- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
özkem bu mesajını eşime e posta göndersene ....:roflol:-tatlicadiarzu-
:1shok::1shok:Aman allahım siz varken düşmana ne gerek :roflol::roflol::roflol:zaten kıskanıyo iyice delirsin di mi :roflol:
sevgili ......... bey,
eşiniz fıstık gibi bi hatun. nasıl oluyo da dışarı tek başına çıkmasına izin veriyosunuz :1shok: yerinizde olsam gözümün önünden ayırmam.
bir dost , :jeyyar: :jeyyar:
verirsin güzelim .....:lepi:ben 12 de bir elma yedim 2 de bir dolma bi tabakta yağsız salata yedim aben nasıl verebilirmiyim bu boğazla
nülü meyvenin şeker oranından kan şekerini yükseltiyorda ondan çabuk açıkıyorsun meyvenın üstüne yarım bardakta süt içmeyi denesene ...yerimsenibenkızlar ben meyve yiyince acıkıyorum hemen midem kazınmaya başlıyor..neden acaba??sizinde öyle oluyormu???karnım tokken ara öğün niyetine bi meyve yiyorum pat anında guruldamaya başlıyor karnım:tomato:..şuanda çok acıktım mesela biraz önce elma yedimde.........
nülü meyvenin şeker oranından kan şekerini yükseltiyorda ondan çabuk açıkıyorsun meyvenın üstüne yarım bardakta süt içmeyi denesene ...yerimseniben
bak bir püf nokta daha öyleden sonraki ara ögününde ceviz yada fındık kullan sakın çok kl. deme . 10 fındık 3.4 ceviz işini görür bak daha tok oldugunu akşam yemeginde az yedigini görceksin ...
ayrıca özkem yumukum sizin listeyi 5. takım toptan ugluyor . eger görüş yazmak isterseniz ...
evet dora hatununkini istiyorum şimdi kırk dereden su getirir . :dilcikar:
bide nazlınınkini oda baya kilo verdi vede yumukummmmmalkisalkisalkis
istiyos istiyos .
yiyyos ,içiyos, geziyos,adiyos ....:roflol::roflol::roflol:ay bu reklam aklıma geldi .:roflol:-tatlicadiarzu-
şekersiz çayı nasıl içiyosunuz ki ıyyy hayatta içemem heralde yumukum mrb ben senin yediklerini yesem akşama acildeyim demektir sen nasıl duruyosun ayakta
canım ya fındık ya ceviz yada meyve ilesüt cokacimcoookhıı öylemii..tamam dediyeyim..elma ve süt şeklinde...
bide ceviz ve fındığıda meyvenin üzerinemi yiyeceğim yoksa sadece ceviz ve fındık şeklindemi...
iyi yürüyüşler olsun canım....
okiş merakla bekliyoruz ..... yumukum canım sende bi okadar istikrarlı çıktın ha .iyi akşamlarrrrrrdelikafadulden
ben geldim gacılar..önce bugün yediklerimi yazayım
sabah;
1 dilim ekmek üstü kaşar fırında
şekersiz çay
öğlen;
4 bardak ayran
1 salatalık
ara;
2 grissini
şekersiz çay
akşam(birazdan yiyeceğim);
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase bulyon çorbası
1 tabak kıvırcık salata
iyi fikir aebenim arada gideyim bakayım
bu cuma 75 olayım 87 lik birde 75lik resim koyayımkaydirigubbakcemile3 bakalım arada ne kadar fark varmış görelimvereliniortak
canım bende bıraktım ama tatlandırıcı kullanıyordun günde 1 bardakta çayım oldugu için önemsemiyordum biliyorumki tatlandırıcılar şekerdene zararlı .... ama 3.5 gündür onuda kullanmıyorum biraz zor geliyor ama alışılmıycak gibi degil istersen olur .:lepi:şekersiz çayı nasıl içiyosunuz ki ıyyy hayatta içemem heralde yumukum mrb ben senin yediklerini yesem akşama acildeyim demektir sen nasıl duruyosun ayakta
sen kaytarıyomusun menü vermemek için ne fisfisfisyada meyvenin üzerine ayran yada yoğurt kızlar aeben gacısı doğru söölüyo
benim koçu yok bende yazmıyom işte yaaaaaa ıngaaaaaaaaaa nerde bu hatun
refim merhaba pek giremiyorsun bu günlerde yogunsun galiba ŞenizBen yaklaşık 15 yıldır şekersiz içiyorum gacılar tam 12 yaşımdan bu güne :)
:1shok: anam aç sın aç ..... mehmedin sütü gettiiii:mymeka::mymeka:e burdasın madem verem bari
öğlen 2 köfte domates
ara
çekirdek yedim amanın 60.xhayal oldu
akşam semizotu salata ekmek yok
:1shok::1shok:Aman allahım siz varken düşmana ne gerek :roflol::roflol::roflol:
oda hemen bi hücre yaptırır .....:roflol::roflol::roflol:
yok canım ya belki aynı fikirde degildir diye şetmiştim ...kötükedihüsokötükedihüso
sorsanız ne 15 senedir kök söktürdün der belki saçlarımı döktün der...-tatlicadiarzu-:roflol::roflol: derde der....
bak aklıma taze bir anı geldi . geçen hafta sonu kaynım gile gittik 2 senelik gelini var .... ay benimki bi kulp buldu hemenklava: bende dururmuyum buldum benim gibi 4 .4 hatunu hiç kimseyi begenmiyor hemen bir kusur buluyorsun .:dance:
ne dese begenirsiniz :1shok: sende benim gibi 4.4 bulmuşunya .:1shok:
kalas anacım benimki kalas insan bir ruh okşar evet hayatım ben şanslıyım desene ....kaydirigubbakcemile3
ben karar verdim kıslar benimkini kocam size emanet purogramına yazdırıyorum ...hihoyyytdelikafadulden
şekersiz çayı nasıl içiyosunuz ki ıyyy hayatta içemem heralde yumukum mrb ben senin yediklerini yesem akşama acildeyim demektir sen nasıl duruyosun ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?