Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy zormuş işimiz ablam ya. Trip atan bir tarafın olması kötü oluyor. Benimde annemle teyzemin anne bir baba ayrı. Ama zamanında sanırım ya ben sordum ya da sormadan söylediler ya da konuşurlerken falan duydum sanırım hiçç öyle teyzeme tepki göstermedim. Ki öyle şeyler söylesek teyzem çok kırılan bir insan çok kötü olurdu sanırım

Ohhh gelsin dukan gitsin kilolar dukan aslında protein açısından tam benlik bir diyet ama uygulayamam ben onu kesin

Aaa bebe yağını sürünce yağlılık hissi kalmıyor mu ya ben cumartesi gecesi saçıma zeytinyağı sürmüştüm pazarda arkadaşımın doğum günü vardı sabah yıkandım ama yağ gitmemişti saçıma fön çektim de günü kurtardı en azından bende ağda yağı var maşallah ne bereketli yağmış 3 senedir birmedi
İnşallah sizin çocuklarınızında hep istediği yerler olur. Dünyaya bizimde bir katkımız olsun

Selam kızlar nasılsınız çoğu kişi tatilde yada tatile gidicek sanırım. Valla gözüm kalabilir haberiniz ola bu sene hiç tatil yapamadım çünkü boluda durmaktan sıkıldım.
Bugün son 2 derse girmedim eve geldim ağdalarımı yaptım 1 saat uyudum yemek yedim yine saat 7 oldu hadi ben derse kaçar sizede kolay gelsin

yok canim ben uclar a surmustum cok hafif sonra da duzlestirdim
ayrica bende cumartesi gunu yumurtali zeyinyagi surdum iyi yikayinca geciyo bende yag izi kalmadi hic

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Kkk

Akşam:
Kıymalı pide
Salata
Ayran

Yemeğin hemen üstünden sütlü filtre kahve

Spor:yoga 100 mekik 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre
afiyet olsun cnmm
Perşembe günkü menüm

Sabah:
Kuruyemişsiz kkk

Akşam:
Patlıcan yemeği
Börülce yemeği
Salata
Yoğurt

Spor:100 mekik yoga
Su:3 litre
afiyet olsun
patlican pek bi severim ask yasarim ben :)

hg bebegim vlla benim de tatil iptal bu hafta gidiyodum guya:))
ohh sihhatler olsun temizlik te yapilmis kolay gelsin bitanem iyi calismalar

Hahahaaaaaaha afiyet olsun cnm sade corba degil balıkta varmış ne güzel:) sana yaramasın prensesine yarasın

shirataki nedir netten bi bakim bakalm :)

bende tr ye gelirken yanima almistim :)

afiyet olsun cnm 3 turk kahvesi nasil ictin kiz 1 gunde masallah:)
Sbh kahve icmeye komşum uğradı bi onunla, öğleden sonra da benim oğlan uyuyunca bi yorgunluk kahvesi iciyim dedim ki bilirsin bizim icin gündüz uykusu nadir basımıza gelen cok güzel şeylerden biri aksamda eşimle olmazsa olmazımız karşılıklı kahvemiz:)))

Ben etli kuru 1 kasık bulgur pilavını tek yemek sandım araya virgül koymamısın napıyım dedim öğünlerinin Arasıda cok nasıl bi kasık yedide durdu:))

bende inanıyorum canım o kadarı bulmayacak
Ayy insallah
hoşgeldin kuzucum. hadi hayırlı yolculuklar sana. çok yeme dicem ama
önce ben mezun olcam bananeeee en eski benim aranızda artıkın yeterrr
elini cabuk tut o zaman neslimm

kotu seyler yasamislar hepsi gecti cok sukur :)

benimde aklima bugun o geldi. Mezun olduktan sonrada birakamyiz sporu diyeti gibi

iyiyim canim srn nasilsin :) insallah bu kadar calismayla istediin bolumu kazanirsinn

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta ile lorlu omlet
Ara: 1 kahve
Ogle: lorlu kofte+yogurt
Ara: 1 bardak dukan ayran
Aksam: tonbaligi+yogurt
Ara: soguk kahve
4 litre su+1 kupa bitki cayi+1 kupa mistik
40 dakika egzersiz+50 mekik+3 set arkakol+1 mil leslie expres

herkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum

ay bulbulum gecmis olsun mu diyeyim ne diyeyim cnm
yarin girersin stress yapma cnm olur mu
dikkat et kendine buzdolabi kokusunna karbonat iyi diye biliyorum cnm
bi cay tabagina karbonat koy buzdolabinda kalsin

Çok çok geçmiş olsun canım Buzdolabına bir ufak kaseye karbonat yada tuz koy canım kokuyu alıyormuş diye okumuştum

burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram

gecmis olsun canim dinlenn sen :)

herkese hayırlı günler

burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.

çok geçmiş olsun canım

saolun canlarım

allahım ne olaylı günler yaşıyorum bu aralar kızlar bilseniz resmen bir derdim var sayfasına döndüm bi yandan ağrılarımla uğraşıyorum bi yandan evle derken bir de lanet kaynana sendtomuyla başetmek zorunda kaldım. ablam benim kıymetlimdir yoktan yere üzüyolar kızı sinir oluyorum. o da bizden acıyı yemeye gömenlerden ne güzel kilo da vermişti yine bozuldu düzeni e tabi birbirimizide çok etkiliyoruz ikimizde koyverdik gitti yani yarın yine o tartı bana somurtsunda bak noluyor 100 gr cık bile eksi görsem moral olcak bana

herkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum
ne kadar güzel balım çok sevindim senin için eski günler yad edilmiş güldükçede o vakitlere dönüp gençleşilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…