Bugun ilk gunum canimsen ne ara basladin dukana ya hu gozumden kacmis hic gormedim
ayy Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ne iyi doktormus :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilelerin-gunlugu.835121/page-74#post-42395214
benim hamile topigi bu canimm bunu sorduysan :)
bari ucundan alaydin pastanin goz hakki :)
sen sacini kestin mi cnm ben fotolarda goremedim sanki hala omuzlarda eskiden onun da asagisindaydi
aa bebek yagi niye surmuspeki acaba bi cilt tahris olmasin diye mi
ay bana cok guzel umut oluyo bu yazdiklariniz sizi seviyorum canlarimmm :))
afiyet olsun bitanem
afiyet olsun cnm bnm :)
ohh ne guzel yeni baslangiclar yeni kararlar umutlar hadi bakalim insallah bitanem azmin iraden bol olsunn :)
evet cnm bende dogum sonrasi tam diyet spora konsantre olabilecegim icin yapcam insallah
ayrica illa dogum yapmis olmak gerekmiyomus
gobusu olan herkes kullanabilirmis :)
428.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]
[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
oh oh Allah kizina saglik versin uzun omurler versin insallah cnm bnm AFiyet olsun dolu dolu bi gun yasamissin ne guzel
ok cnm zaten cezalar bu haftadan itibaren baslayacakdemedi demeyin
ne guzel anali kizli almissiniz gazlari yola tam gaz devam masallah size cnm benim
oh oh ne guzel cecom insallah o 46 beden bayrama kadar bollasir bile
gunaydin bitanemmmm[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
bende bildirim yapayim hic yoktan iyidir diye :)
gecen haftaki kilom: 88.9
bu hafta: 88.6
giden:300 gr
almaktansa vermek daha cazip geldi ogunlerim iyi sayilir fakat spor fazla olmadiigi icin co gitmiyo bugunden itibaren duzneli yuruyus ekledimm yurumezsem beni azarlayin olur muu hani senin bugun ku sporun deyin kalk yuru deyin olur mu canlar :)
bu arada bana genel bi Bakis yapacak olursak :)
hamile kaldigim kilo: 82.300
suan ki kilom: 88.6
toplam alinan kilo: 6 kilo 300 gr
suan 25. haftamin icindeyimm
pazar menum
sabah
1 sade maden suyu icine yarim limon
cig kuruyemis bi avuctan az kuru uzum esliginde bol su
1 kuru incir
kahvalti
peynir
salatalik
cay
1 dilim ekmek
biraz tahin pekmez
aksam:
yarim tabak cubuk makarna
Ohhh sefan olsun arabanda cıkardın ne güzelSelam güzeller bugün ehliyet sınavım vardı sabah nırmal yarım kolluyla çıktım okul dağın başındaymış anam nasıl esiyor yarım saat kadar içeri almalarını brkledim benim kaslar hastalıklı sonuç itibariyle tutuldum kremlendim oturuyorum ama iyi geçti sınavım hayırlısıyla alcam arabayı abimin altından
inş. canımselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
insallah cok guzel bi hafta yasariz ayrica boll eksili :)
bende hala pazartesi sendromu var o gün hafta sonundan çıkıp bütün iş birikiyo ya deli oluyorum.benim pazartesi ve salı temizlik günlerim sendrom devam yani...ayy benim.hic ptesi sendromum kalmadi okulla beraber oda gitticafe olunca hafta basi hafta sonu pek farketmiyor bize
sen harikasın ya süper az kilo almışsın ve kilo vermişsin bence doğumdan sonra dönüşün muhteşem olacakbende bildirim yapayim hic yoktan iyidir diye :)
gecen haftaki kilom: 88.9
bu hafta: 88.6
giden:300 gr
almaktansa vermek daha cazip geldi ogunlerim iyi sayilir fakat spor fazla olmadiigi icin co gitmiyo bugunden itibaren duzneli yuruyus ekledimm yurumezsem beni azarlayin olur muu hani senin bugun ku sporun deyin kalk yuru deyin olur mu canlar :)
bu arada bana genel bi Bakis yapacak olursak :)
hamile kaldigim kilo: 82.300
suan ki kilom: 88.6
toplam alinan kilo: 6 kilo 300 gr
suan 25. haftamin icindeyimm
ay kıyamam allah yardımcın olsun canımanca geldim kuzum, kızlardan biri yok 10 gün ben yine bin parçaya bölündüğüm için böyle oldu. çıktım şimdilik yukarı ama ne zaman çağıracaklar bilemem her an her dakika olabilir
bakınız yukardaay kizlar sunun surasnda 300 gr vermisim bi tebrik edin motive olsun saksi degilim ben tamam mi bosuna yazmadim o mesaji hahahahhahah
aslında bu çok motive edici bişey ama bu tarz yarışmalar okullar açılınca yapılsa düğün ve tatil sezonunu bi kapatsak bence daha iyi olur.yine de takıma uyarım benSİZDEN BİR KİŞİ BİZDEN BİRKİŞİ karşılıklı kaç kişiysek eşli yarış, hem karşılıklı hem eşli değişik bişi ayarlarız
tabrikler çok azimli görüyorum sizi.Selam kizlar nasilsiniz? ben yine yorgunum ne olacak bu halimsabahtan beri bisey yememistim az once bir iki parca tikindim birazdan yuruyuse cikacam cikmadan bi selam vereyim dedim
Gobegim kuculuyor acayip mutluyum aynada fark gorebiliyorum yada ustten kendime bakincadarisi kim k basenlerim ve kalcama nedense hep gobekkten veririm sonra yuz en son assagi kisimlar
yaris varmis anladigim kadariyla benim rakibim kim cikarsa yenilmeye hazir olsun
benim de tam tersi üst bedenim kollarım ,göbeğim büyük küçücük popom var.annem alay ederdi benle kafa bulurdu senin popon sirtinda basliyor diye
bende çok özledim kaptanı.
