45derya45 CANIM GECMISTE GOREMEDIM YADA GOZUMDEN KACTI SENIN 2 GUNLUK TATILIN NASIL GECTI COK HEYECANLIYDIN COK MERAK EDIYORUM :) INSALLAH COK GUZEL VAKIT GECIRMISSINDIR
Bugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu
4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip
1 mil leslie olsun yapsanpeynirli biberli ve soğanlı hımmmmmm..
afiyet olsun canım.. senin şu sporların varya beni nasıl vicdan azabına sürüklüyor. offf yapamıyorum ben ya illa bi bahanem var hep...
ŞİMDİ ÇIKIYORUMM İŞTEN ANNEME 4 KM YÜRÜCEM1 mil leslie olsun yapsan
AFFIYET OLSUN CECOM SENIN ISVEC NOLDU DEVAM MI
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM IYI MISINIZ KEYIFLER YERINDEDIR INSALLAH
AY VALLA COK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN BITANEM YAA INSALLAH BU YIL COK YORULCAKSIN AMA KARSILIGINI ALACAKSIN EMINIM
selam kızlar burada internet bulmak işkence resmen
özledim sizi yakında dönüyorum cuma gelebilirim inşallah
diyete tam gaz devam yürüyüş de yapıyorum
öpüldünüz
Canın sağolsun bebeğim ne diyelim :)haoahaha ya manyaklık parayla mı pcpc'im... oyle boyle yaptım cokerttım
Oo missim özlendin cnm maşalah sana diyete spora devam demekselam kızlar burada internet bulmak işkence resmen
özledim sizi yakında dönüyorum cuma gelebilirim inşallah
diyete tam gaz devam yürüyüş de yapıyorum
öpüldünüz
Ayy ne güzel yaa inşallah son gidişin değildir cnm benim mm inan bu 2 günde bile psikolojik olarak nasıl iyi gelmiştir sanaÇok güzeldi canımmm o kadar özlemişim ki aklımda ziyaret etmek istediğim kim varsa hepsini gördüm. hatta fazlasını. belki bu son bir daha ömrümce görmek nasip olmayacak. o yüzden her anımı güzel geçirmeye baktım. düğünümüzü de yaptık şükür ama bana bu 3 gün pahalıya patladı artıyla döndüm. ne hikmetse halada gönderemedim o artının yarısını bile. sağlık olsun ne diyim 12 yıl sonra ilk ve belkide son kez orda oldum. ev sahibimizin eli o kadar lezzetlidir ki 85 yaşında ama onun yemeği gibi yemek yemedim daha bu dünyada. rabbim sağlık versin inşallah... 12 yıl sonra okuduğum okula kızımla gittim. çok güzel bi duyguydu...
Afiyet olsjn bitanemBugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu
4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip
Demek ki bahane üretmwmek lazım :)peynirli biberli ve soğanlı hımmmmmm..
afiyet olsun canım.. senin şu sporların varya beni nasıl vicdan azabına sürüklüyor. offf yapamıyorum ben ya illa bi bahanem var hep...
Ayy canım Güle güle kullan küpeleriniSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii
Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdükTabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altınküpe aldı
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altınküpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira
Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydüBayıldım bu diyete
Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi)
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata
Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi
Yalan oldu desem cidden yalan olur
Aslında sıkıntısız bitirdim ama benim bünye İsveçi sevmedi sanırım sadece ödemimi atıp 2 kg verebildim toplamda ( ödemlerle 5 kgdu ) aslında fena değil belki başkası için ama ben daha yüksek tutmuştum beklentimi
Şu anda 90 günlük diyetin 3.cü gününü bitirdim ve bakalım onla ne gibi bir sonuç göreceğimmillet 15 - 20 kg verebiliniyor yazmış ama valla acıkcası ben 10 versem cidden mutlu olacağım gerçi bu sabah cumaya nazaran 500 gr daha eksik çıkmıştım bakalım yarın ne göreceğim her sabah büyük bir heycanla uyanıyorum İnşallah her gün dahada fazla eksi görürümde şu bayrama kadar 2li rakamlarada inmiş olurum Allahın izniyle
Valla senden umutluyum bitsnem allah emeklerini boşa çıkarmasın inşalahİyiyiz sindim sen nasılsın bebiş nasıl? Dün ortalıklarda yoktun
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah alırım. Allah okuyan herkese sabır versin gerisi gelir. Doktorların neden saçlarının olmadığını anladımömürleri boyunca çalışıyorlar stresden benim 2 senede kalmaz
Ayy missim çok özledim senitatildesin diye menüleri yazmıyordun ama cısları abartırsak dönüşte sporlar hazır
Canın sağolsun bebeğim ne diyelim :)
İnşalah en yakın zamnda alırsın eline tlfNunu :)
Oo missim özlendin cnm maşalah sana diyete spora devam demek
İyi bi tatil geçiriyosundur inşalalh :)
Ayy ne güzel yaa inşallah son gidişin değildir cnm benim mm inan bu 2 günde bile psikolojik olarak nasıl iyi gelmiştir sana
Kilolar elbet gider takma kafaya
Afiyet olsjn bitanem
Demek ki bahane üretmwmek lazım :)
Ayy canım Güle güle kullan küpelerini
Afiyet oksun inşalah bu diyet iyi gelir sana cnm
Ayrıca 5 kilo gayet iyi bence gitmiş
Valla senden umutluyum bitsnem allah emeklerini boşa çıkarmasın inşalah
Ben pazartesi çamaşır günümdü üstüne alışveriş ve dışarda yemek yedik geç geldim eve
Salı da biraz halsizdim bebek bile cok oynamadı bugun şükür kendime gelebildim bebeğim
Sagol bitanem evet az kaldı xnm 6. Ay bitti 7 ye girdimDikkat et kendine sindim artık az kaldı çok heyecanlı yaacaba kime benzicek güzelliğini annesinden alacağı kesin
Afiyet olsjn cnmÇarşamba günkü menüm
Sabah:
1 yumurtayla kkk
Öğlen:
1 yumurtayla kkk(eve gelince annemlerle tekrar yaptım)
Akşam:
Tarhana çorbası
Kabaklı havuçlu meze
Turşu
Spor: yoga 100 mekik
Su:2 litre
Günaydın cnm maşalah ne güzel yarın bol eksi görürsün inşalalhSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Bugün meyve günüm ve sabah yine saat 06:00da kendiliğimden uyandım
Bakalım yarın nasıl bir rakam göreceğimbu sabah tartı dünkiyle aynı çıktı ama yinede memnunum sonuçta dün karbonhidrat yediğim halde artı görmedim ki normalde hep artı görürdüm karbonhidrat yediğimde
Aslında evden çıkmaya hiç niyetim yoktu bugün ama gece kızım kaç gündür hiç bir yere çıkmadım diye isyan bayrağını açınca hadi o zaman yarın nereye istersen gidelim dedim
Hatun AVMye gidelim o zaman dedi ( kendine beğendiği bir ayakkabıyı almaya gidiceğiz öğleden sonra )
kizlar bu hafta eslestirmeler yapcaz okullar acilinca da yapcaz ama simdi bu hafta icinde katilmak isteyen bu mesaji alintilayip bende varim desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?