idare etmiyorlar cocuk gibi kusuyorlar bize :) cunku bunlari cocuga anne babasi ogretmistir diye dusunuyorlar. Aksam babasiyla anlatcaz esimle yemekte konustuk az once
tum aile bi aradayken anlatma sansimiz yok. Aksam biz konuscaz onun anlicagi bi sekilde anlatcaz
selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.
ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulun
benimde buyuk halam ve amcam uvey ama babam asla bigun lafini bile acmadi cok sevr
ben 10 yasimda bi buyugumden ogrendim annemde kizdi ne gerek vardi soyledin annem benle guzelce konustu cok normal birsey oldugunu izah etmisti o zamanlar
ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)
ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilar
ay insallah canim aminn
bebe yagi bende surerim severim bi kere sacima surdum kaptan demisti uca surdum taranmiyodu kremim bitmisti :)
birde agda sonrasi yuzunuzu onla silin Cabuk cikiyo agda kalintilari
ayy insallah kazanirsin bitanem yaa dualarim seninle
kuafore de ayri gicik oldum he :))
yok canim ben uclar a surmustum cok hafif sonra da duzlestirdimAyy zormuş işimiz ablam ya. Trip atan bir tarafın olması kötü oluyor. Benimde annemle teyzemin anne bir baba ayrı. Ama zamanında sanırım ya ben sordum ya da sormadan söylediler ya da konuşurlerken falan duydum sanırım hiçç öyle teyzeme tepki göstermedim. Ki öyle şeyler söylesek teyzem çok kırılan bir insan çok kötü olurdu sanırım
Ohhh gelsin dukan gitsin kilolardukan aslında protein açısından tam benlik bir diyet ama uygulayamam ben onu kesin
Aaa bebe yağını sürünce yağlılık hissi kalmıyor mu yaben cumartesi gecesi saçıma zeytinyağı sürmüştüm pazarda arkadaşımın doğum günü vardı sabah yıkandım ama yağ gitmemişti saçıma fön çektim de günü kurtardı en azından bende ağda yağı var maşallah ne bereketli yağmış 3 senedir birmedi
İnşallah sizin çocuklarınızında hep istediği yerler olur. Dünyaya bizimde bir katkımız olsun
afiyet olsun cnmmÇarşamba günkü menüm
Sabah:
Kkk
Akşam:
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Yemeğin hemen üstünden sütlü filtre kahve
Spor:yoga 100 mekik 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre
afiyet olsunPerşembe günkü menüm
Sabah:
Kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Patlıcan yemeği
Börülce yemeği
Salata
Yoğurt
Spor:100 mekik yoga
Su:3 litre
hg bebegim vlla benim de tatil iptal bu hafta gidiyodum guya:))Selam kızlar nasılsınızçoğu kişi tatilde yada tatile gidicek sanırım. Valla gözüm kalabilir haberiniz ola bu sene hiç tatil yapamadım çünkü boluda durmaktan sıkıldım.
Bugün son 2 derse girmedimeve geldim ağdalarımı yaptım 1 saat uyudum yemek yedim yine saat 7 oldu hadi ben derse kaçar sizede kolay gelsin
Hahahaaaaaaha afiyet olsun cnm sade corba degil balıkta varmış ne güzel:) sana yaramasın prensesine yarasınpersembenin menusu
uyaninca yarim saat yuruyus
kahvalti
kk kahvaltisi kuruyemisli
ogle
3 sarma
ayran
3 incir
aksam
balik
maydanoz kuru sogan turp
1 kucuk kase mercimek corbasibattaniye1
gun boyu ayran ve su
spor henuz aksam sporu yapmadim utum var ama sanirim once spor yapcam yapinca yazarum :))
Sbh kahve icmeye komşum uğradı bi onunla, öğleden sonra da benim oğlan uyuyunca bi yorgunluk kahvesi iciyim dedim ki bilirsin bizim icin gündüz uykusu nadir basımıza gelen cok güzel şeylerden birishirataki nedir netten bi bakim bakalm :)
bende tr ye gelirken yanima almistim :)
afiyet olsun cnm 3 turk kahvesi nasil ictin kiz 1 gunde masallah:)
Ben etli kuru 1 kasık bulgur pilavını tek yemek sandım araya virgül koymamısın napıyım:) kız hiç bişi anlamadımakşamdan kalan pilav 1 kaşıktı öğlen yemeğinin içine koydumdu yoksa bende kalamazdım 1 kaşıkla belkim bide ben 3 öğün yapıyorum, aralarına 4-6 saat koyyorum, bazen açlık hissedince bide buçuk öğün yapıyorum ne bilem 1 meyve azcık çerez ve yoğurtla bulgur pilavına bayılıyorumm
Ayy insallahbende inanıyorum canım o kadarı bulmayacak
elini cabuk tut o zaman neslimmhoşgeldin kuzucum. hadi hayırlı yolculuklar sana. çok yeme dicem ama
önce ben mezun olcam bananeeeeen eski benim aranızda artıkın yeterrr
kotu seyler yasamislar hepsi gecti cok sukur :)ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulun
benimde buyuk halam ve amcam uvey ama babam asla bigun lafini bile acmadi cok sevr
ben 10 yasimda bi buyugumden ogrendim annemde kizdi ne gerek vardi soyledin annem benle guzelce konustu cok normal birsey oldugunu izah etmisti o zamanlar
ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)
ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilar
ay insallah canim aminn
bebe yagi bende surerim severim bi kere sacima surdum kaptan demisti uca surdum taranmiyodu kremim bitmisti :)
birde agda sonrasi yuzunuzu onla silin Cabuk cikiyo agda kalintilari
ayy insallah kazanirsin bitanem yaa dualarim seninle
kuafore de ayri gicik oldum he :))
benimde aklima bugun o geldi. Mezun olduktan sonrada birakamyiz sporu diyeti gibihg canim nerelerdesin bakim senn
hadi insallah cnm
insallah cnm
en guzeli bence cnm
bence diytten sonra da siki tutariz bak @EYLUL SILA ya ginde 3 saat yuruyo masalalh salmamak icin
yazarsin insallah cnm bende bugun aklima geldi zayiflama hikayesi :)
siz yazin ben okim bende 2016 yazi sonbaharina insallah :))
iyiyim canim srn nasilsin :) insallah bu kadar calismayla istediin bolumu kazanirsinnSelam kızlar nasılsınızçoğu kişi tatilde yada tatile gidicek sanırım. Valla gözüm kalabilir haberiniz ola bu sene hiç tatil yapamadım çünkü boluda durmaktan sıkıldım.
Bugün son 2 derse girmedimeve geldim ağdalarımı yaptım 1 saat uyudum yemek yedim yine saat 7 oldu hadi ben derse kaçar sizede kolay gelsin
ay bulbulum gecmis olsun mu diyeyim ne diyeyim cnm
yarin girersin stress yapma cnm olur mu
dikkat et kendine buzdolabi kokusunna karbonat iyi diye biliyorum cnm
bi cay tabagina karbonat koy buzdolabinda kalsin
Çok çok geçmiş olsun canımBuzdolabına bir ufak kaseye karbonat yada tuz koy canım kokuyu alıyormuş diye okumuştum
burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram
gecmis olsun canim dinlenn sen :)
herkese hayırlı günler
burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.
çok geçmiş olsun canım
ne kadar güzel balım çok sevindim senin için eski günler yad edilmiş güldükçede o vakitlere dönüp gençleşilmiştirherkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?