delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu gazla senin yanına İstanbula varırım galiba kaydirigubbakcemile3
KISLAR HANİ ŞU HASTANELERDE VARYA TANİTA BOY KİLO YAG .ÖLÇÜYOR .....
ben bügün kızları götürdüm ya . tartıldım yeniden .
ve ben 2 ay kadar önce tahlillerim için gitmiştimya orası o zamanda yaptırmıştım . üstümde kabanım da vardı ve tahlil için o gün çokda yemiştim öylece tartılmıştım .... 72 .9 çıkmıştım...:1shok: hadi 2.9 ona versem .70 . bugün tekrar tartıldım ....68 geldim kaban yok tabi ama ayakkabı var karnımda tok ....delikafadulden
ve o zamki notlarımada baktım aynen bu günkü kilomdaymışım benim baskülle ....67 ..
yag oranları çok ilginç . o zaman
.yag birikimim 23.3 imiş.
şimdi ise .......18.5 çıktı ..delikafadulden :1shok::1shok:tartımı kafatı yedi aceba ..arada 5 kilodan fazla var...:uhm:
selam kızlaaaarrr..nabersiniz? ben bi geçmşi okıyım..akşam okudum da bu sabahkileri okuyım.1 olmuşuz tebrik ediyorum kızlar hepinizi tek tek alkisalkisalkis
öğlen kızartma yemiş olmanın pişmanlığını yaşıyorum şuan mafoldumben
üzülme kız akşama yagsız yersin olur biterrrr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napıyon bedişim özledik kız seni cadı
teken geldi unuttun bizi :dilcikar: bilgisayarında azizliğine uğradın tabi
sormaya teken geldi benı sinir ediyo gul gibi gecinip gidiyodum tekbasına napalım yapcak bişi yok Allah bize ve tum borclulara kolayık versin
bende diyete dönmek istiyorum ama canımda istemiyo bi bırakınca kacıyo ipin ucu yazık oldu koca kışın emegı boşa getti yumugun diyeti nerde sen biliyonmu ona bakacadım ama bulamadım
bende hafta sonu aynısını yaptım madoda dondurma hemde kocaman :) mc donaldsda bib mac menü.. daha saymayım :)))selam kızlar hiç uğrayamadımkusura bakmayın
keyifler nasıl
off dün benim için facia bir gündü dayak yiyeceğimi bile bilebenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
dün eşimle oyuncak müzesine gittik Sunay Akının biliyorsunuzdur
kahvaltıdan sonra
öğlen burgerda menü yedm madoda dondurma
akşamda köfte yaptım pilav gazoz salata
sonra da bir tane gofretmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bugün diyete başladım yumukum da yapıyor dün eksiklerimi aldım bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
teşekkür edrim canımcım..bizde seni nurom ...:teytey:
Bu ekip işi canım benim birlikten kuvvet doğar..sıktık dişimizi aldık 1.liğimizi :)nilu ile sen ugurlu geldiniz ondan birde benım gibi pis bogaz olmayan akımdaslarım sayesınde
sormaya teken geldi benı sinir ediyo gul gibi gecinip gidiyodum tekbasına napalım yapcak bişi yok Allah bize ve tum borclulara kolayık versin
bende diyete dönmek istiyorum ama canımda istemiyo bi bırakınca kacıyo ipin ucu yazık oldu koca kışın emegı boşa getti yumugun diyeti nerde sen biliyonmu ona bakacadım ama bulamadım
doram niye sesin çıkmıyo ayol ......
bi evlilik gazisi daha kaydirigubbakcemile3
bende 9 ayda 9 kilo almıştım :roflol: :roflol:
nilu ile sen ugurlu geldiniz ondan birde benım gibi pis bogaz olmayan akımdaslarım sayesınde
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu gazla senin yanına İstanbula varırım galiba kaydirigubbakcemile3
KISLAR HANİ ŞU HASTANELERDE VARYA TANİTA BOY KİLO YAG .ÖLÇÜYOR .....
ben bügün kızları götürdüm ya . tartıldım yeniden .
ve ben 2 ay kadar önce tahlillerim için gitmiştimya orası o zamanda yaptırmıştım . üstümde kabanım da vardı ve tahlil için o gün çokda yemiştim öylece tartılmıştım .... 72 .9 çıkmıştım...:1shok: hadi 2.9 ona versem .70 . bugün tekrar tartıldım ....68 geldim kaban yok tabi ama ayakkabı var karnımda tok ....delikafadulden
ve o zamki notlarımada baktım aynen bu günkü kilomdaymışım benim baskülle ....67 ..
yag oranları çok ilginç . o zaman
.yag birikimim 23.3 imiş.
şimdi ise .......18.5 çıktı ..delikafadulden :1shok::1shok:tartımı kafayımı yedi aceba ..arada 5 kilodan fazla var...:uhm:
ay okumadan direk yazını görünce atladım ne güzel geçmişi okuyodum
aebencim bu süper bişi kilo veremiyorum diyosunya demek yağdan verdin kas yaptığın için kilo tartıya yansımıyo ama görüntüne yansıyodur şööle boydan bi resim verde biz yorum yapalım baaari
biliyosun sporcuların yağları düşer kasları çoğalır böylece daha ince bi görüntüye kavuşurlar umarım anlatabilmişimdir böyle şeyleri hiç anlatamam amamafoldumben
:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1hug:kızlar buarada beni listeye alın isterseniz bakın buhafta ben hızlı kilo vereckmişim gibi duruyor:jeyyar::jeyyar: belki 1. olursunuz yine :jeyyar:
çapkın çapkın sırıtıyorum...
evet dora hatununkini istiyorum şimdi kırk dereden su getirir . :dilcikar:maşallah aebencim 3 çocuk annesi fıstık bi hatunsun :jeyyar:
çok kilo verenlerde koysunlar da gaza gelelim
özkem bu mesajını eşime e posta göndersene ....:roflol:-tatlicadiarzu-aebencim canım benim herzamanki gibi enfessin yine süper fit ne şanslı bir eşin ve çocukların var senin kadar güzel bir anne ve eşe sahipler
kalbin kadar yüzün de güzell binlerce kez maşşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?