- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
damlam hoşgeldin bebeğim özledim ya seni. üzülme sen haftaya daha güzel olacak işallahselam güzeller cumanız hayır olsun. bugün tartı bana tam olarak bunu yaptı100 gr artıdayım
selam canım, üzülme bülbülüm 100 gr hiçbirşey değil haftaya toparlarsın sıkma canınıselam güzeller cumanız hayır olsun. bugün tartı bana tam olarak bunu yaptı100 gr artıdayım
mezuniyet kilona ulaştıysan ol tatlım. bende 71 kusurde mezunum olucam bu sefer işallahŞükür daha iyiyim canım ama taşınma işi olunca biraz zorlamaya başladım, eğilip doğrulurken biraz ağrım oluyor, sporu da çok aksattım benim de acil spora başlamam lazım ama taşınma işi bitmeden zor gibi görünüyor. Aslında spor yapsam istediğime ulaşacağım da bu yaz niye böyle yoğun oldu bilmiyorum kendime zaman bulamıyorum. İnşallah okul telaşımı da atlatıp tekrar sporuma ve eski düzenime döneceğim. Şu ara vermek için uğraşmıyorum daha çok koruma gibi oluyor benim için, Koşuşturma bitsin de Allahın izniyle, yeterki almayayım da gitmesin bir süre onu da dert etmiyorum şu aralar. Ama sen böyle gidersen kısa zamanda mezun olursun, bende mi mezun olsam yaa, bir ay daha ben böyle giderim gibi geliyor ne yapsam bilmem ki
neslişiiimmm hoşbuldum ablamdamlam hoşgeldin bebeğim özledim ya seni. üzülme sen haftaya daha güzel olacak işallah
Nuram canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, ben mezun olsam bu hafta nasıl olur, ilk hedefimin altındayım zaten free takımda devam ederim olurmu canım.***6.TAKIM 429. Etap***
45derya45( 77,4/77.9 / -0.5/% -0.65 )
baldandane(88,5 / / / % )
battaniye1 (72,4 / / / % )sabit
bülbül-e bismil ( 82,9/ / /% )
Dark_Paradise ( 116,2 / / /% )
makres76 ( 59,7 /59,7 / 0 / % 0 ) Sabit
selvos88( 75 / 74.2 /0.8 / % 1.1 )
6. Takım Ortalaması:
burdan devam edin kizlar
Haklısın canım Karar verdim mezun olayım daha iyi, takıma da bir faydam yok zaten genelde sabitim çünkümezuniyet kilona ulaştıysan ol tatlım. bende 71 kusurde mezunum olucam bu sefer işallah
aynen bende mezun olucam 70 gibi. sonra takımda bırakmadan devam edicem freee freeee kasmadanHaklısın canım Karar verdim mezun olayım daha iyi, takıma da bir faydam yok zaten genelde sabitim çünkü
saol tatlımda yok öyle heycan sana iyi bak yeğenimizekiyamam sana da ablana da canimm ama keske accuk dikkat edeydin tartiya saatler kala kalbime inecek yada erken doguracam :))
saka bi yana insallah tum orunlar hal olur canimm ablanda sen de rahat bi nefes alirsiniz
insallah 100 gr da olsa eksi cikarsin cnm
ah tatlım benim ben onu cezadan saymamki tabi yaparım sen bana şöyle gestapo tarafından bi ceza ver beni anca o kurtarırhimmm illa ceza istisoun dmek aklimda bi ceza var ama spor degill isime gelecek azicik :))tabi kabul edersen menu listesini pazar gunune kadar sana emnaet etsemm nasil olur :) ama baska ceza istersen onu da verebilirim menu yu yapmayabilirsin olur mu
inş selvoşum sendeki azmin yarısından olsa bende yeter vallainsa huzursuz olunca ipin ucu kaciyor canim. İnsallah bundam sonra toparlarsin
waaaooooowwwDukanin ilk gunu Yani ptesi tartildigimda 76 ciikmistik 4 gun atakta toplam giden 1.8
hoş geldin tatlım kolay gelsin yardım etcek kimse yokmu sana ne zor oluyodur işten çık temizlikle toplanmayla birde çocuklarla uğraşSelam kızlar, sonunda görevim bitti kendi yerime dönebildim. Nasılsınız, selvoşum maşallah tebrik ederim canım, yakında istediğin kiloya kavuşacaksın demekki süpersin. Kaptanımız daha dönmedi galiba. Bende taşınma telaşındayım. Kullanılmayan eşyalarımı taşıdım sayılır, Haftaya cuma tamamen taşınmış olurum inşallah. Toplanmak zor yaa, iş çıkışlarında yeni evi temizliyorum, eşyaları yerleştirmeye çalışıyorum izin alacaktım ama okullar başlayınca izin lazım olacak o yüzden izin de almadım, taşındıktan sonra da yavaş yavaş düzenlerim evi, çocuklar ayağıma dolanmasa zor olmayacak ta onlara da cevap yetiştirene kadar zaman geçiyor.
