde varmış benide kabul et araya
çok sağolun kızlar hakikaten elimiz ayağımız oldu artık telefonlar onu geçtim anacığım daha geçen ay kendine almak yerine benim telefonumu yeniledi o da emekli bir öğretmen sonuçta bulamasaydım en çok buna yanacaktım ama alın teri işte annemin hakkı hiiiç bişeycik olmadan buldum
tatil iyi geçtiyse sorun yok efserim kilodur uçaaar geldiği gibi gider
maşallah sana onca işten sonra birde gezmeye ha
bana çok mantıklı geliyor bu korse işi pisicim benim kuzen zamanında kullanmıştı hani bu bacaktan itibaren saranlar varya hem baseni toplanmıştı hemde simitleri kaybolmuştu beli baya şekle girmişti. sonradanda vegan oldu hatun yemeden içmeden de kesildi şimdi bi deri bi kemik
helal olsun sana tatlım bi yandan ev bi yandan çocuk ve sen ideallerinin peşindesinAllah zihin açıklığı versin tez zamanda bitir istediğin yerlere var inş
oh oh Allah kizina saglik versin uzun omurler versin insallah cnm bnm AFiyet olsun dolu dolu bi gun yasamissin ne guzelSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken
Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettimevim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek
Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı)
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pastacidden herkesten daha inceydi benimkisi
Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm
Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır
ok cnm zaten cezalar bu haftadan itibaren baslayacakherkese iyi bi hafta dilerim bu hafta daha çok paylaşım yapabilmeyi umuyorum.hepinizi öpüyorum.
@gel_pcpc geçen haftaki msj sayım malesef 12 o listeyi alıntıladım sandım ama unutmuşum buradan paylaşyım dedim
ne guzel anali kizli almissiniz gazlari yola tam gaz devam masallah size cnm benimSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur
Dün gerçekten çok güzel geçtiBu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma
Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız
Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısındanartık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi)
oh oh ne guzel cecom insallah o 46 beden bayrama kadar bollasir bileKızlarrrrrrrrr bu arada gün gece misafirler gittikten sonra dar kesim 46 benden bir kotum vardıo elime geçince dur bir deniyeyim dedim ( son denediğimde oluyordu popişten ama göbiş dışarda kalıyordu hatta düğmeler yaklaşmıyordu bile birbirine )
Kot oldu hatta hafif uğraştım ama fermuarı ve düğmeleride kapandı ( yüksek kalın belli bir kot )
Tabi alttan hafif sıkınca göbiş üstten pörtlediama az sıkarsam dişimi bayrama çok daha rahat olur ve o zaman hemen üzerinede birşey uydurup bayramlıklarıda bedavaya getirmiş olurum
Eşim bile helal kız sana dedi46 beden bir kaprim vardı olan ama o kot olmuyordu ( kaprinin kesimi boldu sanırım )
Aynada dönüp baktımda hakikaten acayip fark var popişimde
gunaydin bitanemmmm[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?