- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
aminn cnm sagol bak nasil saglikli beslendigimde oluyo ama :))Hahahaaaaaaha afiyet olsun cnm sade corba degil balıkta varmış ne güzel:) sana yaramasın prensesine yarasın
hay masallah ben fazla kahveci degilim ya oynakbasina da cok sasiriyorum afiyt olsun cnm bnmSbh kahve icmeye komşum uğradı bi onunla, öğleden sonra da benim oğlan uyuyunca bi yorgunluk kahvesi iciyim dedim ki bilirsin bizim icin gündüz uykusu nadir basımıza gelen cok güzel şeylerden biriaksamda eşimle olmazsa olmazımız karşılıklı kahvemiz:)))
atlattiniz mi cnm anlattiniz mi oglunnaAyy insallah
elini cabuk tut o zaman neslimm
kotu seyler yasamislar hepsi gecti cok sukur :)
benimde aklima bugun o geldi. Mezun olduktan sonrada birakamyiz sporu diyeti gibi
iyiyim canim srn nasilsin :) insallah bu kadar calismayla istediin bolumu kazanirsinn
afiyet olusn cnm bnmBugunku menum
Sabah: 2 yumurta ile lorlu omlet
Ara: 1 kahve
Ogle: lorlu kofte+yogurt
Ara: 1 bardak dukan ayran
Aksam: tonbaligi+yogurt
Ara: soguk kahve
4 litre su+1 kupa bitki cayi+1 kupa mistik
40 dakika egzersiz+50 mekik+3 set arkakol+1 mil leslie expres
ohh ne guzel yaa inan cok iyi moral olmustur sana cnm hatta arada tekrarlayinherkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum
kiyamam sana da ablana da canimm ama keske accuk dikkat edeydin tartiya saatler kala kalbime inecek yada erken doguracam :))allahım ne olaylı günler yaşıyorum bu aralar kızlar bilseniz resmen bir derdim var sayfasına döndümbi yandan ağrılarımla uğraşıyorum bi yandan evle derken bir de lanet kaynana sendtomuyla başetmek zorunda kaldım. ablam benim kıymetlimdir yoktan yere üzüyolar kızı sinir oluyorum. o da bizden acıyı yemeye gömenlerden ne güzel kilo da vermişti yine bozuldu düzeni e tabi birbirimizide çok etkiliyoruz ikimizde koyverdik gitti yani yarın yine o tartı bana somurtsunda bak noluyor 100 gr cık bile eksi görsem moral olcak bana
himmm illa ceza istisoun dmek aklimda bi ceza var ama spor degill isime gelecek azicik :))tabi kabul edersen menu listesini pazar gunune kadar sana emnaet etsemm nasil olur :) ama baska ceza istersen onu da verebilirim menu yu yapmayabilirsin olur mu@gel_pcpc ceza ver tatlım bana hakettim önceden ne kadar ağrım olsada kalkar sporumu yapardım ben yine üşengeçliğe başladım verdiklerimide alcam bu gidişle bazı amaçlarımı kaybettim galiba oyüzden oluyor kendimi heveslendirmek için yeni hedefler yeni amaçlar koyuyorum önüme ama pek işe yaramıyor bana itici bir güç lazım bu takıma girdiğim vakit ki kafam lazım farkındayım bu da bişeydir ama dimi
aminn bitanemmmtartı hepinize gülsün canlar yarın görüşürüz
ayyy ne guzel canimm senin adina cok sevindimmherkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum
insa huzursuz olunca ipin ucu kaciyor canim. İnsallah bundam sonra toparlarsinallahım ne olaylı günler yaşıyorum bu aralar kızlar bilseniz resmen bir derdim var sayfasına döndümbi yandan ağrılarımla uğraşıyorum bi yandan evle derken bir de lanet kaynana sendtomuyla başetmek zorunda kaldım. ablam benim kıymetlimdir yoktan yere üzüyolar kızı sinir oluyorum. o da bizden acıyı yemeye gömenlerden ne güzel kilo da vermişti yine bozuldu düzeni e tabi birbirimizide çok etkiliyoruz ikimizde koyverdik gitti yani yarın yine o tartı bana somurtsunda bak noluyor 100 gr cık bile eksi görsem moral olcak bana
insallah :)tartı hepinize gülsün canlar yarın görüşürüz
soyledik canim bi suru soru sordu babasina esim.hepsini cevapladi uyuyana kadar didikledi bizi pasaaminn cnm sagol bak nasil saglikli beslendigimde oluyo ama :))
hay masallah ben fazla kahveci degilim ya oynakbasina da cok sasiriyorum afiyt olsun cnm bnm
atlattiniz mi cnm anlattiniz mi oglunna
afiyet olusn cnm bnm
ohh ne guzel yaa inan cok iyi moral olmustur sana cnm hatta arada tekrarlayin
kiyamam sana da ablana da canimm ama keske accuk dikkat edeydin tartiya saatler kala kalbime inecek yada erken doguracam :))
saka bi yana insallah tum orunlar hal olur canimm ablanda sen de rahat bi nefes alirsiniz