süpersin sen azimli hamişim benim***Free Takım***
gel_pcpc( 88.9/ 88,6 /0,3 / % 0,33 ) baslangic kilosu 88,9
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34(103,7/ 124,5 / 0,7/ %0,68 )
Rengarenknesli ( 76,6/ / / % )
senasevval (52,5 / / /% )
aslinda 88,3 olmustum fakat dun fazla su icemedim yani ben o nedenle odem tuttugumu dusunuyorum :)) olsun hic yoktan iyidir ve ustune kilo almaktan iyidir dimi kizlar :)) aynen devam bakalim onumuzeki haftalarda nolacak az gitsin oz gitsin :))
evet 100 gr bişey değil ama toparlayamayıp yine eski halime dönmekten korkuyorumselam canım, üzülme bülbülüm 100 gr hiçbirşey değil haftaya toparlarsın sıkma canını
bulbulum saoll :) dukan denemek istiyosan once kitabi oku. Kitabin yoksa bende pdf olarak var sana maille yollayabilirim akici bi anlatimi var kitabin 1 gunde okudum ben. Ayrica hic zorlanmadimsaol tatlımda yok öyle heycan sana iyi bak yeğenimize
ah tatlım benim ben onu cezadan saymamki tabi yaparım sen bana şöyle gestapo tarafından bi ceza ver beni anca o kurtarır
inş selvoşum sendeki azmin yarısından olsa bende yeter valla
waaaooooowwwsüpersin tatlım bende mi dükan denesem bide
hoş geldin tatlım kolay gelsin yardım etcek kimse yokmu sana ne zor oluyodur işten çık temizlikle toplanmayla birde çocuklarla uğraş
süpersin sen azimli hamişim benim
evet 100 gr bişey değil ama toparlayamayıp yine eski halime dönmekten korkuyorum
tamam canım mesaj atıyorum sanabulbulum saoll :) dukan denemek istiyosan once kitabi oku. Kitabin yoksa bende pdf olarak var sana maille yollayabilirim akici bi anlatimi var kitabin 1 gunde okudum ben. Ayrica hic zorlanmadim
ohh ellerine saglik cnm afiyet olsun kolay gelsin iyi sporlarEvdekiler sarma istedi ancak bitti bugun isim simdide sporumu yapim baska vakit bulamam gelirim yine gorusuruz kizlar
merhaba canim iyiyim cok sukur hersey yolunda gidiyoNuram canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, ben mezun olsam bu hafta nasıl olur, ilk hedefimin altındayım zaten free takımda devam ederim olurmu canım.
o zaman senin basenlerde sorun vardi dimisaol tatlımda yok öyle heycan sana iyi bak yeğenimize
ah tatlım benim ben onu cezadan saymamki tabi yaparım sen bana şöyle gestapo tarafından bi ceza ver beni anca o kurtarır
inş selvoşum sendeki azmin yarısından olsa bende yeter valla
waaaooooowwwsüpersin tatlım bende mi dükan denesem bide
hoş geldin tatlım kolay gelsin yardım etcek kimse yokmu sana ne zor oluyodur işten çık temizlikle toplanmayla birde çocuklarla uğraş
süpersin sen azimli hamişim benim
evet 100 gr bişey değil ama toparlayamayıp yine eski halime dönmekten korkuyorum
bitanem ve sevgili 6, takimin citirlari mesajlarda her alinti 1 mesajdir oyle toptan yaziyoruz diye mesajdan saymamazlik yapmioruz ki zaten :))6.takim haftalik mesaj sayim listesi
battaniye1:
Bulbul-e Bismil: 28 ama çoklu alıntılarım var
makres76:
baldandane:
45derya45:
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :
selvos88:
Ahbirkingcharlesimolsa :
Darkparadise :
senasevval:
gel_pcpc: +35
ayy cok severim dugun git tabi azicik degiiklik olur iki gobek atar spor yaparsin cnm hem suslenmek te cok yii geliyo insanabülbül uçar kızlarakşama düğün var eğer gitmessem uğrarım yine buraya ,hiçde gidesim yok zaten giyin süslen püslen uzun iş pöff
uuuuu super balimmm tebrikler canim hg***6.TAKIM 429. Etap***
45derya45( 77,4/77.9 / -0.5/% -0.65 )
baldandane(88,5 /87,5 / 1/ % 1,12 )
battaniye1 (72,4 / / / % )sabit
bülbül-e bismil ( 82,9/ 83 /-0,1/%-0,12)
Dark_Paradise ( 116,2 / / /% )
makres76 ( 59,7 /59,7 / 0 / % 0 ) Sabit
selvos88( 75 / 74.2 /0.8 / % 1.1 )
6. Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?