Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpermiş aebenım diyetisyenlerin altını çizgidi seyi basarmışşın Şeniz

selam kızlaaaarrr..nabersiniz? ben bi geçmşi okıyım..akşam okudum da bu sabahkileri okuyım.1 olmuşuz tebrik ediyorum kızlar hepinizi tek tek alkisalkisalkis

nilu ile sen ugurlu geldiniz ondan birde benım gibi pis bogaz olmayan akımdaslarım sayesınde

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napıyon bedişim özledik kız seni cadı
teken geldi unuttun bizi :dilcikar: bilgisayarında azizliğine uğradın tabi

sormaya teken geldi benı sinir ediyo gul gibi gecinip gidiyodum tekbasına napalım yapcak bişi yok Allah bize ve tum borclulara kolayık versin

bende diyete dönmek istiyorum ama canımda istemiyo bi bırakınca kacıyo ipin ucu yazık oldu koca kışın emegı boşa getti yumugun diyeti nerde sen biliyonmu ona bakacadım ama bulamadım

valla insan yanlızlığa alışınca başkasını kaldıramıyo di mi?
bende akşamları yanlızım ya bazen birlikte olduğumuzda sinir oluyorum
biz çok alışmışız rahatımıza bacım kaydirigubbakcemile3

2-3 sayfa önde link vermişti yumukum

bende hafta sonu aynısını yaptım madoda dondurma hemde kocaman :) mc donaldsda bib mac menü.. daha saymayım :)))

bizde seni nurom ...:teytey:
teşekkür edrim canımcım..

nilu ile sen ugurlu geldiniz ondan birde benım gibi pis bogaz olmayan akımdaslarım sayesınde
Bu ekip işi canım benim birlikten kuvvet doğar..sıktık dişimizi aldık 1.liğimizi :)

Amin canım Allah borçluların yardımcısı olsun bizde ev kredisi ödüyoz.. diyeti bırakma canım.. tam gaz yola devam edelimmmm.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bi evlilik gazisi daha kaydirigubbakcemile3
bende 9 ayda 9 kilo almıştım :roflol: :roflol:

aaa aynen ben))))))))))şimdi buna bir dur demezsem uçuşa geçmiş haldeyim...hamile kalırsam düşünemiyorum zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar buarada beni listeye alın isterseniz bakın buhafta ben hızlı kilo vereckmişim gibi duruyor:jeyyar::jeyyar: belki 1. olursunuz yine :jeyyar:
çapkın çapkın sırıtıyorum...

ay okumadan direk yazını görünce atladım ne güzel geçmişi okuyodum
aebencim bu süper bişi kilo veremiyorum diyosunya demek yağdan verdin kas yaptığın için kilo tartıya yansımıyo ama görüntüne yansıyodur şööle boydan bi resim verde biz yorum yapalım baaari
biliyosun sporcuların yağları düşer kasları çoğalır böylece daha ince bi görüntüye kavuşurlar umarım anlatabilmişimdir böyle şeyleri hiç anlatamam amamafoldumben

maytabım ben anladım senide ben anlatamadım . kıs okdar degil ....:1no2:
şöyleki benim baskülle o tanitaların arasında tam 2 kilo var yani bugün ikisindede aynıydım .tanitatada bişi var galiba vede 1 kiloda kabana varsem . etti 3delikafadulden geri kaldı 2 küsür ...mafoldumben kaldı 2 kilo kadar ....delikafadulden ama onada şükür ...... pek görüntüde bi deşiklik yok anlıycan .... şimdi yeni resimde yok enson koydugumla aşayukarı aynıyım . siz görmüştünüz ama yeni kızlar için koyayım .....

ama beni degil mezun olan hatunlarım ve baya kilo verenlerin fotolarını istiyorum başta doramın kini ...:lepi:

Son düzenleme:
maşallah aebencim 3 çocuk annesi fıstık bi hatunsun :jeyyar:

çok kilo verenlerde koysunlar da gaza gelelim

kızlar buarada beni listeye alın isterseniz bakın buhafta ben hızlı kilo vereckmişim gibi duruyor:jeyyar::jeyyar: belki 1. olursunuz yine :jeyyar:
çapkın çapkın sırıtıyorum...
:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1hug:

maşallah aebencim 3 çocuk annesi fıstık bi hatunsun :jeyyar:

çok kilo verenlerde koysunlar da gaza gelelim
evet dora hatununkini istiyorum şimdi kırk dereden su getirir . :dilcikar:

bide nazlınınkini oda baya kilo verdi vede yumukummmmmalkisalkisalkis
istiyos istiyos .

yiyyos ,içiyos, geziyos,adiyos ....:roflol::roflol::roflol:ay bu reklam aklıma geldi .:roflol:-tatlicadiarzu-

aebencim canım benim herzamanki gibi enfessin yine süper fit ne şanslı bir eşin ve çocukların var senin kadar güzel bir anne ve eşe sahipler
kalbin kadar yüzün de güzell binlerce kez maşşallahhhhhh

aebencim canım benim herzamanki gibi enfessin yine süper fit ne şanslı bir eşin ve çocukların var senin kadar güzel bir anne ve eşe sahipler
kalbin kadar yüzün de güzell binlerce kez maşşallahhhhhh
özkem bu mesajını eşime e posta göndersene ....:roflol:-tatlicadiarzu-

ayrıca özkem yumukum sizin listeyi 5. takım toptan ugluyor . eger görüş yazmak isterseniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…