Acemilik iste ikincide daha tecrubeli olurumayy selvosummm canimm bak sen tebrik etmissinsagol cnm :)
ayy kiyamam sana :)) ama cidden yani acemilik olunca aklina bile gelmiyo insanin :)
valla esim gecenlerde tansiyon makinasi getirdi almisim onu bazanin altina atmisim dun btutun gun ara ara ara sonra buldum kizlar tansiyona bak demislerdi :) yoksa bende akil edemezdim :)
, ayy cok guzell neslim cansinn :))
deryamin nobetleride bana yazinben alamıcam gibi duruyo nöbeti bi süre kuzum benim yerime de sen tutcannn
benim de tatil yine ertelendi kis gelecek dogum yapcam hala tatile gitcem :))ben alamıcam gibi duruyo nöbeti bi süre kuzum benim yerime de sen tutcannn
olmaaaazzzzzz ben bu cuma gitcemmmm hayıırrr ben yokummmmcuma başlatırız haftaya yarışırız sen düğüne ne zaman gitcektin
benim de tatil yine ertelendi kis gelecek dogum yapcam hala tatile gitcem :))
sakin patlatma birak kendi kendine patlatsin ben patlattim iki de bir siivi cikiyo suda yakiyo yemek yaparken zor cnm ellerine saglik afiyetle yiyin onsallahay kızlar dün 30 kilo domates geçti elmden yine hayır bu sene nedir bu halim anlamadım çok uğraştım gerçi hep annem yapardı bu sene ben kendim yaptım salçayı. öldüm yorgunluktannnn topuklarım acıyo hala bide elimi yaktım parmaklarım sızlıyor hala su toplamış iğnenin ucunu kızdırıp patlatsam bişey olur mu ki yaaa çok rahatsız ediyo beni
ayy ben alide hep gider nefes aliyo mu diye bakardim kucagimda uyuduugu zaman bile test ederdim :))Acemilik iste ikincide daha tecrubeli olurumsana bi gun bebek buyutme maceralarimi anlatirim biktirdigim cocuk doktorumu ayy annelik guzel sey yaa :)
, ayy cok guzell neslim cansinn :))
Kopyaladim kocisime yolladim
deryamin nobetleride bana yazinseve seve balim :)
esimi isten cikarmislardi temmuzda bi kopamadilar kocamdan :) is olsa dert olmasa dert :)aaaaaa noldu ki kuzum
valla bende daha is yapamadim simdi klkip yapip spor yapcam dahayaaaaa hepiniz burdasınız işim dolu benim ayrılamıyorum sizdennnnn
Aa deneriz bide bunuSİZDEN BİR KİŞİ BİZDEN BİRKİŞİ karşılıklı kaç kişiysek eşli yarış, hem karşılıklı hem eşli değişik bişi ayarlarız
patlatma o kendi inicek patlatica daha kotu oluyoray kızlar dün 30 kilo domates geçti elmden yine hayır bu sene nedir bu halim anlamadım çok uğraştım gerçi hep annem yapardı bu sene ben kendim yaptım salçayı. öldüm yorgunluktannnn topuklarım acıyo hala bide elimi yaktım parmaklarım sızlıyor hala su toplamış iğnenin ucunu kızdırıp patlatsam bişey olur mu ki yaaa çok rahatsız ediyo beni
sohbet akinca insan ayrilamiyor bende ev darmadagin birakamiyor teliyaaaaa hepiniz burdasınız işim dolu benim ayrılamıyorum sizdennnnn
aynen bende selcugu surekli kontrol etmekten uyuyamazdm sabaha kadar deliksiz uyuyan bi bebisim varkenn ben uykusuz kalirdim. Yemek yemiyor diye aglardim kucuk kalicak buyumicek diye oyy oyy daha neler var nelersakin patlatma birak kendi kendine patlatsin ben patlattim iki de bir siivi cikiyo suda yakiyo yemek yaparken zor cnm ellerine saglik afiyetle yiyin onsallah
ayy ben alide hep gider nefes aliyo mu diye bakardim kucagimda uyuduugu zaman bile test ederdim :))
anlat valla seve seve okurum cok ta guzel olurr :)
ayyy sen baya pinpiriklisin demek :)sohbet akinca insan ayrilamiyor bende ev darmadagin birakamiyor teli
aynen bende selcugu surekli kontrol etmekten uyuyamazdm sabaha kadar deliksiz uyuyan bi bebisim varkenn ben uykusuz kalirdim. Yemek yemiyor diye aglardim kucuk kalicak buyumicek diye oyy oyy daha neler var neleresimin kucagina veresim gelmezdi cocugu sıkı tutup bogar diye
ay hic gulecegim yoktu ben hic oyle degildim yasohbet akinca insan ayrilamiyor bende ev darmadagin birakamiyor teli
aynen bende selcugu surekli kontrol etmekten uyuyamazdm sabaha kadar deliksiz uyuyan bi bebisim varkenn ben uykusuz kalirdim. Yemek yemiyor diye aglardim kucuk kalicak buyumicek diye oyy oyy daha neler var neleresimin kucagina veresim gelmezdi cocugu sıkı tutup bogar diye
hg canim Allah kolaylik versin ne guzel darisi basima benimde sorunlu bolge gobussSelam kizlar nasilsiniz? ben yine yorgunum ne olacak bu halimsabahtan beri bisey yememistim az once bir iki parca tikindim birazdan yuruyuse cikacam cikmadan bi selam vereyim dedim
Gobegim kuculuyor acayip mutluyum aynada fark gorebiliyorum yada ustten kendime bakincadarisi kim k basenlerim ve kalcama nedense hep gobekkten veririm sonra yuz en son assagi kisimlar
yaris varmis anladigim kadariyla benim rakibim kim cikarsa yenilmeye hazir olsun
bende anca 1 bucuk ay emzirebildim o da Dogru duzgun degildi ama mamasinihep ben hazirladim benimki pasa kalkip zahmet etmez :)ay hic gulecegim yoktu ben hic oyle degildim yayani evet uyudugu zaman surekli kontrol ederdim ama esime falan verirdim tabiki yaninda dururdum ne olur ne olmaz diye sonra zaten sutum yoktu emziremedim fazla siseye alistirdik ben uyuyordum esime tekme atiyordum kalk cocugu doyur diye
yeni listemiz de Hazir kizlar bos gunumuz kalmasin lutfenn[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]
[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
hic guzel degil valla hatirliyorum 75 kg falan iken ustten small giyerdim omuzlarim falanda kucuk cunku ama alttan 48 zor giyerdimhg canim Allah kolaylik versin ne guzel darisi basima benimde sorunlu bolge gobuss
basenler icin ozel egzersizler yap ise yarayacaktir
bende anca 1 bucuk ay emzirebildim o da Dogru duzgun degildi ama mamasinihep ben hazirladim benimki pasa kalkip zahmet etmez :)
ama icirirdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?