iyiyim balim sen nasilsin :) oo masallah hem ders calis hem temizlkk yap bi erkek kardesim olsaydi keskeMerhabalar 6.takımın çıtır bayanlarınasılsınız keyiflee yerindedir inşallah. Bu hafta ortalamamız iyi ama ben daha iyilerini de gördüm koşun kızlar koşun Veremeyenler ya da sabit olanlar emin olun haftaya daha fazlasını vericeksiniz üzülmeyin
Bugünde allaha şükür çok yoruldumeve geldim temizlik falan yaptım sonra yarım saat ders çalıştım kiralık aşk bitsin de yeniden başlıcam derse
2.3 kg ile atagi bitirdim canim keske bygun gordgum eksiyi dun gorseymisim ama gecti artik. Dukan ayran 3 kasik light yogurdun icine bi maden suyu dokerek yapiliyor ferahlatici guzel bi icecekGünaydın neslimm çok teşekkür ederim
Ohh kolay gelsin kuzum vakit bulduğun an sporunu yap valla rahatlatıyor insanı. Ben okul başlayalıdan beri yapamadım doğru düzgüb
Ogh afiyet olsun selvoşum süper gidiyor dukanındukan ayran nasıl yağsız mı oluyor?
Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum
Bigun istanbula gelirsem en cok gitmek istedhim yer pierre loti :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bende bu sabah erkenden uyandımkahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya giderizÇocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok
Canım gözün aydın inan senin adına çok sevindimİnşallah M beden giydiğin günleride göreceğiz
Bende şükür ara ara evdeki dar gelenleri giydiğimde sevinç çığlıkları atıyorum
Eskiden kiyafetler olmadıkları için ağlardık ama artık dolap önünde bazen durup yine söyleniyorum üzerime hiç birşey olmuyor diyeeskiden düdük gibi olan thirtler artık çok bol geldiği için sokağa giyemiyorum dile kolay bir ara 56 beden giyerken artık 48 beden bile ufak ufak bol gelmeye başladı hatta 46 bedene zorda olsa giriyorum
Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)gunaydın fıstıklar başarı dolu bir hafta dilerim
14. takımdan sevgiler
selvoşum 5-6 yıl önce ilkkez 3gun istanbula gittim, köprüde 4 saat kalma rezaletine rağmen pier loti harika bi yerdi boğaza nazır. banuma gıpta ettim şimdi orda olmak vardı
Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum
Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)
İnsallah canim hepimiz istedigimiz bedenlere ulasiriz :)canım tebrik ederim. smaall giyeceğin günler de gelir inş.
pierloti harika manzarası olan haliç altınboynuzu gören muhteşem biyer.istanbula gelirsen mutlaka çık tabi ama istanbul tüm olumsuzluklara rağmen harika manzarası olan bi çok yere sahip.gezilecek görülecek çok yer var
Ben yemek falan karistirirken yapiyorum squatiayyy şimdi cezama baktım @gel_pcpc meğerse 3 set squat mış ya o bilsem dün çay servisi için mutfağa gittiğimde bile yapardım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?