Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sagol cnm darisi senin prensesin basina artik bekliyoruz :)
yaa ne guzel daha iyi umut oldu bana bu syolediklerin
benim daha ilk dogumdan kalan sarkik bi gobegim vardi zaten ilkinde yapmadim doktor kabul etmemisti ¨
normal dogum yapmistim zaten ama yinede hayir demisti bu sefer onu dinlemicem insallah yine normal dogum olur yarabbim dikissiz rahat :)) bana Boyle dua edin olur mu canlar kimi gorsem benim icin Boyle dua etmelerini istiyorum :)

ben bu korseden almayi istiyorum annemler siparis edip bana yollayacak insallah 1 2 ay sonra oyle dusunuyorum

ay su pembe kalplere bayiliyorum yaaaa ne de guzel Durmus listede

off hava sicak esim iste benim canim SIKKIN ARA ARA basim donuyo bugun niye Boyle oldum sabah sade maden suyuna yarim limon SIKTIM onun yuzunden olabilir mi hic bilmiyorum bu tansiyon islerini

bugunun menusu (simdiden planladigim icin yazayim dedim)
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimekli salata ve tavuk sote

Yok burasi acik ama en gec 18-20 de falan kapaniyor cogu yer. Dogma buyume buradayim canim. 27 yasindayim kimya okuyorum bu dersim eksik oldugu icin uniye baslayamadim benim aldigim seviye dusukmus. Malum evlilik cocuk falan derken okuldan bir kac yil ayrilmak zorunda kalmistim o yuzden bitememisti. Bu dersimde zaten seneye bitiyor o zaman insallah eczacilik okumak istiyorum. Ev ne zaman kirlenmemis ki sagolsun bizimki sabahinda oyuncaklari dagitmaya basladi

anladim cnm insallah gecer gonlunden gecen bolumu okursunnn :)
zor hem ev hem cocuk hem okul Allah yardimcin olsunn
off sorma bu dagilmis oyuncaklar beni mahfetti
aksam ne yiceksin cnmm

ayyy dualarim seninle :) insallah dikissiz sorunsuzz bebisini kucagina alirsin.. Benim sezaryandi canim dr dikisler icinde iyi olur drmisti korse. Benim korsemde bu resimdekiyle nerdryse ayni

ay su pembe kalplere bayiliyorum yaaaa ne de guzel Durmus listede
evet cok guzel bi renk düş pembesi diyorlar sanirim buna sakinlestirici etkisi varmis bu rengin ve bazi ulkelerde hapishanelerde kullaniyorlarmis

off hava sicak esim iste benim canim SIKKIN ARA ARA basim donuyo bugun niye Boyle oldum sabah sade maden suyuna yarim limon SIKTIM onun yuzunden olabilir mi hic bilmiyorum bu tansiyon islerini
limondan olabilir bitanem dikkat et kendine

kizlar ahbirkingcharlesimolsa kim? Daha once hic gormedim burda simdi menu listesinde gordum
ismi ne bende bilmiyorum ama sanirim eskilerden hemde hamile

kizlar ahbirkingcharlesimolsa kim? Daha once hic gormedim burda simdi menu listesinde gordum
o da bizim eskilerden cnm hamile kalip ayrildi bizim takim bu yil hamile doldu 3 hamile var ve daha biz dogurana kadar hamile kalacaklar var :))
evet limondan olabilirmis kizlar tuzlu ayran ic dediler onu iciyorum suan sagol cnm
aa sezeryanlar kullanabiliyo mu ilkzamanlar korse ben yasak saniyodum
ne guzel insallah bende de ise yarar cnm ya eski gobegimin yuzde 70 i bile gitse raziyim

Doktorum kullan dedi cok iyi bi doktordu valla cok kilo alinca kiziyodu yuvarlancan dikkat et sonra kocan begenmez diye espri yapiyordu gecen ay vefat etti duyunca cok uzuldum bende ise yaradi hic gobegim yok simdi fazla yoktu olanda diyetle gitti biraz simitler var ben en cok basen ve kalcalardan sikayetciyim gitmediler bi turlu