insallah 100 gr da olsa eksi cikarsin cnm
himmm illa ceza istisoun dmek aklimda bi ceza var ama spor degill isime gelecek azicik :))tabi kabul edersen menu listesini pazar gunune kadar sana emnaet etsemm nasil olur :) ama baska ceza istersen onu da verebilirim menu yu yapmayabilirsin olur mu
aminn bitanemmm
gunaydin canimm yazik olmus sute bende lor yapmistim fena degildi tadi :) insllah senin ki daha guzel olur cnm afiyet olsun bende kahvaltimi yaptim
Kizlar bdv konularini aratmicak bi sorunum var. Fikirlerinize ihtiyacim var. Oglum bi soru sordu ve ben isin icinden cikamadim. Benim dedem neden kuzeniminde dedesi degil diye sordu. Dondum kaldim ne diyecem bilemedim. Halasiyla babasinin annebabalarinin farkli oldugunu anlatamadim. Esim bu konuda hassas gidip babasina bisey der diye acikca anlatamadim. Zaten bu hayatta en zor gorevler hep annelere dusuyor
Tebrikler canimmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn
Umarım bugün herkes bol eksiler görür
Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldieşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diyeadamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg
Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükürArtık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar
Şükür güzel olmuş tadıhemen dolaba attım
İlk denemem olduğu halde sert yapabildim artık bir arada normal peynir yapmayı deneyeceğim
Canım gerçekten zor bir durumÇocuğun yaşı kaç bilmiyorum ama önce eşinle bu konuyu konuşsan sonrada önemli olanın ille aynı babadan olmak olmadığını aksine yinede kardeş olduklarını ve birbirlerini çok sevdiklerini falan oturup eşinle birlikte olmadı izah etseniz Hem böyle bir konuda halanızında hashas olduğunu, babanında hashas olduğunu izah etseniz çok ufak değilse anlar diye düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun olmadı bir psikoloğa danışıp izah etseniz hani yanlış birşekilde söylemektense
ne guzel elele verip halletmissniz cnmayyy ne guzel canimm senin adina cok sevindimm
insa huzursuz olunca ipin ucu kaciyor canim. İnsallah bundam sonra toparlarsin
insallah :)
soyledik canim bi suru soru sordu babasina esim.hepsini cevapladi uyuyana kadar didikledi bizi pasasoz verdi aile sirrimizi kimse bilmicek ucumuzun arasinda kalcak diye bakalim
gunaydin cnm bende tartildim ama istedgim rakam cikmaditabi uyanir uyanmaz tartildim :)Gunaydinn kizlarr :) 8 olsunda tartilim diye bekliyorum
oh oh tebrikler bitanem :))***6.TAKIM 429. Etap***
45derya45( 77,4/ / / % )
baldandane(88,5 / / / % )
battaniye1 (72,4 / / / % )
bülbül-e bismil ( 82,9/ / /% )
Dark_Paradise ( 116,2 / / /% )
makres76 ( 59,7 / / / % )
selvos88( 75 / 74.2 /0.8 / % 1.1 )
6. Takım Ortalaması:
oo super gitmis cnm kilo yaradi bu dukan sana:) insallah Boyle devam eder cnm :)Dukanin ilk gunu Yani ptesi tartildigimda 76 ciikmistik 4 gun atakta toplam giden 1.8
aminn canim beniim gunaydin sana daSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn
Umarım bugün herkes bol eksiler görür
Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldieşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diyeadamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg
Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükürArtık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar
Şükür güzel olmuş tadıhemen dolaba attım
İlk denemem olduğu halde sert yapabildim artık bir arada normal peynir yapmayı deneyeceğim
Canım gerçekten zor bir durumÇocuğun yaşı kaç bilmiyorum ama önce eşinle bu konuyu konuşsan sonrada önemli olanın ille aynı babadan olmak olmadığını aksine yinede kardeş olduklarını ve birbirlerini çok sevdiklerini falan oturup eşinle birlikte olmadı izah etseniz Hem böyle bir konuda halanızında hashas olduğunu, babanında hashas olduğunu izah etseniz çok ufak değilse anlar diye düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun olmadı bir psikoloğa danışıp izah etseniz hani yanlış birşekilde söylemektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?