Senin menülerinde gözüm geranmali arıyo hepselam herkese misafirim var yine tüm ev savaş alanı gelemedim
dünkü menüm
Sabah: yulaf ezmesi yoğurt (mecburen yumurta kalmadı bana hepsini patatesli yaptılar) , 2 hurma
Akşam: Izgara karışık, salata,ayran
spor:1 saat yürüyüş
Bugün
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir,zeytin salata yarım şeftali
Akşam: 1 tane lahmacun, ayran, 3 hurma
spor:45 dk yürüyüş
regl olucam karnım ağrıyo yürüyemedim fazla
Ayy bende dicektim 2 Adana Cok degilmi diyeBende simartmiyorum canim ama ozen gosteriuorum her anne gibi
dukan zaten kiz
65 sana yetermi ne yada hadi 60 maşallah sıkılasmısında sanırım
Evet ya Cok guzeldikilo verişimi oğlumla kutlayım dedim beraber kahvaltıya gidip fotosunu esıme atınca aynısını pazar günü bende ısıtıyorum dedialınganım fatom benimm, sevgi kelebeğim
nasıl geçti kutlaman anlat hele, herşey güzelmiydi
Kek ne yaaaa kk olacakkkPazartesi menüm
Sbh kırmızı biberli omlet,kek
Aksam güveç cacık
2 TÜRK kahvesi,2 maden suyu,1 elma Kromlu cay
1 saat yürüyüş,15 twister
Dun ilk gunumdu kuzum.gayet iyi gectiCanım benimm sen sor bende sana anlatırım. Karnında çok çatlaklar olmuştu bebe yağını o yüzden sürdü. Baya da geçirdi. Bende sınav senemde 10 kilo almıştım sonra üstüne verdim ameliyatlardı mide problemleri falan 3 haftada. Ama bunlar çatlak olarak gelmişti bende bebe yağı sürdüm şimdi hiç bişi yok.
Bu arada sindim saçlarım belimi geçiyordu şimdi omuzlarımın biraz altında. Normalde ben küt istiyordum kuaförüm kesmedizaten ben isteyince kesmesler
Oooo süpersin kuzumhamişken kilo veriyorsan lohusayken uçarsın sen
Sabah sabah maden suyu içme istersen sindim dokunmasın
Bende çok özledim kaptanımızı
Ooo ablacım maşallah gerçekten baya fark varsen 58 le uçarsın
Bu arada dukanın hayırlı olsun nasıl gidiyor
dukan zor degil canim kitabini okudum.aklima yatti basladim atak evresi zor.ama sonrasi cok guzeliyi geceler arkadaşlar bizim tatilde iyice düzenimiz kaydı çocuklar çok geç yatıyo ancak fırsat bulup bilgisayarı alabiliyorum ama muhabbeti böyle kaçırıyorum işte.neyse kuyruklu bi alıntı yaptım size canlar
inş. canım
bende hala pazartesi sendromu var o gün hafta sonundan çıkıp bütün iş birikiyo ya deli oluyorum.benim pazartesi ve salı temizlik günlerim sendrom devam yani...
sen harikasın ya süper az kilo almışsın ve kilo vermişsin bence doğumdan sonra dönüşün muhteşem olacak
ay kıyamam allah yardımcın olsun canım
bakınız yukarda
aslında bu çok motive edici bişey ama bu tarz yarışmalar okullar açılınca yapılsa düğün ve tatil sezonunu bi kapatsak bence daha iyi olur.yine de takıma uyarım ben
tabrikler çok azimli görüyorum sizi.
benim de tam tersi üst bedenim kollarım ,göbeğim büyük küçücük popom var.
bende çok özledim kaptanı.
çok fazla değişim var.tebrik ederim.bu arada dukana neden başladın.karatayla kilo veremedin mi,dukanın zor olduğunu duymuştum ben.
saol canimAyy bende dicektim 2 Adana Cok degilmi diye
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun dukan amcayla muhabbetin
Bende fotolarla daha cok farkettm saklicam bunlari oncesi sonrasi icin 95 kilo halimdeyken hic boydan foto cekilmemisim65 sana yetermi ne yada hadi 60 maşallah sıkılasmısında sanırım
mangalda kolasiz gitmiyo sanki dimiPazar menüm
Sbh kk
Aksam mangaldan bol bol yedim bi bardakta kola
1 TÜRK kahvesi,2 maden suyu
1 saate yakın yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?