Hamisler takimi 2. Adi dimi nuram
Hosbuldum

Kuzum ben elbiselerin içine takıyorum onu diyorsan
Ama benim kuzenim doğurduktan sonra korse takmıştı. Her banyodan sonra her tarafına bebe yağı sürüp takıyordu şimdi göbek yok. O da sezeryan doğurdu. Ki 2 hamileliğinde de 30 ar kilo aldı hatta doğumdan önce 2 tepsi börek yemişti büyüğünde suyu gelmişti

fistigim hg aynen app imizi geri verin kk yoneticileri :) raniye yi bilemiciiimmm :)

oh oh hamarat fistgiim benim iyi eglenceler simdiden cnm :) aman cok kacirma ha :)

Teşekkür ederim sindim sen benden daha hamaratsın valla. Şu hamile halinle orada tek başınasın kuzum kolay gelsin sana.

Kaçırmadıl akçırmadım herkes pasta yerlen kahve içtim

Pazar günkü menüm

Sabah:
Şinitzel domates salatalık peynir zeytin kaymak

Ara:
Americano

Akşam:
Kırmızı biber dolması(bulgurlu mercimekli)
Taze fasulye
Yoğurt
Salata

Spor: 3 saat ütü ev toparlamaca bir de kızlarla 1 saar dansa gittik

Su:3 litre

selam kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir ben dün gece oturdum kendimle bi güzel hesaplaştım sonra kesin karar aldım takıma ilk girdiğimdeki düzenime dönüyorum yeter artık bu gevşeklik hatta sabah ablama da dedim eğer beni kaçamak yaparken görürsen kız dedim hatta aşağıla beni istediğini say dedim bugünüde kazasız atlattım çok şükür ama ağrılarım nedeniyle spor yapamadım bide sporumu düzene oturtursam tamamdır

şimdi inceliycem onu ablacım not edeceğim ajandama umarım bendede işe yarar. çok şükür ucuz yırttım valla
ay ne güzelmiş appi kampanya başlatıp imzamı toplasakki appi geri istiyoz diye
kiz selvos daha cok kucuk ablam diyosun :)) 2 yas var arada :)) ben olsam cildiririm abla demeyin bana diye :)
anaaam ciddenmii benim aklımda 30 yaş üstü diye kalmış niyeyse kusura bakma selvoşum ama abla candır benden büyük kardeşinde varmış benide kabul et araya
ayy kurtarmissin telini cok sukur. Elinde ciddi bi kesik yoktur insallah. Bazen aksilikler pes pese geliyor. Bide keske burdada yagmur yagsa yaa

bulbulum elin iyi mi cnm allahtan tlf nu buldun yaa baska zaman olsa bulan alir kacardi bundan sonra uslu kiz ol ablanin sozunu dinle derim ben :)

Ahh bülbülüm çokkk geçmiş olsun beler yaşamışsın koca günde. Valla telefonu bende bulamasam fıttırırdım heralde. O kadar para veriyoruz her şeyimiz onlar olmuş halde allahtan bulmuşsun.

Cok gecmis olsun canim Allahtan telefona bisey olmamis
çok sağolun kızlar hakikaten elimiz ayağımız oldu artık telefonlar onu geçtim anacığım daha geçen ay kendine almak yerine benim telefonumu yeniledi o da emekli bir öğretmen sonuçta bulamasaydım en çok buna yanacaktım ama alın teri işte annemin hakkı hiiiç bişeycik olmadan buldum

tatil iyi geçtiyse sorun yok efserim kilodur uçaaar geldiği gibi gider

maşallah sana onca işten sonra birde gezmeye ha

bana çok mantıklı geliyor bu korse işi pisicim benim kuzen zamanında kullanmıştı hani bu bacaktan itibaren saranlar varya hem baseni toplanmıştı hemde simitleri kaybolmuştu beli baya şekle girmişti. sonradanda vegan oldu hatun yemeden içmeden de kesildi şimdi bi deri bi kemik
Bu dersimde zaten seneye bitiyor o zaman insallah eczacilik okumak istiyorum.
helal olsun sana tatlım bi yandan ev bi yandan çocuk ve sen ideallerinin peşindesin Allah zihin açıklığı versin tez zamanda bitir istediğin yerlere var inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…