Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
insallah cok guzel bi hafta yasariz ayrica boll eksili :)
kızlar kayıp benimkilerde yok ortada.
ben bu hafta takım içi eşleme yaptım haftayada takımlar arasımı yapsak nuram, mücadele olur ne dersiniz.

bende bildirim yapayim hic yoktan iyidir diye :)
gecen haftaki kilom: 88.9
bu hafta: 88.6
giden:300 gr
almaktansa vermek daha cazip geldi ogunlerim iyi sayilir fakat spor fazla olmadiigi icin co gitmiyo bugunden itibaren duzneli yuruyus ekledimm yurumezsem beni azarlayin olur muu hani senin bugun ku sporun deyin kalk yuru deyin olur mu canlar :)

bu arada bana genel bi Bakis yapacak olursak :)
hamile kaldigim kilo: 82.300
suan ki kilom: 88.6
toplam alinan kilo: 6 kilo 300 gr
suan 25. haftamin icindeyimm

kızlar kayıp benimkilerde yok ortada.
ben bu hafta takım içi eşleme yaptım haftayada takımlar arasımı yapsak nuram, mücadele olur ne dersiniz.
kizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))
bide senin takimda cok az kisi var diye hatirliyorum olmazsa bizim kizlardan gonullu olarak yarismak isteyenleri de eslestirebiliriz :)
İyiym canim sen nasislin bebis nasil basdonmenn nasil oldu? İnsallah :)
merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladim
tansiyonum dusmus dun ama hayatimda ilk defa Boyle bisey yasadigim icin cok tuhaf oldum oldum olecem diye gezindim :))
sen nasilsin iyi misin cnmmm

7 KİŞİ LİSTEDE, 1 kişi adaylar arasında, 4 da misafirim var free takımda sizde kaç kişi var

nuram hayırmı tansiyon neden düştüki, şimdi nasılsın. takip et sürekli bitanem

anca geldim kuzum, kızlardan biri yok 10 gün ben yine bin parçaya bölündüğüm için böyle oldu. çıktım şimdilik yukarı ama ne zaman çağıracaklar bilemem her an her dakika olabilir
oyy Allah kolaylik versin cnmm hg :)

kuzum limon banada yapıyor muhtemelen açken içtiğin için yaptı bida içme limonlu su bile
bide ben gecen hafta hep limonlu su ictim 1 buucuk litreye 1 limon siktim bisey olmadi ama kucucuk maden suyu sisesine yarimm limon ve ac karna etkiledi galiba napim artik limonlu su icmim mi ki yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…