Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi pazarlar

çok zordur böyle gezenti olmak ama buda bi fırsat gez ve tadını çıkar.

90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosun

İtirazi olmayan haftaya kadar susarsa menu tablosu ihalesi ona kalir o yuzden itiraz edin kizlar
akıllı seniii

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1: 16
Bulbul-e Bismil: mazeretli
baldandane: mazeretli
45derya45: 29
oynakbasi34: +35

selvoss: +35
gel_pcpc: +35

@gel_pcpc seviyorum seni

milletçe başımız sağolsun.

Merhabalar kızlar takıma yine hafta sonu sessizliği çökmüş tabi bayramda yaklaştı herkes hazırlıklardadır
Dün annemin halası mevlüt okuttu öğlen ondan sonra da ablamla gezdik eve geldim ders çalıştım falan derken saat 1 i geçiyordu gecede 3 e kadar bursları araştırdım ama işime yarayacak hiçbir şey bulamadım malesef

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah.

Aaaa hoşgeldin aramıza canım benim. Bende 18 im yaşıtız ben geçen sene hazirandan beri buradayım tabi arada 7 ay aralık var ama olsun.

Afiyet olsun sindim canım etli mantı çekti
Sindim normalde ben her hafta bildirimimi yapıyorum ama o kilo çizelgesine kendimi bir türlü ekleyemiyorum telefondan olunca nasıl yapılacağını keşfedemedim hala

Ohh bende kışın her sabah akşam ıhlamur içerim çok güzel bende özledim valla
Yolla ablam sen bana ütüleri çok severim

cumartesi menum

kahvalti:
koz patlican biber
yogurt
peynir
cay

ogle
2 kare ciko
cig kuruyemis

aksam
5 sarma ^ve sogan dolmasi
ayran

spor yok

Ohh afiyet olsun çiko bitterse affediyorum

afiyet olsun cnm
artik duzenli menu yazacak misin
ona gore listeye ekleyeyim :)

Canım sen hiç zahmet etme, haftaya da yazlıktayım internet yok telefonum desen artık iyice heyheylendi arama bile yapmıyor kafası atınca Yerleşik hayata geçince ben kendimi eklerim bebeğim

Canım enerjin yazılarından bile belli oluyor, çok sevindim senin adına umarım böyle de devam edersin bomba gibi sallarsın listeleri

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik Tabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz

90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosun

Canım KKda da listesi var 4 ana gün var ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve ( sebzede olur ) günü ) sırayla gününe göre besleniyorsun sadece fiks olan sabah kahvaltı niyetine yenen meyve çok zevkli ve hiç diyette değilmişim gibi
Geçenlerde bu diyeti daha iyi öğrenmek için bir paylaşım grubuna üye oldum maşallah admini çok kaba bir hatun resmen her fırsatta milleti azarlayıp işte benim dediğim olur, ben buranın ağasıyım havalarına girince bir kaç arkadaşla bu diyeti yapanlar için grup kurmaya bile karar verdik okadar sevdim yani
İstersen bir incele sende hani öyle çok çok sağlıksız bir diyet değil üstelik çok çok güzel sonuçlar alanlar varmış

Canım enerjin yazılarından bile belli oluyor, çok sevindim senin adına umarım böyle de devam edersin bomba gibi sallarsın listeleri

Sağ olasın canım cidden de iyi hissediyorum kendimi 48 beden pantalonumu bugün çekelemekten bir hal oldum kızım bile artık iltifat etmeye başladı hatta biraz evvel 46 beden senelerdir dolabımda duran bir elbiseyi bile denedim ( ev içinde giyiyordum eskiden kısada olsa ) oda oldu üzerime Alalhtan etim sıkıda bedenler olması gerektiğinde 1 beden ufak oluyor ama kesinlikle seneye yaza 42 hatta 40 beden bile olsun istiyorum

Bitti sonunda utu kurtuldum
yakin Olsan gelirdin boynum tutuldu mahvoldum nefret ediylorum utuden

tmm canim inceliycem tesekkur ederim.grubu kk da mi kurdun.

Canım, bana da ilginç geldi bu diyet, eğer yardım edersen, bana uygun olursa sana katılmak isterim

Bugünde allaha şükür temizlik yapmadan duramadık ben sabah kahvaltıyı hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı sonrada evleri süpürüp toz aldım ablamda banyoları yıkadı. Şimdi de ben yemekleri hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı yine evde iki kız olunca gerçi çoğu zaman iş yapmıyoruz ama olsun

Ohh maşallah fıstık gerçekten 90 günlük diyetin baya iyi gidiyor sen ilk söylediğimde araştırmıştım da karataydan başka bir şey yapmayan benim için bile baya güzel gözüktü gözüme.

Bitti sonunda utu kurtuldum
yakin Olsan gelirdin boynum tutuldu mahvoldum nefret ediylorum utuden

Bende bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…