- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
evet cuma esleseceksiniz ve haftaya cuma sonuclari ogrencezcumadan sonraya mı canım
evet cuma esleseceksiniz ve haftaya cuma sonuclari ogrencez
anam bu ne kimse yokk huuu nerdesiniz citirlar yoksa herkes deli gibi spor mu yapiyo:)
Sagol bitanem evet az kaldı xnm 6. Ay bitti 7 ye girdim
Valla sağlıklı olsjn da başta o önemli ama gönül ister anasının kızı desinler tabi:))
Afiyet olsjn cnm
carsamba menum
kk kahvaltisi sucuklu yumurtali
ogle
muz yogurt
nektari
aksam
koz patlican
yogurt
spor yok
kizlar bu hafta eslestirmeler yapcaz okullar acilinca da yapcaz ama simdi bu hafta icinde katilmak isteyen bu mesaji alintilayip bende varim desin
Cok yogunum bugun ugrayamadim temizlik cafe bid valizleri havalandirdim aksamda annemlere gitcem. Simdiden herkese bol eksiler
Aslında bende sevmiyorum daha doğrusu hiçbir sıcak içeceği zaten yaz geldiginden beri yesil cayı falanda arada içiyorum ama diyetisyen özellikle önerdi o yuzden içiyorum inş faydasını görürümdenicem neslim ankaradan gelince bunlari :)
Afiyet olsun canimm
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzel
Oyle sicaktiki anlatamam pencerede acamadik 2 gundur toprak yagiyor bak foto cekip atim havayi
Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimda
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alisti
yeni diyetin bol eksili olsun canimm
Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?